Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 4. In-ring promo with Big Show 11/7/2020, 23:27
...
monday_night_messiah Superstar
Заглавие: Re: 4. In-ring promo with Big Show 13/7/2020, 23:02
Jerry Lawler: Драги зрители, фенове на федерацията. Ето че един човек се завръща след отсъствие миналата седмица. Това е именно най-големият атлет на света Грамадата, който едва не отне живота на опонента си Roman Reigns на последния турнир. Наблюдавахме мач от вида "тушовете важат навсякъде". Битката бе повече от ожесточена. Враждата, която си навлече мечката, бе по вина на самия него. Michael Cole: И ако все още някои от вас се питат защо, отговорът е че Грамадата без причина нокаутира съотборника си Reigns в мач за отборните пояси. Той каза, че не харесва Roman като свой партньор. Не го харесва и като човек с аргументите, че има още много да учи докато стигне нивото му. Reigns, обаче, изобщо не бе съгласен с това. Познавайки стила му, той не се примири с постъпката на гиганта и следствието бе мач 1:1. Мач, където всичко е позволено и още повече - тушът или предаването могат да бъдат отбелязани навсякъде. Jerry Lawler: След буквалния опит за убийство от страна на Грамадата, той отсъства от миналото шоу. Може би отново е бил наказан. В последно време, той бива обвиняван от Борда на директорите в психическа нестабилност. Наистина, откакто загуби Pure титлата, нещо каточели се промени в Грамадата. Може би има някакво вътрешно чувство, с което се опитва да се справи, но не успява. Може би не може някак си да преглътне мисълта, че бе победен от в пъти по-дребен човек от него. Можем само да гадаем, но е факт, че в момента изражението на Грамадата е необичайно. Michael Cole: Ами да, обикновено той излиза с много озлобен и сериозен поглед, а вижте сега. Той гледа някак си тъжно, отчаяно. Няма спор, че с Грамадата нещо се случва. Нещо, което може да разберем след време, а може би не. Вижте как бавно пристъпва към ринга. Той гледа феновете на компанията, които са 50:50. Половината викат ЗА него, а други пък го освиркват бурно. Мечката надкрачва най-горното въже, влиза на ринга и иска микрофон от асистентите. Ето че такъв му бе даден и сега е ред да го чуем какво има да ни каже: ГРАМАДАТА: Турнирът, който измина, бе много интересен за всички вас. Точно тогава ме видяхте за последно. В предишното издание на шоуто не ме видяхте. Помните как бях наказан от шефовете на компанията преди известно време заради собствените си действия. Тогава пропуснах едно шоу, миналата седмица пропуснах и второ. Няма начин да не се питате защо. Видяхте какво сторих на Roman Reigns на турнира. Видеозаписът на това, как задоволително хвърлям Reigns в 7-киловатовото осветително тяло в момента е разпространен из всички интернет сайтове а споделяне на клипове. Видеото се коментира от потребители. Коментарите са най-различни. Моята постъпка, като цяло, в момента е на дневен ред. Коментира се навсякъде, от всички. Всеки един атлет остава в историята с нещо. Е, може би аз ще бъда запомнен като човекът, който 2 пъти в своята кариера като кечист хвърля друг кечист в мощно осветително тяло. Ако съдим по правилата на мача - не съм ги нарушил. Извършеното от мен бе напълно според правилата. Извършеното от мен бе начин да взема преднина, начин да изцедя силите на своя противник и, съответно, да спечеля срещата. Roman Reigns е самоанец. Млад атлет, който се осмели да излезе срещу ветеран като мен. Той е бивш член на една мощна групировка, която всяваше хаос седмици наред. Той и другите двама членове на онзи отбор, чието име всички знаете, колеше и бесеше наред. Тримата бяха върли побойници, а Reigns бе тяхната най-голяма сила. НО........преди всичко, Roman Reigns е човешко същество. Той като мен, като всеки един от вас в залата, е човек. Хвърляйки го в прожектора, незнайно колко волта напрежение премина през него. Хвърляйки го там, можех да му отнема живота. В опита си да му изтощя силите до край и да го туширам, можех да го убия и да съжалявам след това цял живот. Аз не бях наказан от шефовете. След турнира постъпих в болница и точно това е причината да отсъствам от шоуто предната седмица. Аз говорих срещу шефовете на TNW, смятах обвиненията им за несправедливи. Но ще си призная - започнах да осъзнавам, че май наистина са прави. Напоследък наистина нещо не е наред с мен. Не мога да обясня каква е причината, самият аз не я знам. Голяма част от вас ме освирквате и напълно ви разбирам. Който и друг да беше, щеше да си заслужи същото отношение. Нямам право да ви обвинявам.
Michael Cole: О, боже! Я вижте това. Очите на гиганта буквално се насълзиха. Отдавна не сме го виждали в това настроение. Може би наистина дълбоко съжалява за постъпката на турнира и не може да преглътне греха си, който извърши. Jerry Lawler: Важното е, че призна пред феновете за проблемите с психиката си. Отдавна не сме виждали Грамадата толкова настроен. Само гледайте, та той буквално ще заплаче всеки момент. Той доминираше месеци наред като Pure шампион на дивизията и след като загуби пояса, просто стана различен.
ГРАМАДАТА: Опетних си сам достойнството. Никога повече няма да имам славата, която притежавах преди. Сигурно от тук нататък никой няма да ми оказва помощ в трудни моменти. Може би вече всички ще ме отбягват. Може би ще изгубя всякакъв шанс за титла вече.......АЗ.......аз съжалявам!
Гост Гост
Заглавие: Re: 4. In-ring promo with Big Show 17/7/2020, 23:14
Corey Graves: Само като чуете тази музика може да се сетите само за едно нещо! И то е опасност. Грамадата се изложи пред целия свят, като се разрева...В TNW няма място за ревлювци и човекът, който излиза в този момент ще потвърди думите ми!
Michale Cole: Как така този човек ще потвърди думите ти Кори? Погледни го само, Сид тръгва да мотивира публиката, а вместо това той получава обратна реакция...Всички фенове освиркват и псуват Бившия Шампион на Щатите...Ако някой е жалък, то това е именно Сид Вишъс. Corey Graves: Затваряй си устата, Коул. Знаеш, че не си прав... Не Сид се изложи пред целия свят, като плачеше и се оплакваше, а Грамадата. Според мен гиганта е в много тежко състояние и появата на Сид ще направи още по-голяма болката на Шоу! Michael Cole: Може би си прав, колега, но нека не забравяме, че Big Show е огромен мъж и може да нокаутира Сид само с един удар, ако пожелае. Corey Graves: Ключовата дума е ако пожелае! В момента, като гледам на Грамадата не му е нито до бой, нито до Rampage, нито до Сид Вишъс, той като че ли се е предал от живота...Явно тази загуба е била наистина тежка за Бившия Отборен шампион.
Michael Cole: Тук няма как да не се съглася с теб, Кори! Грамадата беше мотивиран и в крайна сметка загуби, като по-лошото от това е, че сега Сид Вишъс излезе на ринга и изглежда много доволен от себе си и от това, че прекъсна отчаяния гигант, който си изля душата на ринга...Това за мен е съдистично и неуважително, но за Сид явно не е и сега той взема микрофон и се кани да ни каже нещо, какво ли ще е то?
Гост Гост
Заглавие: Re: 4. In-ring promo with Big Show 17/7/2020, 23:40
Sid Vicious: Шоу, погледни се...Ти си развалина човече...И аз загубих от Роман Рейнс, но не го приех, като теб...Аз се стегнат и на следващия турнир унищожих онази мижитурка Джони Гаргано! Стъпках го като мравка! Знаеш ли какво ще ти кажа Грамада? Истината е, че ти не заслужаваш да си на този ринг с мъж като мен! Ти си срам за гигантите, ти дори трябва да се срамуваш да се наречеш мъж! Знаеш ли какво си ти в момента, Big Show? В момента ти си един ревлю, който плаче и се тръшка, за да получи това, което иска! И именно поради тази причина, аз реших лично реших да изляза тази вечер, за да ти обясня нещо и то е, че подхода ти е много грешен! Нещата не се постигат с реване, Шоу, нещата се постигат с много труд и с много пот на лицето! Да не мислиш, че аз лесно спечелих Титлата на Щатите? Не е така, истината е, че аз се борех с зъби и нокти за тази титла и искам и ти да направиш същото...
Може би ще ми зададеш въпроса как ще направя това? Отговорът е много прост и той е, че точно тук и сега аз те предизвиквам да ме удариш! Хайде, Шоу удари ме, докажи, че не си ревливото беше, за което те мисля... "Грамадата стиска огромния си юмрук и се кани да нокаутира Сид, който си е подложил брадата, но това, както виждаме, не се случва и гиганта прибира юмрука си и се срива за пореден път" Знаех си, от самото начало си знаех, че ти не си нищо повече от един страхливец...Не знам дори защо си губя времето с теб... "След като каза тези думи, Сид пуска микрофона и тръгва към въжетата, а пък Грамадата застава с гръб към Сид и отново започва да се излага пред публиката, само че този път, когато Гиганта приключва с емоционалния си срив, той се обръща и изяжда мощен Ботуш право в устата!"...
Каква подла атака от Сид Вишъс, той се възполза от състоянието на Big Show и го изрита с всичка сила право в устата...Погледнете Грамадата, той се държи за лицето и не знае къде се намира, а пък Сид от своя страна се усмихва арогантно и слиза от ринга! Какво ли още ни очаква, дами и господа? Как ще продължи историята между тези двама мъже? Не пропускайте следващия епизод на TNW Rampage, за да разберете!