|
| Back in Black (2019) | |
|
+3Martozzy Rainmaker Scroller 7 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Scroller TNW Global Champion
| Заглавие: Back in Black (2019) 6/2/2019, 20:52 | |
| Back In Black - 23.02.2019Място на провеждане: Gila River Arena - Glendale, ArizonaОфициална песен: Slipknot – ‘’All Out Life’’ - Цитат :
- Matchcard:
ME: TNW Grand Championship Triple Threat Match Edge (c) vs. Seth Rollins vs. Daniel Bryan
CO-ME: TNW World Championship No Disqualification Match Kevin Owens (c) vs. The Miz
TNW Intercontinental Championship Singles Match Rusev (c) vs. Dean Ambrose
TNW Pure Championship Singles Match The Undertaker (c) vs. Sami Zayn
TNW Women's Championship Singles Match Shayna Baszler (c) vs. Millie McKenzie
TNW Tag Team Title Tournament Quarter-Final Match The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) vs. Baron Corbin & Drew McIntyre
Singles Match Road to Pain 2019 Winner Kazuchika Okada vs. Bret "The Hitman" Hart
Singles Match Finn Bálor vs. Brock Lesnar
Singles Match Curt Hawkins vs. Tommaso Ciampa
Curtis Axel Open Challenge Curtis Axel vs. ??? | |
| | | Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Back in Black (2019) 16/2/2019, 20:07 | |
| - Цитат :
- ME: TNW Grand Championship
Triple Threat Match Edge (c) vs. Seth Rollins vs. Daniel Bryan
CO-ME: TNW World Championship No Disqualification Match Kevin Owens (c) vs. The Miz
TNW Intercontinental Championship Singles Match Rusev (c) vs. Dean Ambrose
TNW Pure Championship Singles Match The Undertaker (c) vs. Sami Zayn
TNW Women's Championship Singles Match Shayna Baszler (c) vs. Millie McKenzie
TNW Tag Team Title Tournament Quarter-Final Match The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) vs. Baron Corbin & Drew McIntyre
Singles Match Road to Pain 2019 Winner Kazuchika Okada vs. Bret "The Hitman" Hart
Singles Match Finn Bálor vs. Brock Lesnar
Singles Match Curt Hawkins vs. Tommaso Ciampa
Curtis Axel Open Challenge Curtis Axel vs. ??? Можете да давате своите прогнози за турнира! | |
| | | Martozzy Moderator
| Заглавие: Re: Back in Black (2019) 18/2/2019, 00:56 | |
| ME: TNW Grand Championship Triple Threat Match Edge (c) vs. Seth Rollins vs. Daniel BryanБилда тук се получи брутално яко. Starpower-a в мача кърти, определено на Адам ще му е доста трудно да успее да запази титлата си. Johnny има големи шансове за спечелването й, тъй като направи невероятно представяне на RTP, а и е on fire (видимо в Rampages след турнира). Що се отнася до пича с Daniel, разгледах старата му активност във форума и общо взето ми стана ясно, че отдавна не е взимал активно участие тук. Това обаче не попречи на перфектното му представяне на образа на Даниел. Има адски много fire в този мач и се надявам наистина най-добрият да победи. Статистически погледнато предполагам, че Адам ще успее да запази, но нищо не е сигурно! ------------------------------------------ CO-ME: TNW World Championship No Disqualification Match Kevin Owens (c) vs. The MizИзкефи ме страшно много сегмента от последното шоу и включването на Шейн, който направи мача No DQ. Враждата е най-добрата активна в момента! Нина наистина е брутална с Миз и се надявам да даде всичко от себе си в този мач. Що се отнася до Scroller, не е тайна за никой мнението ми относно неговият рейн до момента. Ако трябва да бъда честен смятам, че ще успее да запази своята титла. Със сигурност обаче ни очаква един брутално як мач! ------------------------------------------ TNW Intercontinental Championship Singles Match Rusev (c) vs. Dean AmbroseДенислав наистина е on fire с престоя си тук. Не знам дали е заради фаворитизиране спрямо играта му или защото наистина го бива, мнението ми е смесено тук. До момента е наистина доста силен престоят му, почти без пауза е бил шампион. Откакто IC титлата е в него обаче не е имал достоен опонент, а този път се появи такъв. Образът на Ambrose е супер силен heel и с онзи turn на RTP Rumble мача, подсъзнателно си мисля, че ще загуби заради намесата на един конкретен човек. В случай, че не съм прав, на Денислав наистина ще му е трудно да запази, но лично аз смятам, че победата му е реалистична. ------------------------------------------ TNW Pure Championship Singles Match The Undertaker (c) vs. Sami ZaynВсеки очаква най-накрая да дропна титлата и да започна да взимам участие извън Young Lion дивизията. Честно казнао и аз нямам търпение това да се случи, защото образа на Тейкър който градя е готов за борба с големите риби на TNW. Ако трябва да съм честен, Иван е най-заслужаващият тази титла, въпреки затрудненията му напоследък. Ще се радвам, ако успее да ме победи, но в никой случай няма да му се дам лесно! ------------------------------------------ TNW Women's Championship Singles Match Shayna Baszler (c) vs. Millie McKenzieПоследният сегмент на Shayna в Рампейдж бе доста готин. Направи хубав run с титлата, макар и с несериозни опоненти. В крайна сметка смятам, че този път нещата ще се получат добре. Според мен защитата ще е успешна. ------------------------------------------ TNW Tag Team Title Tournament Quarter-Final Match The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) vs. Baron Corbin & Drew McIntyreСупер хайпнат съм за таг тийм дивизията! В този мач имаме участие на двама ветерани и двама новаци. Според мен за всички е ясно какъв ще е outcome-a на мача, но съм сигурен, че нивото на игра ще е задоволително високо. Нямам търпение да се стигне до финалите и да се определят новите отборни шампиони! ------------------------------------------ Singles Match Road to Pain 2019 Winner Kazuchika Okada vs. Bret "The Hitman" HartДо колкото съм запознат, хората зад тези персонажи имат невероятни класически мачове един срещу друг. Силно се надявам да видим същото ниво и тук. Рейнмейкър е в перфектна форма и според мен ще вземе победата в този мач главно заради momentum-a, който е насъбрал след победата на RTP. Лично аз смятам, че в момента той е един от най-трудните за побеждаване хора в TNW. ------------------------------------------ Singles Match Finn Bálor vs. Brock LesnarВ интерес на истината се надявам мнението за финалният резултат да е обективно спрямо представянето на участниците в мача, но ако трябва да бъда честен съм почти сигурен, че победител накрая ще излезе Balor. Не за друго, а защото връщането на Леснар от Томи не бе добре прието от TNW общността. Все пак, надявам се по-добрият да победи. ------------------------------------------ Singles Match Curt Hawkins vs. Tommaso CiampaЗа никого не е тайна колко много ми харесва играта на Славчов. Пича взе най-невъзможният кечист и направи брутален run с него! Не знам какъв му е win-lose каунта, но май е подобен на моя, което е ... УАУ! От друга страна пък сомът ми показа брутално добра игра с Чампа в open challenge мача. И двамата имат хъс, и двамата имат харизма, и двамата напредват невероятно бързо. Тук ми е трудно да определя кой ще победи, но ако трябва да сложа нещата на везни, наклона по-скоро е към Хоукинс. Run-a му до момента е невероятен и според мен ще успее да го затвърди с още една победа над един итересен и не лесен опонент. Пожелавам успех и на двамата! ------------------------------------------ Curtis Axel Open Challenge Curtis Axel vs. ???До колкото съм запознат този мач бе добавен в последният момент по незнайна за мен причина. Нямам очакване от него, но предполагам ??? ще победи. ___________________ - The Legacy of TNW's Undertaker:
Overall Record: | W:29/D:1/DNF:2/L:9 |
Achievements: Ended Kazuchika Okada's career in TNW Longest undefeated streak in TNW's history Undefeated for more than 644 days and unpinned for more than 700 days Winner of the 6th Three Stages Of Hell match Winner of the 2020 Road To Pain Rumble Match 3x 5 Star Matches
1x TNW Pure Champion 2x TNW Tag Team Champion 1x and last and longest ever TNW Grand Champion 1x and TNW Elite Champion
TNW Slammy Awards: For 2018: Gimmick of the year For 2019: Performer of 2019, Champion of 2019, Feud of 2019, Staff Member of 2019 For 2020: Return of 2020 For 2022: 'You Still Got It' / Return of 2021 For 2023: TNW Return of 2022
PAIN Record: | W:2/D:0/DNF:1/L:1 |
| |
| Заглавие: Re: Back in Black (2019) 19/2/2019, 01:19 | |
| ME: TNW Grand Championship Triple Threat Match Edge (c) vs. Seth Rollins vs. Daniel Bryan - Определено един от най-добре изглеждащите мачове в последно време, който получи и силна предистория. Леко рискован ход беше директно да бутнем @Teller в ME, но човекът си играе перфектно картите до момента, като вземем предвид дългото му отсъствие от е-фед средите. Всъщност точно когато се регистрирах във форума преди около три години, помня, че той беше една от основните фигури, и е интересно как нещата се подредиха в момента. Да се надяваме, че престоят му ще бъде по-продължителен, тъй като за момента набира доста инерция с образа на D-Bryan. @JohnnyZ от повече от година не е участвал в толкова значим main event мач, виждам голямо желание у него със Seth Rollins и не е изключено в скоро време да „отмъкне“ титлата точно преди PAIN. @Adam обаче е в разгара на царуването си и се справя страхотно до момента, не мога да прогнозирам победител, може би Острието е със съвсем малко преднина пред останалите. CO-ME: TNW World Championship No Disqualification Match Kevin Owens (c) vs. The Miz - Това определено беше една от най-приятните вражди в последно време. Използваха много добре динамиката между двата образа, а и вкараха character development към едно от шоутата с нечовешката атака на The Miz. Стипулацията предразполага към нещо още по-интересно. @Nina най-сетне получи реванша си за световната титла и макар и да не е фаворитката в мача, може да даде отлична защита към reign-а на @Scroller. Един от потенциалните мачове на вечерта! TNW Intercontinental Championship Singles Match Rusev (c) vs. Dean Ambrose - Както @Martozzy написа, крайно време беше Rusev да срещне реална заплаха. Тук смяната на титлата наистина е възможна, ако евентуално Dean и Roman пренесат враждата си за IC златото в един мач на "PAIN". Денката обаче води блестящ run до момента, дадох му някои съвети за вътрешността на постта и съм убеден, че в скоро време ще изчисти малкото излишъци в играта си. Мачът изглежда много добре, за краткото време успяха да построят враждата на доста лична основа и най-вероятно Roman също ще бъде замесен по някакъв начин в/след срещата. Ще бъде интересно да се наблюдава такъв сблъсък между миналото и бъдещето на е-феда. Мариан, когато се заеме, пише много качествени неща, така че се надявам тук да подходи сериозно. TNW Pure Championship Singles Match The Undertaker (c) vs. Sami Zayn - Това е добър момент за Марто да предаде титлата. Човекът си е готов за директен трансфер към ME сцената. Zayn измина доста дълъг път, провали се два пъти за пояса, обърна face, беше контузен и е време цялата му underdog история да кулминира. И това би се случило най-добре срещу monster образ като Undertaker. Хареса ми как в самия build-up замесиха съюзниците си, та предполагам и тук ще имат някаква поне минимална роля. Ако няма никакви странични обстоятелства, които да възпрат играчите от нормалната им игра в мача, не виждам с какво ще отстъпи на по-горните срещи. TNW Women's Championship Singles Match Shayna Baszler (c) vs. Millie McKenzie - Последният път не успяхме да разиграем мача напълно, което пък от друга страна, вкарва логика в реванша. Юлиян малко ме разочарова с онези постове по пет реда в Rampage, но пък на предишния турнир изкара силно впечатление с Millie. Седмицата ми обаче отново е натоварена, но за сметка на това този път времето за турнира е малко повече, така че ще се постарая да извлечем най-доброто и съответно да надминем двубоя от RTP. TNW Tag Team Title Tournament Quarter-Final Match The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) vs. Baron Corbin & Drew McIntyre - Аз също нямам търпение да видя кои ще са финалистите в отборния турнир! Смятам, че от екипа свършихме добра работа с hype-ването на титлите и самият факт, че следващите носители ще се определят именно на "PAIN", е още по-показателен. Изборът за първи мач в самия турнир е леко странен, тъй като това преспокойно можеше да бъде и финалът. Drew и Corbin имаха някакъв конфликт в Rampage и тук един от основните сюжети трябва да бъде дали ще постигнат разбирателство помежду си. The Kingdom като по-опитни вероятно ще измъкнат полуфинала, очаква ни обаче напрегнат мач! Singles Match Road to Pain 2019 Winner Kazuchika Okada vs. Bret "The Hitman" Hart - Останах много доволен от враждата - през цялото време Bret Hart се опитваше да привлече вниманието на Okada, който пък определяше заниманията с него като загуба на време. Цялата опозиция идеал срещу действителност и динамиката, с която решихме да работим, предразполагат към един страхотен, old-school мач. Нека по-добрият победи! Singles Match Finn Bálor vs. Brock Lesnar - Оригиналният план беше на мястото на Brock Lesnar да бъде Adam Cole, което щеше да затвори много добре враждата между двамата с един redemption story на Cole. Уви обаче, Томи превърна мача в напълно безсмислен, като накрая смени и Lesnar, с което просто показа липса на готовност за сериозен самостоятелен run. При още една непланирана рокада на кечиста ще се наложи да започне наново от самото дъно. Юлиян от своя страна поддържа постоянна форма с Bálor, скоро със сигурност отново ще намери името си в някой значим мач, а този тук явно е просто транзитен за образа му. Дано поне чисто като качество изнесат нещо силно, макар и да си имам съмненията. Singles Match Curt Hawkins vs. Tommaso Ciampa - Играта и на двамата е доста симпатична. @SomBezMustaci много бързо напипа точната формула с кечиста си, като се развива със светкавични темпове в последно време. От друга страна, @Slavchov15 отдавна се спряга като потенциален претендент за Pure титлата и може би този мач е последната стъпка преди нея. Сигурен съм, че двама от най-проспериращите млади лъвове са ни подготвили нещо интригуващо! | |
| Заглавие: Re: Back in Black (2019) 25/2/2019, 18:58 | |
| - Цитат :
- ME: TNW Grand Championship
Triple Threat Match Edge (c) def. Seth Rollins and Daniel Bryan via pinfall
CO-ME: TNW World Championship No Disqualification Match Kevin Owens (c) def. The Miz via pinfall
TNW Intercontinental Championship Singles Match Rusev (c) def. Dean Ambrose via submission
TNW Pure Championship Singles Match Sami Zayn def. The Undertaker (c) via pinfall
TNW Women's Championship Singles Match Shayna Baszler (c) def. Millie McKenzie via KO
TNW Tag Team Title Tournament Quarter-Final Match Baron Corbin & Drew McIntyre def. The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) via pinfall
Singles Match Bret Hart def. Road to Pain 2019 Winner Kazuchika Okada via referee stoppage
Singles Match Finn Bálor def. Brock Lesnar via pinfall
Singles Match Curt Hawkins def. Tommaso Ciampa via pinfall
PRE SHOW: Singles Match Aleister Black def. Curtis Axel via pinfall
Opening show with 'Stone Cold' Steve Austin Можете да коментирате турнира! | |
| | | Martozzy Moderator
| Заглавие: Re: Back in Black (2019) 1/3/2019, 14:02 | |
| ME: TNW Grand Championship Triple Threat Match Edge (c) def. Seth Rollins and Daniel Bryan via pinfall Определено това беше претендент за мача на вечерта. И тримата показаха много. Не знаех какво да очаквам от Daniel, защото не бях запознат с работата му. Според мен екипът малко рискува като го пусна в МЕ още от началото на comeback-a му, но решението в крайна сметка се оказа оправдано. Джони направи невероятно завръщане на RTP и определено мястото му в този мач бе най-малкото, което можеше да компенсира загубата срещу Окада през Януари. Що се отнася до Edge, той показа невероятна игра и заслужено запази титлата си за пореден път. Единствената причина това да не е мач на вечерта беше лошият selling, който боаче се компенсираше с приятни бойни постове. ------------------------------------------ CO-ME: TNW World Championship No Disqualification Match Kevin Owens (c) def. The Miz via pinfall А това вече определено си е заслуженият мач на вечерта! Както и преди съм казвал, това което Scroller прави с Owens е невероятно! Честно казано не съм фен на Kevin в реалния живот, даже напротив - не го харесвам особено. Факт е обаче, че в TNW нещата не стоят така. Определено Нина доста затрудни шампиона, но малко не й достигна, за да пречупи перфектно изграденият heel образ на heavyweight шампиона. С моментума с който Owens върви, като нищо да видим Okada - Owens на PAIN X. ------------------------------------------ TNW Intercontinental Championship Singles Match Rusev (c) def. Dean Ambrose via submission Това беше първият път в който Денислав се изправи срещу претендент за интерконтиненталната титла, който действително да заплашва притежателят й. Наистина беше невероятен мач, края на който предполагах (както може да се види и в предикцийте ми), но въпреки това ми беше малко скучен. Според мен щеше да е по-интригуващо ако Русев беше загубил чрез дисквалификация посредством намесата на Рейнс, но начина по който си представям историята се разминава от това как тя ще протече. В крайна сметка искам да поздравя Денислав, който постепенно започва да изчиства постовете си от ненужни метафори, както и нереалистични времена и ситуации. Поздравявам го за победата. ------------------------------------------ TNW Pure Championship Singles Match Sami Zayn def. The Undertaker (c) via pinfall Лично аз смятам, че мача трябваше да продължи още малко. В крайна сметка не знам какви точно бяха причините Иван да не може да пише, но се надявам да са си стрували. И, отдавна не съм го казвал, но сега ще го повторя - няма по-подходящ човек за лице на Pure дивизията! Стечението на обстоятелствата доведе до няколко загуби в шансовете му за титлата, но накрая я взе от самият Undertaker, което много ме радва! Радва ме и факта, че най-накрая успях да дропна титлата и да започна да се движа нагоре по стъпбичката. Сигурен съм, че ще видим една невероятна класика, когато дойде момента за Hawkins - Zayn. Поздравления, Ванка! Взе титлата точно на рожденият ти ден и се надявам да ти донесе успехи в TNW! ------------------------------------------ TNW Women's Championship Singles Match Shayna Baszler (c) def. Millie McKenzie via KO Този път мача при жените бе малко по-интригуващ от предишните срещи. Shayna е on fire и продължава да мачка дивизията, но интерференцията накрая всъщност се оказа доста на мястото си, а Беки представлява реална заплаха за отнемането на титлата. Нина е невероятна с Миз, а показа на всички, че може да е и невероятна с Беки. Предстои един класически мач, който според мен ще е най-доброто, което сме виждали в женската дивизия от доста време насам. ------------------------------------------ TNW Tag Team Title Tournament Quarter-Final Match Baron Corbin & Drew McIntyre def. The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) via pinfall Всички очакваха ветераните да вземат победата тук, но съдбата бе на страната на новаците и в крайна сметка успяха да заковат своята първа победа в тази надпревара за отборните титли. Като цяло мача беше на ниво, наистина ми хареса отдадеността на новите момчета. Пожелавам им успех напред! ------------------------------------------ Singles Match Bret Hart def. Road to Pain 2019 Winner Kazuchika Okada via referee stoppage Обратно на твърдението ми на RTP, тук искам да кажа, че играта на Васил ми хареса. Наистина видяхме един класически мач в който Брет Харт даде всичко от себе си и в крайна сметка успя да вземе победата, макар и противникът му да не се бе предал официално. Не знам дали заради твърдението на всички че Bret Hart е човека на Васил или за това, че тук не беше направил такава небивалица с писанията си, определено мога да кажа, че играта му в сравнение с тази на Гейбъл бе крайно по-добра. Поздравявам го за победата! За Окада нямам какво да кажа, каквото има съм го казвал и преди - той е нещо като връхна точка в TNW, в моите лични топ 3 играчи, а в същото време и в топ 3 на играчите на феда. Определено реванш ще има, определено Окада няма да остави нещата така! ------------------------------------------ Singles Match Finn Bálor def. Brock Lesnar via pinfall За жалост Юлиян не успя да изкара хубав мач на Back In Black с Balor. Определено несериозното поведение на Томи бе опорна точка на това, а за жалост се наложи и да се намеся в мача, която ми намеса (макар и скалъпена набързо) смятам, че бе на ниво. Поздравявам Finn за победата! ------------------------------------------ Singles Match Curt Hawkins def. Tommaso Ciampa via pinfall Това беше един от мачовете, който следях с огромен интерес! Невероятно много пъти съм изразявал мнението си за Славчов, той определено до няколко месеца ще е на върха на планината в young lion дивизията. Що се отнася до сома, изключително много се радвам, че избра Чампа и започна да го развива. В мача ни, който беше open challenge показа колко способен е. Вкарва невероятно много мисъл в това, което пише и се придържа максимално много до реализма, което е в основата на един добър пост. Не след дълго той също ще се бори за върха на дивизията. ------------------------------------------ PRE SHOW: Singles Match Aleister Black def. Curtis Axel via pinfall Няма особено много за коментиране тук - дебюта на Алистър Блек в TNW. Според мен ще стане хубава вражда между него и Тейкър след време, ако се придържаме към старата история покрай дебюта ми. ------------------------------------------ Opening show with 'Stone Cold' Steve Austin И това определено е сегмента на вечерта! Stone Cold Steve Austin направи най-невероятният heel turn, който си спомням от престоя си тук. Това, че стои зад бруталните атаки на някои от wrestler-ите е брутално, а факта, че това развива вражда и за интерконтиненталната титла е още по-яко! J.J. умее да пише постовете си така, че когато ги чета в главата ми да звучи гласа на Остин, което е наистина трудно. Надявам се билда да не се прецака, защото вече започнах да виждам някои пукнатини покрай историята с Джерико, но в крайна сметка съм сигурен, че ще имаме още един топ heel образ, който ще рита задници и ще прави каквото си иска! п.с. Идеята за фейсбук страница на персонажа на Остин във Фейсбук е брутална! Поздравявам те за нея! ___________________ - The Legacy of TNW's Undertaker:
Overall Record: | W:29/D:1/DNF:2/L:9 |
Achievements: Ended Kazuchika Okada's career in TNW Longest undefeated streak in TNW's history Undefeated for more than 644 days and unpinned for more than 700 days Winner of the 6th Three Stages Of Hell match Winner of the 2020 Road To Pain Rumble Match 3x 5 Star Matches
1x TNW Pure Champion 2x TNW Tag Team Champion 1x and last and longest ever TNW Grand Champion 1x and TNW Elite Champion
TNW Slammy Awards: For 2018: Gimmick of the year For 2019: Performer of 2019, Champion of 2019, Feud of 2019, Staff Member of 2019 For 2020: Return of 2020 For 2022: 'You Still Got It' / Return of 2021 For 2023: TNW Return of 2022
PAIN Record: | W:2/D:0/DNF:1/L:1 |
| |
| | | Adam The Great One
| Заглавие: Re: Back in Black (2019) 3/3/2019, 17:34 | |
| ME: TNW Grand Championship Triple Threat Match Edge (c) def. Seth Rollins and Daniel Bryan via pinfall - Честно казано, за мен нямаше проблем в какъв тип мач ще попадна. За разлика от някои хора, на мен 'тройните' мачове ми харесват, тъй като са дълбоки откъм идеи и имаш възможност да пишеш малко по-свободно, отколкото се пише принципно. @Teller показа, че е 'огромна хапка' във федерацията. Сега само трябва да го затвърди отново! Може би след такова отсъствие му е малко рано за МЕ мачове, но според мен откъм писане, идеи и други неща, той се справи чудесно. @JohnnyZ няма смисъл да давам коментар за него, тъй като ще бъде 'повторен' на предишните ми мачове. Не виждам по-добър човек в ролята на Rollins от него. Самото чувство, което той вкарва в постовете си го изкарва отгоре над другите играли го в миналото. Единственият проблем в мача, който и може би е пречка това да е MOTN беше лошият selling след моят първи пост. На вторият такъв наблегнах малко повече над това и вече нещата се събудиха! Все си мисля, че @Teller можеше да изчака още един пост, преди да пуска finisher, но както се каза горе, нещата се компенсираха с добро сработване помежду ни и постове за приятно четиво. Браво!CO-ME: TNW World Championship No Disqualification Match Kevin Owens (c) def. The Miz via pinfall - Достатъчно пъти посочих играта на @Nina, както и това, че е пример за много от момчетата във форума, които показват несериозност в последно време, а и за останалите също! Историята около мача, както и всичко останало ми харесаха доста, като мисля, че ще продължи. Победата на @Scroller беше заслужен, а играта му и в този мач беше на ниво. И двамата виждам, че са предпочели да конкретизират повратните моменти в мача, отколкото да се впускат в по-отвързан двубой, което също ми хареса като идея. Все пак си мисля, че 'гонитбата' на Miz няма да спре, не все още. Ще бъде интересно в клетката със сигурност! Поздравления и за двамата!TNW Intercontinental Championship Singles Match Rusev (c) def. Dean Ambrose via submission - Съжалявам, че ще го кажа, но не съм от феновете нито на @denkata_66, нито на Rusev като цяло! Това няма нищо общо с представянето му във форума, което аз уважавам, но смятам, че може да поработи още малко над него. В момента с това 'спускане' на 'HOF' образ над Rusev продължава да дърпа образа му все повече нагоре. А това, което се очертава за бъдеще около нещо, ще бъде много, много силно. Все пак приятен мач помежду им.TNW Pure Championship Singles Match Sami Zayn def. The Undertaker (c) via pinfall - Поздравления за @SoliderBG, както и за историята около този мач! Хареса ми финалът, както завъртането около образа на Zayn, което доказа, че той продължава да бъде подлец, а точно тази страна му помогна да спечели титла, макар и с low-blow. Представянето на @Martozzy съм го казвал също многократно и не го поставям под съмнение. Просто за него бе време да се измъкне от тази дивизия и да дръпне нагоре. Успех на единият като 'цар' и на другият на по-високото стъпало.TNW Women's Championship Singles Match Shayna Baszler (c) def. Millie McKenzie via KO - Силно вече се надявам някой да спре този хаос около Shayna. Не знам @Rainkamer от къде има тази упоритост и този интензитет и е толкова добре запознат с нея, но за момента е 'топ' сред жените в TNW. Благодаря и на Юлиян, че ме запозна с персонаж като Millie, като се надявам, че ще продължи да играе с нея и да й изгради качествен образ, както и да вдигне малко нивото с нея, стига времето да му го позволи. Ще видим какво следва нататък, очаквам го!TNW Tag Team Title Tournament Quarter-Final Match Baron Corbin & Drew McIntyre def. The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) via pinfall - Аз бях лично от хората, които предупредиха Васил, че ще бъде прецакан, тъй като глупостта и това да си несериозен ходи много бързо по-хората, също както и лъжата, но това е друга тема. Новите момчета, ги съветвам да наблегнат малко повече над собственото си представяне, над граматиката, която е нещо като 'точка'. Другият отбор няма да го коментирам, тъй като разбрах, че няма да го има.Singles Match Bret Hart def. Road to Pain 2019 Winner Kazuchika Okada via referee stoppage - Добър финал, хареса ми, нещо като Austin/Rusev преди време, разликата беше, че тук има два негативни за публиката образа. Което пък ме подсеща, да кажа на Васко да обръща внимание на тази неща и да премисли добре писанията си, тъй като да се играе feud между heel образи, не е лесно. Все пак мача беше стойностен, надявам се да видим повторение!
Singles Match Finn Bálor def. Brock Lesnar via pinfall -Тук виждам картинка, която се случи и при мен преди няколко месеца, когато имах мач с Томи. След добрият 'run' на Balor с титла, този мач дойде малко като разочарование, въпреки очакванията! Със сигурност този мач можеше да бъде нещо много добро, ако Томи беше малко по-сериозен в това отношение, дори и да е знаел развръзката! Дано се вземе в ръце вече и се надявам картинката около Balor да стане малко по-добра за него, тъй като го заслужава напълно!
Singles Match Curt Hawkins def. Tommaso Ciampa via pinfall - Дори и с ясен победител, този мач беше приятен за окото! Определено Hawkins продължава да трупа доста положителни точки, а и сега вече влиза в картинката за Pure титлата, което ще бъде още по-интересно. Пожелавам му успех и най-вече да продължава в същото темпо!
PRE SHOW: Singles Match Aleister Black def. Curtis Axel via pinfall - Мирише ми на някакъв streak на Black. Щом така е решено - ок, ще видим и защо.
Opening show with 'Stone Cold' Steve Austin - Марто го каза, доста добър heel turn от Ванката! Много добре подредена и измислена история, както и много добро държание около персоната на Austin. Честно, въпреки скромността му(Ванката), не съм си представял да го видя като heel, но мисля, че за моментът оправдава доста очаквания, та дори и повече. Рисков ход е да се направил heel turn в promo или segment, но и с това той се справи доста добре. Браво, Ванка!
Като overall няма да давам оценка, а само ще кажа, че още един силен турнир! Браво на всички, темпото след 'RtP' се запазва и атмосферата във форума е супер яка, особено в 'PAIN' сезона! Браво на всички до един![/b] ___________________ "The Most Electrifying Man in T.. N.. W.."- Legacy:
~2023 'Fight for Glory' Winner~ ~2019 'Cage of Violence' Winner~ ~Mr. Get the Keys/Suitcase 2022~ ~'YL' Get the Keys Winner~ ~Triple Crown Winner~ ~Grand Slam Winner~
~1x TNW World Heavyweight Champion~ ~1x TNW Intercontinental Champion~ ~2x TNW Tag Team Champion~ ~1x TNW Defiant Champion~ ~1x TNW Global Champion~ ~1x TNW Grand Champion~ ~1x TNW Pure Champion~
Honours/Memorials: Slammy for Feud of 2019 Slammy for Gimmick of 2019 Slammy for Best Talker of 2023 Slammy for You Still Got It in 2018 Involved in the only Live 'Sex Celebration' in TNW History
| |
| | | Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2449 Age : 20
| Заглавие: Re: Back in Black (2019) 3/3/2019, 23:46 | |
| ME: TNW Grand Championship Triple Threat MatchEdge (c) def. Seth Rollins and Daniel Bryan via pinfall- Във всеки един мач, който не е 1в1, има малък хаос, но тук мисля че това бе сведено до минимум. Много добра тройна заплаха, а @Adam продължава да вдига нивото на тази титла. Хубави постове, но няма как да не се забележи проблемът със selling-а. Все пак мачът ми хареса и не искам да се оплаквам. CO-ME: TNW World ChampionshipNo Disqualification MatchKevin Owens (c) def. The Miz via pinfall- Миз поне още едно ППВ ще се бие за титлата - това са моите очаквания. Както вървят нещата, много хора са на моето мнение. Поне това е най-логичното нещо, което може да се случи, само времето ще покаже кой точно ще се бие за ВХЦ-то на Оуенс. @Nina показа игра, която е на МЕ ниво, но Пеши е класа и не се дава лесно. @Scroller заслужава да я държи поне до PAIN и не виждам кой ще му я вземе преди това. TNW Intercontinental ChampionshipSingles MatchRusev (c) def. Dean Ambrose via submission- Въпреки че имаше леки притеснения дали този мач ще завърши навреме, всичко мина по мед и масло. Можеше и по-добре, но първото голямо предизвикателство за @denkata_66 бе успешно преминато в интригуващ сблъсък. Ако в бъдеще двамата отново стъпят заедно на един 'ринг', надявам се че ще направят още по-добър мач. TNW Pure ChampionshipSingles MatchSami Zayn def. The Undertaker (c) via pinfall- Зейн заслужава тази титла. @Martozzy вече трябва да се маха от тази дивизия. Той е готов за нещо по-голямо. Разви се страшно бързо, а решението за това кой да му я вземе мисля че бе правилно. @SoliderBG се развива и продължава да се подобрява. Време му беше да стане шампион. TNW Women's ChampionshipSingles MatchShayna Baszler (c) def. Millie McKenzie via KO- Коментарите мисля че е по-правилно да ги оставя за другите потребители на форума. За мен мачът бе стабилен. TNW Tag Team Title Tournament Quarter-Final MatchBaron Corbin & Drew McIntyre def. The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) via pinfall- Без коментар за Томи. Несериозно отношение. Васко не мислех, че ще вземе такова глупаво решение, но се случва човек да сбърка. xD Singles MatchBret Hart def. Road to Pain 2019 Winner Kazuchika Okada via referee stoppage- ТОП СБЛЪСЪК! Силно ППВ със силни мачове, този определено беше един от силните! Двамата оправдаха очакванията и доставиха! Краят подсказва, че най-вероятно ще има още един мач между двамата, иначе не виждам защо този мач ще завърши по подобен начин. @Rainmaker пък мога да кажа, че намери правилният човек, с който да загрее за PAIN. Singles MatchFinn Bálor def. Brock Lesnar via pinfall- Благодаря на @Martozzy за чудесната намеса. Singles MatchCurt Hawkins def. Tommaso Ciampa via pinfall- Пича с Hawkins показа, че може и с джобър пак да си на добро ниво ниво... @SomBezMustaci ми харесва как играе с Чампа, този кечист му отива. Всеки един беше на мнението, че Хоукинс е фаворит в тази среща, но все пак Чампа бе добро предизвикателство. PRE SHOW: Singles MatchAleister Black def. Curtis Axel via pinfall- Няма какво да добавя. | |
| Заглавие: Re: Back in Black (2019) 4/3/2019, 00:53 | |
| ME: TNW Grand Championship Triple Threat Match Edge (c) def. Seth Rollins and Daniel Bryan via pinfall - Страхотен главен мач, който за разлика от доста тройни такива, не беше лишен от сработка между опонентите. Имаше добра последователност в постовете на всекиго - много увлекателно поддържаха сюжета, че и тримата кечисти имат своето слабо място, а и вкараха предоволно количество обрати. Може би малко по-отрано започнаха да хвърлят finisher-ите, а и в даден момент имаше разминаване в главната история на мача, но е OK, нищо толкова фатално. Като цяло брутално представяне от всекиго, изписаха по четири поста и показаха как се прави! Браво! CO-ME: TNW World Championship No Disqualification Match Kevin Owens (c) def. The Miz via pinfall - Short and sweet! Мачът се четеше доста лесно, много добре предадоха историята между двамата кечисти и въобще драмата на ринга. Беше свежо да се види един по-сбито написан WHC мач. В същото време структурата беше много стабилна - балансирани избухвания, постоянни атаки върху врата на шампиона и общо взето, всичко, което мачът трябваше да бъде. Силният reign на Пеши продължава! TNW Intercontinental Championship Singles Match Rusev (c) def. Dean Ambrose via submission - Чаках самия мач с нетърпение поради две причини - първата, Мариан от близо половин година беше извън action и ми беше интересно да видя как ще се представи тук, и втората - дали в структурата на постовете на Денката все пак има подобрение. И определено е по-лесно да се следи действието на ринга в този им по-стегнат вид без излишни лирически отклонения, поздравления за което. Личи си, че бавно започва да се шлифова като играч и се доближава до ME ниво. Мачът му този път имаше постоянен сюжет - работиха с класическа face/heel динамика и извлякоха, каквото можаха от нея. Честно казано, за мен това беше възможно най-добрият booking за финал - хем Rusev си взе важната победа и хем Ambrose си продължи историята с Roman. Определено най-интересната защита на Rusev до момента, като се вижда раздвижване в царуването му! TNW Pure Championship Singles Match Sami Zayn def. The Undertaker (c) via pinfall - Страхотен мач! С малко по-съкратена дължина, но цялата underdog история, стояща в основата на мача, просто ме плени. Това е правилният начин да се изгради Давид-Голиат мач - доминация от единия опонент и редки включвания от другия. Другото, което ме впечатли от самото съдържание, беше swerve-ът накрая - предпази Гробаря и едновременно с това постави под въпрос настоящата морална ориентация на Zayn. Ванката е отбелязал напредък в играта си, безспорен факт. Едно на ръка, че оформянето му е подобрено, ами и самата композиция на мачовете му е по-завършена отпреди. Крайно време беше Марто да напусне дивизията и в момента с набраната си инерция е готов за някоя от ME титлите. Очевидно Zayn, Hawkins и Ciampa ще са лицата на Pure дивизията в близките месеци, което е чудесно. TNW Women's Championship Singles Match Shayna Baszler (c) def. Millie McKenzie via KO - По мое мнение мачът беше на много високо ниво като за скромния брой постове, които изписахме с Юлката. Основната история с израстването на Millie и самоувереността ѝ, колко близко беше до победата и агресията, с която ѝ отвърна Shayna, просто сработи. Радвам се, че отново ни предстои среща с @Nina, този път в женската дивизия - мачът се очертава epic! Благодаря и на Юлиян за двата силни мача с Millie. TNW Tag Team Title Tournament Quarter-Final Match Baron Corbin & Drew McIntyre def. The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) via pinfall - На моменти ми беше трудно да проследя действието, но все пак OK мач. @FLORIAN и @ioan са нахъсани, постовете им не са фрапантни и още отсега са потенциални финалисти. Честно казано, не знам какво да коментирам относно постъпката на Томи. Тъжното е, че вината не е в играта му, а в характера му. Жалко. Singles Match Bret Hart def. Road to Pain 2019 Winner Kazuchika Okada via referee stoppage - Бях доста ентусиазиран за мача и се радвам да напиша, че съм предоволен от развитието му! Този път Васко наистина опитваше да гради нещо в постовете си, а не просто да се надписва. За мен storytelling-ът беше на топ ниво - в началото Okada изглеждаше отегчен от опонента си, после получи отпор и грешките му в крайна сметка изиграха решаваща роля за неуспеха му. Завършекът хем върна доста momentum на Bret Hart и хем отваря врата за реванш. Сигурен съм, че следващата сага ще бъде още по-драматична и от тази! Singles Match Finn Bálor def. Brock Lesnar via pinfall - Много несериозно отношение от Томи - настрана от това, че постът му беше средна работа, ами и първо, казва, че няма да пише пост, намираме заместник и накрая все пак публикува такъв. Трудно ми е като цяло да оценя мача макар и добрата игра от Марто и Юлиян. Да се надяваме, че Bálor ще бъде в по-смислени програми занапред, заслужава го. Singles Match Curt Hawkins def. Tommaso Ciampa via pinfall - Брутален мач! Много, много добре разказаха ненавистта между двете си персони и с края потенциално поставиха реванш, в който залозите вероятно ще бъдат вдигнати много по-високо. Уникално е да се следи прогреса и развитието на младите лъвове. Славчов вече е на сто процента готов за титлата, а пък пичът с Ciampa за краткото си време тук се доказа като доста идейно момче. Скоро и той ще оглавява дивизията, а дотогава нямам търпение да видя какво предстои. Opening show with 'Stone Cold' Steve Austin - Невероятно изпипан сегмент! Ето така се прави ефективен heel turn, който върна обратно всичкия momentum на 'Stone Cold'. Голям фен съм на heel образа му от 2001 и се надявам и тук да видим мотиви от него. Предстоящата вражда с Rusev ще бъде must-read, това е извън всякакво съмнение. Overall: Възможно е това да е най-доброто PPV, откакто съм тук! Просто нямаше слаб мач, а с леки изключения всичко протече страхотно. 2019 за е-феда продължава набраната си инерция! 9.75/10
Последната промяна е направена от Rainmaker на 4/3/2019, 01:10; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | DaveMeltzer New User
| Заглавие: Re: Back in Black (2019) 4/3/2019, 00:58 | |
| ME: TNW Grand Championship Triple Threat Match Edge (c) vs. Seth Rollins vs. Daniel Bryan ****3/4
CO-ME: TNW World Championship No Disqualification Match Kevin Owens (c) vs. The Miz ****1/2
TNW Intercontinental Championship Singles Match Rusev (c) vs. Dean Ambrose ****1/4
TNW Pure Championship Singles Match The Undertaker (c) vs. Sami Zayn ****1/4
TNW Women's Championship Singles Match Shayna Baszler (c) vs. Millie McKenzie ***3/4
TNW Tag Team Title Tournament Quarter-Final Match The Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) vs. Baron Corbin & Drew McIntyre ***1/4
Singles Match Road to Pain 2019 Winner Kazuchika Okada vs. Bret "The Hitman" Hart ****1/2
Singles Match Finn Bálor vs. Brock Lesnar ***1/4
Singles Match Curt Hawkins vs. Tommaso Ciampa **** | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Back in Black (2019) | |
| |
| | | | Back in Black (2019) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |