Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

TNWG Mayhem 2015

Go down 
+8
Pete Apple
KiNg_SiZe
FørbiddenEnÐ
Loverboy
Nina
Brie Bella
Nikki Bella
SevBoom
12 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Pete Apple
Superstar
Superstar
Pete Apple

TNWG Mayhem 2015 - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Mayhem 2015   TNWG Mayhem 2015 - Page 2 EmptyПет 8 Май 2015 - 15:03

Edge vs Seth Rollins - Ne mi puka. Edge.
Върнете се в началото Go down
Teller
#BlackLivesMatter
#BlackLivesMatter
Teller

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Mayhem 2015   TNWG Mayhem 2015 - Page 2 EmptyПет 8 Май 2015 - 18:27

TNWG Mayhem 2015 - Page 2 53627070
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
ShwN
Superstar
Superstar
ShwN

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Mayhem 2015   TNWG Mayhem 2015 - Page 2 EmptyНед 10 Май 2015 - 13:04

ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Brock Lesnar (c) vs. ''Stone Cold'' Steve Austin - До колкото разбрах Леснар напуска (или пък не?!), рано му е на Остин да вземе победата, но според мен ще го направи.

DIVAS CHAMPIONSHIP - AJ Lee (c) vs. Nikki Bella
- И двете играят добре, харесват ми промотата на Ники, затова залагам за нова шампионка.

TNWG Undisputed Championship - Eddie Guerrero vs. JBL
- Може би JBL ми допада повече и като образ, и самият user. Да не говорим, че за мен не трябва да има починали кечисти в е-федове.

Goldust vs. The Blue Meanie
- Безсмислен мач

GTS Match [for the briefcase] - Edge (c) vs. Seth Rollins
- Тук е ясно, че ще е Ролинс според мен.

HARDCORE CHAMPIONSHIP - Shawn Michaels (c) vs. The Miz
- Най-ниско престижната титла, може да се сменят всяка седмица шампионите, предполагам, че Миз ще успее да спечели титлата.

KING OF THE RING - FINALS - Bully Ray vs. Roman Reigns - Були Рей е с доста по-големи шансове, залагам на него.

BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison - zetq радва, победа за него предполагам.
Pete Apple
Superstar
Superstar
Pete Apple

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Mayhem 2015   TNWG Mayhem 2015 - Page 2 EmptyПон 11 Май 2015 - 15:38

ShwN написа:
Goldust vs. The Blue Meanie - Безсмислен мач

Suicide
Ivana
Superstar
Superstar
Ivana

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Mayhem 2015   TNWG Mayhem 2015 - Page 2 EmptyПон 11 Май 2015 - 23:11

ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Brock Lesnar (c) vs. ''Stone Cold'' Steve Austin - Не следя тази вражда, но залагам на Стиви.
2. DIVAS CHAMPIONSHIP - AJ Lee (c) vs. Nikki Bella - Да си призная и Ники играе силно, и Ей Джей. Тука ще е доста интересно, защото може да има някаква намеса. Но съм за Ей Джей.
3. TNWG Undisputed Championship - Eddie Guerrero vs. JBL- JBL
4. Goldust vs. The Blue Meanie -Goldust
5. GTS Match [for the briefcase] - Edge (c) vs. Seth Rollins - Антоанчо ще победи! Сет Ролинс!
6. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Shawn Michaels (c) vs. The Miz - Миз.
7. KING OF THE RING - FINALS - Bully Ray vs. Roman Reigns -ЕЕЕЕЕЕЕЕ! Тук вече няма какво да се мисли - Румянката. Рейнс заслужава да спечели!
8. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison - Айде, Джан!
Petio_da_pripada
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petio_da_pripada

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Mayhem 2015   TNWG Mayhem 2015 - Page 2 EmptyЧет 14 Май 2015 - 19:13

С цялото ми уважение, но да кажате, че мачът ни с Блудъст е безмислен е върха на простотията. Абсолютно неуважение към труда ни който сме положили и проява на истинска педерастия според мен. Приемете коментара ми по какъвто начин искате, но дълбоко може да си го начукате. Smile

ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Brock Lesnar (c) vs. ''Stone Cold'' Steve Austin - Масивен мъжки полов орган за Константин Недялков. Явно Руслан ще се почерпи с поредния WHC рейн. Да му е честито ^_^

2. DIVAS CHAMPIONSHIP - AJ Lee (c) vs. Nikki Bella - Ники Бела е една от най-силните диви в последно време в е-феда. Старае се на макс и това ще и донесе титлата.

3. TNWG Undisputed Championship - Eddie Guerrero vs. JBL - Джей Би Ел взима титлата, размазвайки слабия Гереро.

4. Goldust vs. The Blue Meanie - Ще оставя коментарите за вас, само ще кажа, че ще е едно ЕПИЧНО ШОУЧ

5. GTS Match [for the briefcase] - Edge (c) vs. Seth Rollins - Нито един от двамата не заслужава това отличие. Но в крайна сметка ще победи Антоан.

6. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Shawn Michaels (c) vs. The Miz - Според мен Шон ще запази тук, но на следващото ппв, ако цъкат отново ще загуби титлата.

7. KING OF THE RING - FINALS - Bully Ray vs. Roman Reigns - Не знам как се е стигнало до този мач, защото нямах време да следя абсолютно нищо, нямах време да влизам и т.н. Не знам кой играе с Були Рей (сега не е нужно някой ихтиманец да ми пише в темата кой е с него), но предполагам, че е някой сериозен юзър. Все тая... Роман Рейнс е стабилен юзър и предполагам, че една евентуална победа ще го изпрати нагоре в карда.

8. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison - Джан трябва да вземе титлата показва огромен хъс, желание и борбеност. От друга страна Трите Хикса пък прави жесток рейн с титлата. Стабилен мач ще е, един от тези на вечерта.

Ще се получи готино ппв, за мен е специално, тъй като е последното ми. Последния мач в който ще имам участие в TNWG. Успех на всички в мачовете им! Smile
Teller
#BlackLivesMatter
#BlackLivesMatter
Teller

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Mayhem 2015   TNWG Mayhem 2015 - Page 2 EmptyВто 19 Май 2015 - 17:40

THE RESULTS ARE HERE!

ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - ''Stone Cold'' Steve Austin def. Brock Lesnar (c)
2. DIVAS CHAMPIONSHIP - AJ Lee (c) def. Nikki Bella
3. TNWG Undisputed Championship - JBL def. Eddie Guerrero
4. The Blue Meanie def. Goldust
5. GTS Match [for the briefcase] - Seth Rollins def. Edge (c)
6. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Shawn Michaels (c) vs. The Miz - NO WINNER
7. KING OF THE RING - FINALS - Roman Reigns def. Bully Ray
8. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - John Morrison def. Triple H

МОЖЕ ДА ДАВАТЕ КОМЕНТАРИ ЗА PPV-TO. Smile
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Mayhem 2015   TNWG Mayhem 2015 - Page 2 Empty

TNWG Mayhem 2015
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» TNWG Destination War 2015
» TNWG Last Man Standing 2015
» TNWG Summer Scream 2015
» TNWG Revenge 2015
» TNWG Over The World 2015

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2015-
Идете на: