Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

6. AJ Styles vs. Chris Jericho - N1 Contender for BG Championship - Steel Cage Match

Go down 
3 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
GodNikolov
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GodNikolov

6. AJ Styles vs. Chris Jericho - N1 Contender for BG Championship - Steel Cage Match  - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. AJ Styles vs. Chris Jericho - N1 Contender for BG Championship - Steel Cage Match    6. AJ Styles vs. Chris Jericho - N1 Contender for BG Championship - Steel Cage Match  - Page 2 Empty24/8/2015, 23:12

J.Styles: Ебаваш ли ме, колега? Styles го направи! Той използва подъл номер за пореден път и побеждава Джерико и ще се бие за БГ титлата! Кучи син!
Tazz: Това е,Joey! Styles ни показа как се побеждава този дъртак и застана зад думите си че ще го надвие!
J.Styles: Стайлс явно все още не е приключил.. Той излиза от ринга, бърка под него и изважда... Kendo Stick! Мили боже, той иска да приключи с Джерико веднъж и завинаги тук!
Tazz: Ще го направи, колега, ще успее! Дъртака не мърда.. Стайлс се приближава към него, замахва да го удари, НО...

6. AJ Styles vs. Chris Jericho - N1 Contender for BG Championship - Steel Cage Match  - Page 2 Cb

J.Styles:CODEBREAKER С KENDO STICK-A! НЕВЕРОЯТНО! СТАЙЛС Е ЗАКОВАН НА ПОДА! Джерико взима микрофон от Announncera, и започва да говори..

-Браво, Стайлс, победи ме.. Доволен ли си, братле? Доволен ли си, че ме победи по абсолютно нечестен и подъл начин? Както знаеш много добре, аз не съм човек който се оправдава и ти го казах много добре миналата седмица.. Ти ме победи и ще участваш в мач за БГ Титлата.. Ще участваш в този мач и ще имаш огромната възможност да я спечелиш.. Но искаш ли да ти кажа какво ще стане? Ти няма да успееш, Ей Джей.. Знаеш ли защо? Защото човека, който в момента седи над теб и моралния победител от двубоя, ще ти попречи да го направиш... Сам си направи това положени Стайлс.. Сега сам ще се измъкваш!

J.Styles: Джерико излиза от ринга и тръгва да се прибира към съблекалните като обира ръцете на феновете в залата, докато Стайлс лежи по средата на ринга и не мърда.. Е, колега, Стайлс получава title shot за БГ Титлата.. Но Джерико сега отново ще бъде по-големия проблем за Стайлс.. Как ли ще продължи това? Не знаем, но много скоро ще разберем! Време е за мейн-евента след рекламите!
Върнете се в началото Go down

6. AJ Styles vs. Chris Jericho - N1 Contender for BG Championship - Steel Cage Match
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match
» 6. №1 Contender Match for the United States Championship > The Rock vs. Chris Jericho
» ME: Triple Threat Match to detirmine the №1 contender for the TNW World Championship > Roman Reigns vs. Kane vs. Chris Jericho
» ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)
» 4. Chris Jericho vs. ??? - N1 Contender for Global Championship

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: Revenge 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: