Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin Empty
ПисанеЗаглавие: In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin   In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin Empty16/5/2020, 20:08

...
Върнете се в началото Go down
Light
Superstar
Superstar
Light

ПисанеЗаглавие: Re: In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin   In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin Empty16/5/2020, 23:11

In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin QYcHSnl

Ето го отново и младока от Сиятъл! Той престъпва на ринга под силната музика,която зазвучава цялата зала! Заедно с красивото злато,което го е поставил точно на рамото си. Феновете уважат това момче! Въпреки,че той не спечели вчерашния мач,той показа пред всички фенове,че той е достоен за уважение! Особено след мача му с Big Show,той показа,че той е има място в сърцето на феновете,както така и показа,че той има място измежду трибуните на тази зала! Време е днес да го видим в една по-различна сфера за него! За пръв път ще го видим зад микрофона! Един път сме го виждали зад микрофона и то беше по-скоро backstage promo,от колкото истинско promo пред всички запалянковци. Днес обаче е различно... той не вкара Heyman,понеже иска да бъде по-истинско и да докосне колкото се може повече фенове. А с говорителя не винаги може да каже какво чувства! Погледнете атмосферата,която създава около себе си това момче. Титлата му прилепва все едно е част от него! Трудни моменти изживя младока,но днес,той гордо е може да се нарече истински шампион
In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin EOD130H

Време е той да направим първото си промо тук! Пък кой знае? Може да видим и бъдещия претендента за Pure титлата,който ще се изправи срещу Darby на скорошния турнир Mayhem! PAIN мина със светкавична скорост и е време да се насочим напред в бъдещето! Днес най-вероятно ще стане ясен опонента на младия скейтър! Именно човека,който се изправи срещу Allin ще бъде първия човек,който ще се изправи срещу него от царуването му до момента. Феновете нямам търпение да чуят какво ще каже шампиона! Харесва ли им или не... той е новият им шампион и си личи,че той е готов да предпазва титлата си! Да я предпазва като своя рожба. През трудности и успехи силно да я държи на ръката си! Дами и господа време е да видим какво ще каже нашия шампион!
Light
Superstar
Superstar
Light

ПисанеЗаглавие: Re: In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin   In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin Empty17/5/2020, 07:47

In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin OPtDHqr

Darby Allin: Винаги щом престъпвам на този ринг,нещо в мен се събужда! Не знам какво е,не знам как да го контролирам,не знам защо го чувствам,но неуморно го чувствам! Почувствах го вчера на Main Event-а срещу Reigns,почувствах го на PAIN срещу бившия шампион на развлекателния спорт! Всеки път като стъпя на този ринг,нещо в мен се пробужда! PAIN 11... паметна вечер за всички ни! За всички фенове по трибуните,за всички фенове и пред малките телевизори! В обятията на моята кръв,която бе сформирала цяла локва около мен,но въпреки кръвта,която се стичаше неуморно от моето тяло,тя не ми попречи да сражавам срещу човека срещу когото бе "невъзможно" да спечеля. Дори и ако всеки един от вас,да ми беше казал,че шансовете ми за титлата са минимално! Аз опровергах всеки един от вас,след като бях възнаграден със златото,което в момента е на моето рамо! Това нека бъде урок за всеки един от нас... с усилена работа и смелост,всичко за което някога си си мечтал може да стане реалност! Спомням си преди два месеца,как нито един от вас не знаеше моето име! Гледахте ме с изражение,което ясно изразяваше "Какво прави тук,ти?". Днес,моето име оглавява всички билборд табели и съм станал символ на усилената работа и смелостта! Преминах през удар със знак "Stop",с мощен "Chokeslam" с който Big Show счупи коментаторската маса с тялото ми,преминах и през най-страшния удар на гиганта. Право в лицето ми усетих силното "WMD",но същото нещо,което ви разказвах толкова време,то в същия момент се пробуди! Сетих се за всички фенове,които не повярваха в моите възможност. Сетих се за думите,които обещах през всички вас,а и най-главно пред мен самия и успях да се повдигна на време! Знаете ли какво?... Не съм като останалите кечисти! Няма да кажа пред всички вас,че аз съм най-добрия стъпвал на този ринг! Със сигурност,ако видите шибаните съблекални ще намерите много по-добри кечисти от мен! Всеки от тях се е доказвал пред вас стотици път! НО ВСЕКИ ЕДИН БЕЛЕГ ПО ТЯЛОТО МИ Е ПРЕЖИВЯЛ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСЕКИ ЕДИН КЕЧИСТ В СЪБЛЕКАЛНЯТА! ВСЕКИ ЕДИН МОИ БЕЛЕГ Е ВИДЯ НЕЩА,КОИТО ВСИЧКИ ВАШИ "ИДОЛИ" ДОРИ И В НАЙ-ТЕЖКИТЕ СИ КОШМАРИ НЕ СА ВИЖДАЛИ! БЕЛЕЗИТЕ МИ ГОВОРЯТ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ВСЕКИ ЕДИН КЕЧИСТ МОЖЕ ДА ВИ КАЖЕ НА ТОЗИ МИКРОФОН! Знаехте ли? Имах възможността да извикам Paul Heyman,който винаги ми е вършил превъзходна работа,но въпроса не е там! Предпочетох,аз да изляза и да кажа нещата,както винаги съм ги казвал! Право куме в очи!!! Затова винаги съм си и плащал цената,но знайте. Истината за вашите любимци ще излезе,от както аз престъпих на този ринг! Вече една седмица държа това злато,то ме допълва! В него виждам,че има смисъл все още да продължавам да се боря! Вече гледаме напред... скоро предстои Mayhem! Време е отново да ви докажа,че има място за мен в съблекалните! Днес,аз отправям предизвикателство пред всеки един кечист! Нека всеки един от тях да се почувства поканен за да направим още една класика на Mayhem! Готов съм за битка и искам още веднъж да напиша история на този ринг! Готоб съм да опровергая отново всеки един в тази зала! Така,че нека не се бавим още... Чакам с удоволствие противника ми да се яви на този ринг! *позната музика прекъсва Promo-то на Darby Allin!
Chris Wolf BG
Superstar
Superstar
Chris Wolf BG

ПисанеЗаглавие: Re: In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin   In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin Empty20/5/2020, 00:55

In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin RqHuFCC

Какво по дяволите? Дами и господа, в момента чувате че музиката която прекъсна Дарби Алин е тази на АнтиХриста на Професионалния Кеч Джеф Харди. Но какво иска човека който обърна гръб на феновете си от Пюр шампиона на ТНВ. Дали пък Енигмата не е излязъл, за да приеме предизвикателството на Алин и дали то ще е за титла ще разберем в момента. Джеф не успя да спечели ключовете в неговия мач на ПЕЙН, но за негово щастие победителя Гаргано не се е прицелил е Пюр Шампиона, което е добра новина за Харди, какво ще се случи в този съдбовен момент.

In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin Xu8RlEn

Чувате мощните освирквания
(BOOOOOOOOOOOOOOO!) за Енигмата, но той просто не обръща внимание на публиката и е фокусиран само върху скейтбордистчето и го поглежда все едно ще го убие, но както спомена Алин той иска предизвикателство, дали пък не го получи в крайна сметка в лицето на Енигмата. Тръгва да влиза в ринга, а Дарби Алин гледа със голям интерес как Джеф бавно влиза на ринга, Екстремния иска да му бъде даден микрофон, бива му даден микрофон и нека да чуем какво има да каже АнтиХриста. Останете с нас!
Chris Wolf BG
Superstar
Superstar
Chris Wolf BG

ПисанеЗаглавие: Re: In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin   In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin Empty20/5/2020, 01:26

In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin 2Cb3ueO

Може ли за една секунда просто да млъкнеш, защото досега те слушах и повърнах зад кулисите от шибаните ти думи! Ти каза че си оцелял срещу Грамадата на ПЕЙН, ти просто изкара късмет срещу гигантския нещастник! И също имаш късмет че това което държиш в момента е на твоето рамо! Усилена работа и смелост ХА-ХА това е най-голямата глупост която някога съм чувал! Не мога да разбера как веднага като дойде в тази смотана компания и веднага получи шанс за титла, а аз две години носех тази компания на гърба и не ми дадоха нищо! Слушай внимателно, Алин и ме слушай добре! Две години аз си скъсвах задника всяка седмица да се бия на този ринг за тези малоумници които ти скандират името ( BOOOOOOOOOOOOOOO!)! О, млъкнете много добре ме чухте, боклуци!! Аз си потроших тялото за тези глупаци които ни слушат и гледат и накрая постоянно губех, но след последната ми загуба нещо се пречупи в мен и това беше всичко за онзи добричък човек, който правеше каквото беше хубаво за тези смотани фенове! Осъзнах, че за да печеля трябва да играя мръсно и грубо и това ѝ направих след като ти потроших телцето в нашия мач преди твоя голям момент на ПЕЙН, но отново не ми достигна и затова онзи пикльо Джони Гаргано се разхожда с ключовете и се мисли за нещо в тази компания, но той е като теб едно нищо докато аз съм главния човек в тази компания! АЗ СЪМ ЛИЦЕТО НА ТАЗИ КОМПАНИЯ И НИКОЙ ДРУГ!! Нито онзи холивудски смръдльо Батиста, нито който ѝ да е било е лицето на компанията, а именно аз АнтиХриста на Професионалния Кеч е главното събитие! Но не излязох тук за да ти губя времето с това колко велик съм, а дочух че търсиш предизвикателство за твоя пояс и съм тук за да ти предложа предизвикателство. Аз и ти на МЕЙХЕМ - ХАРДИ СРЕЩУ АЛИН ЗА TNW Pure Championship! Но дори да приемеш знай едно след моята последна загуба аз съм превъртял и ще премажа всичко и всеки по пътя ми започвайки с теб и твоята титла която ще взема от рамото и ще чуваш думите ПОБЕДИТЕЛ И НОВ TNW PURE CHAMPION - JEFF HARDY!! Докато аз съм високо в небесата, ти ще си долу на земята и ще си мъртъв точно както твоя скапан шибан умрял чичо, който най-вероятно гори в Ада и ще си толкова потрошен, ЧЕ ДОРИ И ШИБАНАТА ТИ СЪПРУГА ЩЕ ВИДИ КАКЪВ ПРОВАЛ ВСЪЩНОСТ СИ!! Ти ще бъдеш победен и ще взема твоята титла, дори ако се налага да те убия, за да го постигна!
Light
Superstar
Superstar
Light

ПисанеЗаглавие: Re: In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin   In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin Empty20/5/2020, 03:04

In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin 99ihIAv

Darby Allin: Изненадан съм,че имаш тази наглост да нахлуеш тук и да заявиш,че аз едва ли не съм бил недостоен шампион и мястото ми не е било тук! В твоите очи аз не съм достоен шампион и моето място не е тук. Знаеш ли Харди,аз имам уважение към теб! Ти показа,че си онова момче,което си раздава сърцето на тази сцена! Онова момче,което ще направи всичко само за да може да се докаже пред всички тук в тази шибана зала! Харди,уважавам такива хора! Но изчакай,изчакай за малко... Ти си от онези,които правят всичко за да могат да се докажат,но не беше ли същия човек и Big Show? Всички го хвалиха,че той едва ли не е,Господ на тази сцена. Задържа тази титла 8 месеца и всички,които за пръв път ме видяха си казаха... "Сериозно ли това момче е противника му?". След PAIN всички носеха мои плакати  на които изписваше моето име! И според теб всичко това е някаква случайност? Ти ебаваш ли се с мен? По дяволите на PAIN изкарах повече кръв от колкото някога ти си си представял през живота си! В най-тежките си моменти дори не си изпитал болката,която аз претърпявам! Харди ти не беше ли онзи герой на децата? Онзи герой,който всички фенове го обичат? Какво стана със същия Харди? Загина ли? Или може би след поредната загуба психиката ти се срути и не успя да устоиш на загубите си. В край на сметка,вече си анархиста. Огледай се мамка му... виж разочарованието в лицето на тези деца. Те искаха своят герой отново на тази сцена. Ти обаче... Ти обаче нямаше психиката да продължаваш да се бориш и обърна гръб на всичко! Обърна гръб на тях,обърна гръб на истинския Харди,обърна гръб на себе си. Влезе в роля,която трябваше да бъде непобедима,ти щеше да представляваш цялата компания. В твоите очи всички ние сме се облегнали на твоя гръб и се крепим на теб. Още един път доказваш,че живееш в измислен свят. Свят в който ти си невинен за загубите си,а всички останали са ти виновни. Щом се крепя на теб,ти къде беше когато няма нищо. Когато бях бездомник и когато си представях,че някой ден аз ще успея да се издигна като всички световни звезди! Къде беше,Харди? Имаш наглостта да заявиш,че всички фенове са ти виновни или че едва ли не шефовете са виновни за загубата си. Погледни се в огледалото мамка му... Приеми шибаните си загуби като мъж,защото до сега единственото нещо,което показа на тази сцена е да бягаш от отговорност. Когато натрупа загуби обърна гръб на всеки. Е сега чакай сладкото отмъщение,защото както ти обърна гръб,тази титла на рамото ми също ти обръща гръб. Погледни я за последно,Харди. Това ще бъде последния път в който ти ще видиш истинското ми злато. Нарадвай й се докато можеш,защото никога няма да я видиш. На Mayhem ще остава следа в твоята история,ще ти покажа,че всичко,което ти наричаш случайност,аз го наричам труд,пот и кръв. Приготви се за най-лошия ден в живота си,защото се забърка с грешния човек! Помни думите... След мача ми няма да можеш да се движиш от болка,защото аз ще бъде човека,който ще ти науча урока по болезнения начин! Ще се видим на Mayhem! Харди се ядоса,но това му изигра лоша шега...
In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin BonqmB5In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin 14cozVl
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin   In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin Empty

In-ring promo with TNW Pure Champion Darby Allin
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Darby Allin preparing for the TNW Pure Championship match
» In-ring promo with TNW Pure Champion Big Show
» In-ring promo with TNW Pure Champion Big Show
»  Main Event > Roman Reigns vs. Darby Allin
» 5. Singles Match > Jeff Hardy vs. Darby Allin

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите