С цялото ми уважение, но да кажате, че мачът ни с Блудъст е безмислен е върха на простотията. Абсолютно неуважение към труда ни който сме положили и проява на истинска педерастия според мен. Приемете коментара ми по какъвто начин искате, но дълбоко може да си го начукате.
ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - Brock Lesnar (c) vs. ''Stone Cold'' Steve Austin - Масивен мъжки полов орган за Константин Недялков. Явно Руслан ще се почерпи с поредния WHC рейн. Да му е честито ^_^
2. DIVAS CHAMPIONSHIP - AJ Lee (c) vs. Nikki Bella - Ники Бела е една от най-силните диви в последно време в е-феда. Старае се на макс и това ще и донесе титлата.
3. TNWG Undisputed Championship - Eddie Guerrero vs. JBL - Джей Би Ел взима титлата, размазвайки слабия Гереро.
4. Goldust vs. The Blue Meanie - Ще оставя коментарите за вас, само ще кажа, че ще е едно ЕПИЧНО ШОУЧ
5. GTS Match [for the briefcase] - Edge (c) vs. Seth Rollins - Нито един от двамата не заслужава това отличие. Но в крайна сметка ще победи Антоан.
6. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Shawn Michaels (c) vs. The Miz - Според мен Шон ще запази тук, но на следващото ппв, ако цъкат отново ще загуби титлата.
7. KING OF THE RING - FINALS - Bully Ray vs. Roman Reigns - Не знам как се е стигнало до този мач, защото нямах време да следя абсолютно нищо, нямах време да влизам и т.н. Не знам кой играе с Були Рей (сега не е нужно някой ихтиманец да ми пише в темата кой е с него), но предполагам, че е някой сериозен юзър. Все тая... Роман Рейнс е стабилен юзър и предполагам, че една евентуална победа ще го изпрати нагоре в карда.
8. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison - Джан трябва да вземе титлата показва огромен хъс, желание и борбеност. От друга страна Трите Хикса пък прави жесток рейн с титлата. Стабилен мач ще е, един от тези на вечерта.
Ще се получи готино ппв, за мен е специално, тъй като е последното ми. Последния мач в който ще имам участие в TNWG. Успех на всички в мачовете им!