|
| TNWG Cage of the Violence 2012 | |
|
+4DakotaKaiCTRL ApexPredator BlueStahli GOAT 8 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012 17/2/2012, 22:11 | |
| European Championship Randy Orton vs. Billy KidmanКакво да ви кажа....Ще се опитам да си запазя титлата...Hardcore Championship: Tables, Ladders and Chairs Match Christian vs. Kofi Kingston Залагам на Rage,Кофи има шансове,но просто според мен Rage си е RageTelevision Championship: No Disqualification Match Jeff Jarrett vs. William Regal Невероятна вражда! Според мен обаче Хилерза или Дейвит ще победи...Bulgarian Championship: No Disqualification Match Chris Jericho vs. Shawn Michaels Залагам на Крис! Tag Team Championship: Cody Rhodes & Christian vs. Kofi Kingston & ??? Тук залагам на Рейдж и Роудс...Cage of Violence Match: Chuck Taylor vs. Christian vs. AJ Styles vs. ??? vs. Matt Morgan vs. Homicide Интересно ми е кой по дяволите е ???...Ще разберем...Иначе залагам на двама души: Чък или КрисчънНадявам се играчите да са тук и да се получи добро PPV! |
| | | DamonX TNW Hall of Famer
Location : Southampton,United Kingdom Join date : 02.08.2010 Posts : 1247 Age : 28
| Заглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012 17/2/2012, 22:21 | |
| Hillerz и Devitt са един и същ човек.
П.П Сори не се сдържах :[[[ | |
| | | Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6896 Age : 26
| Заглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012 17/2/2012, 22:27 | |
| Очаквам едно мощно съботно PPV, дано да съм прав! ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
| | | Rage TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012 17/2/2012, 22:55 | |
| За мен лично най-интересен ще е TV Match-a.. Просто нямам търпение нека кажа по една дума за играчите - Възможно е Devitt да победи, не бива обаче да отписваме и KingHillerz, но както всички знаем и Ti4ura не е никак за пренебрегване, а човека с най-малките шансове е KingOfMountain.. Просто някой от тези 4-мата ще си тръгне като ТВ Шампион няма друг начин.. Сори.. | |
| Заглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012 19/2/2012, 09:00 | |
| Television Championship Jeff Jarrett © def. William Regal
Hardcore Championship Kofi Kingston def. Christian ©
Tag Team Championship NO CONTEST
European Championship NO CONTEST
Bulgarian Championship NO CONTEST
ME: Cage of Violence Match - WHC Chuck Taylor © def. Matt Morgan, RVD, Christian Cage, AJ Styles and Homicide
Може да коментирате ППВ-то. ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
| Заглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012 19/2/2012, 09:20 | |
| Така първо ще започна с Хардкор мача който се получи много добре.Почти беше ясно, че Крисчън ще загуби защото трябваше да се сътредоточи върху мача си за Световната титла.Много добре представяне от Кофи. Мача за Европейската титла - ъ .. какво да кажа, мога само да се извиня на Били Кидман, че му развалихме вечерта.Много разочарован съм от ''шампиона''.Не знам дали нарочно не дойде или просто е имал проблеми, но това ще му изиграе доста лоша шега.. Мача за титлата на България започна уж добре, пък то какво стана .. та даже и лорда ни нарече идиоти.Нищо не разбрах от това което се случи, но явно ще видим вражда между Джерико и Стайлс.И с тази вражда очаквам да се вдигне престижа на титлата.Поредният No Contest мач е за отборното злато, но пък хубавото е, че мача ще се изиграе в седмичното шоу. Television Championship мача бе добър, както предишния ни.Сигурен съм, че пак ще ме оплюете за играта, както и тичъра, но това е което можем.И ако враждата ни продължи до PAIN, там ще се опитаме да дадем всичко от себе си, но аз не мисля, че 80 редов пост прави мача добър. И сега стигам до най-интересната част от ;D заради това забавяне на Хедшот и Литка.Но пък мача хич не беше зле, даже много по-добре от миналата година.Petioo09 се справи като истински шампион, излезе първи и остана последен.Мисля, че накрая направи доста болезнено нещо на Крисчън и той нямаше как да се повдигне, но пък и Крисчън не беше за отписване.Доста трудно решение ми беше на кой да дам титлата.И най-накрая ... Сашундера се върна в TNWG, след много време.Какво да кажа за него, каквото и да кажа вече съм го казвал и преди.Той е невероятен играч и се радвам, че се върна.
За финал ще кажа само, че ППВ-то не беше като миналата година, не всичко се получи, но пък както казах по-горе, главният мач беше невероятен.И няма какво друго да кажа освен, че ни очаква един много вълнуващ Rampage. ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
| |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012 19/2/2012, 11:10 | |
| Television Championship Jeff Jarrett def. William Regal Страхотен мач но можеше и Хилерз да се намеси след тва Тичъра да дойде и да му земе титлата Hardcore Championship Kofi Kingston def. Christian Честито на Кофи и дано държи титлата с достойнство Tag Team Championship NO CONTEST Тука немога да коментирам European Championship NO CONTEST Сега аз съм си виновен,рутера ми прекъсна и на лапа и на компа нямах нет Bulgarian Championship NO CONTEST Интересно беше... ME: Cage of Violence Match - WHC Chuck Taylor def. Matt Morgan, RVD, Christian Cage, AJ Styles and Homicide Честито и се радвам за завръщането на Сашо |
| Заглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012 19/2/2012, 11:17 | |
| ^ Нещо по-малоумно не можа ли да напишеш? ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
| |
| | | ApexPredator Superstar
| Заглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012 19/2/2012, 11:36 | |
Мислех, че Regal имаше шанс за титлата, но пък какъв обрат.. Джеф доказа, че заслужава титлата, независимо по какъв начин я пази/печели, добра игра от страна на двамата,но сякаш играта на Джеф ми грабна окото повече, нищо лично против Ригъл, просто някак си не ме "радва" но пък не е и зле, абе не знам какво да напиша освен " Добър мач "
Надявах се Кофи да победи, но пък намесата на Edge определено допринесе за победата му, надявам се дълго време да се задържи Хардкор Шампион и мисля, че ще направи един приличен рейгн.
Tag Team Championship NO CONTEST
Другото шоу ще разберем.
Мога да кажа, че манол е идиот и пак си намери някакво оправдание..а можеше да се получи перфектен мач.
Bulgarian Championship NO CONTEST
Лорда не знае какво иска, първо ми казва " Ае не ми се играе ве :@ " ; " Няма да мога и утре цял ден " взимаме ситуацията под контрол и после ни реве, е сори човеко, ама така се получиха нещата и сега се надявам с Ей Джей да спретнем добра вражда като тази с Крис Хироу.
ME: Cage of Violence Match - WHC Chuck Taylor © def. Matt Morgan, RVD, Christian Cage, AJ Styles and Homicide
Браво на Чък, че запази, не очаквах РВД, но пък мача стана супер, The Rock се завърна и вероятно ще видим вражда между Чък и Роки за титлата.
Какво да кажа, имаше доста NO CONTEST мачове, но пък 2 от тях си продължиха към сторито и не се получи толкова зле като цяло турнирчето, можеше и повече.. | |
| | | DamonX TNW Hall of Famer
Location : Southampton,United Kingdom Join date : 02.08.2010 Posts : 1247 Age : 28
| Заглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012 19/2/2012, 13:23 | |
Няма да крия Девит игра по - зле от преди.Очаквах Уйлям да спечели,но все пак мога да кажа,че спретнаха добър мач.
Знаех,че Кингстън ще спечели поради простата причина,че Крисчън трябваше да се съсредоточи върху световната.Пожелавам за напред успех на Кофи.
Tag Team Championship NO CONTEST Очаквах нещо много повече тук,но се надявам да направят интересени мачове!
Много съм разочарован от Мариан.Можеха да направят добър мач,но Ортън се издъни.Успех на Кидман и дано да спечели титлата.
Bulgarian Championship NO CONTEST Лорда първо казва едно после друго...Мога да кажа само,че провали една добра вражда,но пък за сметка на това с Джерико ще направим още по - добра.
Много интересен мач се получи.Мисля че се представих достойно,въпреки ,че отпаднах бързо.Пожелавам Късмет на Роки и Чък и нека най - добрия от тях да спечели.
Като цяло съм доволен от турнира.8/10 | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: TNWG Cage of the Violence 2012 | |
| |
| | | | TNWG Cage of the Violence 2012 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |