Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

TNW FACT OR FICTION #1

Go down 
5 posters

Общо гласове : 7

АвторСъобщение
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

TNW FACT OR FICTION #1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   TNW FACT OR FICTION #1 EmptyЧет 1 Мар - 19:23

TNW Fact or Fiction #1
GOAT vs. MarianAsylum

TNW FACT OR FICTION #1 F6ig9vI

2017 беше най-успешната година в е-феда досега!

GOAT: FICTION! Не мисля, че 2017 се доближава до славните времена на TNW през 2011 и 2015. Като качество видяхме доста добри неща, но не мога да кажа, че е най-успешната за форума. Но от друга страна, може би след 9 месеца ще мога да кажа това за 2018, защото нещата изглеждат добре.

MarianAsylum: FICTION! Определено като качество на двубоите и враждите през годината 2017 превъзхождаше всяка друга, но това го отдавам на това колко бързо се развиват е-фед играчите в TNW и как с всяка седмица, с всеки месец задобряват все повече и повече и изнасят класика след класика. Неслучайно станахме свидетели на много 5-звездни мачове през тази година. Но тук вече идва всичко останало. Откъм играчи не сме малко в този момент изобщо, но имаше момент в който е-феда страдаше от играчи и определено не е както през 2013 и 2015. Откъм активност също преди няколко месеца изобщо нямаше активност във форума, като максимум за един ден се събираха 3-4 човека онлайн, и то благодарение на това че Пеши беше почти по цял ден вътре. Мога да претендирам че съм бил тук през почти всички години и откъм активност нещата не са цветущи, но не можем да виним никой от форума - просто липсата на е-федъри в днешно време си играе стабилно ролята.

TNW изпитва дефицит на нови играчи!

GOAT: FACT! TNW разчита на опитни играчи. Липса на нови лица няма, но те просто не се задържат достатъчно. Вече няма чак толкова интерес към федовете в България и е трудно да се привлекат играчи. Последните двама обаче са Tommy End и surfista, пред които има светло бъдеще и се надявам да останат, да се развият и да помагат на феда.

MarianAsylum: FACT! Определено каквото и да си говорим нови играчи трябват още от 2016 година. Но както заявих - малко хора се интересуват вече от този вид форуми, старото поколение израстна и все пак се надявам и след нас да има хора като Юлиян, като Tommy End, като OmegaLe които да поддържат този форум жив, но трябва определено да се намерят още, което ще е много трудно, но не и непосилно с годините.

Jinder Mahal е най-добрият TNW Grand шампион в историята!

GOAT: FACT! Досега сме имали само силни Гранд шампиони. Всеки, които е държал Grand титлата е сериозно име във федовете, но мисля, че Mahal, ако все още не е най-добрият, то той ще стане в скоро време, ако продължи да поддържа това ниво на игра. Виждаме изключтелно израстване на Grand титлата откакто "The Modern Day Maharaja" e шампион.

MarianAsylum: FACT! Само 8 са били гранд шампионите, при положение че титлата е от 2016 е напълно нормално, но този въпрос според мен изобщо не представлява никаква трудност - не мисля, че някой показа по-добра игра като цяло от Андрей - присъствие, образ на кечиста, in-ring промота, мачове - той е съвършен. И каквото и да си говорим, колкото и да задобряват е-федърите с годините, не мисля че скоро някой ще надмине рейна му, който прави и ще продължава да прави според мен още дълго време, защото просто не може да му се намери легитимен опонент, като легитимен опонент от целия ростър виждам само Rainmaker, но той е световен шампион, което улеснява задачата му да пази титлата си още дълго време.

TNW IC титлата е в окаяно състояние!

GOAT: FICTION! ИК титлата беше в окаяно състояние, докато не се появи Сев. Бивш трикратен Световен шампион, бивш Гранд шампион. Опитен, добър играч. Няма как титлата да е в окаяно състояние, когато я държи играч от такъв калибър. Това в никакъв случай не трябва да се приема като понижение за него. Титлата си е титла. Не смятам, че забавянията му смъкват престижа на пояса. В крайна сметка се съди по това какво се случва с него и Сев определено издига титлата. Враждата им с Алфи е едно от най-интересните неща във форума.

MarianAsylum: FICTION! IC титлата спокойно можем да кажем че бе в окаяно състояние до преди да дойде рейна на Дон Северин с Роман Рейнс. Той се опитва и към този момент смятам че успява да спаси престижа и, а сега има една огромна и вярвам една от най-силните вражди във форума - срещу Alfie в образа на Jay White. Това трябва да е враждата, която със сигурност трябва да спаси IC титлата от предишните шампиони, които свалиха доста нивото и. Сев бе правилния човек, който бе изпратен за да спаси тази титла, и към този момент смятам че я измъкна от окаяното състояние, в която беше.

Беше грешка да се закрие TNW US титлата!

GOAT: FICTION! Най-правилното решение бе да се закрие US титлата. Сид и Амброус я издигнаха, но после престижът и рязко спадна и колана бе в задънена улица. Когато дойдат още 3-4 човека, тогава можем да мислим за втора мид кард титла. Но при тези обстоятелства, нещата стоят добре. Колкото по-малко са титлите, толкова по престижни изглеждат. Ще е скучно, ако всеки се разхожда с титла около кръста във феда.

MarianAsylum: FACT/FICTION! Това определено за мен е много труден въпрос, на който няма как да отговоря нито с FACT, нито с FICTION. Определено US титлата бе нещо специално за TNW, а стана още по-специално по време на рейна на бившия юзър на TNW - VaskoMetala. Каквото и да си говорим, колкото и да го плюем, факт е че този човек издигна тази титла доста и даже стигна до двубой със световната титла благодарение на образа, който развиваше със Сайко Сид. Буквално не се виждаше легитимен за него противник, докато не ми бе предложено това да съм аз. За мен бе трудно да наследя тази титла, защото бе стигнала до нивото на главните, но по една или друга причина успях да я запазя, дори и да не кажа че я издигнах още повече (това е мое лично мнение, надявам се да не го приемате като егоизъм). След което дойде рейна на Юлиян, който бе много, много постен и свали нивото на титлата доста надолу, просто не издържа на напрежението и на престижа, който бе доста голям. Но тук идва момента, в който Пеши взе титлата - за мен този човек можеше да спаси тази титла, имаше желанието, защото доколкото знам това му бе една от любимите титли във форума, но прибързаното желание на екипа (включвам и себе си) да я закрием за мен бе грешка, трябваше да изчакаме още малко, но кой знае дали нямаше да продължи US титлата да бъде провал и занапред.
Върнете се в началото Go down
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   TNW FACT OR FICTION #1 EmptyЧет 1 Мар - 19:38

Доволен съм от първи епизод... Андрей казваше всичко накратко, докато Мариан даваше повече обяснение, но това не е от значение, поне за мен. Победител не мога да избера, но се надявам това да продължи дълго, защото този проект има бъдеще!
Yuliyan
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Yuliyan

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   TNW FACT OR FICTION #1 EmptyЧет 1 Мар - 19:58

Мариан!! Не ми се обяснява защо, просто казвам, че мненията му ми харесват повече. 
Послепис: Искам да участвам.
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   TNW FACT OR FICTION #1 EmptyЧет 1 Мар - 20:30

Въпреки че съм водещ, ще си позволя да коментирам изданието. Като за първо такова се получи много стабилно. Разсъжденията и на двамата бяха добри, но може би тези на MarianAsylum ми се сториха малко по-изчерпателни и аргументирани. Надявам се да има интерес, тъй като имам амбиция да развия проекта. Ето го и моето мнение върху твърденията:

2017 беше най-успешната година в е-феда досега! - FACT/FICTION - Беше по-добра от 2016, но не мога да кажа дали е била най-успешната, тъй като не съм бил в е-феда през всичките тези години.
TNW изпитва дефицит на нови играчи! - FACT - Такива има, но са малко. От миналата година Alfie и Yulian бяха отлични попълнения, от тази засега завръщането на alex_alex ми е направило по-голямо впечатление, другите все още не са изпъкнали толкова, но ще имат шанс да го направят. Както обаче казаха в изданието, много трудно се намират нови играчи, но екипът трябва да се заеме сериозно с тази задача.
Jinder Mahal е най-добрият TNW Grand шампион в историята! - FACT - От нищо значеща титла направи Grand-а горе-долу на едно ниво със световната. Преди него титлата беше пълен провал, враждите бяха безинтересни, а добър мач се срещаше веднъж на три-четири месеца. Сега обаче не е така и на всеки турнир има качествен мач за златото. Отделно, работата му на микрофона с Mahal също е силна.
TNW IC титлата е в окаяно състояние! - FACT/FICTION - Това, че опитен играч в ръцете на BigSev я спечели, даде определени предпоставки за напредък, но все още не мога да кажа, че титлата е успяла да излезе от тинята, в която се намираше в последните месеци. Враждата между Roman и White е интересна, обаче им трябва един наистина добър мач, с който да се издигнат в очите ми.
Беше грешка да се закрие TNW US титлата! - FICTION - Нужни са още няколко играчи и преспокойно титлата може да се завърне, но едва ли беше грешка да се закрие. Коланът беше в плачевно състояние тогава, няколко месеца подред мачовете и враждите за нея постоянно разочароваха, а и по-ограниченият roster си каза думата. Имаше някои стойностни царувания с нея преди този тъмен период, но дотам.

Последната промяна е направена от Rainmaker на Чет 1 Мар - 22:18; мнението е било променяно общо 3 пъти
Pamelska
Superstar
Superstar
Pamelska

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   TNW FACT OR FICTION #1 EmptyНед 4 Мар - 22:32

Мисля, че мненията на Мариан бяха по обстойни, но като цяло и двамата даваха добри аргументации.. доста добър епизод!
Shizo
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Shizo

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   TNW FACT OR FICTION #1 EmptyПон 5 Мар - 21:30

Интересен проект с очертаващо се добро бъдеще, мисля ,че единия от двамата беше по-големия реалист и говореше за нещата в общ план гледайки от гледна точка която обхваща всичко но няма да споменавам кой от двамата е, иначе евала и на двамата!
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   TNW FACT OR FICTION #1 EmptyПет 9 Мар - 18:01

И победителят в пилотното издание на Fact or Fiction е... MarianAsulym! Шестте вота за него разбиват на пух и прах надеждите на GOAT, събрал едва един глас в своя полза.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   TNW FACT OR FICTION #1 Empty

TNW FACT OR FICTION #1
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» TNW FACT OR FICTION #3
» TNW FACT OR FICTION #2