Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Destination War 2017

Go down 
+3
Cekoki
Yuliyan
Scroller
7 posters
АвторСъобщение
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

Destination War 2017 Empty
ПисанеЗаглавие: Destination War 2017   Destination War 2017 Empty28/5/2017, 02:18

Destination War - 10.06.17
Theme Song: Asking Alexandria - The Black
Място на провеждане: Golden 1 Center - Sacramento, California

Destination War 2017 Mfm3wZg

Цитат :
ME: Team Roode (Bobby Roode, Chris Jericho, Samoa Joe, The Miz, Braun Strowman) vs. Team Okada (Kazuchika Okada, Kevin Owens, Shinsuke Nakamura, Seth Rollins, Finn Bálor)

TNW Grand Championship
Singles Match

Matt Riddle (c) vs. CM Punk

TNW Women's Championship
Singles Match

Sasha Banks (c) vs. Alexa Bliss

Singles Match
Bayley vs. AJ Lee

TNW Cruiserweight Championship
Singles Match

Dolph Ziggler vs. Austin Aries

TNW United States Championship
Ladder Match

Dean Ambrose (c) vs. Kenny Omega

Singles Match
Rusev vs. Ethan Carter |||

Последната промяна е направена от Scroller на 13/6/2017, 22:47; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War 2017   Destination War 2017 Empty3/6/2017, 20:40

Може да давате прогнози за турнира!
Yuliyan
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Yuliyan

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War 2017   Destination War 2017 Empty3/6/2017, 21:33

ME: Team Roode (Bobby Roode, Chris Jericho, Samoa Joe, The Miz, Braun Strowman) vs. Team Okada (Kazuchika Okada, Kevin Owens, Shinsuke Nakamura, Seth Rollins, Finn Bálor)

-Очаквам изключително интересен мач да се получи. Радвам се, че ще участвам в него. Това говори, че съм постигнал развитие тук. И още повече се радвам, че съм в отбор Окада. В отбора на Рууд са кечистите, които залагат на физиката. Джо, Строуман... В отбор Окада има кечисти, които са способни да се представят на високо ниво. Говоря и за самите е-федъри. Ще заложа за моят отбор. Струва ми се логично Окада да бие. Тогава ще стане претендент за титлата и ще се бие с Руслан. Мисля че Руслан и Кални ще направят страхотна вражда.

TNW Grand Championship
Singles Match

-Стабилна вражда, но поне според мен леко Build-а куца. Все пак аз харесвам враждите за гранда още откакто съм тук. Ще заложа на Васко. Много труд беше вложил, за да вземе титла и да влезе в МЕ сцената и сега успя. Ако Мия спечели титлата - няма да имам нищо против, но това ще е подигравка с Васко. Все пак скоро ще се пенсионира от е-федовете.

TNW Women's Championship
Singles Match

-Мисля, че това е добро развитие за дивизията. Станаха ми малко по-интересни и се вижда, че заслужават малко внимание. Ако направят добър мач и продължат враждата си бих следял жените малко повече... Тук за мен Саша задържа титлата си. Заслужава по-дълъг рейн.

Singles Match
Bayley vs. AJ Lee

-Пфф... Другият мач при жените знаех, че ще го има, а този даже... Не ми беше ясно, че ще го има... Нямам интерес, но тук трябва да внимават кой ще бие. Нека завърши равен...

Singles Match

-Мисля, че ще върнем интереса към титлата СТИГА СЪПЕРНИКЪТ МИ ДА Е РЕДОВЕН! Ще се постарая да си играя нормално. Надявам се самият мач да се получи добре. Не ме интересува дали ще победя. Ако върнем интереса към крузуто това ще е все едно да задържа титлата. Яд ме е, че хората нямат никакъв интерес... не им пука за случващото се.

Ladder Match

-Мачът може и да бъде един от най-добрите, но изведнъж Омега ей така да поиска title shot и да получи... Аз не видях толкова добро изграждане на вражда, но е обещаващ. Омега заслужава шанс, но ще заложа на Амброус.... ПРОСТО АМБРОУС ПОБЕДИ НЕПОБЕДИМИЯТ СИД! ЗАСЛУЖАВА ДЪЛЪГ РЕЙН! А ако ще губи... Мач със стълби - точният stipulation.

Singles Match

-Не очаквах, че моят приятел ще има мач на турнира. Ще му пожелая успех. Доста е обещаващ. Само трябва да му дам няколко съвета за оформлението, че му куца.
Cekoki
TNW UD Heavyweight Champion
Cekoki

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War 2017   Destination War 2017 Empty5/6/2017, 00:50

Първо, няма какво да лъжа. Този месец ми беше супер натоварен като имах матури, балове и такива и не съм кой знае колко наясно с някои мачове. Така, че се извинявам, ако кажа нещо, което не е трябвало. В последния месец следях само нещата, които ме интересуваха и ще се опитам лека по-лека да обърна внимание и на останалите мачове.

- Разбира се това ще бъде мача на турнира без абсолютно никакво съмнение, стига да не се стигне до някакви забавения, скандали или нещо от тоя сорт. Имайки предвид какъв е залога, ако отбора на Окада победи си мисля, че ще победим, но кой знае какво може да стане. Плановете често се провалят. Радвам се, че в мача беше добавен Юлианчо, който се справя много добре от както дойде тук и определено няма помен от предишната му игра. Все пак залагам, че побеждаваме.

TNW Grand Championship Singles Match : Matt Riddle (c) vs. CM Punk
- Както и казах малко по-нагоре нямах особено време да се насладя на тази вражда и много малко успях да видя по ясни причини. Все пак мисля, че Миа цъкаше с Пънк, ако не се лъжа и се справя добре, но не мога да кажа тази вражда дали е добра или лоша понеже не съм запознат с нея и за това ще дам само прогноза, че Мат ще победи понеже съм почти на сто процента убеден, че няма как Васко да пусне титлата толкова бързо.

TNW Women's Championship Singles Match
-Тук според мен ще видим сигурна победа за Саша Банкс без да пренебрегвам или обидя Викторов, ако все още той цъка с Алекса. Изненадващо добре цъка Викторов с мацки ( не само с милфки в реал лайфа) и в ТНВ.

TNW Cruiserweight Championship Singles Match
-Dolph Ziggler vs. Austin Aries
- При цялото ми уважение към двамата, но за пръв път може би не ми е интересен мач за крузуто понеже след  на Васко бойкота на миналия турнир и мача за Крузуто стана с постове от 2 изречения и гиф и тотално ми падна в очите титлата, която държах дълго време и се старах колкото можах да я издигна. Дано все пак тези момчета ми върнат желанието към титлата и да ме накарат да се пробвам да я вземе с втори акаунт.

TNW United States Championship Ladder Match
-Очаквам тук лека конкуренция за мач, който ще се доближи до МЕ-то. Разбира се мача ще е уникален изпълнен с брутални моменти и има шансове да стане по-добър от МЕ-то, но се съмнявам. Все пак очаквам някаква касапница и победител да бъде Амброус.

Singles Match
-Две момчета, които ще се опитат да привлекат вниманието ни понеже имат желанието да се развият и потенциала да го сторят. ЕС3 играхме последние Рампейдж и долу горе се справи добре момчето само бих го посъветвал малко повече да се раздаде и всичко ще е топ. Русев обаче си мисля, че ще грабне победата.

Бейли vs. АJ Lee
- Не съм наясно от кои хора ще се играе този мач, но все пак не искам да казвам, че не ми пука кой ще победи или, че няма да следя мача понеже за никого няма да е приятно да чуе такива неща. Все пак мисля, че Бейли ще загуби и AJ Lee ще е победителка.
https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War 2017   Destination War 2017 Empty5/6/2017, 23:47

- Ми кво да кажа тук Викторов е много добър световен шампион и наистина заслужава да е такъв пък от друга страна Окада чака половин година за своята първа световна титла и напълно заслужава Шанс именно за това ще дам своята прогноза за Окада, защото той трябва да получи шанс всеки заслужава шанс мамка му дайте му шанс.

TNW Grand Championship
Singles Match
- Ми за мен стана много сериозна вражда Милена Банкс с мъж много ме кефи наистина има много опит това момиче и ме кефи как играе, но аз имам многооооооооооо повече опит от нея с кечист и ще и го покажа в мача! Миа готви се за най-тежкия си мач, защото аз не съм лесен противник също така съм и голям мръсник и пиша всякакви неща в постовете си затова очаквай всичко от мен! Ще направя всичко по силите си, за да спечеля този мач, защото чаках 2 години за Главна титла и след като вече я имам нямам намерение да я пускам скоро.

TNW Women's Championship
Singles Match
- Тук ще става мазало Виктор Викторов с жена много ме кефи пък и с Алекса доста е добър, но пред него е една опитна жена като Милена Банкс или Саша Банкс не четете какво писах в предишния мач Миа е най-добрата жена тук и не го казвам просто така, а го е доказвала пожелавам успех и на двете и нека по-добрата жена победи....

Singles Match
Bayley vs. AJ Lee
- Ми де да знам не следях много тая вражда честно да си кажа дори не знам и кой играе с Bayley надявам се идвете да са сериозни и отново ще кажа нека по-добрата победи.

Singles Match
- Ах човека които ме победи за Титлата в Лека категория Долф Зиглър ми не знам има какво да учи още тва момче аз давах сърцето си докато бях шампион с Коуди Роудс и вдигнах още по високо летвата на тая титла дано се справите момчета няма да ви e лесно успех.

Ladder Match
- Дийн Амброус човека които спря Сид човека с титлата лунатика, откачения, селския бияч ще защитава титлата си срещу чистача на кечисти Кени Омега аз искам да си призная, че съм най-големия фен на Кени Омега не се бъзикам напълно сериозен съм! Моя глас отива за Омега мисля, че тва момче е роден е федър.

Singles Match
- Не ми пука особено, но аре Русев да бие.

Последната промяна е направена от VaskoMetala на 6/6/2017, 18:08; мнението е било променяно общо 1 път
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War 2017   Destination War 2017 Empty6/6/2017, 01:49

- Най-големите имена са събрани в един мач... Какво мога да очаквам, освен невероятен сблъсък на титаните?! Rainmaker-а е голям, същото се отнася и за Викторовчо! Много надежда имам в Цекоки... След всичко което този човек изжявя, той надписа всичски с ентдарата си, даже и даде коментар... Респект и само респект за този човек! Няма мръкнане, няма оплакване, а просто дела!!! Това е човека, дайте му главна титла скоро! Същото се отнася и за Джонатан Секалов! Да си кажа честно, от това което видях от Пеши бях разочарован... Разбирам, че този човек мъкне е-феда на гърба си за сметка на безотговорните админи и модератори, но да излезеш с такъв ентранс... Излагация. Чакаме да видим остатъка от излизанията на талантите, всичките са много способни, стига да имат желалние.

TNW Grand Championship
Singles Match

- Мая Банкс определно спечели моя респект! Скри много мъжки таланти в джоба си, справя се невероятно със CM Punk и наистина не мога да повярваам, че същество от женски пол се справя толкова добре с мъжка суперзвезда... А за Васко? Какво можа да кажа за него... Заедно със Scroller са най-добрите играчи във феда от както си тръгнах. Васко определено се справя страхотно с Ридъл и очаквам да елиминира конкуранцията в нощта на турнира. Заслужава го! За мен Васко в момента е най-големия! GO MAYA, GO VASKO! MAKE THE MATCH OF THE EVENING! ВЯРВАМ ВЪВ ВАС!

TNW Women's Championship
Singles Match

- С риск да прозвучва старомодно, нямам интерес към тази вражда, не съм поглеждал нищо от нея. Успех на участниците в нея, все пак.

Singles Match
Bayley vs. AJ Lee

- Мощно AJ Lee! От както сдадох властта знам, че това е момичето с най-много хъс и талант у себе си! Бейли е втори акаунт, това е ясно, за това дайте победат на Ейприл Джоунс и и дайте татйл шоут, мамка му, чакаме я като 2х Women's!!!

Singles Match

- Юлиян е голЕм... Покажете малко респект към хлапето! Въпреки всички критики, въпреки всичко той продължава да доставя! Бъдщетено на компанията, без никакво съмнение! Шайзака ми е голем авер, сигурен съм, че ще се представи достойно, но според мен трябва победата да отиде при Юли!!!!

Ladder Match

- Имам големи очаквания за този мач. Алфи ме надъха да слушам подкастовете на Мелцъл и Алварес... А Мариан? По дяволите, той е главния админ на TNW... Да, не му личи, но това момче има сърце... Помня как всички застанаха зад него в RTP '17, но останаха разочаровани, когато са скуошнах.... Е.... Застенете сега след него! Той засулжава победана! Алфи е талантлво момче, разбира от wrasslin', но не е готов за победа над великан като бачи Манчи!

Singles Match

- МОЩНО СИРАКОВ!!!! КУР ЗА EC3!!!!
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Baevtista
Superstar
Superstar
Baevtista

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War 2017   Destination War 2017 Empty11/6/2017, 11:25

Много див poster! Smile
Shizo
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Shizo

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War 2017   Destination War 2017 Empty11/6/2017, 15:34

Geor4 написа:
Много див poster!
jericho ta trollna
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War 2017   Destination War 2017 Empty12/6/2017, 14:58

Цитат :
ME: Team Okada (Kazuchika Okada, Kevin Owens, Shinsuke Nakamura, Seth Rollins, Finn Bálor) def. Team Roode (Bobby Roode, Chris Jericho, Samoa Joe, The Miz, Braun Strowman)

TNW Grand Championship
Singles Match
Matt Riddle (c) def. CM Punk

TNW Women's Championship
Singles Match
Alexa Bliss def. Sasha Banks (c)

Singles Match
AJ Lee def. Bayley

Singles Match
Dolph Ziggler def. Austin Aries

Ladder Match
Dean Ambrose (c) def. Kenny Omega

Singles Match
Rusev def. Ethan Carter |||
Cekoki
Cekoki

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War 2017   Destination War 2017 Empty12/6/2017, 15:21

Като цяло за мен това е най-слабия и разочароващ турнир, който съм виждал от както съм тук. Просо нямам думи за този провал. Пълен ужас...

ME: Team Okada (Kazuchika Okada, Kevin Owens, Shinsuke Nakamura, Seth Rollins, Finn Bálor) def. Team Roode (Bobby Roode, Chris Jericho, Samoa Joe, The Miz, Braun Strowman)
- Колко много съжалявам, че казах преди турнира, че това ще е един от най-хубавите мачове за годината... Вместо това този мач ще бъде помнен като най-трагичния главен сблъсък... Нямам думи колко несериозни играчи има.. Бях се нахъсал много да цъкам понеже след като бях 4 или 5 мача подред в МЕ мачове на ППВ-та преди една година сега пак имах възможността да участвам в подобен мач, но сега съжалявам изобщо, че съм бил участник в този мач. Мисля, че една от най-големите грешки беше да се допусне 2 акаунт какъвто беше Накамура в главен сблъсък, след като Юлиянчо можеше да цъка с Балър и съм убеден, че щеше да е по-добър понеже имаше желание и щеше да се раздаде. Не можах да разбера какво стана с Дарк-а.. Пеши ми каза, че Дарка казал, че го мързи да пише, което си е супер несериозно, ако е така понеже си в главен мач и трябва да се раздадеш. Убеден съм, че ако Юлиян беше в мача както и трябваше да бъде нямам идея кой избра да сложат 2 акк в такъв мач, но този човек осра до голяма степен турнира и този мач го направи провал. Другата причина е несериозните играчи... Направо не знам за какво се бавят... Да имаха някаква причина... Разочарован съм от Шизо понеже неведнъж съм казвал, че има много голям талант и потенциал, но това, че се бави и закъснява му пречи да е носител на главна титла... Силно се надявам да няма повече подобни мачове... Направо от страни изглеждаше супер смешно как 5-6 дена не може да излезе само единия отбор на ринга, как по едно време нямаше ред и пишеха хора, които са готови да пишат.. Знам, че някой сега ще ми каже, че само хейтя, но просто не виждам какво друго мога да кажа за този мач. Тъпото е, че Кални от толкова време заслужаваше голям момент и сега победи в един ужасен мач и надали ще пази добри спомени от турнира иначе евала на Кални и очаквам да вземе титлата. Спомням си миналата година как в такъв мач Кални тотално надигра Косьо в такъв отборен мач и от всякъде му показа, че е много по-добър от него специално в онзи мач, но въпреки това Косьо реши сам да бие целия отбор въпреки, че Кални беше най-добрия в онзи мач. Така, че Кални заслужаваше такъв момент както казах само тъпото беше, че успя да направи хубава победа в много противен мач.

TNW Grand ChampionshipSingles Match Matt Riddle (c) def. CM Punk
- Еми всички упреци по адрес на Миа мисля, че трябва да бъдат забравени. Много хора казваха, че 2акк се бие за голяма титла, но това не е точно така. Единственото хубаво нещо може би на този турнир беше този мач и то благодарение на това решение Пънк да вземе титлата и после да не му зачетат титлата и в последствие Матт да запази. Това си беше много хубаво решение понеже така имаше тръпка и момент на изненада. Както вече казах Миа се справя отлично с Пънк и определено не впечатлява само в женската дивизия. Този мач малко отсрами този мизерен турнир. Васко отново показа много добра игра и заслужено запазва и продължава напред.

TNW Women's Championship
Singles Match
Alexa Bliss def. Sasha Banks (c)
-Определено бях шокиран как така Миа пусна титлата, но мача беше много хубав само си мисля, че можеше още 1-2 поста да имаше, но ако не се лъжа Викторов цъкаше с Алекса, а имаше и друг мач с Боби Рууд и сигурно щеше да му стане много. Мача беше също интересен поне за мен. Честито на Викторов, който е на върха и в мъжката, и в женската дивизия.

Ladder Match
Dean Ambrose (c) def. Kenny Omega
- Мисля, че можеше и повече, но мача си беше на едно високо ниво. Сравнение с другите мачове на Манчи може би този ще остане в сянката на миналите, но отново имаше интересни моменти. Трябваше този мач да бъде малко по-дълъг според мен. Честито на Манчи, който определено се справя с това да издигне титлата на щатите.

Singles Match
AJ Lee def. Bayley
- Честито на победителката.

Singles Match
Rusev def. Ethan Carter |||
- Браво на Сираков.

Singles Match
Dolph Ziggler def. Austin Aries

Поредния провал в Крузуто.... Жалко е, че се закрива.. Поне според мен има начин да се възроди. Когато бях с Хелмс си мисля, че беше далеч по-добре и си спомням с Джони какъв мач бяхме направи Зейн срещу Хелмс и определено този мач докара още някой друг в крузуто, но сега положението е много зле..

https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Destination War 2017   Destination War 2017 Empty

Destination War 2017
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» DESTINATION WAR BACKSTAGE
» TNWG Destination War
» Destination: WAR (2018)
» Destination: WAR (2019)
» Destination WAR (2014)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2017-
Идете на: