Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

TNWG Cage of the Violence 2012

Go down 
+4
DakotaKaiCTRL
ApexPredator
BlueStahli
GOAT
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petioo09

TNWG Cage of the Violence 2012 - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012   TNWG Cage of the Violence 2012 - Page 3 Empty19/2/2012, 13:38

Television Championship
Jeff Jarrett © def. William Regal
- Мисля, че това беше един много качествен двубой, който направи враждата им още по-интересна. Джарет спечели по един доста подъл начин, като Ригъл има да си връща за доста неща.

Hardcore Championship
Kofi Kingston def. Christian ©
- Това го очаквах, stenko се представя доста добре напоследък и си заслужи Hardcore титлата, като цяло мачът ми хареса.

Tag Team Championship
NO CONTEST
- Ами, решението беше добро, имайки предвид, че Rage имаше да играе 3 мача с този, а и ако погледнем на нещата "по-реално" щеше да бъде смазан до Main Event-а.

European Championship
NO CONTEST
- Жалко, че двубоят не се проведе, исках да видя как ще се представят двамата на турнира.

Bulgarian Championship
NO CONTEST
- Тук не знам какво се получи, всичко ми е доста мътно. Оформящата се вражда между Styles и Jericho беше положително решение, въпреки че дойде изневиделица.

ME: Cage of Violence Match - WHC
Chuck Taylor © def. Matt Morgan, RVD, Christian Cage, AJ Styles and Homicide
- Единственият минус тук, според мен, беше забавянето с постовете. Иначе като сравня този мач с миналогодишния, мисля, че този е по-добър, главно заради описанието, нямаше толкова безразборно млатене. В самия край интернетът ми започна да се прецаква, а последният пост на Rage беше наистина брутален и помислих, че ще ме победи, но за моя радост това не стана. Всички се представихме на ниво, а завръщането на Sashundera беше доста интересно, след доста време, прекарано в размисли кой може да е човекът със странното промо.

Като цяло съм на мнението, че се получи един добър турнир, с изключение на неизиграните мачове.
Върнете се в началото Go down
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

TNWG Cage of the Violence 2012 - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012   TNWG Cage of the Violence 2012 - Page 3 Empty20/2/2012, 20:38

Хайде и аз да метна едно коментарче за турнира. Ами честно казано не разбирам какво не ви харесва на ТВ мача. На мен лично ми хареса и както винаги смятам, че Джарет си заслужи победата и ни показа, че е достоен за титлата си независимо по какъв начин ще я запази. Всъщност не е толкова от значение как ще я спечелиш/запазиш ами дали си успял да го направиш. Браво на Кофи за Хардкор мача, той я заслужава, а аз се устремявам по-нагоре мисля, че нямам място там. За Таг Тийм мача просто нямаше как.. ако се играеше и този мач щяха да ми се вържат точно 3 със един кечист. На мен лично не ми пречеше да цъкам 3 мача, но просто докато се стигне до третият, най-важен просто щях да съм смазан. За Евро титлата очаквах съвсем обратното, Мариан да е тук, а Кидмана да зачезне някъде. Ето, че този път не бях прав. Жалко, че не се изигра този мач, защото щеше да ми е доста интересен. Нямам търпение да видя какво се е случило със тях на следващото шоу. За БГ мача, мога само да кажа провал.. Очаквах добра вражда да развият, но поради отсъствията им нищо не стана. Когато lorda беше тук, BITW го нямаше и обратното. Не можеха да се нацелят, аз лично не схванах какво стана и какви бяха тези изпълнения на някои хора, но мога само да кажа, че се надявам на добра вражда между BITW и Not.Afraid. И така стигам до главният мач. Мога само да кажа, че нета ми беше много бъгав точно в този момент, но все пак се справих както с постовете така и с времето за което ги написах. Чък първи излезе и пак успя да остане последен, за което го поздравявам. Последният си пост който написах беше много брутален, но явно не е свършил работа. Все пак се радвам, че бях един от последните. Поздравления на Петьо. Колкото до ретърна на Sashundera, само аз знаех за него, но имам малка изненадка. Седмичните промота които се пускаха на шоутата не са за него. Има и друга завръщаща се легенда.. Smile, така, че в скоро време очаквайте и друг кечист отново на ринга на TNWG!
Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/

TNWG Cage of the Violence 2012
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» TNWG Go To The Top 2012
» Пресконференция преди Cage Of Violence 2012
» TNWG Mayhem 2012
» TNWG Breaking Down 2012
» TNWG Destination War 2012

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2012-
Идете на: