|
| Back In Black 2018 | |
|
+12Zen Arcade DaveMeltzer The "1948" One Yuliyan Baevtista Rainmaker SevBoom Tommy End Nina Scroller FreeRiver GOAT 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2449 Age : 20
| Заглавие: Re: Back In Black 2018 18/2/2018, 21:02 | |
| ME: TNW Grand Championship "Dream Match" Jinder Mahal (c) vs. Mitsuharu Misawa - Ами, Радо не знам дали е надъхан, но ако се раздаде просто това ще бъде един много класен сблъсък между две легенди и според мен малко или много Радо трябва да бъде вкаран в ХОФ, въпреки че не е много активен потребител, той просто винаги създава шум, когато играе. И преди е било така, и сега е така. Надявам се, че ще даде всичко от себе си и няма да разочарова, защото с Андрей са много добри играчи. Относно build-а на враждата... Еми последната седмица бе най-добра от това което се случи и именно това ми вдигна интереса.
TNW World Championship "Battle for CHAOS" "Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. Shinsuke Nakamura - Ако не беше историята за CHAOS нямаше да ми пука толкова в интерес на истината, тъй като това е 3-4 акаунт срещу ВХЦ-то - Келнера. Каквото и да си говорим този мач може да бъде голям, просто не е интересно Накамура при всяко свое завръщане да бъде бутан в МЕ и никога да не бъде като първи акаунт, освен онзи случай с пауърхауса.
TNW Intercontinental Championship Singles Match Roman Reigns (c) vs. Jay White - Няма какво да се каже тук, слаба ракия.
Street Fight Match If Ambrose loses, he leaves Total Nonstop Wrestling and Rollins gets his PAIN Main Event Spot Dean Ambrose vs. Seth Rollins - AGAIN - ясен победител, 2 акаунт на скролера, но тук историята повече ми хареса от онази за световната титла. Евалата, справиха се добре.
Extreme Match Adam Cole vs. Kenny Omega - Амииии, тук вече говорим за първи акаунт на Скролера, личи си, че е надъхан, дано направи нещо голямо с Адам Коул, тъй като освен че е над нас биологично със своят цикъл, той е и ХОФ на форума и вече може да се нарече ЛЕГЕНДА. Алекс пък баш преди да се завърне бях му видял някакви стари постове и честно казано сега играе доста силно, преди е играл горе-долу също така. Дайте му някакви гифове за този мач.
Last Man Standing Brock Lesnar vs. JBL - JBL ме дразни в последно време, победа на Леснър с 1 пост.
Singles Match Johnny Gargano vs. Kurt Angle - Хедшот се надявам да е надъхан и да се постарае да направим един много силен мач, защото очаквам да стигнем 4-5 звезди. Хедшот е истинска легенда и за мен е чест да играя с него. Не знам кой ще излезе като победител, така че няма да дам предикшън.
Singles Match AJ Styles vs. The Miz - Ще бъде интересен мач. Не знам за какво им е женска дивизия, като с мъже жените играят дори по-силно и имат по-хубава медия и е по-интересно, въпреки че конкуренцията е много по-голяма. Та, много е трудно да се каже кой ще победи, тъй като и двамата имат нужда от победата. Не знам защо, но нещо ми се върти в главата и то е - Миз победител.
Singles Match Charlotte Open Challenge -
PRE-SHOW:
Singles Match Braun Strowman vs. Goldberg - Ужас. Чист DUD, както всеки предстоящ мач на Джони. Избра най-лошият възможен кечист. (И оправданието с това колко е ОУВЪР е ужасно тъпо, тъй като това не важи за федовете, тъй като тук главно се гледат мачовете, след това се гледат мик - скиловете, а това колко е оувър даже не знам дали важи.) | |
| | | The "1948" One Superstar
| Заглавие: Re: Back In Black 2018 20/2/2018, 00:59 | |
| ME: TNW Grand Championship "Dream Match" Jinder Mahal (c) vs. Mitsuharu Misawa - Интересен мач ще се получи, излизам като nostalgia act, но ще дам всичко от себе си да се получи запомнящ се мач, където и да ида оставям следа, не съм забравим "минзухар" и уонаби като плюнкоподобната Свободна река, мен ме търсят за специални мачове 4 години след retirement-ът ми без да се навирам и да искам квото и да е, River, кога?
TNW World Championship "Battle for CHAOS" "Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. Shinsuke Nakamura - Фен съм на Накамура, обаче от 2-та съм по-фен на Rainmaker, очаквам епичен мач с епохални размери в който Okada ще продължи своят reign of terror.
TNW Intercontinental Championship Singles Match Roman Reigns (c) vs. Jay White - Интересен мач, ще викам за Switchblade-а, защото е супер як, като кечист но предполагам Рейнс е крайният фаворит. Както и да е, ще го погледна.
Street Fight Match If Ambrose loses, he leaves Total Nonstop Wrestling and Rollins gets his PAIN Main Event Spot Dean Ambrose vs. Seth Rollins - Винаги сме за Ролинс пред Амброуз в истинския живот, но тук ще съм за Мариян щото е приятелче.
Extreme Match Adam Cole vs. Kenny Omega - Адам Коул, bay-bay! Очаквам един от мачовете на вечерта.
Last Man Standing Brock Lesnar vs. JBL - Очаквам брутален мач с изненадващ победител в лицето на JBL! Все пак е the master of the Clothesline from Hell.
Singles Match Johnny Gargano vs. Kurt Angle - Тук залагам на Джони Гаргано, пред Енгъл, нещо като предаване на щафетата между поколенията.
Singles Match AJ Styles vs. The Miz - Винаги викаме срещу Miz. Победа за The Phenomenal One!
Singles Match Charlotte Open Challenge - Никаква идея, кой за какво се бори тук. Нека някоя от мацките победи, живи, здрави, евала че имате женска дивизия.
PRE-SHOW:
Singles Match Braun Strowman vs. Goldberg - BRAAAUUUUUUUUUUNNNNNN!!!!!!!! Въпреки че JohnnyZ е много добър играч.
Идея си нямам кои са повечето хора в card-а, освен обичайните познати от другия форум. Добър турнир Ви пожелавам, мир и любов и без hate и депресия (намигване към FreeRiver).
| |
| | | DaveMeltzer New User
| Заглавие: Re: Back In Black 2018 25/2/2018, 23:13 | |
| Jinder Mahal (c) vs. Mitsuharu Misawa - ***** "Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. Shinsuke Nakamura - ***** Roman Reigns (c) vs. Jay White - DUD Adam Cole vs. Kenny Omega - **** Brock Lesnar vs. JBL - **1/2 Johnny Gargano vs. Kurt Angle - *** AJ Styles vs. The Miz - **** Charlotte vs. Asuka - ***1/2 Braun Strowman vs. Goldberg - * | |
| | | FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2302 Age : 31
| Заглавие: Re: Back In Black 2018 25/2/2018, 23:26 | |
| Jinder Mahal (c) vs. Mitsuharu Misawa - *** 1/2 "Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. Shinsuke Nakamura - ***** Roman Reigns (c) vs. Jay White - DUD Adam Cole vs. Kenny Omega - **** Brock Lesnar vs. JBL - **1/2 Johnny Gargano vs. Kurt Angle - **1/2 AJ Styles vs. The Miz - **** Charlotte vs. Asuka - *** Braun Strowman vs. Goldberg - DUD ___________________ #TeamSev- Spoiler:
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
Последната промяна е направена от FreeRiver на 25/2/2018, 23:32; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| Заглавие: Re: Back In Black 2018 25/2/2018, 23:46 | |
| Jinder Mahal (c) vs. Mitsuharu Misawa - ***1/4 "Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. Shinsuke Nakamura - ****1/4 Roman Reigns (c) vs. Jay White - - Adam Cole vs. Kenny Omega - *** Brock Lesnar vs. JBL - **1/4 Johnny Gargano vs. Kurt Angle - **1/2 AJ Styles vs. The Miz - ***1/2 Charlotte vs. Asuka - **1,5/2 Braun Strowman vs. Goldberg - DUD | |
| | | Zen Arcade New User
| Заглавие: Re: Back In Black 2018 25/2/2018, 23:49 | |
| Jinder Mahal (c) vs. Mitsuharu Misawa - ***** "Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. Shinsuke Nakamura - ***** 1/2 Roman Reigns (c) vs. Jay White - No rating Adam Cole vs. Kenny Omega - ***** Brock Lesnar vs. JBL - ** Johnny Gargano vs. Kurt Angle - ** AJ Styles vs. The Miz - *** 1/2 Charlotte vs. Asuka - ** Braun Strowman vs. Goldberg - DUD | |
| | | CSONKA New User
| Заглавие: Re: Back In Black 2018 25/2/2018, 23:57 | |
| Jinder Mahal (c) vs. Mitsuharu Misawa - ***** "Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. Shinsuke Nakamura - ***** 1/2 Roman Reigns (c) vs. Jay White - DUD Adam Cole vs. Kenny Omega - ***** Seth Rollins vs. Dean Ambrose **** Brock Lesnar vs. JBL - ** Johnny Gargano vs. Kurt Angle - ***1/2 AJ Styles vs. The Miz - **** Charlotte vs. Asuka - **** Braun Strowman vs. Goldberg - * | |
| | | Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Back In Black 2018 26/2/2018, 08:42 | |
| К'ви са тия кирливи звездички бе? Хайде малко по-сериозно?! | |
| | | Nina TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Back In Black 2018 26/2/2018, 16:23 | |
| Jinder Mahal (c) vs. Mitsuharu Misawa - Леко кратичък мач от страна на постове, но понякога е нужно да има и такива, а не само мачове с 40 поста, но все пак се надявах да видя още малко игра от Misawa. "Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. Shinsuke Nakamura - Ами, едно голямо евала на Пеши, който направо си даде душата за този турнир! Много добро представяне и от двамата! Евала, че написахте толкова много, наистина! Аз не съм голяма фенка на чак толкова дългите неща, но беше хубаво изпипано и не е било нещо, което да не ми допадне! Браво и на двамата! Roman Reigns (c) vs. Jay White - Хубаво измислено от момчето, което играе с White и хубаво написано. Сев също направи добро излизане, но повече няма какво да кажа за този "мач". Adam Cole vs. Kenny Omega - Силно съм впечатлена от играта и на двамата, особено от тази на Omega! Алекс е много луд с него и ще се радвам да видя продължение на тази вражда! Brock Lesnar vs. JBL - Ох, еми какво да кажа. Жалко, че Косьо нямаше възможността да направят мача вероятно са го замисляли по-дълъг. Добрев, показа силно и добро представяне с JBL, надявам се това да не е край на играта му с него... Johnny Gargano vs. Kurt Angle - Еми, ако трябва да съм честна, Юлиян е много по-добър, играта му с Фин много ме впечатли, но този път прекали с акаунтите и то, след като изпише 10 поста човек се измаря и не може да е на 100 процента в мача. Надявам се да подобри играта си с Джони и на следващия турнир да покаже по-добро представяне. Иначе за момчето, което играеше с Кърт, също си личеше, че се постра и показа по-голяма активност за разлика от някой хора. AJ Styles vs. The Miz - Еми аз лично много си харесах мача, хаха. Мисля, че нещата ни с Баев се получават и освен да ви кажа, че най-доброто тепърва предстои! Charlotte vs. Asuka - Леле, с нетърпение чаках това появяване на Мариан, сигурно два дни откачих докато писа с нея! Невероятен дебют! Нямам търпение да го спукам и него от бой на PAIN и да направя двете най-луди вражди в кариерата си тук. Иначе и мача ни беше стабилен жалко, че не спечелих, ама нищо другия път, хаха. Dean Ambrose vs Seth Rollins ЛЕЛЕ, ЛЕЛЕ! Възможно е да ме помислите за извратено младо момиче, обаче има нещо, което много ме привлича в тази бруталност и от времето през, което Ambrose е бил в предишните компании преди WWE. Евала на Манчи за победата. Много добра игра от негова страна, много луд мач, заслужава си човек да го прочете и да се наслади на тази добра игра и на двамата. Забавянето не е било чак толкова фатално, но все пак няма как леко и то да не се отрази.
Последната промяна е направена от Nina на 27/2/2018, 16:11; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
| Заглавие: Re: Back In Black 2018 26/2/2018, 21:18 | |
| Jinder Mahal (c) vs. Mitsuharu Misawa - *** 1/2 "Rainmaker" Kazuchika Okada (c) vs. Shinsuke Nakamura - **** 1/2 Roman Reigns (c) vs. Jay White - DUD Adam Cole vs. Kenny Omega - **** Brock Lesnar vs. JBL - ** Johnny Gargano vs. Kurt Angle - **1/2 AJ Styles vs. The Miz - ****1/2 Charlotte vs. Asuka - ***1/2 Braun Strowman vs. Goldberg - DUD | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Back In Black 2018 | |
| |
| | | | Back In Black 2018 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |