|
| Destination: WAR (2019) | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1074 Age : 23
| Заглавие: Re: Destination: WAR (2019) 4/7/2019, 17:07 | |
| Singles Match Roman Reigns vs. The Rock went to no contest Лично аз не разбрах много идеята с това нападение, но както и да е. Най-вероятно враждата тепърва ще се развива и се надявам да видим истински мач между Скалата и Рейнс на следващите турнири.
Best of Three Series Match Johnny Gargano def. Jeff Hardy За съжаление отново останах леко разочарован от Свилен, който има невероятен потенциал, но за съжаление все още не може да го реализара. Нямам идея и защо се получи такова голяма забавяне и мача започна в деня, в който трябваше да приключи. Иначе се получи горе-долу добър мач. Личи си, че двамата са доста неопитни и има още много какво да учат, но въпреки това мача беше на прилично ниво, като се има предвид, че е от Pure дивизията. На мен ми се искаше двамата да си резменят по една победа и всичко да се реши в 3-ти мач, но поради несериозното отношение на Свилен той загуби и двата мача и може би и враждата с Фараона. Оценка 5/10
Inferno Match Finn Bálor def. Kane До този момент не бях чувал точно за такъв тип мач, но определено идеята ми хареса. Естествено мача нямаше как да не ми хареса и да е слаб, щом участват имена като Юлиян и Марто, които са се доказали и мачовете им са марка за качество. Поне за мен Марто показа една идея по-добра игра от опонента си, но като се има предвид, че играе с 2-ри акаунт победата на Юлиян беше логична. Мача ми достави доста голямо удоволствие, имаше доста екшън и напечени моменти, а типа на мача беше направо брутален. Оценка 7,5/10
Hell in a Cell Match, the keys on the line Seth Rollins def. CM Punk Тук останах леко разочарован от малкия брой постове, но все пак мача ми хареса. Джони си запази ключовете напълно заслужено. Според мен показа по-силна игра и определено показа и повече сериозност от опоента си и продължава да бъде притежател на ключовете, които се надявам в най-скоро време да вкара в употреба нападайки някоя от главните титли. Оценка 7/10
TNW Tag Team Championship Match 'Stone Cold' Steve Austin & The Undertaker def. Baron Corbin (c) & Drew McIntyre (c) Както не един път съм казвал Фло и Йоан имат невероятна сработка и химия помежду си и напълно заслужено бяха шампиони, играта им по отделно не беше толкова силна. Показваха прилични постове, които бяха достойни за Pure дивизията, но не и за мейн ростера. Това, което направиха и двамата в този мач обаче ме зарадва много. И двамата показаха страхотен градеж в постовете си и играта им беше напълно достойна за мейн ростер кечисти. Много добра игра, но от другата страна за тяхно съжаление бяха не кой да е, а Марто с Гробаря и J.J. с Ледения, които не им оставиха шанс. Като цяло мача се получи много добре и победителете бяха заслужени, но какво ще става сега с титлите не е ясно след това неочаквано напускане на J.J. Оценка 8/10
TNW Pure Championship Match Curt Hawkins (c) def. Big Show Първо искам да се извиня на всички в TNW и най-вече на пича с Биг Шоу за лошата си игра и несериозното ми отношение и ви уверявам, че няма да се повтори. Иначе за мача...Можеше да се получи добър мач, но аз го усрах до някъде, все пак с последния си пост се опитах да замажа положението, но до колко съм успял е друг въпрос. Наистина напоследък Евгени напредна доста и не разочарова и в този мач, въпреки че не се поздрави с упех, но това, което искам да му е кажа е да се научи да прави гифове. Направи ми впечатление как в един пост слага по няколко гифа, които е изтеглил от интернет и са с различен размер, което прави поста доста непривлекателен на външен вид. Ако трябва да съм честен бих си дал оценка 1/10, но ще дам малко повече само заради играта на съперника ми, който наистина напоследък е доста стабилен. Оценка 5/10
TNW Intercontinental Championship No DQ Match 'Stone Cold' Steve Austin (c) def. Eddie Eddwards Тук очаквах Васко да успее да победи, като се има предвид, че J.J. спечели таг титлата, но за съжаление на Метъла той успя да си запази и Интерконтиненталната титла. Мача се получи добре, въпреки че слинга куцаше на моменти. И двамата показаха доста брутализъм в постовете си и нищо не се знаеше до последния момент, а това огромно забавяне на рефа обстановката се изнерви още повече. Все пак се надявам сега, след като шампиона мистериозно напусна TNW по незнайни за мен причини Васко отново да се замеси в битката за пояса и този път му пожелавам да е по-успешен от този. Оценка 7,5/10
CO-ME: TNW Grand Championship Match The Undertaker (c) def. Will Ospreay Няма какво да коментирам просто. Уникална игра и от двамата, писане веднага след като съперника постне, като цяло мач, от който може да научиш много и го препоръчвам на по-новите потребители да го прочетат и да взаимстват от него. Марто защити за пореден път златото си, но това като че ли беше най-трудната му защита до тук и се надявам за напред двамата да се срещнат отново, та дори и да не е за титла, защото наистина играта им е страхотна и мачовете им са много добри. Оценка 9/10
ME: TNW World Championship Match Kazuchika Okada (c) def. Rusev Много съм доволен от Денката, че се стегна и даде най-доброто, на което е способен, а точно така и трябва да бъде. Все пак в мача е заложена Световната титла и се длъжен да не разочароваш. Да си призная честно очаквах това да бъде просто един протоколен мач, в който Рейн с лекота да запази тилтлата си, но Денката ме опроверга и до последно не се знаеше кой ще победи. Все пак Рейн е най-добрия е-федър поне за мен и показа малко по-добра игра, но самия факт, че Денката беше толкова близо до тази игра ме радва и се надявам да продължава в същия дух и някой ден в близкото бъдеще може би ще успее да завоюва Световната титла. Оценка 9/10 | |
| | | Martozzy Moderator
| Заглавие: Re: Destination: WAR (2019) 22/7/2019, 08:20 | |
| Съжалявам за късното ревю на турнира. В крайна сметка за мен бе доста успешен и изморителен Destination: WAR, точно и за това може би се забавих толкова, а и не бях особено активен след него. И все пак е готино, че ще коментирам сега, защото оценката ми е още по-обективна. Ето и коментара ми: Singles Match Roman Reigns vs. The Rock went to no contest Откриването на шоуто трябваше да е класически мач между Рейнс и Скалата, т.е. 'Агента От Сливен' и Сев. Е, поради неактивност нещата наистина не се получиха. В крайна сметка успях да се включа с една наистина готина атака - който не я е видял, наистина силно препоръчвам да го направи, защото е типичен attitude стил. Искаше ми се да развия образа на Скалата, но не се знае дали в крайна сметка ще се случи за в бъдеще, тъй като в момента имам повече отговорности като двоен шампион. --------------------------------------- Best of Three Series Match Johnny Gargano def. Jeff Hardy Искаше ми се да видя класическата развръзка на събитията - единият печели първата среща, вторият - втората, а накрая дават всичко от себе си, за да вземат третата. Както съм казвал и преди, може би момчето с Харди губи инерцията си, може би губи мотивацията, нямам никаква идея какво е, но в крайна сметка Гаргано спечели напълно заслужено. Гаргано е доста голяма изгряваща звезда и имайки предвид представянето му в King Of Wrestling смятам, че може би ще подмине пюра и някой ден направо ще тръгне към интерконтиненталното злато. Знам, че има е-фед бекграунд, но както коментирах и в подкаста с Пеши - в TNW всеки се доказва от нулата! Така че желая успех в бъдещото му развитие, а до Харди - ще ми се наистина да се оправят нещата там. Оценката ми за тази среща е: 3/5 --------------------------------------- Inferno Match Finn Bálor def. Kane Втората ми среща с Юли лично по мое мнение премина доста успешно. Inferno е мач, който не успях да открия да е бил игран преди, т.е. ние 'написахме' история с него. Мисля, че образа на Кейн се елевейтна, въпреки множеството загуби, които трябваше да претърпи. Смятам, че наистина успях да допринеса за развитието на Psychosocial и се надявам наистина да е така, защото го заслужава. Срещата се получи перфектно - не много дълга, но не и много кратка. Може би точно заради размера й оценката ми ще е такава, но в крайна сметка не може да се изисква повече в случай, че единият играе с втори акаунт. Оценка: 4/5 --------------------------------------- Hell in a Cell Match, the keys on the line Seth Rollins def. CM Punk Единственият минус на тази среща е размерът й. Разбира се, напълно разбирам натовареният график на човека зад Punk и уважавам това. Според мен ако нещата бяха се развили още малко, то това щеше да е претендент за Match Of The Week. Изключително силна игра от страна на двамата и заслужена победа за Rollins, който в крайна сметка не загуби своите ключове. Имаше от всичко - емоция, OMG моменти, брутализъм тип Hell in a Cell - ВСИЧКО! Ако трябва да бъда честен, наистина се надявам някой ден да се изправя срещу всеки от участниците в тази среща. Оценката ми е: 4/5 --------------------------------------- TNW Tag Team Championship Match 'Stone Cold' Steve Austin & The Undertaker def. Baron Corbin (c) & Drew McIntyre (c) План, който го имаше още преди 'завръщането' на Таг дивизията. План, който се зароди още преди да стана Pure шампион. План, който се разви повече от перфектно и завърши по неприятен начин. И все пак, изключително много се радвам, че с Джон успяхме да вземем таг златото. Това ми беше цел още от началото на престоя ми тук. Сега след напускането му нещата са различни, но в крайна сметка не е редно в този коментар да пиша за тях. Достойно представяне от вече бившите отборни шампиони, които продължават развитието на кариерите си в Total Nonstop Wrestling. Оценката ми за срещата е: 3.5/5 --------------------------------------- TNW Pure Championship Match Curt Hawkins (c) def. Big Show Според мен Big Show влезна в мача напълно заслужено. Славчов обаче успя да покаже защо именно той е Pure шампион. Наистина срещата се разви задоволително спрямо предварителните ми представи и очаквания за нея, макар и все да се надявах за нещо повече. Гиганта бе сломен по класически начин, 'дървото бе разсечено на две'. Славчов заслужено запази, но това не трябва да демотивира Show, защото неговата кариера тепърва ще се развива. Оценката ми за срещата е: 3.5/5 --------------------------------------- TNW Intercontinental Championship No DQ Match 'Stone Cold' Steve Austin (c) def. Eddie Eddwards Една среща, която завърши по спорен начин. Обещах да направя детайлен коментар след турнира, но поради забавянето и вече изстриването на някои неща от паметта ми, това няма да се случи, за което се извинявам на Васко, който остана активен. В крайна сметка нещата се развиха доста добре, дебютният мач на Eddwards бе достоен, а Васко успя да развие един образ, който си остава с hardcore background. Забележките ми бяха изкоментирани с него на личен чат, т.е. няма да ги включвам в този коментар, но се надявам да ги изчисти и в бъдеще да ги няма. Имаше готини моменти, имаше и скучни моменти, но в крайна сметка бе изключително задоволително. Оценката ми е: 4/5 --------------------------------------- CO-ME: TNW Grand Championship Match The Undertaker (c) def. Will Ospreay По-голямата част от потребителите знаят как дойде идеята за тази среща, но за тези, които са изпуснали - ще я разкажа и тук. Една вечер с приятели пиехме разни питиета, а в същото време взимах участие в един чат в който вече не съм част. Там беше и Дамянски. Изведнъж се замислих: 'Какво ще стане, ако Оспри и Тейкър се изправят на един ринг? Дали всъщност това няма да е един топ мач?'. И, изненада, отправих му предложение да го реализираме. Говорих и с екипа, които ми позволиха да се състои, а от там видяхме и историята. Контраста в стиловете бе още по-явен от този с балър. Силовото присъствие на Оспри наистина ме изненада и затрудни, но в крайна сметка се радвам, че успях да изляза победител. Благодаря ти @Dimarata за тази невероятна среща! Оценката ми е: 5/5--------------------------------------- ME: TNW World Championship Match Kazuchika Okada (c) def. Rusev Както стана ясно, определено имах разни резерви преди началото на този мач. Разбира се, някои от нещата, които очаквах се оправдаха. Наистина имаше неща, които 'нараниха' писанията в срещата, но в крайна сметка и двамата се представиха на доста достойно ниво. Според мен на Денката му бе рано за подобен тип мач, особено за WHC. Разбира се, това е мое мнение и не искам да се обижда от него, но смятам, че все още има неща за чистене в постовете му, докато дойде момента да стигне Main Event нивото. Окада заслужено спечели срещата, а това което се случи след това ме кара да се радвам за това стечение на обстоятелствата. Според мен след година тази среща ще е още по-интересна, отколкото бе сега. Надявам се да я видя отново, но с доразвит образ на Русев. Оценката ми е: 4/5 --------------------------------------- Overall Имайки предвид летняит сезон и факта, че Mayhem бе доста слаб, Destination: WAR определено пооправи нещата. Изключително доволен съм от всичките си 4 включвания на турнира и смятам, че почти нямаше слабо от страна на всички! Гледаме към Summer Scream с надежда за надграждане на изиграното тук. Overall оценка: 4/5 ___________________ - The Legacy of TNW's Undertaker:
Overall Record: | W:29/D:1/DNF:2/L:9 |
Achievements: Ended Kazuchika Okada's career in TNW Longest undefeated streak in TNW's history Undefeated for more than 644 days and unpinned for more than 700 days Winner of the 6th Three Stages Of Hell match Winner of the 2020 Road To Pain Rumble Match 3x 5 Star Matches
1x TNW Pure Champion 2x TNW Tag Team Champion 1x and last and longest ever TNW Grand Champion 1x and TNW Elite Champion
TNW Slammy Awards: For 2018: Gimmick of the year For 2019: Performer of 2019, Champion of 2019, Feud of 2019, Staff Member of 2019 For 2020: Return of 2020 For 2022: 'You Still Got It' / Return of 2021 For 2023: TNW Return of 2022
PAIN Record: | W:2/D:0/DNF:1/L:1 |
| |
| | | Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2449 Age : 20
| Заглавие: Re: Destination: WAR (2019) 25/7/2019, 12:33 | |
| Тъй като закъснях с коментара си за това PPV, за което се извинявам много, няма да го коментирам по-подробно, а ще дам overall оценката си и предполагам ще похваля индивидуалните performance-и на някои места. Като цяло няма какво да се оплача от този турнир, защото всички мачове се изиграха, само един не, поради незнайно каква причина, което е голямото разочарование за това събитие. Честно казано не мога да кажа, че е имало мач, който ме е разочаровал, освен Roman Reigns и The Rock, но пък намесата на @Martozzy там бе перфектна. Имахме силни Main Event мачове, като Дамян и Денката бяха на едно добро ниво. За IC-то също имаше силен мач, но относно този мач имам забележки, които ще можете да прочетете по-надолу в поста ми. Но общо взето си беше силен NO DQ мач. Имахме HIAC мач между Баев и Джони, като в него имаше нужните OMG моменти и общо взето представянето им беше на нужното ниво, за да ми хареса, тъй като аз наистина обичам HIAC мачове. Имахме и солиден мач за таг дивизията, както и първи Inferno Match в историята на Total Nonstop Wrestling. Радвам се, че с @Martozzy написахме история, макар и този мач да ми беше малко труден за игра, все пак мисля че се получи всичко както трябва. Да не забравяме Gargano - Hardy, който не очаквах да завърши по този начин, но явно пича с Hardy не е достатъчно мотивиран, но се надявам, че с времето ще се стегне, защото той е един от хората с огромен потенциал. И не на последно място - мача за Pure титлата, в който не очаквах да има OMG моменти, но имаше, за което поздравявам играчите, защото благодарение на тяхната креативност станахме свидетели на нещо изумително. Overall оценка: 8/10Съвети: Въпреки че похвалих цялото PPV и представянето на играчите, имам няколко забележки. Не са много, но според мен са важни за в бъдеще и е хубаво всеки един играч да си вземе поука. Ще започна с мача за ИК-то, където Austin не селваше контузията на ръката си. Значи... донякъде вината е във Васко, защото той не го е предупредил, а не всеки има време да прочете поста на съперника си преди да бише, но от друга страна нищо не пречи да прочетеш няколко реда и да видиш дали има нещо такова. Е, като съвет бих дал две неща: четете постовете на съперниците си и им казвайте, ако обработвате дадена част от тялото им. Друга критика, която имам да дам е на Денката. Пича е много силен с Rusev, определено е един от хората, които през последната година са ме впечатлили най-много, но мисля че трябва да си оправи описването на ходовете. Не пиши английски думи с български букви. Изглежда грозно, по мое мнение. Ходовете си имат имена, вземи пример от мен, @Rainmaker, @Martozzy. Силен играч си, но на мен това не ми хареса и малко ме разочарова, но съм сигурен, че ще ме послушаш и поне малко ще се замислиш, пък ако си прецениш това да си ти е стила... нека да е така, ще свикна с времето. Благодаря на всички, постарали се Destination: WAR (2019) да бъде едно много добро кеч е-фед събитие. Доволен съм от всички ви, казах някои неща, които не ми харесаха, но общо взето си беше добро PPV и нямах много от какво да се оплача. Нека сега направим Summer Scream едно още по-добро и велико събитие. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Destination: WAR (2019) | |
| |
| | | | Destination: WAR (2019) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |