WWE World Heavyweight Championship
Randy Orton Ⓒ VS. TBD VS. Batista
Тук няма да гласувам нито за Ортън, нито за Батиста, защото нито един от двамата не ми харесва. Може би Батиста повече радва от тъпия Ортън, но тук ще гласувам за който се запише в този мач. Бих се радвал ако Браян запише място и срита от бой Ортън и Батиста, но ще ме изкефи какво ще стане ако ЗЕТЯ грабне титлите и ги завре право в лицето на тъпите "smark-ове", като обере всички останки, които могат да хвърлят по него! Много ще се радвам да видя какво ще прави този жалък тъпак когато стане шампион и ще ми направи деня ако спечели този мач.
Daniel Bryan VS. Triple H
The winner will be added to the WWE World Heavyweight Championship match.
-В този мач само си представям как Трипъл Х изважда чука и се оглежда наоколо, и след това го хвърля и вади една златна лопата.
Иначе този мач дойде изневиделица и не ми харесва факта, че Трипъл Х сам се буук-на в него. На зетя само титли са му в главата и както коментирах по-горе, просто ще ме изкефи ако победи Дениъл Браян на Манията, да го видим тогава колко е "велик".
The Undertaker VS. Brock Lesnar
Как така пък The Phenom няма да изрита от един F5!? Тук очаквам Леснар да спука от бой Тейкъра, а той да се повдига след всеки негов ход и накрая да го заключи в Hell's Gate, и да спечели. Намесата на Paul Heyman дори я изключвам, защото е толкова жалък, че все едно не е покрай ринга. Очаквам Тейкър да бие, а на следващата Мания да видим Тейкър вс Стинг.
John Cena VS. Bray Wyatt
Мисля, че е безсмислено да се убива моментума на Брей Уаятт. Просто не мога да го видя след Манията, ако Сина вземе да го победи. Писна ми да гледам Сина, но колкото и да го мразя, WWE ги е грижа за ДЕЦАТА и ще му дадат победата. Не вярвам да оставят Брей Уаятт да спука Сина от бой, макар че ще се радвам изключително много, ако най-накрая някой напердаши това жалко извинение за кечист.
André the Giant 30 Man Memorial Battle Royal
БОГ ДА ПРОСТИ Andre the Giant, защото WWE му оплюват името, като слагат всичките тези JOBBER-и в тоя Battle Royal. Някои от тях дори и не заслужават място на Манията, като например 3MB. WTF? Иначе мисля, че накрая ще останат Александър Русев и Биг Шоу и ще превърнат това в меле между двама гиганта, но накрая Биг Шоу ще спечели, защото WWE са расисти и няма начин да дадат уин-а на Русев. Това ще сложи начало на вражда между Биг Шоу и Русев. Това са моите предсказания.
Divas Championship "Vickie Guerrero Invitational"
Дори не знам какво по дяволите е този мач и хич не ме интересува. Ще бъде глупаво ако AJ Lee загуби от всички тези смотани divi, повечето от тях които са noob-ове, за това казвам, че AJ ще запази 100 процента. (между другото, ако бяха буук-нали AJ vs Tamina щеше да е по-добре отколкото тези глупости)
The Shield VS. The Authority: Kane and New Age Outlaws
Защо!? Защо The Shield все още са заедно!? Трябваше да направят нещо за да ги разделят, което може би щеше да е по-интересно според мен, но вместо това ги пуснаха срещу Кейн и Ню Ейдж Аутлаус в в безсмислен мач. Иначе предвиждам Roman RAPE да ги изнасили със няколко стотин копия.
WWE Tag Team Championship
The Real Americans VS. Ryback & Curtis Axel VS. The Usos Ⓒ VS. Los Matadores
Лос Матадорес!? Райбаксел!? Тук виждам отбори, които дори не трябва да са на Манията. Не харесвам образа на The Usos, за това бих се радвал, ако The Real Americans ги счупят от бой, и най-вече Сезаро да Giant Swing-не няколко играча.
Много съм разочарован от тази Мания. Няма абсолютно никакъв hype и вместо да съм развълнуван сега, съм в полу-заспало положение заради адски скучните шоута, които WWE направиха напоследък. Match card-а е много слаб. Не съм заинтересуван, и не ми пука какво ще стане. Ще постна отново в тази тема след Манията, колкото да ги bash-на отново, защото тези копелета заслужават само това!