deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: 11. Segment with Dolph Ziggler 4/10/2020, 20:53 | |
| | |
|
Ziggler New User
| Заглавие: Re: 11. Segment with Dolph Ziggler 9/10/2020, 17:53 | |
| - Преди една седмица се завърнах и овациите бяха прекрасни. Осъзнах защо толкова много обичам да съм в тази индиустрия и осъзнах защо толкова много обичам да съм на този ринг седмица след седмица. За съжаление за определен период от време изгубих страстта си и това доведе до моето отсъствие, но в момента съм решен да се докажа пред всеки един фен по света и най-важното - пред себе си. Завръщането ми обаче не мина напълно по план. Появи се едно име... име, което донякъде някои биха казали, че заслужава уважение. Говоря именно за Finn Bàlor. Finn, въобще не се изненадвам от действията ти. Толкова време без успехи, толкова време, отделено за празни обещания към TNW Universe, толкова време прекарано в мъка... You finally decided to join the dark side full-time. Същият си и като останалите от nWo. Така и не можа сам да постигнеш амбициите ти и затова реши да вземеш същото страхливо решение, каквото взе и AJ Styles - присъедини се към групировката nWo, за да има винаги хора, които да ти пазят гърба и помагат в личните ти битки. Finn, кажи ми с кое толкова си голям? Неведнъж съм слушал хората да те оценяват страшно много или пък ти самият да се хвалиш. Осъзнаваш ли как през годините се превърна в просто един... майтап?! Колко пъти ни обясни, че заслужаваш шанс в главните мачове, но и колко пъти се провали в тях? Колко пъти подържа някои титли за съвсем кратки периоди и се наложи да се извиняваш на привържениците си за неизпълнените ти обещания и разочарованието, което си им донесъл? Колко пъти ще се наложи да те гледаме как цивриш пред милионите зрители на федерацията? Извиненията трябва да приключат в даден момент. Отчаянието води до отчаяни мерки и в крайна сметка предприе решение, което въобще не е неочаквано и ще ти кажа нещо: I'm not impressed. Дойдох тук, за да се бия... и това и ще направя. Нямаш манталитета на победител, Finn. Това и ще си проличи съвсем скоро, защото отправям официално предизвикателство към теб. Аз, ти, феновете и... този ринг. Един срещу един. Честен двубой. Датата е седемнадесети октомври, а сцената е House of The Rising Sun. Sounds beautiful, doesn't it? | |
|