Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)

Go down 
4 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Geor4
Administrator
Administrator

ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty
ПисанеЗаглавие: ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)   ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty26/6/2010, 09:45

1.AJ Styles
2.Drew McIntyre

ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Aj_styles_3 VS ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Drew_McIntyre4_cutout_by_Crank

Титлана на McIntyre е заложена.

Последната промяна е направена от Geor4 на 23/3/2011, 21:52; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)   ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty10/7/2010, 22:06

*GET READY TO FLY*

Ей Джей се показва по-рампата с чисто новото си облекло и след което прави таунт.
-----------------------------------------------------
ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) 2sagtox
Announcer:And first,from Gainesville, Georgia, "The Phenomenal" A...J... Styles!
Ей Джей започва да крещи на съдята да му направят място да влезе,след което Стайлс влиза и прави таунтове а публиката започва да го освирква но него не му пука!
-----------------------------------------------------
ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) 33xzyqa
DakotaKaiCTRL
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
DakotaKaiCTRL

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)   ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty10/7/2010, 22:06

Drew mcintyre!
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)   ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty10/7/2010, 22:08

Клетката се спуска и съдята бие гонга.
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)   ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty10/7/2010, 22:25

Гонгът е бит и мача започва и двамата се гледат като първи врагове яростно.Веднага след това се вкопчват един в друг Стайлс надделява и забожда мощни чопове на Дрю.Сега го засилва към единия край и започва да го налага с все сила.Дрю му се моли да спре но Стайлс започва да крещи:
-Така ли?Така ли?Сега ще видиш ти!
И започва да го налага с пържоли.Дрю крещи и вика с все гърло от болка.Стайлс хваща лицето му и започва да го тряска в клетката.Дрю се измъква в последния момент и започва да налага Стайлс.Засилва го към единия ъгъл качва го на най-горното въже и опит за суплекс но не Стайлс бута Дрю скача и го поваля с Spiral Tap?!?!?!Сега го хваща вдига го и го хвърля с всичка сила на оптегача.Дрю крещи от болка а Стайлс се кефи като лапе.Сега го хваща и му прави Inverted Suplex от оптегача.Опит за туш 1..2.. НЕ няма 3 Стайлс повдига тялото на Дрю леко и забива крака си в гърба му.Дрю се гърчи на пода и отнася ритниците на Стайлс.Ей Джей малтретира Дрю като куче.Сега хваща едната му ръка и започва да я обработва дали Дрю ще се предаде.Не успява да се измъкне но отнася много силен удар от Стайлс.Дрю пада на колене пред Стайлс а той му казва:
-Точно така Дрю..Точно така...
Стайлс изправя Дрю и му прави Brain Buster.Изправя го засилва го Дрю се опитва да му нанесе саблен удар но Стайлс заляга Дрю се допира до въжето и се отлъсква но отнася Drop kick.Стайлс се опитва бързо да избяга от клетката но така и неуспява.Дрю успява да го хване и му опит за суплекс но не Ей Джей се прехвърля зад Дрю и му прави суплекс.
Стайлс изправя Дрю и му прави BodySlam последван от Elbow.Стайлс изправя за пореден път Дрю и му прави суплекс на всеки от оптегачите след това влачи неговото тяло до средата на ринга качва се на оптегача и от там отново Spiral Tap.Опит за туш 1...2.. Не няма 3 за пореден път.Стайлс изправя Дрю и отново му прилага Brain Buster.Стайлс пробва туш 1..2.. НЕ.Стайлс засилва Дрю към единия оптегач и Дрю удря лицето си в него а Стайлс прави люлката 1...2... НЕ Дрю успява да се повдигне но отнася суплекс от Стайлс.Стайлс хваща Дрю и го засилва но отнася мощен удар от негова страна Дрю се засилва и забива лакътя си в главата му.Сега го вдига за да му направи Body Slam но Стайлс се измъква и бута Дрю към клетката.Дрю отново удря много силно главата си в клетката изчаква Дрю да се обърне и му прави Pele Kick.Стайлс се катери по клетката ще успее ли да излезе???

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:

Последната промяна е направена от Geor4 на 11/3/2011, 14:58; мнението е било променяно общо 1 път
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)   ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty10/7/2010, 22:28

Не Дрю поваля Ей Джей Стайлс.
DakotaKaiCTRL
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
DakotaKaiCTRL

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)   ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty10/7/2010, 22:31

Drew се идправя започва да налага Ей ДЖей засилва го към клетката и той се удря там Дрю го дига и това е вертикален суплкс за феноменалният Дрю го налага с юмруци докато той е на земята и таунтва наред докато публиката освирква мощно прави му изкромвач и го приклештва в захват, но Ей Джей Стайлс ни показва колко е издръжлив и се измъква и забева падащ лист на Drew McIntyre. Ей Джей се опитва да вдигне Дрю, но той контрира и му прави Irish Whip и го засилва, но Стайлс се задържа във въздуха и Дрю го рига в стомаха той е на земята Дрю му прави няколко Knee-та в челюста и го вдига и го стърже в клетката Дрю Макйнтайър не показва никака милост в този страхотен мач с огромен залог! Ей Джей пада тежко и се държи за лицето и Дрю тръгва да се катери по клетката, но Стайлс го дърпа за екипа и Дрю е на земята....Стайлс го налака с юмруци Дрю заляга и го хваща в Masterlock.
ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) ChrisMasters-MasterLock3
Ей Джей крещи а съдята го пита дали се предава, но той не се отказва ето, че се измъква от този страшен Masterlock, ако не сте забелязали Дрю се опитва да накара Ей Джей Стайлс да се предаде, но засега това няма никакав резултат. Стайлс запраща Дрю към оптегача и това е той се засилва, но Дрю го премята той го прескача и бам черепа на Ей Джей Стайлс бе разбит в оптегача Дрю вади подла усмивка сега няма как да се измъкне нито с DQ, нито с отброяване това ще е тежък мач. Дрю тръгва да се кътери като проверява дали клетката ще го издържи той започва бавно и внимателно да се изкачва по нея дали това ще е краят? Дали Дрю изкачва клетката?
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)   ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty10/7/2010, 22:31

Не.
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)   ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty10/7/2010, 22:39

Мачът продължава и още е в началото.Стайлс се изправя хваща Дрю и му прилага Submission на едната му ръка.Сега го влачи до ендната стена на клетката и забива ръката му там.Дрю пада на колене а Стайлс го рита с крак и го бута.Хваща го и Brain Buster.Стайлс забива няколко пъти главата на Дрю в клетката и той почва да кърви.Сега го хваща и го събаря със саблен удар.Започва да го рита и да му прави какви ли не Submission-и.Сега го хваща за краката и го запраща към единия ъгъл.Дрю забива лицето си в оптегача много лошо.Ще има да го болии....СЕга го изправя и прилага бърз Submission но Дрю се измъква и Стайлс веднага след това му прави Суплексс.Сега му прави люлката но неупсява Ей Джей прави Suplex на Дрю и го хваща след това го забива с всичка сила с рамото му към металния кол.Дрю пада и Ей Джей му прилага Figure Four leglock.Дрю започва да крещи като се хваща за въжетата.Стайлс пуска Дрю изчаква го и Drop kick.Дрю си удря главата с всичка сила.СЕга Стайлс му прави Face breaker.Сега го качва на най-горното въже опит за суплекс но Дрю го бута.Стайлс лежи проснат Дрю тръгва но точно тога отнася Pele Kick.Дрю пада като парцал Стайл тръгва да прави суплекс но Дрю опитва люлката и успява но Стайлс бързо контрира прави люлката 1...2..3 какво по не Ей Джей Вдига Дрю и му прави Стайлс Клаш.Стайлс пробва туш 1...2...3...???"???
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)   ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty10/7/2010, 22:43

kick out!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)   ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title) Empty

ME:Aj Styles vs Drew McIntyre Steel Cage Match (For the WHC Title)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 3. Steel Cage Match > Prince Devitt vs. Drew McIntyre
» ME:"The Phenomenal"Aj Styles vs Drew McIntyre (For WHC Title)
» 4. AJ Styles vs. Chris Jericho - Steel Cage `I QUIT` Match
» 2. Non-Title Singles Match: Drew McIntyre vs. ???
» 6. AJ Styles vs. Chris Jericho - N1 Contender for BG Championship - Steel Cage Match

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: RTP 2010-
Идете на: