Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

11. Segment with Dolph Ziggler

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

11. Segment with Dolph Ziggler Empty
ПисанеЗаглавие: 11. Segment with Dolph Ziggler   11. Segment with Dolph Ziggler Empty4/10/2020, 20:53

...
Върнете се в началото Go down
Ziggler
New User
New User
Ziggler

11. Segment with Dolph Ziggler Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 11. Segment with Dolph Ziggler   11. Segment with Dolph Ziggler Empty9/10/2020, 17:53

11. Segment with Dolph Ziggler VEt68Y5

- Преди една седмица се завърнах и овациите бяха прекрасни. Осъзнах защо толкова много обичам да съм в тази индиустрия и осъзнах защо толкова много обичам да съм на този ринг седмица след седмица. За съжаление за определен период от време изгубих страстта си и това доведе до моето отсъствие, но в момента съм решен да се докажа пред всеки един фен по света и най-важното - пред себе си. Завръщането ми обаче не мина напълно по план. Появи се едно име... име, което донякъде някои биха казали, че заслужава уважение. Говоря именно за Finn Bàlor. Finn, въобще не се изненадвам от действията ти. Толкова време без успехи, толкова време, отделено за празни обещания към TNW Universe, толкова време прекарано в мъка... You finally decided to join the dark side full-time. Същият си и като останалите от nWo. Така и не можа сам да постигнеш амбициите ти и затова реши да вземеш същото страхливо решение, каквото взе и AJ Styles - присъедини се към групировката nWo, за да има винаги хора, които да ти пазят гърба и помагат в личните ти битки. Finn, кажи ми с кое толкова си голям? Неведнъж съм слушал хората да те оценяват страшно много или пък ти самият да се хвалиш. Осъзнаваш ли как през годините се превърна в просто един... майтап?! Колко пъти ни обясни, че заслужаваш шанс в главните мачове, но и колко пъти се провали в тях? Колко пъти подържа някои титли за съвсем кратки периоди и се наложи да се извиняваш на привържениците си за неизпълнените ти обещания и разочарованието, което си им донесъл? Колко пъти ще се наложи да те гледаме как цивриш пред милионите зрители на федерацията? Извиненията трябва да приключат в даден момент. Отчаянието води до отчаяни мерки и в крайна сметка предприе решение, което въобще не е неочаквано и ще ти кажа нещо: I'm not impressed. Дойдох тук, за да се бия... и това и ще направя. Нямаш манталитета на победител, Finn. Това и ще си проличи съвсем скоро, защото отправям официално предизвикателство към теб. Аз, ти, феновете и... този ринг. Един срещу един. Честен двубой. Датата е седемнадесети октомври, а сцената е House of The Rising Sun. Sounds beautiful, doesn't it?
Върнете се в началото Go down

11. Segment with Dolph Ziggler
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Segment with Dolph Ziggler
» Segment with Brie Bella and Dolph Ziggler
» The Rock vs Dolph Ziggler
» 9. Singles Match > MJF vs. Dolph Ziggler
» 11. Singles Match > Dolph Ziggler vs. Will Ospreay

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: Rampage 405-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: