Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Temple Of The King (2022)

Go down 
5 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Exodia
Superstar
Superstar
Exodia

Temple Of The King (2022) Empty
ПисанеЗаглавие: Temple Of The King (2022)   Temple Of The King (2022) EmptyНед 25 Сеп - 0:04

Temple Of The King

Дата на провеждане: 22.10.2022
Място на провеждане: Estadio Azteca; Mexico, Mexico
Официална песен: PVRIS - Fire

Temple Of The King (2022) QbMWtSU

Poster and media by: Exodia

Цитат :
Matchcard:

I Quit Match
Jeff Hardy vs. Karrion Kross

Temple Of The King (2022) 3H7w7qF

_________

No-DQ Match
The Miz (c) vs. Seth Rollins

Temple Of The King (2022) Vqpqs5K

_________

Singles match
Kenny Omega vs. Curt Hawkins

Temple Of The King (2022) VgALqzQ

_________

No-DQ Match
Roman Reigns vs. John Cena

Temple Of The King (2022) NKj2UcM

_________

Singles Match for the TNW Global Championship
Johnny Mundo (c.) vs. Finn Balor

Temple Of The King (2022) E5FUQUu

_________

Singles match
The Big Show vs. Rey Mysterio

Temple Of The King (2022) 9LW5RR8

_________

??? match
Triple H vs. ???

_________

Handicap Match for the TNW European Championship
Sami Zayn (c.) and Eddie Guerrerro vs. Drew McIntyre

Temple Of The King (2022) Uu7I9L7

_________

Singles Match for the TNW Elite Championship
Lashley (c.) vs. Jay White

Temple Of The King (2022) R44aXfM

_________

ME: Singles Match for the TNW World Heavyweight Championship
Edge (c.) vs. Brock Lesnar

Temple Of The King (2022) SyEOx5U

Matchcard като текст:

Последната промяна е направена от Exodia на Нед 16 Окт - 10:33; мнението е било променяно общо 6 пъти

Yuliyan, Cekoki, The Pharaoh, Adam, Blue Justice and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Temple Of The King (2022)   Temple Of The King (2022) EmptyНед 25 Сеп - 11:34

Постера е 10 от 10!
Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: Temple Of The King (2022)   Temple Of The King (2022) EmptyПон 26 Сеп - 17:35

Ееее, това е може би най-добрият постер от 5 години насам! Толкова кинематичен и реалистичен! Поздравления!

Exodia харесва този пост.

Exodia
Superstar
Superstar
Exodia

ПисанеЗаглавие: Re: Temple Of The King (2022)   Temple Of The King (2022) EmptyНед 16 Окт - 9:38

Добавен е Matchcard. Може да давате своите предварителни коментари.
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ПисанеЗаглавие: Re: Temple Of The King (2022)   Temple Of The King (2022) EmptyНед 16 Окт - 11:11

Не знам кой е правил постера, но много се радвам, че е използвал червен тон за backround-a, защото влиза много добре с филтрите, които американците ползват за техните сериали, когато има сцени в Мексико Very Happy

Dimarata харесва този пост.

Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Temple Of The King (2022)   Temple Of The King (2022) EmptyНед 16 Окт - 11:13

I Quit Match
Jeff Hardy vs. Karrion Kross

- В тази вражда очаквах повече от единият от участниците. И това е майната, той трябваше да се раздаде, да покаже желание, да покаже сърце. Но не, той предпочете да е активен във мръсните теми, вместо да си развива образа на кечиста! В това няма нищо лошо, нека да не ме разбира погрешно, но е хубаво да има баланс между двете неща. В случаят на майната, той все още не е намерил балансът между играта в TNW и мръсните теми. И това ще му изиграе лоша шега. Именно пради тази причина, аз ще посоча като победител наркомана Джеф Харди, защото човекът, който играе този образ си пише нещата винаги навреме.

No-DQ Match
The Miz (c) vs. Seth Rollins

- Тук смятам, че победителя е ясен! Не подценявам главният админ на TNW - Johnny Z, но той не показа желание в тази вражда, което мен лично ме разочарва, понеже, ако бях аз в тази вражда срещу The Miz щях да се раздам на макс. Жалко, наистина жалко...Мога да кажа само едно голямо евала на Ultras-48. Човекът, който играе с Миз за старанието и отдадеността към играта. Той показва на всички как трябва да се играе тази игра. Мисля, че прогнозата ми е ясна! Залагам победа за The Miz.

Singles match
Kenny Omega vs. Curt Hawkins

- Радвам се, че Лордо се завърна в TNW! Доста впечатлява с играта си, която показва с Kenny Omega. Но пред него стой и друг много добър играч, който е бивш Световен шампион! Говоря за Slavchov, който играе с Curt Hawkins! Честно казано не мога да преценя кой ще победи. И двамата се бавят с изиграването на нещата си. Все пак мога да кажа, нека по-добрият спечели.

No-DQ Match
Roman Reigns vs. John Cena

- Категорична победа за John Cena.

Singles Match for the TNW Global Championship
Johnny Mundo (c.) vs. Finn Balor

- Тук вече не знам кой ще спечели. Успех и на двамата!

Singles match
The Big Show vs. Rey Mysterio

- Враждата, която барбито отказа да играе преди време, но продължава да я преследва! Според мен, тя трябва да приеме Гената с Грамадата насериозно, защото аз съм го учил да играе! Ако Гената играе сериозно, определено ще затрудни бащата на Доминик -  Rey Mysterio! Отново ще кажа, че не знам кой ще спечели.

??? match
Triple H vs. ???

- Тук залагам на победа за Трите Хикса!

Handicap Match for the TNW European Championship
Sami Zayn (c.) and Eddie Guerrerro vs. Drew McIntyre

- Преди 6 години защитавах European титлата! Сега отново ще имам шанса да го направя, направо настръхвам, като си го помисля! Не съм очаквал, че ще пиша това в момента, но е факт. Голяма заслуга има и Марто, който играе отлично с Еди Гереро. Ако взема втора титла със Сами Зейн, ще му дам едната на него, дори и да не я иска, защото го заслужава! Този човек заслужава трудът му да бъде възнаграден, колкото до Денката, да се стяга, тъй като го очаква тежка вечер.

Singles Match for the TNW Elite Championship
Lashley (c.) vs. Jay White

- Няма да коментирам...Разочарован съм от тези двамата. Закопават една от най-престижните титли в TNW....Като няма противници за Elite титлата, ще се пусна аз!!! Само и само да се играят мачове за нея, защото това се води главна титла, а тези двамата я карат да изглежда като все едно е Мид Кард титла...Срам, пълен срам...

ME: Singles Match for the TNW World Heavyweight Championship
Edge (c.) vs. Brock Lesnar

- Тук има голям шанс да видим смяна на шампиона, за съжаление...Казвам за съжаление, защото има хора, които заслужават повече този момент от Deren.
- Никой да не се засяга от коментара ми.

Последната промяна е направена от VaskoMetala на Нед 16 Окт - 13:12; мнението е било променяно общо 1 път
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Temple Of The King (2022)   Temple Of The King (2022) EmptyНед 16 Окт - 11:53

Следях малка част от ВХЦ-то. Не мисля че ще има смяна на шампиона. Не знам Алекс колко време ще играе, но избухна с return-а. По-скоро очаквам Острието да е шампион до PAIN, тъй като не виждам кой ще му я отнеме освен Road To PAIN победителя. Дали ще е заслужено ако има нов шампион. Може би да, може би не. Така или иначе почна новия сезон (Есента) не смятам че би било грешно решение, ако Алекс я вземе, може да вдигне форума, не се знае. Но залагам победа за Острието с намеса. Останалите мачове не успях да проследя всичко. Васко играе сериозно, както винаги. Мисля си, че тук Еди ще бъде отговорен за загубата на пояса му. Дали ще е сега или на другия турнир. Но двамата ще имат дълга вражда до PAIN и Sami ще загуби титлата след turn на Еди. Така или иначе Денката е следващия шампион. Джони ще загуби със сигурност. Предполагам, че ще даде победата на новия играч. Макар че е ясно на всички ни, че е най-добрия играч след мен, разбира се. Нямаше как да не изпъкна, дами и господа. Успехе и дано стане голям турнир.
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ПисанеЗаглавие: Re: Temple Of The King (2022)   Temple Of The King (2022) EmptyНед 16 Окт - 11:59

Spoiler:
Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: Temple Of The King (2022)   Temple Of The King (2022) EmptyНед 16 Окт - 17:00

Нямам просто думи за красотата на картинките. Поздравления!
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Temple Of The King (2022)   Temple Of The King (2022) EmptyСря 19 Окт - 20:19

deren написа:
Не знам кой е правил постера, но много се радвам, че е използвал червен тон за backround-a, защото влиза много добре с филтрите, които американците ползват за техните сериали, когато има сцени в Мексико Very Happy

Радвам се, че ти е допаднало творението ми.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Temple Of The King (2022)   Temple Of The King (2022) Empty

Temple Of The King (2022)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Temple of The King (2020)
» Over The World (2022)
» Nevermind The Bollocks, Here's The TemPLe oF thE KiNg
» 1. Opening: Contract signing for the TNW Global title match at Temple Of The King
» SummerScream 2022

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2022-
Идете на: