Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship

Go down 
+8
monday_night_messiah
Главния Хаджиев
Prize
Light
Teodosiy
ne sum darka
Никой
deren
12 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty
ПисанеЗаглавие: ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship   ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty12/9/2020, 20:18

1. The Rock
2. Mike Bennet
3. Finn Balor
4. Christian
5. Kevin Nash
6. Scott Steiner
7. Scott.Hall
8. The Great Khali
9. Big Show
10.???
Върнете се в началото Go down
Никой
Superstar
Superstar
Никой

ПисанеЗаглавие: Re: ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship   ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty15/9/2020, 23:18

JoJo: Следващият мач ще е от вида Battle Royal и Интерконтиненталната Титла ще бъде заложена на карта! Първи излиза, придружаван от "The First Lady Of TNW" Maria Kanellis Bennett, от Boston, Massachusetts, с тегло 91 килограма, "The Prodigy" Mike Bennett.

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship 4gUWpjv39hGsqMvtfNYiCsmaDdi-iIF0y8AduyxoM5BqXDTMjhJCPmlg94_rfwWpkf7Om5bLuYiWeF7q7zgJyGI26EzhvUi2uVSVHV4Z2JfolZZ1cK1-0cC8ZAkZ5udDmxQSVJLCVJQ1SVJ2tmuUX4D1XWlDbvut1CV-p34RqkQiu0CsbE6omDsS-Rf3YKXTmgF2dwrDbuFJXYwVN1QltUi35kKJXipLKFa2oVVzMevinmZIVvKNdMNPM1CZL1JR8BUXI2dbi59WB5TuMPH10XMtdaEEQXz0W4TmFYY1WM_DvMR2zzVqYa0-sS9j46QDla3Eg14GwtWmyjs_go9y4jNq3ewgDgQps8tYW6nYb5tfnc8_Mo31IqFSH_PAwRrZakKaqycknq8NbZkzgQNrVDpp7Zwhy8qdd-iyASvWnf7qDRYtAa4AVN13bT-f4321lgvinXtIHmBSERbc65KbCC6osuv4kRfS2hhzAsLLYggUUHKySz8-pJhNUt-8frlTxozLYA07ItOKoj4pN_zUDgIkdyquKY6kf_n8lbnEglI5JVOJt8LaDxVzATqiF4sjVHj_NPcBMXGilrpqfcvlAzL4hkEGDqGVExZbPQJYwxMlIEV4giUFtMY4S72M5HmlVj28dFt3-jfi742veF79kwryyVsOc2N0H6aXRnimRwAwk8qFlKSaPa9ADcrgax8=w270-h153-no?authuser=0

Corey Graves: В момента съм се хванал за главата и не мога да повярвам на очите си! Това е Майк Бенет, той отново е тук! Въпреки тежката загуба на Revenge от завърналият се Kane и то не сам, а със своята вярна съпруга Мария Канелис Бенет!!!!
Michael Cole: Точно така, Кори, явно управата на TNW е усетила, че е постъпила грешно, като е направила завръщането на Бенет кошмарно и сега е време да се реваншират, като сложат "The Prodigy" в това меле за Интерконтинентална титла, ако ме питаш мен, колега, от всички в това меле най-много заслужава победата Майк Бенет.
Corey Graves: Не бих могъл да се съглася повече с теб, Майкъл, Майк доста страда през изминалите 24 часа и спечелването на това меле и Интерконтинетлното злато ще му оправят настроението, но има едно, но и то е, че сред тези девет участника, които ще пречат на Бенет има един неизвестен. Според теб кой може да е?
Michael Cole: Хммммм нека се замисля, имаме гиганти, имаме Крисчън, който не е във форма в последно време, имаме Finn Balor и не на последно място имаме настоящия Интерконтинентален шампион - Скалата, който ще има тежка нощ....Знаеш ли? Сетих се! Мистериозният десети номер ще бъде кошмарът на Майкъл Бенет, Kane, той отново ще излезе и ще съсипе вечерта на "The Prodigy"...
Corey Graves: Не е хубаво да говориш за това в присъстивето на Майк, Коул, но какво разбираш ти, та ти си просто един коментатор...
Michael Cole: Разбирам от всичко, колега, но това е тема на която няма да се спираме сега, така че аз ти препоръчам вместо да ръсим глупости да се върнем на излизането на Майкъл Бенет!

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship XotmBM5bvzemgHbuJC3GYysnMd8Vy0KBQ2zBmSF5KRvC3tHESaLFKujUnxoz2v0Sd_s-IuO5FYnAOeQi4QBA_Fvxhj2tVtyWj-u1iFmynkbKcXz1M0q75FpYM2Sk3klpbgnSn7UCLgR-XH9YSw5BYbgo2VYk1FYxM0C8JMUotmOBtBhU4Dp5GM_0WxKzEKiRTnn5r9DmLkZrib1MrUPzI6Q_rcdoA1yqQx_L3hrjZn06NuIeebzTWvoAXC2SQwBQdfGhpKe3GLc8Le1fMoZ0RSHdNMIMq8lnOtEskJLqWGOGzMnwpI8ei-CZy0wg0g1OUJsHfAd5G1VJ1rKcJLr6_XODAYti4u6-r9YbXcMtY4XCJrecT3VLOf_ISQ1KSaw9ZCCvtSTTMQVm_mK1clyz1YJLVfTbTsRg12ASRHPr7nd1ucsywHOAY4VvT3HZoZWY8Yu0hg81z7jhX_NL5g36bp4UmYYtGgUZU1H26-GVtL_D9ZRd6En--wMDjCyD7sEH4TwVWid0OsCruhpuwCz5RBKQm1LPkdP5kCkYLVEG1ELVR86LUgogmzsmgqPtiMdplx4m5eQf8JKfxUSDSBJFFBiXE401bHhOgudr-fE9at-ZXgN_6dMfzY7cfYO0_NX5bD01OdetUm_3IsCERZu8pdlH3cD-iKqmkadgIfPdhz2h0V4B6DmkDu69y6LMJSQ=w270-h153-no?authuser=0

Corey Graves: Ето това вече е приказка! Сега Бенет влиза в ринга заедно с Мария Канелис Бенет и двамата таунтват, след като това се случва, той сваля елека си и изчаква излизането на останалите девет души, които ще вземат участие в този Battle Royal, а пък Мария от своя страна слиза извън бойното поле, за да може да наблюдава най-добре зрелището, което предстои.
ne sum darka
Superstar
Superstar
ne sum darka

ПисанеЗаглавие: Re: ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship   ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty16/9/2020, 00:29

Announcer: Ladies and Gentleman, from Toronto, Ontario, Canada, with weight of 256lbs - he is the Capitan Charisma- CHRISTIAN
ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship 1MZ2dz9

Cole:Макар и загуба, макар и всичко, той отново е на ринга.Крисчан е във залата под бурните овации на всички зрители. Макар и загубата от Балър, той даде 100% от себе си във тази среща и остави сърцето си. Загубата е само по показател, но моралния шампион след срещата е ясен и ето че компанията му дава шанс, да се докаже във срещата и то за не коя титла,а интерконтиненталната. Титлата на Скалата е заложена на карта и именно Крисчан е на път да се възползва от дадената му възможност. Не лека задача е да се справиш със NWO, Кали и другите обявени за срещата, но съм сигурен,че Капитан Харизма ще се справи. The Instant Classic е време да покаже на какво е способен. Първия му голям мач от както се завърна във компанията. Другите хора във срещата, са завърналия се Майк Бенет, както и Великия Кали.  Скот Хал, Кевин Неш и други хора. Дали няма да станем свидетели на нещо феноменално. Крисчан поздравява феновете на предните прегради. Той имаше нещастиет да загуби срещата. И познайте какво- Балър също е във срещата, така че Капитан Харизма може да забие нож фатално във The Prince. Балър спечели битката, но Крисчан спечелвайки този мач и елиминирвайки Балър ще спечели несъмнено войната. Pre-show-то беше отлечено като добър мач от критиците, което означава,че са се постарали сериозно претендентите.
Graves: Nwo и скалата се заядоха във Pre Show-то, а Роки се още не се е показал на ринга. Получи ли се и минимално съмнение ,че Роки е извън играта, другите кечисти ще се вкопчат във биткта със зъби и нокти, за да определят новия шампион. Ситуацията е малко така,че другите кечисти ще са сами на този ринг , докато NWO са цели 3ма.  Надяваме се само да не се случи така,че те тримат да изхвърлят целия ринг, защото феновете ще се раздразнят толкова много. Но по дяволите, те са шибаните собственици, могат да накарат целия ринг да слезе ако иска. Компанията е тяхна и никой не може да им каже копче на тия . Колкото и да ни се е искало понякога да им кажем нещо , но както и да е . Крисчан поздравява и последния човек на предните места, след което се качва на ринга и ооо да . Добре познатия му таунт. Крисчан оглежда публиката, която се побърква. Това момче знае как да вади pop-a във публиката. И ето че сега застава на ринга и започва да загрява, чакайки другите.
ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship LuRQNDZME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship HsLpEZd

deren and Tommy End харесват този пост.

Teodosiy
Superstar
Superstar
Teodosiy

ПисанеЗаглавие: Re: ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship   ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty16/9/2020, 17:59

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship GiphyME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Giphy

Michael Cole: Ето го и най-важният участник в този мач, Скалата се появи и всички в залата са станали на крака. Скалата ще се изправи срещу цели девет туши на ринга и само като видим как изглежда, ще бъде същинско чудо ако успее да спечели. Нищо лично към Роки, но когато се изправяш срещу шефовете на компанията, шансовете ти да спечелиш са минимални,а някои ще кажат дори нулеви. Той попадна в много тежка ситуация и трудно ще може да се спаси. Дано обаче не се окажа прав и той за пореден път да ни изненада.
Corey Graves: Майкъл, този мач нямаше да се случи ако той беше приел офертата на nWo. Скалата в момента щеше да бъде на върха и сигурно щяха да му гарантират мач за Световната титла, но сега той е принуден да защитава титлата си в главният мач на това шоу. Егото на този човек му пречи да мисли и днес той сбърка. Скалата сбърка и тази грешка ще се окаже изключително фатална за него. Скалата можеше да си пие текилата и да си почива, но той трябва да защити титлата си в един невъзможен за печелене мач. Роки прецака Роки.
Jim Ross: Колеги, знам че днес обиждах Скалата, но мнението ми за него вече се промени. Трябва да си призная, че вече за втори път той прави точно обратното на това което казвам и спечели моето уважение. Той бе жестоко пребит след като отказа офертата на nWo и се вижда как го боли докато ходи към ринга, но задълженията са си задължение. Иска или не, Скалата трябва да защити своята титла. Феновете в залата скандират неговото име, а неговите опоненти го гледат много внимателно. Всеки един от тези мъже има реален шанс да спечели мача и да си тръгне като шампион. Този главен мач ще бъде със сигурност интересен.
ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Giphy

Michael Cole: Със сигурност Скалата не е на 100% готов за този мач, но той няма избор. Скалата е на ринга и чака останалите участници в този мач да се появят и чак тогава ще може да започне този изключително интересен главен мач.
Light
Superstar
Superstar
Light

ПисанеЗаглавие: Re: ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship   ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty16/9/2020, 22:44

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship JjemgFf

Micheal Cole: Ето го! Ето го от плът и кръв! Най-гладното животно от цялата джунгла! Влиза и разбира се, заедно с това, като добре дошъл идват и силните усвирквания от малкото публика, която имаме! Въпреки това, публиката могат винаги да подпомогнат или унищожат публиката, дори и да бъдат малко! Въпреки това, Balor влиза, както обикновено с истинска класа! Не веднъж сте чували от нас, колко наистина е добро излизането на Balor! Всеки един тон от неговия всеизвестен Theme Song съвпъства всяко едно него движение! И точно тогава става истинската магия, истинската красота! Другите кечисти, вече са вперили поглед право във Finn! Всички те знаят на какво е способен той! С присъствието му се вкарва огромно напрежение, особено след изминалата вечер
Matt Stirker: Колега, нека и споменем какво стана през изминалата вечер на нашия любим турнир! Както знаете, всеки един турнир има своето Pre-Show! Една загрявка преди истинското шоу! Изненадата, която дойде бе, че мача между Christian и Balor, бе сложен именно в него! Да, разбира се, историята между тези два атлета беше малка, но всеки един от залата знае колко са талантливи! Дори и вкарани в Pre-Show, те направиха една истинска класика! Момчетата се раздадоха като за последно! Поставиха си сърцето на ринга и се заклеха, че те ще си тръгнат с победата! Но, един от тях излъга, предаде се пред болката! За жалост, това не бе Balor! Christian, не се справи! Той загуби в един тежък, изпълнен с болка мач! Затова, Finn в момента може да се каже, че е насъбрал инерция и е готов да прекрати кариерите на всеки един от изброените имена! Balor вече пристъпва на ринга! Той застава лице в лице с останалите звезди, а с това приключва и неговия Theme Song! Време е за следващата суперзвезда да се появи на сцената!
Prize
New User
New User
Prize

ПисанеЗаглавие: Re: ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship   ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty16/9/2020, 23:14

Annnouncer: - And their opponents representing nWo, The TNW Tag Team Champions - Scott Hall and Kevin Nash and "Big Poppa Pump" Scott Steiner!

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship F3ggBDJ ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship I3TU5PT

nWo се спускат към ринга под бурните освиквания на препълнената зала с фенове. Доста голямо напрежение се получава щом някой конкретната фракция се появи. nWo излизат на ринга доволни и всеки един от тях е нахъсан да си тръгне тази вечер с победа, добавяйки още един шампионски пояс към успехите на stable-a. Кевин Неш и Скот Хол гордо вдигат своите отборни титли, а с това успяват още по-вече да нажежат обстановката, защото публиката започва да вдига още повече врява. И тримата мъже представляващи собствениците на компанията са вече на ринга, оглеждайки внимателно хората, които до този момент са стъпили на ринга. Този battle royal се очертава да е много, много интерес. Скалата беше прецакан малко по-рано през вечерта, но истината е, че той самия се вкара в тази беля, отказвайки на предложението на Хълк Хоугън да се присъедини към групировката. Може би това не бе най-умното нещо, което е правил "The Great One" и сега ще си понесе последствията. Неговата Intercontinental Championship е залога в този Battle Royal, а на ринга гъмжи от хора на Hulk Hogan. The Rock ще трябва да е с широко отворени очи, за да може поне да има някакъв шанс да си тръгне с титлата тази вечер... Очаква ни страхотен завършек на шоуто!

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship V9Tv3vn
Главния Хаджиев
Вечен Шампион
Вечен Шампион
Главния Хаджиев

ПисанеЗаглавие: Re: ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship   ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty16/9/2020, 23:24

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship GSDT7Xq

Е, НЕ, ТОВА Е ПОДИГРАВКА! ДАМИ И ГОСПОДА, ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО ЩЕ СЕ РАЗБУНТУВА! ИНДИЯ НАПАДА TNW NETWORK! РЕКЛАМИТЕ ОБВАНАХА ЦЯЛОТО ИЗЛИЗАНЕ НА ВЕЛИКИЯ КАЛИ! Това трябва да е някаква шега! О, не, не е шега, това е генален маркетингов ход! Да се прекъсне картината, точно когато милиардите индийци очакват излизането на техния герой за да може да гледат рекламите на западната пропаганда! TNW май навлезе в сериозен гео политически конфликт, от който Алекс "deren" Хаджиев ще трябва да измъква задника на компанията. Е, поне като Кали спечели поясът на контенталноинрерът, индийците няма да са толкова строги към компанията за която са платили месечната си заплата за да наблюдават.
monday_night_messiah
Superstar
Superstar
monday_night_messiah

ПисанеЗаглавие: Re: ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship   ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty17/9/2020, 00:17

Tazz: Ето я и мечката. Гигантът претърпя поражение по-рано тази вечер след като бе нападнат в гръб от Великият Кали! Явно на индиеца му се иска Грамадата изобщо да не стигне до главния мач. Мечтите му, обаче, не се сбъднаха за негова жалост. Грамадата крачи към ринга и по нищо не личи, че е отнесал побой. Кръвта, която се стичаше по тялото, вече я няма! Мечката направи изявление пред феновете преди да бъде атакуван. Каза, че ще елиминира всички 9 други участници и най-накрая ще държи високо вдигнат интерконтиненталния трофей.
Jerry Lawler: Не мисля, че ще бъде толкова лесно. Участниците са едни от най-добрите в кеча. Сред тях са Скалата, демонът Finn Balor, дори Новият световен ред в кеча. На думи е лесно, но на практика е съвсем различно. Очертава се оспорван мач. Всеки се бие за себе си. Елиминация се осъществява само когато даден кечист е метнат от най-горното въже и и двата му крака са докоснали земята. В противен случай, той все още е в срещата. Великият Кали реши да изключи Грамадата от уравнението. Неговата коронна преса е приспивала много противници. Ако гигантът се окаже поредната жертва на захвата, то това би било единствено в плюс на високия индиец.
Tazz: В момента в очите на гиганта се чете само и единствено гняв. Той няма търпение да си излее всичката злоба, която натрупа към пунджабския изрод малко по-рано. Ще бъде много интересно ако Грамадата и Кали останат последни. Тогава вече срещата се превръща в традиционна 1:1 между две горили с разликата, че едината горила трябва да хвърли другата извън ринга, за да спечели. Дали това ще се случи, предстои да разберем...
ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship WOmjPT4
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship   ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty17/9/2020, 21:29

Последният... Го няма... Съдията решава, че ще даде начало на сблъсъка. ГОНГЪТ Е БИТ!

Ред на писане няма. Нека всеки, който реши, че може да пише да го направи! Успех!
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Никой
Superstar
Superstar
Никой

ПисанеЗаглавие: Re: ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship   ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty17/9/2020, 23:13

Гонга е бит и началото на този Battle Royal е дадено! Виждаме, че всеки се нахвърля върху всеки! NWO се нахвърлят върху Скалата, Christian се нахвърля върху Finn Balor, гигантите Великия Кали и Грамадата също започват да си разменият мощни удари! Единствения, който никой не напада е Майкъл Бенет. Какво ли ще направи "The Prodigy"? Майк мисли, мисли и се нахвърля върху "Captain Charisma"! Какво по-дяволите, какъв му е проблема на Бенет с Christian? Погледнете само Юмруците, които легендата на EWF раздава в гърба на "Instant Classic"...Той го поваля на земята и започва и да го рита. Това, разбира се, привлича вниманието на Balor и той се присъединява към Майк. И така двамата направо съсипват от бой канадеца...На какъв съюз само ставаме свидетели, уважаеми приятели на кеча! Докато това става се прехвърляме на другите битки, които се водят на бойното поле! Виждаме,че Кали и Шоу продължават да се бият, докато огромният индиец не взема надмощие с мощен удар в главата, който запраща гиганта към въжетата, след като това е факт, Великия Кали отива при големия мъж и го хваща за врата с двете си ръце, след което започва да се опитва да го елиминира! Ако някой може да елиминира най-големия атлет на света, това е Кали, но дали ще успее да го направи ще разберем сега! Шоу се опитва да се спаси и го прави, като нанася мощен Ритник в капачката на коляното. И така успява да се освободи и да остане в този мач, след като това се случва Шоу се засилва и поваля големия индиец с мощно Копие, като с това, тази битка между тези двама гиганти затихва за сега! Сега отново се връщаме към Майк Бенет, Фин Балър и Christian, като ситуацията е следната. Балър и Бенет са натикали канадската легенда и го съсипват с ритници, това продължава, докато "The Prodigy" не решава да съсипе съюза между двамата. И така, той действа мръсно и нанася Удар под пояса на Фин Балър...Какъв мръсник, какво животно е Майкъл Бенет, той не заслужава приятели, по дяволите...След като прави това, Майк изправя Christian и се опитва да го засили към въжетата, само че не му се получава и вместо това "Instant Classic" обръща нещата и засилва противника си, след което опитва да го вдигне и да го тръшне на земята, само че не му се получава. И така Бенет се измъква зад гърба му и му нанася Супер Ритник, който е последван от мощен Лакът и....

Clothesline!

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship ACtC-3eGsAd4TVupbQAuDzW4F4dFm7l4zyBElqPd0e9jIMLaywXnJbwQ-FqLz3OP858PYPBgmldxgAygOBL-pgh7fyxnmTpXkM96tJOjXbWMWoP7voZwaMkaTaR4s8FomCu2TRh3XHDW3a8QzqXKtv9LDGG9fA=w300-h169-no?authuser=0

Christian Cage ОСТАНА БЕЗ ЗЪБИ! КАКВА ТЕХНИКА И КАКВО МАЙСТОРСТВО САМО НИ ДЕМОНСТРИРА МАЙКЪЛ БЕНЕТ! Определено промяната в него си личи и сега, след като направи тези красиви ходове, "The Prodigy" изправя каквото е останало от Christian и го слага на въжетата, след което започва да се опитва да го елиминира, само че опитът му бива прекъснат от Фин Балър, който се изправя на крака и е по-ядосан от всякога, той хваща Бенет и го хвърля на земята, след което му се нахвърля и започва да му нанася Удари в главата, докато това се случва, човекът с камерата ни прехвърля на NWO, които като пълни хулигани пребиват Интерконтиненталния Шампион - Скалата! Nash е хванал Роки, а Scott Hall го съсипва с Юмруци в главата и тялото! Това продължава, докато "The Bad Guy" не си позволява прекалено много и не започва да таунтва. Това, разбира се, бива превърнато в негова фатална грешка и шампиона се възползва, като рита Scott там, където най-много боли, като в процеса го поваля на земята...Кевин вижда това и пуска на земята Роки, след което го чака да се изправи и се засилва към въжетата, след което опитва Ботуш в главата, който обаче не намира целта си. И така Скалата успява да се наведе и да ритне в корема големия мъж, след като прави това, шампионът поваля Nash с мощно ДДТ, при което и двамата падат на земята, докато това се случва, виждаме в другия ъгъл как Фин Балър се опитва да елиминира Майк Бенет...Погледнете "The Prodigy", той опитва по всякакъв начин да остане в този мач, защото кариерата му зависи от това! Виждаме, че и Christian Cage се включва, за да помогне на своя враг, който в случая не е толкова голям враг, колкото Майкъл Бенет, защото нека бъдем честни, няма човек, който съблекалнята мрази повече от Майк тази вечер и той е белязан от всички...Сега двамата започват да опитват да елиминират Бенет, това продължава, докато в последния момент Фин Балър не прави изненадващ ход или пък не чак толкова изненадващ. Той прехвърля и Майк Бенет и Christian над въжетата, които успяват да се хванат за второто въже. И така да останат в тази битка, след като това се случва, те се качват на ръба на ринга и сега виждаме как канадеца се засилва към "The Prodigy", който от своя страна посреща Christian Cage с мощен...

Big Boot!

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship ACtC-3coBTlN11sLq7lUY6lK6xukzgNR8cvt1qB0uhC3eGn9J5hGcExXuIiDX9d0PQpOlNaukHU_Eze_6ZQ_Ll0Dx569XhpBJAguNxEYFB_vpEt2vQVttT72UWt2BlkZ5rV4RopPmHD-XYsTx8nxq_gEmQNREw=w273-h152-no?authuser=0

НАПРАВО МУ ОТКЪСНА ГРОЗНАТА ФИЗИОНОМИЯ!!! КРИСЧЪН ПАДА, НО ДАЛИ Е ЕЛИМИНИРАН, ТОВА ЛИ Е КРАЯТ ЗА НЕГО?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship   ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship Empty

ME: 10-Men Battle Royal for the Intercontinental Championship
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - BATTLE ROYAL
» BG CHAMPIONSHIP BATTLE ROYAL MATCH
» 10. MAIN EVENT: 5-MAN BATTLE ROYAL TO DETERMINE THE NEW N1 CONTENDER FOR THE UD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. Interview with Big Show before the Battle Royal
» 0.1 Pre-Show: George Floyd Memorial Battle Royal

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: Rampage 402-
Идете на: