Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: In-ring promo with TNW Tag Team Champions Kazuchika Okada and The Undertaker 02.01.20 0:40 | |
| | |
|
Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: In-ring promo with TNW Tag Team Champions Kazuchika Okada and The Undertaker 12.01.20 16:10 | |
| - И така, TNW Universe... Господството на двамата исполини продължава! Уви, вашите фаворити Johnny Gargano и Tommaso Ciampa се оказаха твърде крехки, твърде неподготвени, за да оспорят нашето място на трона. Техните души все още имат да вървят много дълъг път, докато се доближат до величието Мое и на Спасителя. Защо Спасител ли? Защото той го може, защото е способен да освободи душите ви от всички окови, стига единствено да му се доверите. Стига да направите това, което аз сторих. Да се отпуснете в тъмнината и да я приемете. Да ѝ позволите да нахлуе свободно във всяка клетка от тялото ви. И да заживеете с нея. Да прогледнете към Истината. Всички ние имаме правото на свободен избор във Вселената. Използвайте го, дами и господа. Не го оставяйте пропилян. Направете вашия такъв. Аз вече направих един избор. Да, аз реших за трети път да вляза в Road to Pain Rumble мача. За трети път ще бъда един от тридесетте на ринга. Миналата година успях с последните сили на старата си Душа да спечеля този мач. Против всички очаквания, против всички обстоятелства. След това обаче усетих нуждата от промяна. Тя сама дойде при мен. Аз бях изритан от пътя, изморен и изтощен от всичките години доминация. Гробаря обаче се намеси и ми даде центъра, към който да се насоча. Показа ми пътеката. Сега обаче, на 1 февруари, всеки ще бъде сам за себе си. Аз съм готов да работя заедно с моя Спасител, но накрая, когато единствено двамата останем между четирите въжета, тогава вече ще сме един срещу друг. Няма да отстъпя този път, Гробарю, защото ми трябва тази победа. Тя е най-прекият път към славата. Само с нея мога да се завърна на своя трон. Така че не очаквай колебание от мен. Нека по-силният от двама ни надделее... След това изявление, Kazuchika Okada напуска ринга и се запътва към съблекалните. Гробаря обаче не го последва и остава на бойното поле. Какво ли ще се случи? | |
|
Light Superstar
| Заглавие: Re: In-ring promo with TNW Tag Team Champions Kazuchika Okada and The Undertaker 15.01.20 21:17 | |
| Michael Cole: Какъв неочакван край на това братство между двете легенди. Това ли бе предизвикателството,което чакахме от година насам! Дали битката на титаните ще бъде факт един от най-големите турнири Road to Pain? Дали в мелето ще ги видим да се сражават? Tom Phillips: Невероятно,но факт е,че те наистина ще бъдат част от мелето! Какъвто и да бъде края на приятелството на Окада и Гробаря едно е сигурно. Окада хвърли голяма летва и ако се е насочил към мелето то трябва да мине през Гробаря. Който впрочем няма нито една загуба,което говори много. Едно е сигурно и то е,че TNW се връща в форма. Вече е време за шоу дами и господа. Matt Striker: Гробаря остана сам в "пустинята". Той се оглежда около милионите фенове на компанията. Които бурно скандират неговото име. Взима се един последен дълбок дъх и е тъкмо готов да прекрачи извън ринга. Но точно тогава... какво стана мамка му? Изведнъж всички светлини угаснаха! Дали Окада не е подготвил засада? Дами и господа това напрежение и побиване на тръпки у феновете и всички зрители само Гробаря владее идеално,но тук е нещо различно! Зловещ смях изпълва цялата зала! Кой е това подяволите? Michael Cole: Не може да бъде... шегуваш се с мене! Няма как да бъде той? Но не точно той е мамка му! BRAY WYATT Е ТУК! НАСТЪПВА ГОЛЯМ СТРАХ ОТ СТРАНА НА ФЕНОВЕТЕ! БРЕЙ ДАЛИ Е ПЪРВИЯ ЧОВЕК,КОЙТО ИЗПЛАШИ ЛЕГЕНДАТА? ТОЙ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ГРОБАРЯ! ДЪРЖИ В РЪКАТА СИ ЕДНА ОТ ИГРАЧКИТЕ ОТ FIREFLY FUN HOUSE! ЗАПОЧВА ДА ИМИТИРА ЦИТАТИ ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ ГРОБАРЯ! СЪС ЗЪЛ,НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ И ПОДИГРАВАТЕЛЕН ГЛАС ЗАПОЧВА ДА ИМИТИРА ГРОБАРЯ! КАКЪВ ПСИХОПАТ Е ТОЗИ ЧОВЕК! КАКВО НЕ Е НАРЕД С НЕГО? ГРОБАРЯ НЯМА ДРУГ ИЗБОР! Той веднага напада Брей със шедьовъра "Задушаващо тръшване"! Мамка му... дори и Гробаря не бе подготвен за това? Определено се видя страха в неговите очи! Това ли ще бъде първия човек,който ще успее да покори Гробаря? Tom Phillips: Гробаря гледа със страх и учудване Брей. Той вече е време да си тръгне! Това и прави! Напуска ринга и поема по пътеката! Обръща се към Брей за последен път! Давай Гробарьо махай се! Ето,че е на две крачки от това да се прибере вътре! НО ОТНОВО СВЕТЛИНИТЕ ИЗГАСВАТ! ГРОБАРЯ ЗАКЪСНЯ! ЛАМПИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ОСВЕТЯВАТ БРЕЙ В ЧЕРВЕНО! ЗЛОВЕЩИЯ СМЯХ НА ТОЗИ ПСИХОПАТ ЗАВЗЕМА ЦЯЛАТА ЗАЛА! ДАМИ И ГОСПОДА ТОВА ЛИ ЩЕ БЪДЕ МАЧА? БРЕЙ УАЯТ СРЕЩУ ГРОБАРЯ... ГРОБАРЬО... ИЗМИНА МНОГО ВРЕМЕ! ИЗМИНА МНОГО ВРЕМЕ... НО ЕТО МЕ ТУК СЪМ! НЕ МОЖЕШ ДА ИЗРЕЧЕШ ТВОИТЕ ЛЮБИМО ИЗРЕЧЕНИЕ "ПОЧИВАЙ СМЪРТ" ЗАЩОТО АЗ ВЕЧЕ СЪМ МЪРТЪВ! НЕ ТЕ НЯМАТ ДА НИ РАЗБЕРАТ! ТЕ НИКОГА НЕ БИХА РАЗБРАЛИ КАКВО Е ДА БРОДИШ В ТАЗИ ПУСТА ЗЕМЯ КАТО ДУХ! ВРЕМЕ Е ЗА БИТКАТА,КОЯТО НАЙ-ГОЛЯМ ПЪТ ИЗВЪРВЯХ. ЕТО МЕ ТУК СТИГНАХ ДО ВРАТИТЕ НА АДА! ВРЕМЕ Е ДА СЕ СРАЖАВАМЕ ЗА ТРОНА! ТРОНА,КОЙТО ЩЕ ОПРЕДЕЛИ КОИ ОТ ДВАМА НИ Е ИСТИНСКИЯ САТАНА! ВЪВ ВСЯКА ТЪМНИНА,ТИШИНА,СТРАХ,БОЛКА,ОМРАЗА ЩЕ ВИЖДАШ МОЕТО ИМЕ! КОЛКО ДУШИ ПРЕВЪРНА В ДУХОВЕ ОТ ПОБЕДА СЛЕД ПОБЕДА! ЗАКАРА ГИ НА НАЙ-СТРАШНОТО МЯСТО! АДА! НО АЗ ЛИ? АЗ ЖИВЕЯ ТАМ! В ОНАЗИ НОЩ! НОЩТА НА МАЧА НИ ВСИЧКИ ДУШИ,КОИТО ПРЕВЪРНА В ДУХОВЕ ЩЕ БЪДАТ ОКОЛО РИНГА. БАВНО БАВНО ЩЕ УСЕТИШ КАК ВСИЧКО ЗАЛЯЗВА! КАК НЕИЗБЕЖНОТО НАСТЪПВА И ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРЕДОТВРАТИШ ТОГАВА АЗ ЩЕ ПРЕВЗЕМА ТРОНА,КОЙТО СЕ БОРЕХ ТОЛКОВА ВРЕМЕ! И КОГАТО ВСИЧКО ТОВА ПРИКЛЮЧИ ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКВО Е ДА БРОДИШ ЗЕМЯТА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА! ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКВО МИНАХ ЗА ДА СЪМ ДО ТУК! ЩЕ РАЗБЕРЕШ СИЛАТА НА САТАНАТА!!! НО ДОТОГАВА НАСЛАДИ СЕ НА ЖИВОТА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ЗАЩОТО АЗ ЩЕ ТИ ОТНЕМА ВСИЧКО! ЦЕЛУНИ БЛИЗКИТЕ СИ,ПРЕГЪРНИ ГИ! ЗАЩОТО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГИ ВИДИШ. БЪДИ ГОТОВ ДА ПЛАТИШ МНОГО ЗА ВСИЧКО,КОЕТО СИ СТОРИЛ ЗАЩОТО НЕИЗБЕЖНОТО ЩЕ ДОЙДЕ СЪВСЕМ СКОРО! ПОНЕЖЕ ТЕ ПОЗНАВАМ ДО БОЛКА АЗ ЗНАМ,ЧЕ ТИ СИ ИСТИНСКИ МЪЖ. НЯМА ДА СЕ СКРИЕШ ИЛИ ДА ИЗБЯГАШ,НЕ ТИ ЩЕ ДОЙДЕШ! КОЕТО ТЕ ТЛАСКАШЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ НАПРЕД БЕ ИМЕННО ТОВА! ЧЕ ТИ НЕ БЯГАШЕ ОТ СТРАХА И КАК ТИ САМИЯ БЕ СТРАХА,НО ВСИЧКО ТОВА ТУК НЕ ВАЖИ! В МОМЕНТА ТЕ Е СТРАХ! ДО БОЛКАТА ТЕ Е СТРАХ! СТРАХ ТЕ Е ДАЛИ ПАК ЩЕ ВИДИШ СЕМЕЙСТВОТО СИ! ЕТО КАК УСПЯХ С ЛЕКОТА ДА ТЕ НАКАРАМ ДА СЕ СТРАХУВАШ! ГРОБАРЬО АЗ ЩЕ ОБЕДИНЯ ВСИЧКИ ДУШИ В МОЯТА. ЩЕ СПЕЧЕЛЯ ТОЗИ МАЧ И ТОГАВА ЩЕ ПРЕВЗЕМА ТВОЯТА ДУША! ТОГАВА ЩЕ СТАНА ПО-СИЛЕН ОТ ВСЯКОГА И ЗАВИНАГИ ЩЕ БЪДА САТАНАТА! ГРОБАРЬО ПОЧИВАЙ В МИР... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: In-ring promo with TNW Tag Team Champions Kazuchika Okada and The Undertaker | |
| |
|