Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

2. In-ring Promo with AJ Styles

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

2. In-ring Promo with AJ Styles Empty
ПисанеЗаглавие: 2. In-ring Promo with AJ Styles   2. In-ring Promo with AJ Styles Empty24/8/2020, 00:14

...
Върнете се в началото Go down
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring Promo with AJ Styles   2. In-ring Promo with AJ Styles Empty26/8/2020, 11:35

Цялата обстановка на ринга е пригодена точно и само за една цел - подписването на договора, който официално ще потвърди предстоящата среща между AJ Styles и Chuck Taylor. Два кожени стола и дървено бюро стоят в средата на ринга, а върху самото бюро са поставени и самите договори, които трябва да бъдат подписани.

Michael Cole: Нещата ескалираха до краен предел миналата седмица, когато Чък Тейлър направи цялото nWo на глупаци за пореден път, пребивайки ги с метални тръби и столове. На всичкото отгоре, лидерът на групировката бе заключен в Anaconda Vice. Ценен момент, за всеки един фен, който ненавижда New World Order.

Jim Ross: Всичко или нищо за Chuck Taylor, който преследва nWo вече толкова много месеци. Явно е доста добър актьор, щом те му се вързаха няколко пъти.

Michael Cole: Или е много добър актьор или те са много глупави...

Corey Graves: Ще те помоля да замълчиш, колега. Мери си приказките спрямо nWo. Те са легендарни. Хората от моето поколение ги обожават.

Michael Cole: Явно само хората от твоето поколение ги харесват, защото ако се огледаш внимателно ще видиш какво се случва в залата. Погледни тези хора, погледни тези плакати, на които ясно са изписани думи, символи, знаци против тези хора.

Jim Ross: Момчета, дръжте се малко по-сериозно. Харесват ли ви или не - те са част от TNW. Или по-скоро вече TNW e част от nWo.

Всички в залата очакват да гръмне музиката на nWo или на Chuck Taylor, но една стара и позната мелодия започва да кънти. Публиката остава объркана от случващото
се и приема това със смесени чувства.

GET READY TO FLY

Старият entrance theme song на "The Phenomenal One" гърми в препълнената с фенове arena. Никой обаче не знае защо това се случва и защо той не излиза с обичайната музика на nWo. Дали има надежда всичко това да е свършило? Дали AJ Styles не се е осъзнал вече и цялата история с Hogan и компания е в миналото? Това, което се случва събужда огромен интерес у публиката, която не отделя очи от AJ Styles. Бившият световен шампион се спуска бързо по рампата. Не изглежда да е много щастлив. През последните седмици усмивката не слизаше от лицето му, но след събитията миналата седмица, явно е меко казано бесен. Styles се изкачва по металните стълби и влиза на ринга. Публиката все още не знае как да реагира и най-вече изглежда, че им е доста любопитно какво ще каже "The Phenomenal One".

2. In-ring Promo with AJ Styles 8mOKHIM 2. In-ring Promo with AJ Styles F71jAB6

Няколко секунди, след като музиката утихтва, Styles застава в средата на ринга, оглеждайките залата, която е с по-големи размери от стандартната. Това обаче не трябва да учудва никой, тъй като днес е юбилейното издание на Rampage - епизод №400. Секунди по-късно Стайлс взима внимателно един от микрофоните, които са оставени на бюрото, която стои в средата на ринга и започва да говори:

- Rampage №400, а? Не съм си мислил, че нещата ще седят по този начин. Не съм си мислил, че ще изляза на този ринг след 400 епизода, след всичко, което съм направил за тази компания и че ще бъда освиркван. Не това се е въртяло в главата ми преди повече от 10 години. Но плановете се променят. Никога не можеш да предвидиш какво ще се случи в твоя живот, особено в толкова голям период от време. Излязох с "Get Ready To Fly", защото тази песен е важна част не само от моята кариера, а и моят живот. Преди 10 години AJ Styles направи своя дебют в тази федерация, в същия този ринг. Точно така! След толкова много време, аз отново съм тук. ПОВТАРЯМ ТОВА И ЩЕ ГО ПОВТАРЯМ ОЩЕ МНОГО ПЪТИ! ТУК СЪМ ЗА ДА ОСТАНА! НИКОЙ НЕ ОЦЕНЯВА ТОЗИ ФАКТ ОБАЧЕ! НИКОЙ НЕ ОЦЕНЯВА ТОВА, КОЕТО ПРАВЯ ЗА ТАЗИ КОМПАНИЯ. ВСИЧКО, КОЕТО ПОЛУЧАВАМ Е САМО ЕДНО НЕЩО - ОСВИРКВАНИЯ! НЕКА ВИ КАЖА НЕЩО ОБАЧЕ, ПРЕДИ ЕДНО ДЕСЕТИЛЕТИЕ, КОГАТО В ЗАЛАТА ГРЪМНА "GET READY TO FLY" ТУК НЯМАШЕ ORANGE CASSIDY, TRENT BARRETA, НЯМАШЕ ГО И CHUCK TAYLOR. ВАШИЯ ЛЮБИМЕЦ, ВАШИЯ СУПЕР ГЕРОЙ! *Овации от феновете* СПРЕТЕ ВЕДНАГА! АЗ СЪМ ВАШИЯ ГЕРОЙ, ЗАЩОТО СЕ ОПИТВА ДА ВИ ОТЪРВА ОТ ТОКСИЧНИ ХОРА КАТО ЧЪК ТЕЙЛЪР. *BO-O-O!* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ИЗЛЯЗОХ НА ТОЗИ РИНГ, НА ТУРНИРА BREAKING DOWN СРЕЩУ КРИС ДЖЕРИКО, ЗА ДА СЕ ПРЕВЪРНА В ПЪРВИЯ СВЕТОВЕН ШАМПИОН В ИСТОРИЯТА НА TOTAL NONSTOP WRESTLING. ТОГАВА СИ КАЗАХ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯ ТОВА МЯСТО ЕДИН ИСТИНСКИ РАЙ, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА МИ ПОПРЕЧИ НА ТОВА, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ Е ИДЕАЛНО И ЩЕ БЪДЕ ПЕРФЕКТНО. АЗ ВЯРВАХ В ПРОЕКТА TNW, ВЯРВАМ И СЕГА! ВЯРВАМ НА СВОЯТА ПРЕЦЕНКА И ЗНАМ, ЧЕ ТЯ Е ПРАВИЛНА. ЧЪК, СТРАХ ТЕ Е ОТ NWO МИСЛИШ, ЧЕ НЯМА ДА МОГА ДА ТЕ ПОБЕДЯ БЕЗ ТЯХНАТА ПОМОЩ? НЕКА ТИ КАЖА НЕЩО, CHUCK... ТОВА НЕ Е ТАКА! АКО ТЕ ПО НЯКАКВА ПРИЧИНА СА СЕ ПОЯВЯВАЛИ НА ТОЗИ РИНГ, ТО Е БИЛО САМО ЗА ТВОЕ ДОБРО. ЗА ДА ТЕ СПАСЯ ОТ БАВНА И МЪЧИТЕЛНА ЗАГУБА, ЧЪК. ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВЯ ЗА ТЕБ Е ЗА ТВОЕ ДОБРО. Опитах се да те вразумя, казах ти да се прибереш при семейството ти, да загърбиш кеча, да го оставиш на истинските професионалисти. Казах ти, че всеки един двубой срещу мен, ще води само по-скорошен край на твоята кариера. Ти не ме послуша, ти не го направи и сега ще съжаляваш! НЕ ИСКАШ НИКОЙ ДА СЕ МЕСИ, НАЛИ ТАКА?! Е, НЕКА ТИ КАЖА, ЧЕ ТАЗИ ВЕЧЕР НЯМА ХЪЛК ХОУГЪН, НЯМА КЕВИН НЕШ, НЯМА СКОТ ХОЛ, НЯМА СКОТ СТЕЙНЕР. НЯМА НИКОЙ. ТИ СИ ВИНОВЕН ЗА ТОВА И ТИ ЩЕ СИ ПОНЕСЕШ ПОСЛЕДСТВИЯТА. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, ЧЕ НЯКОЙ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ЩЕ ПОПРЕЧИ НА МАЧА НИ НА REVENGE. АЗ И ТИ - НА ЕДИН РИНГ, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ, БЕЗ ОПРАВДАНИЯ, БЕЗ НАМЕСИ, БЕЗ ПРАВИЛА! ВСЕКИ ПЪТ МЕ НАРИЧАШ С НЯКАКВИ ДУМИ И ОБИДИ, ВСЕКИ ПЪТ МЕ УПРЕКВАШ ЗА МОИТЕ ДЕЙСТВИЯ, ВСЕКИ ПЪТ ГОВОРИШ ЗА СТАРИЯ AJ STYLES, НО ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТИ СИ ПРОСТО НА ЕДИН ЛОШ ДЕН, ОТ ТОВА ДА БЪДЕШ КАТО МЕН! *BO-O-O-O-O-O-O-O-O-O!* ЧЪК, НА REVENGE НЯМА ДА СЕ ИЗПРАВИШ СРЕЩУ AJ STYLES ОТ NWO, НА REVENGE ЩЕ СЕ ИЗПРАВИШ СРЕЩУ "THE PHENOMENAL ONE" A.... J.... STYLES!

Точно приключвайки с тези думи, в залата гръмва позната музика...

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring Promo with AJ Styles   2. In-ring Promo with AJ Styles Empty27/8/2020, 23:55

Cole: ЧАКАЙ МАЛКО!! Това не може да е истина! Трябва да е някаква грешка от апаратната! Колеги, моля ви не си правете толкова коварни шеги. Наистина бих искал да видя Кели отново на ринга на TNW, но… OH DAMN! На 100% съм сигурен,че очите не ме лъжат и това е Бланк! Какво прави тук, все още е голяма загадка. Изглежда и загадка за Стайлс, който е не по-малко шокиран от цялата публика, събрала се тази вечер.

2. In-ring Promo with AJ Styles Tenor

Ross: Кели изглежда невероятно, особено в предвид дългото си отсъствие от entertainment средата. Но трябва да призная,че съм леко разочарован. Ей Джей хайп-на стабилно и зрителите, и мен. Очаквахме Чък Тейлър всеки момент, лице в лице, 1on1 със Стайлс. Вместо това обаче в цялата ситуация имаме още една неизвестна – каква роля би имала Кели във враждата между двамата?

Cole: Нещо ми подсказва,че скоро ще разберем. Между другото, за по-младите фенове, нека поясним,че Стайлс и Бланк имат дълга история, датираща още от 2012-2013 г., като двамата бяха the first power-couple на федерацията. Те дори направиха сватбата си на ринга на Rampage. Естествено, тя не мина особено по план. Булката беше отвлечена, но в крайна сметка двамата затвърдиха „връзката си“. Години по-късно, раздялата беше неизбежна заради забежките на блондинката с Джак Суагър, но от тогава е минало прекалено много време и вече неведнъж Бланк и Стайлс са споменавали в интервюта,че са стоплили отношенията си. Каквото и да значи това.

Ross: Не намеквай,че двамата са се събрали, защото това е практически невъзможно. Може би Бланк просто търси светлините на прожекторите отново, и ще се възползва от момента, от Rampage #400 и от присъствието на Ей Джей, за да влезе в headline-a отново. Докато си говорим и обменяме предположения, ето че Бланк е вече на ринга и иска микрофон. Стайлс все още изглежда puzzled. И той очакваше съвсем друга развръзка. Но нека все пак чуем какво има да каже Кели.

2. In-ring Promo with AJ Styles 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f387a62526c367573476b487779773d3d2d3338393634313836312e313461666466613233336535363330313835373831363433383030362e676966

Kelly Kelly: Изненадан си да ме видиш? ВСИЧКИ сте изненадани да ме видите? Е, аз обичам да изненадвам и нямаше как да не се появя в епизод номер 400 на Rampage. Може би обаче се чудите защо избрах точно този момент. Знам,че тъкмо беше започнало да става напечено. Ей Джей, подкрепям на 100 процента казаното от теб, особено тази част, в която разсъждаваше за recognition-a, който трябва да получим, но НЕ получаваме за годините усилена работа и за факта,че СЪГРАДИХМЕ тази федерацията от основите. Но за разлика от теб, аз не се заблуждавам, че „още един мач“ би seal-нал сделката, както се казва, не смятам,че имам какво да доказвам на тези хора. Ти също нямаш всъщност, но те поздравявам за инерцията, която набра. Наистина ли очакваш обаче, Чък Тейлър да застане като мъж лице в лице с теб? Без хилядите си оправдания, той е едно нищо. Досега можеше да се оправдае с NWO, с липса на късмет, може би щеше да му хрумне да се оправдае и с Covid пандемията. Но това е друг въпрос. Факт е,че не го видях в backstage-a, може би си пие успокоителните преди да дойде да разпише contract-a за мач срещу теб. Затова реших и да го изпреваря. Гласувам ти пълно доверие,че в предстоящия сблъсък между вас, ти ще излезеш за пореден път THE BETTER MAN и ще потвърдиш легендите – THE TNW ORIGINALS WOULD NEVER BE REPLACED. И преди да сляза от ринга, бих желала да ти подам ръка, загърбвайки миналото и пожелавайки ти успех за бъдещето.

Cole: Кели подава ръка на Стайлс, но дали той ще приеме!? Да не забравяме,че това е мащабна загуба на фокус от конкретната задача за тази вечер. Ей Джей беше готов не само да подпише договор за мача, но и да се саморазправи с Чък Тейлър още тук, тази вечер. Но както каза Бланк, Тейлър не бърза да се появи срещу предстоящия си опонент. Нека видим как ще се развие ситуацията…

Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petioo09

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring Promo with AJ Styles   2. In-ring Promo with AJ Styles Empty28/8/2020, 14:55

Michael Cole: Какво завръщане само! Колеги, ето защо това предаване е велико -  никога не можеш да предвидиш какво ще се случи на юбилеен епизод като този!

Corey Graves: Моля ти се, Michael! Това в момента е напълно ненужно! Защо му е на AJ Styles да се разсейва със странични неща, вместо да е напълно концентриран върху задачата си за Revenge?! Струва ми се, а това е лично мое мнение, че в случая Blank просто търси светлината на прожектора...

Jim Ross: Дори и така да е, Corey, можем ли да я виним? Тя беше като стожер за женската дивизия толкова много време, а и не само - нека не забравяме административните функции, които изпълняваше backstage.

Обратно на ринга Styles все още се чуди как да постъпи - появата на Kelly Kelly тази вечер му дойде като гръм от ясно небе. Блондинката все още е протегнала ръката си, а той колебливо се приближава към нея...

2. In-ring Promo with AJ Styles Nvo10

Corey Graves: О, не! Някой трябва да спре това веднъж и завинаги! Не стига, че Taylor прекъсна AJ Styles, ами и отново излиза с theme song-а на nWo! Каква подигравка само! Не, това всъщност си е чиста гавра, този човек за пореден път доказва, че не е на нивото на nWo! Надявам се след Revenge повече никога да не ми се налага да гледам самодоволната физиономия на този лицемер...

Michael Cole: Колега, не виждам защо трябва да отправяш подобни квалификации към Chuck Taylor всяка седмица. Очевидно е, че той продължава да се опитва да влезе под кожата на AJ Styles. А и не е като nWo да са светци. Дали това, че той излиза с тяхната песен е неуважително спрямо тях - абсолютно, но също така дали е добро забавление за феновете - отново да...

Corey Graves: Michael, нека те попитам нещо - за кого работиш?! Нима nWo не са собствениците на TNW?! Нима nWo не ти плащат заплатата?! Или може би Chuck Taylor ти бута пари под масата, за да го защитаваш?! А?! А, колега?! Защо млъкна, отговори ми на въпроса! КОЛКО ПАРИ ТИ ДАДЕ TAYLOR?! А, ПЛАТЕНО ЖУРНАЛИСТЧЕ ТАКОВА, ПРОДАЖНИК, КОЛКО ПАРИ...

Jim Ross: Момчета, момчета, успокойте топката! Нека чуем какво има да ни каже Chuck Taylor...

Chuck Taylor: WOW! Правилно ли виждат очите ми?! Вярно, че сме в навечерието на Rampage 400 и ще има доста изненади, но имам чувството, че съм на събрание на випуска!

Taylor продължава да върви бавно към ринга, а Styles и Blank го гледат с пренебрежение.

Chuck Taylor: Смисъл, тъй като ни очаква една доста луда вечер, трябва ли да очаквам след мен да излезе R-Truth, например?! Или пък, хм, нека помисля... някой като Prince Devitt?! Или пък може би ще се появи Goldust, който да ни каже едно голямо "евала" за усилията и че издържахме до епизод №400?! Без значение - Barbie, welcome back... сега като се замисля ми се иска обстоятелствата да бяха малко по-различни, да можеше всичките TNW Alumni, всичките Hall of Famer-и да се съберем и да отпразнуваме юбилея, но нещата не винаги са такива, каквито ни се иска да бъдат...

"The Kentucky Gentleman" се качва по металните стълби и влиза на ринга, където застава право срещу AJ Styles. Само бюрото, разположено в средата на ринга ги дели един от друг, а договорът върху него ще подпечата присъдата им за Revenge. Това ще бъде последната битка на двамата титани, като и двамата най-вероятно няма да си тръгнат от срещата същите.

Chuck Taylor: AJ, трябва да ти призная - наистина не очаквах приятелите ти от nWo да ми оставят толкова време да дишам. Имайки предвид представлението ми миналата седмица, с което може би малко прекалих, не знам как те все още не са излезли да ме разкъсат. Започвам да се чудя да не би пък ти да удържа на думата си? Да не би наистина да си готов да приключиш тази глава сам? Много добре чух думите ти преди малко - как всъщност си се опитвал да ми помогнеш, как с намесите си nWo всъщност са помагали повече на мен, отколкото на теб, как бла-бла-бла... и имаш дързостта да се наричаш истински мъж, нищо чудно, че тя те заряза...

Taylor посочва към Blank, чиято реакция е микс между срам и гняв, а междувременно ръката на Styles е свита в юмрук. Може би ще е удачно Chuck да мери приказките си, имайки предвид, че той изобщо не е в свои води, а още повече след офанзивата си срещу nWo на предишния епизод на Rampage - наистина е чудно как групировката е оставила Taylor да се разхожда свободно в техния дом. А метафорично един вид той дори не е събул обувките си, съдейки по думите му и факта, че най-смело използва theme song-а им като съпровод към ринга. Е, изглежда игрите на ума между Chuck и фракцията ще продължат чак до Revenge.

Chuck Taylor: AJ, искрено се надявам да не вярваш в помията, която изля през последните десетина минути, защото ако реално приемаш думите си за истина... е, в такъв случай си по-заблуден отколкото съм си мислел. На Revenge времето за думи приключва. През последните няколко седмици чух как Corey Graves коментира, че съм си подписал смъртната присъда след действията ми спрямо nWo... не, приятелю, точно обратното - тази вечер AJ Styles ще подпечата картата си за екскурзия до портите на Ада. Защото ако не бяха nWo още след Pain щеше да бъде свършено с теб и не, това не е оправдание, а чистата и проста истина. И тази истина ще възтържествува на Revenge, където няма да има кой да те спаси. И едва тогава ще разберем дали онзи AJ Styles все още съществува, дали "THE PHENOMENAL" AJ STYLES все още съществува, или това пред мен е просто един имитатор, който очаква nWo да водят битките му. Говорейки за nWo - AJ, къде са те наистина? Ако ще ме нападат няма нужда от чак такъв slowburn, да бяха излезли директно! Знаеш ли какво, в съзнанието ми изплува една доста странна мисъл... да не би пък те реално да са те оставили да се справиш с мен сам? Ха, възможно ли е великите nWo да са ти гласували вот на недоверие, все пак наистина ти бе човекът, който ме приветства в отбора. Толкова ли струва приятелството ви? Толкова ли струва "братството" ви? Barbara, само да вметна, може би ще е по-добре да стоиш с лице към мен, защото като видя нещо русо и глупаво в гръб моментално се сещам за Hulk Hogan...

Corey Graves: Не, наистина е време да прекъснете микрофона на този циркаджия!

Jim Ross: Тук вече съм склонен да се съглася, Corey - след този коментар на Taylor Blank е готова да го разкъса! Вижте Styles, налага се той да я озапти!

Chuck Taylor: Уоу, уоу, съжалявам, не мога да си избия тази мисъл от главата! Но наистина, като един истински джентълмен не ми отива да говоря по този начин на една... да кажем дама? Както и да е, Barbie, виждам че си готова за бой тази вечер... а и все пак сме на Rampage 400... имам една идея!

Taylor подписва договора, след което подава писалката на AJ Styles, но я издърпва обратно към себе си точно когато той е готов да я грабне!

Chuck Taylor: Нека само се доизкажа и ще те оставя да довършиш, AJ... говорейки за изненади, докато вървях backstage се натъкнах на един доста интересен човек. И не, не говоря за бившата ти, защото тя не е чак толкова интересна, все пак е имала вземане-даване с някой като теб... този човек ми сподели, че не само е получил специална покана за юбилейното издание... но и няма търпение за малко in-ring action! И тъй като напоследък TNW е под ново ръководство - нещо, което не бях предвидил и почти всеки се опитва да се прави на шеф, въпреки че не е... нека ви представя THE Boss...
LegitBo$$
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
LegitBo$$

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring Promo with AJ Styles   2. In-ring Promo with AJ Styles Empty28/8/2020, 18:14

2. In-ring Promo with AJ Styles AM5gW51

COULD IT BE!? YESSSSSS! "THE BOSS" SASHA BANKS Е ТУК! Ето това е имал предвид Chuck Taylor като каза, че ще доведе истински шеф! Феновете в залата приветстват Sasha с усмивка на лице и силни викове! Rampage 400 нямаше как да мине без "The Legit Boss"! За последно видяхме Banks на Pain където тя ступа Becky Lynch. Сега отново със синя коса, Sasha е готова да ни предостави поредното шоу. Kelly Kelly гледа раздразнено към рампата откъдето се появява Sasha. AJ Styles пък изобщо не е доволен, че Chuck успява да го контрира за пореден път. Макар че Chuck Taylor каза, че Sasha Banks иска in-ring action, тя не е облечена за кеч мач. Та тя е с токчета! Sasha държи микрофон в ръка. Ще бъде интересно да чуем какво има да ни каже "The Legit Boss" след нейното дълго отсъствие. Феновете не спират да подкрепят една от най-големите жени кечистки в историята на TNW. Усмивка се изписва по лицето и, но знае, че рано или късно трябва да прекъсне своите фенове, за да започне да говори. Залата обаче не стихва! Запалянковците не дават възможност на Sasha да отвори уста и да промълви и думичка! *SASHA! SASHA! SASHA!* Шефката е на път да пусне сълзи от радост, но се взема в ръце и най-накрая ще каже нещо:

2. In-ring Promo with AJ Styles Y3Hr6EG

- Блаодаря ви, TNW Universe! Наистина оценявам вашата подкрепа! Винаги когато се върна на ринга на TNW бивам посрещната така, сякаш не съм си тръгвала! Е, Rampage 400 нямаше как да мине без присъствието на единствената и неповторима Sasha Banks! *YEAAAAAH!* "The Legit Boss" винаги е готова да ви подари едно незабравимо шоу! За това трябва да сте благодарни и на Chuck Taylor. Chuck, за мен ще бъде чест да застана до теб и заедно да хвърлим един здрав пердах на тези двамата. Kelly, радвам се да те видя! Не сме се засичали отдавна. AJ... привет и на теб. Не сте се променили изобщо. Вие сте си същите гадини, които бяхте и последния път! Готови ли сте за бой? Момент само...

2. In-ring Promo with AJ Styles FbAVU6a
*OOOOOOOH!*

SASHA ХВЪРЛИ СВОЕТО ЯКЕ ВЪРХУ KELLY KELLY! Блондинката избухна в ярост и е готова да откъсне главата на "The Legit Boss", но Styles успява да я озапти.

- Chuck, извинявай много, но ние се засякохме отзад преди буквално минути. Ти не ми даде време да се преоблека за предстоящия мач! "The Legit Boss" може много неща, но не и да се бие с токчета. Би ли ми донесъл подходящи обувки?! Благодаря ти!

Chuck Taylor веднага хуква по рампата,готов да донесе спортните обувки на Sasha Banks. Дами и господа чака ни отборен мач Sasha Banks & Chuck Taylor срещу AJ Styles и Kelly Kelly. Останете с нас и след рекламите за продължението на Rampage 400!

Petioo09 харесва този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring Promo with AJ Styles   2. In-ring Promo with AJ Styles Empty

2. In-ring Promo with AJ Styles
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» In-Ring promo with AJ Styles
» In-ring promo with AJ Styles
» In-Ring Promo with AJ Styles
» 5. In-ring promo with ??? and AJ Styles
» 10. In-Ring promo with "The Phenomenal One" - AJ Styles

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите