TNW Fact or Fiction #2
Scroller vs. Psychosocial
Съвместното шоу между двата е-феда ще пожъне успех!
Scroller: FACT! Според мен всичко ще бъде както трябва. Все пак ще участват лоялни играчи на двата форума, които не са никак слаби. Надявам се само да няма караници, защото това може да провали всичко, иначе шоуто ще бъде мега силното.
Psychosocial: FACT! Според мен съвместното шоу ще завърши с успех, защото всички сме надъхани за такова нещо, това се чака откакто EWF е създаден, а и в съвместното шоу ще играят най-сериозните играчи от двата е-феда.
Женската дивизия няма да просъществува дълго!
Scroller: PASS! Не искам жените да се обиждат, но просто не съм много сигурен, защото Памела преди беше несериозна. (Без да се сърди.) Милена, Нина и Хриси като играха нямаше много жени и това бе просто края, но някак си Милена успя да спаси нещата, но за кратко, така че тази дивизия не знам дали ще издържи дълго.
Psychosocial: PASS! Не съм сигурен. За сега женската дивизия се развива много добре и искам да бъда оптимистичен и да вярвам, че ще продължи поне година, но има и голяма вероятност всичко да се провали.
Трябва да се вкарват повече първи акаунти в отборната дивизия!
Scroller: FACT! Задължително трябва да има първи акаунти, но това не става, защото всички са някакви ревльовци и ги е срам да влязат в отборната дивизия. Това е титла, както казваше Руслан "Не титлата прави шампиона, а шампиона прави титлата." Ако отборните шампиони се постараят, могат да направят Таг титлата по престижна от ИК-то дори и от някоя от двете МЕ титли.
Psychosocial: FACT! Отборната дивизия не е нищо голямо, ако не е с първи акаунти. Тези, които няма да бъдат пушвани за сингъл титли могат да бъдат вкарани там, а и дивизията има нужда от хора. Томи, сърфиста, Алфи и други са с несигурно бъдеще и като гледам трудно ще се докопат до някоя сингъл титла, така че няма да е сериозен проблем за тях да влезнат.
Екипът има нужда от промяна!
Scroller: FACT! Екипът се нуждае от малка промяна. Не в членовете, а при задачите. Мисля, че един мод може сам да каже какво да поеме и да edit-ва теми. И също така да помагат на някои user-и, които се нуждаят от помощ, това важи и за админите, а според мен аз Мариан и Андрей се справяме, като админи.
Psychosocial: FICTION! Мисля че екипа си е достатъчно добре и няма нужда от някаква промяна. Поне не смятам, че има смисъл някой да бъде вкаран в екипа или изкаран от него.
Администраторите не трябва да си дават титли!
Scroller: FICTION! Защо да не си дават? Като заслужават защо да не вземат? То и да не си даваме титли админите пак ще има недоволни, просто всеки гледа себе си, но никой не си признава. Това че Андрей е прекалено добър играч не значи, че не трябва да взима титла или Мариан. Аз също заслужавам титла, но както гледате моята последна сериозна титла бе лятото - ИК-то с Роман, а Мариан US-а. Така че няма какво да се оплаквате, а Андрей от RTP 2017 не бе взимал титла и чак Декември взе. Няма какво да се оплакват, че не се дава шансове, защото всеки получава шанс.
Psychosocial: FICTION! Понякога и администраторите заслужават да вземат някоя титла, все пак и те са играчи и искат да се насладят на играта максимално, НО трябва да дават път на по-младите играчи. Тоест, нека хора като Лаек и Мариан взимат титли от време на време, но да го правят по-рядко и да издигат някого. Пример е рейна на @Rainmaker, който издигна всеки съперник и го направи голямо име.