Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

TNWG Destination War 2015

Go down 
+11
Brie Bella
SevBoom
FreeRiver
Nina
FørbiddenEnÐ
Teller
Dimarata
Ivana
deren
Loverboy
Nikki Bella
15 posters
Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

TNWG Destination War 2015  Empty
ПисанеЗаглавие: TNWG Destination War 2015    TNWG Destination War 2015  Empty31/5/2015, 10:25

Дата : 20.06.2015
Място : Бургас
Theme Song - https://www.youtube.com/watch?v=qa9H5qUmem4 [Emphatic - Stronger]
Poster : 
 TNWG Destination War 2015  8142188X

MATCH-CARD [full & confirmed]
1. ME : World Championship - Stone Cold Steve Austin (c) vs. Jay Briscoe
2. Divas Championship - Divas Elimination Match - AJ Lee (c) vs. Brie Bella vs. Summer Rae vs. Nikki Bella vs. Natalya vs. Sasha Banks vs. Paige 
3. BG Championship - John Morrison vs. Triple H - `I Quit` Match 
4. The Rock vs. Mickey Rourke vs. AJ Styles 
5. Hardcore Championship - Wade Barett (c) vs. Batista
6. Undisputed Championship - JBL (c) vs. CM Punk
7. Kevin Owens vs. Seth Rollins - N1 Cont. for the World Title - 2 Out of 3 Falls Match

Последната промяна е направена от - ExplicitVixen. на 9/6/2015, 13:36; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото Go down
Nikki Bella
Superstar
Superstar
Nikki Bella

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Destination War 2015    TNWG Destination War 2015  Empty4/6/2015, 23:47

Имам чувството, че Стив Остин ще задържи титлата си.

2. Divas Championship - Divas Elimination Match - AJ Lee (c) vs. Brie Bella vs. Summer Rae vs. Nikki Bella vs. Natalya vs. Sasha Banks vs. Paige

Тук определено ще бъде интересно. Смятам, че аз ще победя, тъй като най-много желая титлата, а и ще дам всичко от себе си. Няма да е лек мач, но в момента единствено Пейдж може да ми бъде конкуренция, без да подценявам останалите.

Тук Морисън ще накара Трите Хикса да каже изречението.

Интересен мач, предполагам, че Мики ще спечели.
Loverboy
The People's Champion
The People's Champion
Loverboy

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Destination War 2015    TNWG Destination War 2015  Empty5/6/2015, 00:11

Stone Cold Steve Austin печели без затруднения.

Тук хаха, този мач ще е много наистина много интересен, AJ Le може да остане с титлата си или пък напротив титлата може да отиде право в ръцете на BRIE BELLA!

Тук не съм сигурен, но мисля, че John ще спечели.

Интересен мач! Aj Styles vs The Rock. Не залагам за никого.

5. Hardcore Championship - Wade Barett (c) vs. Batista
Батиста печели титлата.

Последната промяна е направена от Yusi Rock™ на 5/6/2015, 22:48; мнението е било променяно общо 1 път
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Destination War 2015    TNWG Destination War 2015  Empty5/6/2015, 18:04

1. ME : World Championship - Stone Cold Steve Austin (c) vs. Jay Briscoe- Stone Cold Steve Austin (c)
2. Divas Championship - Divas Elimination Match - AJ Lee (c) vs. Brie Bella vs. Summer Rae vs. Nikki Bella vs. Natalya vs. Sasha Banks vs. Paige-  Нямам идея кой ще победи, но ще заложа на Nikki Bella
3. BG Championship - John Morrison vs. Triple H - `I Quit` Match- Triple H
4. The Rock vs. Mickey Rourke vs. AJ Styles - The Rock
5. Hardcore Championship - Wade Barett (c) vs. Batista- Ще направя всичко по силите си да бия, но мисля, че Уейд ще запази.
6. Undisputed Championship - JBL (c) vs. CM Punk- JBL запазва.
7. Kevin Owens vs. Seth Rollins - N1 Cont. for the World Title - 2 Out of 3 Falls Match- Доста труден мач за прогнозиране, но мисля, че Оуенс бие.

Последната промяна е направена от deren на 9/6/2015, 14:07; мнението е било променяно общо 1 път
Ivana
Superstar
Superstar
Ivana

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Destination War 2015    TNWG Destination War 2015  Empty5/6/2015, 21:33

Бургас, лек!!! Завършване - турнир!

1. ME : World Championship - Stone Cold Steve Austin (c) vs. Jay Briscoe - Стив ще си запази титлата.

2. Divas Championship - Divas Elimination Match - AJ Lee (c) vs. Brie Bella vs. Summer Rae vs. Nikki Bella vs. Natalya vs. Sasha Banks vs. Paige - Този мач мисля че ще е най-важния до момента за титла. Тук има доста голяма конкуренция - Ники, Бри, Лий и Пейдж.  Казвам го отново. Ако аз спечеля това е доста голям шанс за мен, но ако друга дива, която наистина заслужава да спечели няма да се сърдя, нито пък да се убивам. Явно всички ще се бием със зиби и нокти, освен мен. Късмет на всички конкурентки!!! Нека по-добрата да спечели!!!

3. BG Championship - John Morrison vs. Triple H - `I Quit` Match - Морисън ще накара Трите Хикса да го каже.

4. The Rock vs. Mickey Rourke vs. AJ Styles - Ей Джей Стайлс!!!

5. Hardcore Championship - Wade Barett (c) vs. Batista - Уейд Барет ще си запази титлата.
SevBoom
TNW MMA Champion
TNW MMA Champion
SevBoom

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Destination War 2015    TNWG Destination War 2015  Empty5/6/2015, 23:28

1. ME: World Championship - Stone Cold Steve Austin (c) vs. Jay Briscoe - Briscoe няма голям шанс и мисля, че победата ще отиде при Austin, но все пак - нищо не се знае.

2. Divas Championship - Divas Elimination Match - AJ Lee (c) vs. Brie Bella vs. Summer Rae vs. Nikki Bella vs. Natalya vs. Sasha Banks vs. Paige - Наталия бие тука! Very Happy

3. BG Championship - John Morrison vs. Triple H - `I Quit` Match - Не знам. Мисля, че ще направим страхотен мач и нищо не се знае. Какъвто и да е финала, само да стане хубав мача. Very Happy

4. The Rock vs. Mickey Rourke vs. AJ Styles - Залагам за The Rock! И така мисля! Че ще бие!

5. Hardcore Championship - Wade Barett (c) vs. Batista - Надявам се мача да се получи. Very Happy Той е нов, но си е добър, трябват му само по-качествени гифове. Имам такива. Very Happy Да ми драсне в скайп.

Последната промяна е направена от zetq на 7/6/2015, 10:46; мнението е било променяно общо 2 пъти
Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Destination War 2015    TNWG Destination War 2015  Empty5/6/2015, 23:37

1. ME : World Championship - Stone Cold Steve Austin (c) vs. Jay Briscoe- Стиви Атанасов!
2. Divas Championship - Divas Elimination Match - AJ Lee (c) vs. Brie Bella vs. Summer Rae vs. Nikki Bella vs. Natalya vs. Sasha Banks vs. Paige - Sasha Banks
3. BG Championship - John Morrison vs. Triple H - `I Quit` Match-John Morrison
4. The Rock vs. Mickey Rourke vs. AJ Styles- NO 1 P1
5. Hardcore Championship - Wade Barett (c) vs. Batista- Batista
Teller
#BlackLivesMatter
#BlackLivesMatter
Teller

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Destination War 2015    TNWG Destination War 2015  Empty6/6/2015, 02:25

1. ME : World Championship - Stone Cold Steve Austin (c) vs. Jay Briscoe- Ще викам за плешивата тумба, щото ми е голям авер, пък и мисля, че няма рейна му да приключи толкова рано, така че казвам, че Викторов запазва пояса.
2. Divas Championship - Divas Elimination Match - AJ Lee (c) vs. Brie Bella vs. Summer Rae vs. Nikki Bella vs. Natalya vs. Sasha Banks vs. Paige - Пейдж и Ники Бела най-заслужават да са с колана около кръста си, но все пак мисля, че царуването на Ей Джей с титлата ще продължи.Ще направят класика, сигурен съм.
3. BG Championship - John Morrison vs. Triple H - `I Quit` Match-Викам си за Джан по принцип, то си е ясно и според мен той ще си запази титлата.На Хиксовете му мина времето, така че Гуруто ще доминира.
4. The Rock vs. Mickey Rourke vs. AJ Styles-Дамян е най-мощен от тримата и именно затова залагам на него, както и ще викам за него.Много кефи със Стайлс, но ако го ползва със сегашния му гимик ще е бомба.
5. Hardcore Championship - Wade Barett (c) vs. Batista-Батиста заслужава колана, но мисля, че Барет запазва тук.
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
FørbiddenEnÐ

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Destination War 2015    TNWG Destination War 2015  Empty6/6/2015, 11:23

1. ME : World Championship - Stone Cold Steve Austin (c) vs. Jay Briscoe - Мисля, че няма как Аустин да загуби толкова бързо титлата си, пък и Briscoe не изглежда като потенциален шампион, затова Stone Cold retains.
2. Divas Championship - Divas Elimination Match - AJ Lee (c) vs. Brie Bella vs. Summer Rae vs. Nikki Bella vs. Natalya vs. Sasha Banks vs. Paige - Започнах да ги следя дивите и много ми харесва какво правят. Като цяло Ники играе много добре и изглежда нахъсана същото може да се каже и за Пейдж. Смятам, че е време Ей Джей да завърши своя рейн и Пейдж да вземе титлата.
3. BG Championship - John Morrison vs. Triple H - `I Quit` Match - Този мач има предпоставките да бъде много добър. Естествено, ще се надявам да продължа рейна си, но главно се надявам да направим интересен мач.
4. The Rock vs. Mickey Rourke vs. AJ Styles - Стайлс е най- опитен и заради това ще си тръгне като победител.
5. Hardcore Championship - Wade Barett (c) vs. Batista - Барет е от скоро шампион и дори Батиста да се справя много добре, мисля че BnB ще запази титлата си.
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Destination War 2015    TNWG Destination War 2015  Empty6/6/2015, 12:25

1. ME : World Championship - Stone Cold Steve Austin (c) vs. Jay Briscoe - Въобще и не се съмнявам ,че Викторов ще запази и едва ли скоро ще се раздели с титлата си.
2. Divas Championship - Divas Elimination Match - AJ Lee (c) vs. Brie Bella vs. Summer Rae vs. Nikki Bella vs. Natalya vs. Sasha Banks vs. Paige - Честно казано ,хич не ми пука коя ще победи ,макар че повече ме клони,че Лий ще запази,но Ники също е добра,всичко може да се очаква.
3. BG Championship - John Morrison vs. Triple H - `I Quit` Match - John ,скоро няма да си изгуби титлата.
4. The Rock vs. Mickey Rourke vs. AJ Styles - Тук AJ печели със сигурност.
5. Hardcore Championship - Wade Barett (c) vs. Batista -Wade също ще запази.
6. Undisputed Championship - JBL (c) vs. CM Punk - Давам му още време на JBL със титлата,рано му е да я губи.
7. Kevin Owens vs. Seth Rollins - N1 Cont. for the World Title - 2 Out of 3 Falls Match - Двамата са едни от най-добрите иии мачът ще е ужасно успорван и ще бъде много интересно и макар двамата да са с почти равни шансове залагам на Сет.

Последната промяна е направена от Ninka519 на 10/6/2015, 23:49; мнението е било променяно общо 1 път
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Destination War 2015    TNWG Destination War 2015  Empty

TNWG Destination War 2015
Върнете се в началото 
Страница 1 от 4Иди на страница : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» TNWG Revenge 2015
» TNWG Over The World 2015
» TNWG Last Man Standing 2015
» TNWG Summer Scream 2015
» TNWG Mayhem 2015

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2015-
Идете на: