WWE World Heavyweight Championship
Bryan def. Randy Orton Ⓒ, Batista
Много се раздаваше тоя, дето изпълни theme song-а на Orton, който излезе направо като първия баровец. Много се смях когато Батиста се появи, този тип изглеждаше все едно направо щеше да се разпадне. По едно време щях да заспя, когато в този мач се биха само Ортън и Батиста. Браян имаше доста силни моменти и раздаваше яко ритници. Накрая ми се стори, че Ортън и Батиста сформираха Evolution отново, понеже се настроиха срещу Браян. Доста добро РКО от страна на Ортън с Браян върху коментаторската маса, след бомбата на Батиста. След това изнесоха Браян с носилка и си помислих, че това е неговия край, и че СМ Пънк може да се появи, но това не се случи. Трипъл Х и Стефани се опитаха да се намесят, което не ме учуди особено, но се изсмях на глас когато повикаха рефера, който беше на Саммърслам мача между Сина и Браян. Много добър Suicide Dive от страна на Дениъл Браян върху Трипъл Х, Стефани и рефера. Изкефи ме когато Браян стана от носилката и започна да раздава ритници на противниците си и да ги хваща в yes lock, и....беше очевидно, че Браян щеше да вземе уин-а, тъй като аз предсказах, че който влезе в този ME, ще спечели. Не съм обаче супер-развълнуван както "smark"-овете.
Daniel Bryan def. Triple H
Този мач имаше адски добър build, понеже Трипъл Х изглежда е гледал някои от старите мачове на Дениъл Браян. Triple H направи може би най-добрия си entrance, стил "Golden Shovel". Triple H е много добър sell-er, и се смях на глас когато хваща Браян в lebell lock (ЛОПАТА ЛОК). Мисля, че зетя се би много добре, и евалата, че Браян взе чиста победа. Стефани е много яка курва. Накрая се наслаждавах на шамарите, които нанесе върху Браян. Мислех си, че всъщност Трипъл Х ще извади лопата, но не стана точно това, ама....както и да е. Мача беше добър и промо-то, което пуснаха преди него беше велико.
Brock Lesnar def. The Undertaker
Тейкъра беше вън от форма и просто си получи заслуженото след неуважението, което прояви към Леснар. Адски много храних Тейкъра, когато започна да разменя удари с Брок Леснар, защото той просто не е от този калибър, но все пак това е кеч, и не всичко трябва да е както в реалния живот, защото ако това беше наистина, Леснар просто щеше да му отнесе главата още в първата стотна от този мач. Тейкъра се би доста дървено и с едни и същи ходове. Един и същ legdrop, два Hell's Gate-a, и останалите се подразбират. Това, което направи деня ми, беше накрая, когато снимаха лицата на разочарованите фенове (НЕГЪРА), които направо се насират и не могат да повярват на това какво се случи, макар че аз знаех от самото начало, че Леснар трябваше да спечели. Евалата на Брок, и довиждане за Тейкъра, защото мисля, че трябва да retire-не след това.
John Cena def. Bray Wyatt
Велика ентрада от страна на Брей Уаятт. Майната му на Сина. Не разбирам как това издига Брей Уаятт, след като всъщност WWE помагат на образа на Сина да скочи по-нагоре. Не виждам никаква харизма от страна на Сина. Вярвам, че Уаятт е много по-добър worker, отколкото Джон Сина. Майната им на децата и майната им на tribute to the troops. Никога няма да стана фен на Сина и никога няма да го призная като кечист, дори и след като победи, макар че това стана само, защото WWE ги е грижа за всички, които ги интересува (те си знаят кои са). Омръзна ми да ми навират Сина в носа цели 8 години и тук бях твърдо за Уаятт, не разбирам изобщо какъв беше смисъла от тази победа на Сина. Някой ще обясни ли, защото аз просто не схващам защо той трябва да спечели!?
André the Giant 30 Man Memorial Battle Royal
Добре, че ни спестиха времето, и че всички вече бяха на ринга, след като Big Show се появи. Нямаше мистериозни кечисти в това меле, което беше голяма излагация. Миз, Зигглър, и Алберто имаха своите моменти в този мач. Може би и Шеймъс. Кингстън също правеше яко циркаджийски номера, но това е подразбиращо се. Но аз бях за Сезаро да спечели мача. Останалите не ми повярваха, че Сезаро ще спечели, но на мен ми стана ясно, че това ще стане, особено след като накрая останаха той и Биг Шоу. Нямам нищо против Биг Шоу, но Сезаро просто трябваше да получи този win.
Divas Championship "Vickie Guerrero Invitational"
Пълна боза. Повечето диви изглеждаха грозно и разбира се, единствената, която най-много бих ебал от тях е AJ, така че успях да позная, че тя ще запази титлата и се радвам, че не я взеха някои от Total Divi-те, защото това щеше да е края на тая дивизия.
The Shield def. The Authority: Kane and New Age Outlaws
Много забележителна поява от страна на The Shield с маските, които носеха. Не беше много приятно, че прекъснаха The New Age Outlaws, но не съм учуден, че това беше пълен squash match. Роман Рейгнс имаше много моменти с неговите Superhuman push-ове и се радвам, че му дадоха повече screen time, за да се изяви. Роллинс също направи добро премятане над въжетата, и накрая Double Triple Powerbomb-а направо разцепи.
OPENING SEGMENT WITH HOGAN, STONE COLD AND THE ROCK
Мислих, че това беше доста добър opening за Кечманията. Хоугън правеше botch в началото и каза Silverdom, вместо Superdom, но накрая успя да back up-не. Много mark out-нах, когато Стоун Колд се появи в този сегмент. The Rock също резна много добро промо, и общо взето това, че тези тримата се събраха на един ринг, беше доста голям момент.
WWE Tag Team Championship
The Usos Ⓒ def. The Real Americans, RybAxel, Los Matadores - Не гледах цялото pre-show. Хванах го само от една част и....не беше чак толкова зле. Американците се представяха както винаги добре, доста динамичен беше този мач и....единственото нереалистично нещо тук е....ЕЛ ДОРИТОС. РайбАксел се изявиха по-добре, отколкото си представях. Не ми пука особено, че The Usos запазиха, накрая mark out-нах за Cesaro, който направи face turn, след като Giant Swing-на Jack Swagger.
Очаквах Кечманията да е пълна боза, но имаше само един мач, на който резултата е просто без коментар. Въпреки всичко беше само един мач. Атмосферата беше доста добра и стейдж-а (макар и да не ми пукаше в началото) яко нахъсваше. Беше ми скучно на някои места и това няма да го коментирам и мисля, че нарочно забавяха нещата по едно време, но общо взето, PPV-то не беше зле. Крайна оценка 6/10.
~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~
~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~
~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~
~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~
~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)