Television Championship
Jeff Jarrett © def. William Regal
- Мисля, че това беше един много качествен двубой, който направи враждата им още по-интересна. Джарет спечели по един доста подъл начин, като Ригъл има да си връща за доста неща.
Hardcore Championship
Kofi Kingston def. Christian ©
- Това го очаквах, stenko се представя доста добре напоследък и си заслужи Hardcore титлата, като цяло мачът ми хареса.
Tag Team Championship
NO CONTEST
- Ами, решението беше добро, имайки предвид, че Rage имаше да играе 3 мача с този, а и ако погледнем на нещата "по-реално" щеше да бъде смазан до Main Event-а.
European Championship
NO CONTEST
- Жалко, че двубоят не се проведе, исках да видя как ще се представят двамата на турнира.
Bulgarian Championship
NO CONTEST
- Тук не знам какво се получи, всичко ми е доста мътно. Оформящата се вражда между Styles и Jericho беше положително решение, въпреки че дойде изневиделица.
ME: Cage of Violence Match - WHC
Chuck Taylor © def. Matt Morgan, RVD, Christian Cage, AJ Styles and Homicide
- Единственият минус тук, според мен, беше забавянето с постовете. Иначе като сравня този мач с миналогодишния, мисля, че този е по-добър, главно заради описанието, нямаше толкова безразборно млатене. В самия край интернетът ми започна да се прецаква, а последният пост на Rage беше наистина брутален и помислих, че ще ме победи, но за моя радост това не стана. Всички се представихме на ниво, а завръщането на Sashundera беше доста интересно, след доста време, прекарано в размисли кой може да е човекът със странното промо.
Като цяло съм на мнението, че се получи един добър турнир, с изключение на неизиграните мачове.