Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all

Go down 
+15
LegitBo$$
GOAT
GodNikolov
Rainmaker
laiok
Nina
Baevtista
Don't cross Rhodes!
FreeRiver
The "1948" One
Tommy End
Yuliyan
SevBoom
Cekoki
Scroller
19 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Общо гласове : 25

АвторСъобщение
Pamelska
Superstar
Superstar
Pamelska

PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all    PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty19/4/2018, 19:51

Цитат :
ME: TNW World Championship Match
"Title vs. Record"
"Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. RTP '18 Winner Dean Ambrose

CO-ME: TNW World Grand Championship Match
Jinder Mahal (c) w/ The Singh Brothers vs. Adam Cole w/ The Undisputed Era

TNW Intercontinental Championship Ladder Match
Roman Reigns (c) vs. Jay White

Falls Count Anywhere Match
AJ Styles vs. The Miz

TNW Women's Championship Match
Alexa Bliss (c) vs. Mickie James

Singles Match
Randy Orton vs. Jeff Hardy

Singles Match

Braun Strowman vs. Kurt Angle

Singles Match
Bray Wyatt vs. Baron Corbin

Singles Match
Ronda "Rowdy" Rousey vs. Charlotte Flair

Singles Match
Asuka vs. Sasha Banks

6 Men "Get The Suitcase" Match
Elias vs. Chris Jericho vs. Finn Balor vs. Heath Slater vs. Marty Scurll vs. Seth Rollins

Може да коментирате турнира!
Върнете се в началото Go down
Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all    PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty19/4/2018, 20:18

The hype is real~! Всичко е екстра, от постерите до карда. Смятам, че всеки един мач ще се получи на ниво, защото всяка една среща изглежда обещаваща! Успех на всички играчи и нека да си разцъкват на максимум и с кеф!

CO-ME: TNW World Grand Championship Matcх
AJ Styles vs. The Miz
Singles Match
Singles Match
Singles Match
Singles Match
Singles Match
Asuka vs. Sasha Banks
Elias vs. Chris Jericho vs. Finn Balor vs. Heath Slater vs. Marty Scurll vs. Seth Rollins
Yuliyan
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Yuliyan

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all    PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty19/4/2018, 21:31

"Title vs. Record"
- Най-престижното злато в историята на Total Nonstop Wrestling ще бъде заложено в главният мач на PAIN IX. На Окада му отне много време, докато се добере до Световната титла, но всичките мъки си заслужаваха, защото държи титлата толкова време, колкото и Дийн Амброуз я държа преди години. Той е на път да счупи рекорда, трябва му само един ден. На пътя му обаче се изправя не кой да е, ами именно човекът, който държи рекорда - Дийн Амброуз. "Лунатика" през последните месеци се промени изцяло - от държание извън ринга, на микрофона, до самият му in-ring стил. Нещата изглеждат много добре за Амброуз, но и Окада продължава да показва класа с всеки изминал мач, след всеки Rampage, след всяко Pay-Per-View. Амброуз претърпя един сериозен провал, който го сгромоляса и за няколко месеца не знаеше къде се намира - загуби United States титлата, след което загуби реванша, а в последствие започна вражда със Сандмен. В този мач не е толкова до това дали Амброуз ще държи титлата, дали ще подобри собственият си рекорд, по-скоро е важно просто да я спечели, дори и за 2-минути, само и само рекорда му да не бъде минат. Не изключваме никакви варианти - може човекът, носител на куфарчето да кешира. Може Окада да запази, може пък Амброуз да спечели. Двамата през минаха през всичко и всеки, за да стигнат до тук и определено този мач е обещаващ и заслужено в Main Event-а, който се очертава да бъде най-големият Main Event в историята на PAIN - най-големият кеч турнир, създаван някога. Всеки от двамата има голям шанс, нека видим какво ще се случи. Очакванията на всички са големи, единствено им остава те самите да доставят.

- Голяма трансформация претърпяха и двамата. Джиндър Махал стана от човек губещ всички мачове, до човек, който сега се намира на върха на "хранителната верига". Никой до сега не го спря - Мисауа, Зиглър, Крисчън, Едж... ТОВА СА ВСЕ БИВШИ СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ! Прекрасното му представяне на ринга и страхотните mind игрички водят до тези негови победи, а разбира се не изключваме и намесите на Синг братята. Пред него обаче е Адам Коул - човек, който си партнира с Боби Фиш и Кайл О'Райли. Нещата за Махал няма да са лесни. Изправя се срещу човек, който от прекратена TNW кариера стигна до мач в елиминационната клетка на COV, а сега ще бъде в CO-ME-то на PAIN. Той си го заслужи след, поне за мен, феноменален мач с Брей Уаят, а сега се очаква да видим и още един такъв. Гранд отличието в последните месеци беше в ME и не слизаше надолу. Окада може би дори му завижда за това. Адам Коул ще бъде придружаван от истински, тренирани отборни кеч машини, докато Синг Братята просто ще бъдат 'каскадьорите', които ще дадат всичко от себе си, за да получат ролята или просто да спасят своят ментор. Махал и Адам Коул бе искан от много фенове и този мач най-после се случва и то в най-подходящото време. Може би вече краят за Махал наближава и ще трябва да се примири с факта, че Адам Коул е по-подготвен от всякога.

- Рейнс се изправя отново срещу Джей Уайт. Една вражда, която върви от Road To Pain и стигна чак до самия PAIN. Миналият път видяхме уникалната агресия на Роман Рейнс, на когото вече му писна от Джей Уайт и ще може да излее целия си гняв на самото PPV, а още по-хубавото за тези двамата е, че няма дисквалификации, всичко е позволено, защото този мач е Ladder Match! Предполага се, че това ще бъде феноменална битка, тъй като Рейнс е един от хората, които ако искат могат да размажат опонента си само с два хода, а Джей Уайт обича кръвта, дори можем да го наречем убиец, защото има желанието да убива, а всичко може да се случи в TNW, защото това е рискът на професията. Мач, който от много хора е подценяван, заради напоследък по-слабото развитие на нещата, но сега е техният шанс да се докажат. Кой е фаворита? Фаворита е Роман Рейнс, но нека видим дали ще успее да се мобилизира и да се съвземе, или ще остави гнева да го контролира, а ако гнева го контролира това ще бъде много зле, защото може да допусни сериозни грешки от бързане. Нека най-после видим хубав мач от тези двамата, нека се раздадат, нека покажат на всички как се прави!

AJ Styles vs. The Miz
- Ей Джей Стайлс и Миз не се понасят от край време. Станаха отбор, заедно влезнаха в клетката и точно там се сложи краят на тяхното съотборничество. Или... изобщо имало ли е начало? Не може да се каже, че реално е имало такова. По-скоро бяха отбор по принуда. Бивши отборни шампиони, които ще бъдат запомнени единствено с факта, че стигнаха до мач на PAIN IX. Ей Джей Стайлс и Миз са хора, които могат да направят много брутални неща в такъв вид сблъсък, че дори може да отидат до Холивуд, Миз ще има възможността да се отбие за снимките на някой филм. Въпроса е дали Стайлс е готов след всичките тези месеци без никакъв успех като самостоятелна суперзвезда най-после да се издигне. Бившият 5-кратен Световен шампион на компанията няма да покаже никаква милост срещу Миз, който обаче е много умен и много хитър и ще може да покаже невероятните си умствени знания в такива мачове на това голямо събитие. Определено няма да им бъде лесно на двамата. Отново имаме изявен фаворит в лицето на Ей Джей Стайлс, но това не значи, че Миз не е способен да изненада всички ни. 

- Алекса Блис и Мики Джеймс се срещат една срещу друга за титлата на жените. Една титла, която най-после се завърна след няколко месеца чакане. Алекса е умна, хитра - женското копие на Миз. Мики Джеймс пък е бърза, технична, невероятна на ринга, не ѝ трябват мръсни номера, лъжи и прочие, за да победи. На Алекса ѝ е нужно да предвижда хора на съперничката, за да знае как да го преобърне в нейна полза. Очаква се Алекса Блис да запази, но нищо не е сигурно, докато гонгът не бие, за да се сложи край на този мач!!!

Singles Match
- Ренди Ортън... бившото "асо" на компанията, бившото ѝ главно лице, уникален бивш световен шампион. Джеф Харди... финалист в TNW CUP, рискувал всичко срещу Дийн Амброуз, готов за истински бой, за истинска конкуренция. Ренди Ортън и Джеф Харди са две уникални имена, които за съжаление не са в Main Event сцената, но въпреки това доставят и доставят, не се дават лесно, правят добър мач след добър мач и никога не ни карат да съжаляваме, че сме платили, за да гледаме определеното шоу или пък определеният турнир. Дали Ренди Ортън ще спечели и ще защити честта си като едно от големите лица на TNW, или пък Джеф Харди ще намери сили да се измъкне от дупката, в която се намира сега - нищо не е ясно. Едно обаче е сигурно - тези двамата ще се раздадат както никога до сега, за да затворят устите на критиците и веднъж завинаги да докажат защо са стигнали чак до тук.

Singles Match
- Броун.

Singles Match
- Брей Уаят и Корбин от доста време се ненавиждат и постоянно се доказват, постоянно опитват да пробият все по-нагоре в card-а, но дойде моментът в който ще се срещнат на най-голямото кеч събитие през годината - PAIN. Тук е техният шанс да затворят устата на другия и да грабнат овациите на феновете. Брей Уаят набира все по-голяма инерция, но все пак и Корбин не изостава. Корбин обича да показва мощта си като премазва съперниците без да му пука, а Уаят да се изправя срещу големите играчи като Адам Коул. Въпреки загубата от Коул, Брей ни остави с впечатленията, че има по-голям шанс. Нека видим дали това е така.

Singles Match
- Ронда.

Singles Match
Asuka vs. Sasha Banks
- Аска.

- Шест човека се изправят в голяма битка за куфарчето, което ти дава шанса да си гарантираш световна титла. Елайъс... Джерико... Балър... Слейтър... Скърл... Ролинс... Хора, които заслужават да са в Main Event-a. Това обаче са и хора, които не са имали такава възможност да се задържат дълго в него. Дори и Ролинс не държа достатъчно дълго Гранд титлата, а пък да не говорим за предишните му провали. Джерико от години не е печелил Световната титла, Скърл даже не я е докосвал, Слейтър дори и в мокрите си сънища не си я представял, Елайъс мечтае и мечтае, а Ролинс успя да я вземе, но за кратко. Основните фаворити са Балър и Джерико. Джерико може би се води като главния такъв, но и Балър набира инерция. Съвсем скоро ще разберем какво ще се случи!
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all    PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty20/4/2018, 14:36

Органите на реда в TNW, казаха че няма да букнат турнира преди аз да съм написала своя коментар, така че започвам директно с Main Event-а! "Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. RTP '18 Winner Dean Ambrose - От сега усещам, че ще бъде нещо голямо! Като цяло тази година очаквам много от Pain и се надявам да успеем да изиграем всичко, но и да го направим за наш кеф! Тази вражда между Келнера и Манчи, бе наистина приятна за окото, което според мен е най-важното! Залога е наистина голям и нямам ни най-малка идея кой ще победи в мача. Манчи играе многооо добре като heel и с удоволствие наблюдавам все по-интересната му игра, Окада от своя страна не спира да ме изненадва, защото ако аз бях на мястото на Rainmaker-а едва ли щях да мога да влача тая титла толкова много време и да продължавам да правя хубави неща във форума! Другия главен мач за мен, това ще бъде Jinder Mahal (c) w/ The Singh Brothers vs. Adam Cole w/ The Undisputed Era. Пеши успя много да израсне и играта си с Adam Cole BAY-BAY! Наистина започна да ме впечатлява все повече и повече, а какво можем да кажем за опонента му? Дали Пеши ще успее да победи най-добрия на всички времена - козата? Анди е превъсходен в играта си с Махал, но дали най-после дойде времето за него да бъде победен и то от Пеши? Добрев винаги е казвал, че той е неговия наследник, но дали ще сломи огромното си его, за да направи едно дете щастливо? Не, мисля. Според мен Махал ще запази титлата си и ще я държи докато този форум не бъде изтрит. Следващия мач по списък е Roman Reigns (c) vs. Jay White, като усещам, че Сев е надъхан най-после да покаже на какво е способен и защо точно той е шампион, но същото очаквам и от опонента му. Не мога точно да определя това кой ще спечели, защото според мен и двамата са много добри стига да имат времето и желанието да играят, са способни да направят един от мачовете на вечерта! AJ Styles vs. The Miz е лично може би след враждата ми с Миа от миналата година, другото важно нещо, което според мен успях да направя в този форум. Обожавам да играя с Миз и ще се опитам да играя с него до когато ми е възможно, защото за толкова години аз не бях писала такива постове, каквито написах с него за броени месеци! Много се постарахме за враждата и искрено се надявам, някой да оценява това, което направихме с Баев, защото дори враждата ни да не бе за титла, според мен това е една от може би най-добрите non-title вражди, защото въпреки, че нямахме за какво толкова да се заяждахме, конфорнтацията се получи и съм страшно надъхана, за да си направим един много хубав мач с Димитри! Другият мач, в който участва Баев е Alexa Bliss (c) vs. Mickie James. Наистина доста неочакван мач за мен и като се има напредвид това колко добре се справя Памела, като шампионка мисля, че ще се получи супер! Вероятно Алекса ще победи, но защо и да не видим Мики отново като шампионка? Randy Orton vs. Jeff Hardy - Още една мейн евент битка, в която не е заложено никакво злато! Евала и на двамата! Те вече са толкова време в е-фед средите, че не смятам, че ще има какво да ги спре да направят една перфектна и изпипана битка, ако имат достатъчно време и желание, за да го направят! Надявам се края на мача да бъде много интересен, защото не мога да дам прогноза за това кой ще е победителя. Braun Strowman vs. Kurt Angle - Тук ще заложа направо на Джони, защото аз харесвам играта му с Strowman, кефят ме постовете му и макар да играе срещу сериозен опонент, според мен той ще си тръгне с победата! Bray Wyatt vs. Baron Corbin - Тук вече имам очаквания от новото поколение! Да се представят много добре и пожелавам и на двамата по-добрия да победи и да се наслаждават на играта! Ronda "Rowdy" Rousey vs. Charlotte Flair - Тук, Манчи ще яде много бой! Вероятно това ще е един от последните ми мачове с кралицата за съжаление, едва ли ще имам възможност да играя с повече от един акаунт и ще дам всичко от себе си, за да можем да направим един чудесен мач! Asuka vs. Sasha Banks Това е третия женски мач на Pain. За първи път имаме три женски мача на този турнир и може би като цяло на турнир в историята и е отново момче срещу момиче. Това ще е турнира на войната на половете, като категорично заявявам, че Аска ще загуби с гръм и трясък от шефката! Като знам на какво е способна Милена със Саша, Анди направо може да се отказва от сега, хаха! Добра вражда, но все още не е приключила де, трябва да се доизиграе в Rampage, но като цяло ми хареса и очаквам да видя какво ще направите на турнира. Иии, последен е 6 Men "Get The Suitcase" Match, за който ако трябва да съм честна съм най-малко надъхана. Не знам защо, всички участници са много добри, но просто нещо не ме грабва куфара тази година и се надявам да не мрънкате после, че не ме радва, просто така го чувствам. Аз съм сигурна, че ще видим добра игра от всички в мача, но не съм сигурна дали ще успеят да го изиграят на време и се надявам да се сработят и в коментара ми след турнира да съм много по-развълнувана от колкото съм сега. Все пак пожелавам успех на всички участници в таз-годишния Pain, който може би ще ми е последен, но аз така и миналата година казах, така че не ми вярвайте, хаха!
Pamelska
Superstar
Superstar
Pamelska

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all    PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty20/4/2018, 20:02

Няма да коментирам много обстойно знаете защо, но ще се постарая да дам мнение и прогноза за всеки един мач... ще започна от долу на горе..
GTS мача.. Невероятно завръщане от Сет Ролинс мога да отбележа като за начало.. според мен всеки един заслужава да спечели.. Аз лично съм за Мая понеже тя наистина се старае с всеки който играе, но предполагам че главния фаворит на всички и като победител щв си тръгне Юлиян, най-вероятно с Фин, но ако го спечели със Слейтър ще съм приятно изненадана.
Asuka vs. Sasha Banks - Двамата невероятно играчи... непобедимият рекорд, който не е мн дълъг в компанията, но все пак хаха срещу Шефката Миа, която се справя отлично с нея.. аз лично залагам на Милена за категорична победа.
Ronda Rousey vs. Charlotte - Тук също като в предишният ми коментар двама изключителни играчи Мариан се справя добре с женски персонаж, а за Нина няма какво да кажем тя е на високо ниео както винаги.. Ако следваме пътя на WWE ще спечели Ронда, но за мен Шарлът е фаворит.
Bray Wyatt vs. Baron Corbin - Две нови много добри попълнения, враждата е интересна за мен мача отново ще бъде draw.
Braun Strowman vs. Kurt Angle - Категоричен победител Braun!
Randy Orton vs. Jeff Hardy - Дамян е моят фаворит, но най-вероятно моята прогноза е, че няма да има шанса да победи точно Косьо на най-голямото събитие на TNW... Косьо от друга страна ме радва с Ренди най-вече, защото Ортън ми е любимец, така че този мач мисля, че ще бъде много стабилен.
Alexa Bliss vs. Mickie James - Тук няма да казвам фаворит по простата причина, че съм в мача, но мисля че за краткото време с Баев направихме що годе добра вражда.. нядявам се да дадем всичко от себе си и да направим класен мач.
The Miz vs. AJ Styles - Нина и Баев... страхотна вражда между двамата, предполагам че мача ще бъде наистина добър.. Баев ще вложи повече старание тук със сигурност, но се надявам и в двамата мача да се представи на ниво, същото се отнася и за Нина.
Roman Reigns vs. Jay White - Сев е супер шампион, враждата много ми харесва, но мисля, че ще запази титлвта си. Надявам се мача да се изиграе навреме и да се получи добре.
CO-Main Event Jinder Mahal vs. Adam Cole - Андрей бе причината да захаресам Махал поне малко, определено прави невероятна игра, за Пеши се отнася същото.. Двамата са на много високо и мисля, че ще направят един страхотен мач.. враждата им се много хубава, лично този мач на мен ще ми бъде най-интересен.. но мисля, че като победител ще си тръгне отново Махал, но защо пък и да не видим нов шампион в лицето на Пеши..
Main Event Kazuchika Okada vs. Dean Ambrose - Рекорд срещу титла, една уникална вражда, сегментите им последно време са на изкючително високо ниво, Кални е най-добрият шампион без съмнение особено последно време... Мариан също е много добър играч и мисля, че мача им ще бъде на най-високо ниво, ако няма забавяния разбира се, се надявам да се получи класика, а като победител за мен ще си тръгне Kazuchika! Определено ще следя и този мач с интерес.
Baevtista
Superstar
Superstar
Baevtista

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all    PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty20/4/2018, 23:46

"Title vs. Record"
- Безпрецедентно това ще бъде черешката на тортата. Финалната страница на една доста добре изпипана вражда. От към история и от към качество. За мен Мариан заслужава да си тръгне с победата. Защо? Защото е последният човек, който е тук от началото/почти началото на TNW и не е имал своя момент. Всеки успя да създаде своя голям момент (някой напълно заслужили го, други - не). Така или иначе, няма спор в това, че ще видим едно надиграване в този двубой. Rain няма да отстъпи нито като качество, нито като дължина, но най-адекватното решение според мен е, това Мариан да си тръгне с титлата. Колкото до Rain, ако продължи да бъде още в е-феда, преспокойно и той ще има своя PAIN момент един ден.

- Битката на админите. По принцип, Андрей прекалява доста с прехвалването спрямо себе си и се изкарва непобедим, ненадминат, недостижим. Но не мога да отрека, че играта му с този индиец е добра. Мога да спокойно да кажа, че надминава дори това, което laiok постигна с HHH. Страхотен хийл образ и мога да кажа, че промотата на Андрей са най-добрите във форума в момента. Пеши от своя страна показва също страхотна класа с Коул. Надявам се, че няма го смени бързо, както направи с Ролинс и Оуенс. Все пак като краен победител гласувам за Махал, а на следващото PPV, ще я загуби от Коул.

- Не следя изкъсо враждата, но се надявам, че победата ще отиде при моя приятел Северин. However, Сев трябва да помисли дали да продължи с Roman... Сякаш това не е неговия кечист. Поне за мен не е така. Не искам да му убивам кефа или нещо подобно, не казвам, че играе зле, но просто някак си не е това, което е. Ако все пак Сев продължи да бъде с Roman, се надявам да drop-не IC титлата лятото и да бъде буукнат за по-сериозна титла.

AJ Styles vs. The Miz
- Първо искам да благодаря на Нина, която се съгласи да направим тази вражда, въпреки че не беше длъжна, а и знам, че нямаше огромно желание да бъде в този форум. Не след дълго всичко се промени, тя показа огромно желание и вложи цялата си енергия върху този проект. Мога само да я поздравя. Знам колко натоварени месеца имаше и знам колко задължения имаше, но въпреки всичко, тя доказа, че нищо и никой не може да я спре. Мога да кажа с ръка на сърцето, че това е най-добрата ми вражда в цялата ми кариера в TNW. Остана един финален щрих, за да бъде всичко завършено така, както трябва...

Women's Championship Match
- Искам да ритам задници с Мики. Точно заради това и се завърнах с нея. Ще опитам да отнема титлата от Памелска и да започна второ царуване. Царуване, което да е по-дълго от предното. Алекса трябва да стиска със зъби и нокти шампионския пояс, защото Джеймс идва и не я очаква нищо добро!

Singles Match
- Познавам и двамата от много време. И двамата са се доказали в този тип форуми. По-добрия от двамата в тази среща? Не мога да реша. Но с показаното от Дамян - то според мен той трябва да бъде крайният победител. Косьо доста време отсъстваше и се губеше из дебрите на мрака, но можем да очакваме и голямо избухване в мача от него страна. Надявам се, че екипът ще гледа обективно и наистина ще даде победата на по-добрия.

Singles Match
- Евала отново на Hedshot, че показва, че му пука за този форум и всички онези месеци игра и всичко, което е направил за TNW и всички онези спомени не са напразно. Победителят е ясен и няма нужда да коментираме. Просто можем да поздравим Венелин за старанието и желанието. Нека обаче не забравяме за JohnnyZ, който ще си тръгне с победа срещу един от top играчите на миналото. Той също заслужава похвала. Въпреки това, аз оставам на мнение, че Braun просто не е неговият кечист...

Singles Match
- Битката на младоците. Успех и на двамата. Може би сблъсъкът с най-големия въпросителен. Двамата вече имаха сблъсък на Cage Of Violence, но от тогава показаха сериозно израстване. Успех и на двамата и нека по-добрият победи. А кой знае, може би след някоя друга годинката, двамата ще са в главния сблъсък на PAIN? Wink

Singles Match
- Преди седмици казах, че е тъпо появата на Ронда да е почти същата като тази в WWE. Но мнението ми се обърна в друга посока. Интересна вражда. Промото на Нина за двубоя е просто великолепно. Гледах го много пъти. Това е любимото ми промо за таз годишния PAIN със сигурност. Залагам на победа за Шарлът.

Singles Match
Asuka vs. Sasha Banks
- Залагам на победа за Сашка. Милена поддържа много високо ниво и е мотивирана повече от всякога за този двубой. На Андрей ще му дойдат много две победи. Плюс това, не съм следял враждата, но със сигурност не е толкова силен с кечист от по-нежния пол.

- Бих искал Хийт Слейтър да победи, но понеже човек, който ми е изключително неприятен разцъква с него, няма как да подкрепям тази идея. Последно се носеха слухове, че St. Scheiße се отнася малко несериозно, заради свои лични ангажименти, но ако се появи и покаже игра, каквато екипа иска, то със сигурност той ще си тръгне с куфара. Другият ми фаворит е Elias. Стискам палци един от двамата да си тръгне с куфара, иначе мачът ще е провал.

Като цяло... Огромен PAIN. Мисля, че за пръв път има толкова мачове, толкова разнообразие, толкова интересни дуели. Не очаквах да се случи, с оглед на това, че TNW беше в лека криза от към хора и редовност. Нещата се пооправиха, така че просто трябва всеки да си свърши работата и да направим най-доброто издание на PAIN... Успех на всички! Smile
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all    PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty20/4/2018, 23:55

Ще дам само prediction или поне кои мисля че имат по-голяма вероятност да спечелят по мое мнение, тъй като вече съм давал коментар за някои от мачовете които ме интересуват.

"Title vs. Record"

AJ Styles vs. The Miz

Singles Match

Singles Match

Singles Match

Singles Match

Singles Match
Asuka vs. Sasha Banks

PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Cbncpl7

Spoiler:
http://sashundera.homo.com
Tommy End
Superstar
Superstar
Tommy End

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all    PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty21/4/2018, 00:10

Elias vs. Chris Jericho vs. Finn Balor vs. Heath Slater vs. Marty Scurll vs. Seth Rollins - Много добро завръщане направи Ролинс, нямам търпение да видя кой ще е този който ще играя със Сет! Този мач 100 % ще бъде интересен все пак някакси е свързан с Мейн Евента. Тук немога да кажа победител, защото всеки заслужава този куфар! 

Singles Match
Asuka vs. Sasha Banks - Тук ми е много трудно да избера! Мисля, че Миа с малко повечко сили може да победи Лайок! Затова бих казал, ще този мач печели Саша Банкс и тя ще е първата жена в TNW, която е победила великата Аска на PAIN IX!

Singles Match
Ronda "Rowdy" Rousey vs. Charlotte Flair - Ронда побеждава Кралицата! 

Singles Match
Bray Wyatt vs. Baron Corbin-  Надявам се да направим добър мач със Сърфиста! С него засега мисля, че направихме добра вражда, горе долу се получи леко лична, надявам се и на другите да е харесала! Също тук немога да кажа победител, защото Сърфиста играе много Добре с Барън Корбин ! Ще се опитам да го победя!

Singles Match
Braun Strowman vs. Kurt Angle - Мисля, че в този мач Джони ще вземе победата! Дано мача стане малко по-дълъг! (RofL)

Singles Match
Randy Orton vs. Jeff Hardy - Добро завръщане направи Ренди ! Но това не е важно. И двамата са много добри както на ринга, така и на микрофона! Мисля, че тук Dimarata ще успее да победи Ренди макари с затруднения!

Alexa Bliss (c) vs. Mickie James- Дойде и третия последен мач при жените за Пейн 9, но в този мач е заложена титла! Мисля, че Памела заслужава още да държи тази титла, много ми харесва играта ѝ с Алекса! Но и Geor4 не е за подценяване! Той показва, че може да играе с Мики Джеймс, но мисля че Памела ще успее да запази титлата си! 

AJ Styles vs. The Miz - Ето го и втория мач на Geor4, но този път ще играе с Aj Styles срещу бившия му съотборник The Miz- Nina! Преди да станат Таг Тийм Шампиони те имаха вражда ! Учудих се, когато видях как Миз и Стайлс вземат титлите онази вечер на Рампейдж! Нина много добре играе с Миз. Мисля, че тя ще успее да се справи срещу Geor4 и да запише поредна победа на Пейн в кариерата си!

Roman Reigns (c) vs. Jay White - Очаква ни да видим и Ladder Match за IC титлата между Roman Reigns и Jay White! Mom4eto ни показва , че може да кърти на ринга с Роман Рейнгс! Доказателство за това е ИК титлата на неговото рамо! Той заслужава още малко да подържи титлата и смятам, че ще успее да победи Джей Уайт! 

Jinder Mahal (c) w/ The Singh Brothers vs. Adam Cole w/ The Undisputed Era - Време е да предиктна CO-Main Event-a на PAIN IX! А той е между Пеши и Лайок- Adam Cole и Jinder Mahal! Имах шанс да бъда в този мач, но да играеш срещу е-федър като Пеши си е доста трудно, а с Лайок е почти невъзможно! Но мисля, че Пеши има силата да победи Лайок и да вземе златото в своите ръце!  

"Title vs. Record"

"Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. RTP '18 Winner Dean Ambrose- Време е да видим мача за най-престижната титла на Total Nonstop Wrestling! А тя е световната титла! Този мач е напълно достоен, за да бъде сложен за мейн евент и то на PAIN IX! Този мач е между Road To Pain победителя Мариан- Dean Ambrose, и между Световния Шампион - Кални- Kazuchka Okada! Очаква ни да видим невероятен мач между тези двамата администратори! Калнито показва, че Окада е неговия човек. Той стигна до големи висоти. В този мач мисля, че той ще cи запази титлата!

Последната промяна е направена от Tommy End на 21/4/2018, 00:26; мнението е било променяно общо 1 път
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all    PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty21/4/2018, 00:17

"Title vs. Record"
"Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. RTP '18 Winner Dean Ambrose -
Какво да кажа, това беше най-добрата вражда в кариерата ми или в най-лошия случай наравно с тази с Руслан. Историята е перфектна, не мисля, че може да има някой недоволен, тъй като освен всичко и двамата си заслужаваме мястото тук. Не ми се задълбава да разяснявам подробности, но всичко си дойде на мястото и огромният залог в мача говори достатъчно. Смятам, че можем да изнесем истинска класика, поне аз съм доста надъхан и имам много идеи за мача. Другите коментари ще ги оставя на вас.

Jinder Mahal (c) w/ The Singh Brothers vs. Adam Cole w/ The Undisputed Era -
Другият мач заедно с главния, който изглежда като гарантиран спектакъл. Макар и с малко по-бързо скалъпена история тук, срещата изглежда обещаваща. Мога да кажа, че ми харесаха конфронтациите между двамата, добре изиграха ролите си и тук просто трябва да направят един невероятен мач. Царуването на Mahal с Grand титлата върви страхотно до момента, но дали Cole ще се окаже достатъчно подготвен, за да го детронира от върха? Всичко зависи от представянето на двамата, но определено ще станем свидетели на нещо уникално.

Roman Reigns (c) vs. Jay White -
Честно казано не ми хареса как изтърсиха ей така ladder мача, един street fight щеше да бъде по-подходящ, но все пак враждата беше много интересна. От повече от три месеца се гради този мач, много добре им се получи историята, като единственият негатив беше, че на цели три турнира гледахме само build-up двубои. Тук обаче очаквам най-сетне да се раздадат и двамата. Когато е наистина сериозен, Сев определено е сред топ играчите, докато Alfie за мен си е вероятно най-подцененият играч във форума, тъй като все не получава шанса с титла, който заслужава. Може би му липсва малко постоянство и активност, но вярвам, че заслужава възможността да се докаже като шампион. Дали тук е моментът му? Не мога да се нагърбя с прогноза за този мач, но нека по-добрият да победи.

AJ Styles vs. The Miz -
Отлично развита вражда, личи си, че и двамата играят с желание, и сегментите им бяха класа! Предишният им мач на Back in Black беше много добър, а сега точно на PAIN би трябвало да дадат всичко от себе си. Съдейки по факта, че Нинка вероятно си тръгва след турнира, Баев изглежда фаворитът в мача и потенциална победа би му позволила да набере инерция за титла в близкото бъдеще, която защо и да не бъде световната? Определено очаквам един от по-добрите мачове на турнира.

Alexa Bliss (c) vs. Mickie James -
Няма какво толкова да се каже тук, играта на Памела с Alexa продължава да се подобрява, а Баев досега не съм го гледал с женски кечист, така че силно се съмнявам резултатът да бъде различен от защита на шампионката.

Singles Match
Randy Orton vs. Jeff Hardy -
Сблъсък, който колкото и добре да изглежда на хартия, си има своите въпросителни. Голям фен съм на стила на Дамян, радвам се, че го уредихме за турнира, но срещу него излиза една истинска легенда на TNW и този мач ще бъде доста труден за него. Разбрах, че Косьо има лични проблеми, и това вероятно може да повлияе на качеството на срещата, но да се надяваме на най-доброто.

Singles Match
Braun Strowman vs. Kurt Angle -
Макар и мачовете му да са по-кратки, Джони играе добре ролята на Braun. Може би тук ще бъде моментът, в който ще видим нещо по-добро като кеч от него и опонента му, hedshot е стабилен играч и очаквам нещо минимум солидно.

Singles Match
Bray Wyatt vs. Baron Corbin -
Мач между младата кръв на TNW. Радвам се, че Томи продължава да играе с хъс, и може би именно това ще го изведе към победата тук, но не искам да подценявам и surfista, който в мача си за Intercontinental титлата преди три месеца вече се доказа като стабилен играч. Не е ясен и тук развоят от срещата.

Singles Match
Ronda "Rowdy" Rousey vs. Charlotte Flair -
И двамата имат много по-важни мачове на главата си, но дано все пак изнесат нещо поне добро. Може пък и да ме изненадат, ще видим.

Singles Match
Asuka vs. Sasha Banks -
Тук ситуацията е подобна като при горния мач. Мачът може да бъде от просто биващ до много добър в зависимост от това колко им се занимава, но все пак вярвам, че ще успеят да покажат силна игра.

Elias vs. Chris Jericho vs. Finn Balor vs. Heath Slater vs. Marty Scurll vs. Seth Rollins -
GTS мачовете на PAIN никога не са били нищо повече от просто стабилни, дали поради липса на синхрон между играчите и готови постове или поради твърде голямата бройка участници, но това си е факт за мен. Факт, който обаче може да се промени на този PAIN. Има интересни имена в срещата и съм сигурен, че всеки ще направи всичко възможно, за да свали куфара, гарантиращ мач за световна титла по всяко време и на всяко място.

Overall: досега не помня да съм виждал толкова добър card на хартия, а с някои леки промени мога да кажа, че щеше да стане още по-невероятен, така че това говори достатъчно за нивото на играчите в момента. Очакванията към всички са високи и дано всеки се раздаде на максимум. Приятна игра на всички и успех в мачовете!
SevBoom
TNW MMA Champion
TNW MMA Champion
SevBoom

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all    PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty21/4/2018, 01:25

Okada/Ambrose - Очакваният тук за мен са големия и мисля, че не само за мен, ами за всички user-и на TNW. Както всички знаем, заложен е не само позлатеният пояс, ами и рекорда, държащ от опонента, Dean Ambrose. Един ден... Не просто един месец, не просто една седмица, ами просто един шибан ден дели Okada от това reign-а му да бъде помнен не само като един велик reign, ами като най-великия reign в историята на този кеч-форум! Да, ама не... Според мен Мариан ще свали от трона Кални. Просто така мисля, разбира се, това не значи, че Келнера не може да ме изненада, спечелвайки мача и ден по-късно, в Rampage да изравни рекорда на FreeRiver.

Mahal/Cole - Започвам с коментар на втория мач и не просто подобно, ами също като първият, тук очакванията са грандиозни бих казал. Ще станем свидетели на един страхотен мач, според мен Пеши заслужава победата тук, след този мощен reign, който извади Лайчо, но не смятам, че Лайок ще позволи да загуби Grand титлата за втори пореден Pain. Както горе обаче не мога да бъда на 100% сигурен в подобен мач и нищо не се знае до момента, в който след един от постовете на двамата играчи не се рефне с отброяване до три или пък предаване... А кой знае? Има доста начини за завършване на един мач.

Reigns/White - ЕТО ГО... МОЯ МАЧ!!! Очакванията ми тук не са, както при горните два за жалост. Надявам се да греша, но мисля, че няма да видим Alfie със 100% игра и тук, аз ще опитам да се раздам на максимума, разбира се. Пожелавам успех на съперника и се надявам да даде всичко от себе си!

Styles/Miz - Чак сега се замислям колко уникален е match card-a! Дори и в мач, който не е заложена титла (което не е важно, разбира се) очакванията са на макс! Тук обаче не мисля, че няко заслужава да загуби. За жалост обаче не мисля, че ще има draw и най-вероятно победата ще е за Mizanin. Хубавото е, че на Баев едва ли ще му пука и въпреки това ще се раздаде! Пожелавам успех на Нинка и Баев, дано направят едно страхотно шоу!

Bliss/James - Seriously?

Orton/Hardy - Макар, че е доста предсказуемо, не пречи да се позабавлаваме с един също очаквано страхотен мач! Надявам се двамата да се раздадат, както подобава и да достигнат нивото на годните мачове, а Дамян и Косьо със сигурност го могат!

Strowman/Angle - Seriously?

Wyatt/Corbin - Нямам никаква представа както да очаквам тук, може би един страхотен мач по новобрански? Да се надяваме, че ще стане страхотен кеч. Хвърлям на сляпо и ще кажа победа за Wyatt, но кой знае? Не и аз.

Rousey/Flair - Този мач най-вероятно е just for fun, но може пък Мариан да продължи с Ronda, кой знае?

Asuka/Banks - Пресказуемо отново тук, но поне мача ще стане хубав.

Get the Suitcase, Chris Jericho or ??? - Просто така!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all    PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all  - Page 4 Empty

PAIN IX (2018) - The Grandest Stage of them all
Върнете се в началото 
Страница 4 от 6Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» PAIN VII (2016): THE GRANDEST STAGE OF THEM ALL
» Road To Pain 2018
» PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all
» PAIN XI (2020) - The Grandest Stage of them all
» TNW Podcast S02 E08 - Review на ''The Grandest Stage Of Them All'' - PAIN IX

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2018-
Идете на: