ME: TNW Grand Championship
Triple Threat Match
Edge (c) def. Seth Rollins and Daniel Bryan via pinfall - Страхотна игра и от тримата участници! Според мен тук наистина страните бяха равностойни! Най-добрата игра със Seth Rollins, която съм виждала аз според мен това е човека на Джони и скоро може да го видим, като Grand шампион! Другото, което много ме впечатли бе играта на Teller. Наистина много ме изненада с това, че има желание изобщо да цъка тук и се справя феноменално с Daniel Bryan! Надявам се да го видим с някоя титла, за да може ако е решил да се пенсьонира подобаващо да го видя поне веднъж с добър рейн на някоя титла. Образа му е наистина страхотен и ме изумява. Евала! За победителя няма какво толкова да кажа, аз вече съм го казала. Супер добра игра от Адам, наистина показва огромна класа с един от мойте най-големи любимци Edge и заслужена победа.
CO-ME: TNW World Championship
No Disqualification Match
Kevin Owens (c) def. The Miz via pinfall - Един от любимите мачове на моята кариера! Имах честта да се изправя сама срещу Пеши, което за мен беше наистина страхотно удоволствие. Според мен мача ни беше пример за 5 звезден двубой. Постовете ни бяха последователни и много смислени, така че ако имате време ги разгледайте по-подробно. Естествено дадох всичко от себе си, но не бе достатъчно, за да мога да стана отново световна шампионка. Все пак благодаря за дадената възможност и страхотния опонент! Надявам се и следващите ми опоненти да са толкова приятни хора, с които да се игре толкова лесно! Сега ще видим какво ще става в клетката, защото Миз ще участва за втора поредна година и може би този път ще го видим като световен шампион на Pain, знае ли човек?
TNW Intercontinental Championship
Singles Match
Rusev (c) def. Dean Ambrose via submission - От една страна е хубаво, че вече имаме толкова добри играчи, но от друга е ужасно трудно да се коментира, защото вече се повтаряме. Това също бе един от мачовете на вечерта. Страшно хубаво е да виждаме отново Мариан със също един от мойте любимци - Dean Ambrose! До сега май не съм коментирала играта на Русев, за това искам да споделя, че наистина си личи с какво огромно сърце играе това момче. Много емоция влага в постовете си и подържа нивото на интерконтиненталната титла много добре! Харесва ми участието на Лана, единствено не ми харесва това, че понякога пише прекалено дълги постове, които със сигурност много малко хора имат времето да прочетат. За Мариан каквото и да кажем ще е малко. Стига да е сериозен и поне мачовете да си играе това е напълно достатъчно поне до Pain! Интересен край на мача! Прочетох всичко и Сев ме изненада доста с появата си! Супер развитие на нещата и очаквам да видя какво ще се случи нататък.
TNW Pure Championship
Singles Match
Sami Zayn def. The Undertaker (c) via pinfall - Тук видяхме един чудесен сценарии. Не зная кой е измислил появата на Kane, но ми допадна! Честито на Сами за титлата, очаквам да видя добри неща от него като шампион и подобрение на играта му още повече! За сега играе много добре, но има и на къде да подобри играта си и изгледа на постовете си още повече. Колкото до Гробаря, той наистина прави доста интересни неща. Не ми се хареса това, че се бърка при нещата на "The Awesome One", но когато се срещнем в клетката Миз ще си го върне, хахахаха.
TNW Women's Championship
Singles Match
Shayna Baszler (c) def. Millie McKenzie via KO - Добри постове, естествено можеше да се изпише още малко, но въпреки това ми хареса мача. Надявам се да чуя още малко коментари по това, което се случи след мача и намесата ми с Becky. Наистина се постарах доста, а чувството да играя отново с женски образ е невероятно! Не зная дали някой изобщо забелязва какво се случва в женската дивизия, но Becky - Shayna ще бъде един 5 звезден мач, така че ако все още не сте разбрали какво се случва с "The Man" по-добре влезте в профила ми и разглеждайте, защото Линч е готова да превземе не само цялата женска дивизия, но и мъжката също!Singles Match
Bret Hart def. Road to Pain 2019 Winner Kazuchika Okada via referee stoppage - Тук отново видяхме един много интересен край на мача. Сега нещата не са много ясни и може би на COV отново ще видим Bret and Okada един срещу друг, но това е много нетипично изграждане на победителя от RTP мача, което смея да кажа не сме виждали никога до сега. Обикновено победителя на мелето бива играждан като образ с победи, а тук беше доста по различно. Добър мач с интересни постове, които не успях да разгледам изцяло, защото не знайно защо ми се сториха малко в повече. Не че има нещо лошо де, просто не можах да смогна да разгледам всичко, но очаквам да видя кой ще се намеси в сегмента на Okada в Rampage.
Singles Match
Finn Bálor def. Brock Lesnar via pinfall - Леснър е може би най-погребания кечист в историята на TNW. Почти никой не може да играе с него и е време той да бъде отречен от историята на тази компания.
Нямам какво да кажа друго освен, че се радвам на постоянството на Юлиян с Балър. Искам да го видя в сериозна вражда отново защото постовете му са много приятни.
Singles Match
Curt Hawkins def. Tommaso Ciampa via pinfall - Отново приятни постове и добра игра от двамата. Радвам се, че вече няма почти никакви планове за мачовете и наистина колкото и труден да е избора на победител Hawkins показва една идея по-добра игра от Ciampa. Отново хубав мач. Това общо взето бе един страхотен турнир и макар в мач без никакъв залог момчетата допринесоха много за да може турнира да се получи сполучлив.
PRE SHOW: Singles Match
Aleister Black def. Curtis Axel via pinfall - Това си беше един squash match for Alister Black. Набира инерция човека, които играе с него, но е прекалено рано да дам по-подробен коментар.
Opening show with 'Stone Cold' Steve Austin - Супер интересно! Обожавам точно такива неща да се случват и ако представлението от Остин бе подкрепено с още няколко гифа, щеше да успее да го направи още по-реалистично! Страно ми е малко защото сега образите на него и Беки доста си приличат, но се надявам да са достатъчно разграничени, така че да е интересно на всички да четат постовете ни.