|
| TNWG Great Bulgarian Bash 2011 | |
|
+5Flam3 ApexPredator hedshot Geor4 DakotaKaiCTRL 9 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
ApexPredator Superstar
| Заглавие: Re: TNWG Great Bulgarian Bash 2011 20/11/2011, 15:59 | |
| WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - CM Punk def. AJ Styles. New World Heavyweight Champion.
Аз тук бях сигурен, че AJ ще запази, но явно съм сгрешил. Мача беше доста интересен за четене и двамата играха на ниво, сега ще имаме фюд с Shawn Michaels & AJ Styles ... интересно, надявам се и те да правят мачове подобни на този, защото в този аз лично не знам на кой бих дал победата, все пак мисля, че беше малко рано AJ да губи, но какво да се прави... може би друг път пак ще се изправят един срещу друг и Styles ще спечели, но пък и СМ Пънк игра доста добре и си заслужи победата, макар че и двамата играха на ниво Punk спечели. Честито на шампиона и се надявам на повече такива мачове, че радват окото. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Chris Jericho def. Chris Hero. New Bulgarian Champion. Тук направихме класически Midcard мач. Мисля, че и двамата играхме на ниво достойно за тази титла и TNWG ми се усмихна като спечелих титлата. Радвам се, че съм шампион, защото сега смятам да вдигна престижа на титлата и то много заедно с Chris Hero ще направим major feud, надявам се мача да ви е харесал. Ако си мислите, че това беше нещо... лъжете се HEll In a Cell мача ни ще бъде 5 Star! Помнете ми думата. TELEVISION CHAMPIONSHIP - Randy Orton def. Jeff Jarrett Доста интересен и приличен мач, мисля че Jeff Jarrett заслужаваше победата, но вероятно има и нещо грешно в мнението ми, защото все пак се завърна наскоро...предполагам, ако имат мач на Revenge този път Double J ще спечели, отново браво за мача получи се страхотен. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - Rey Mysterio def. Dolph Ziggler. New European Champion Тук стана голяма прецаквация като цяло, но все пак мач имаше. Добър стана и честито на шампиона, нищо друго не мога да кажа. Scott Steiner def. James Storm by DQ. Мисля, че можеше мача да продължи още и да не е с DQ, а напълно нормален, защото тези двама опоненти определено ще се срещнат отново, но пък като го приемам от тази страна идеята не е лоша, абе като цяло си се получи мача. Каквото станало-станало. Браво и на двамата. | |
| | | Flam3 Superstar
| Заглавие: Re: TNWG Great Bulgarian Bash 2011 20/11/2011, 16:05 | |
| WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - CM Punk def. AJ Styles. New World Heavyweight Champion. – Добър мач ,предполага Геор4 загуби заради краткия си първи пост.Все пак имаше намеса,което оставя враждата отворена. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Chris Jericho def. Chris Hero. New Bulgarian Champion. – Еми добър мач.Мисля ,че и двамата са много близо до МЕ. TELEVISION CHAMPIONSHIP - Randy Orton def. Jeff Jarrett - Това беше май най-оспорвания мач за вечерта.И двамат се справиха,може би Кинг-а можеше да играе малко по-добре ,но му е простено ,че е имаше 2 мача за вечерта. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - Rey Mysterio def. Dolph Ziggler. – марианчо найстина има голям напредък от предишния ми престой във феда и заслужи титлата.На Awesome какво му стана и защо не искаше да играе – той си знае... Scott Steiner def. James Storm by DQ – Еми тук само по един боен пост са писали ,но горе долу добро развитие на мача.
| |
| | | Гост Гост
| | | | sangrr Superstar
| Заглавие: Re: TNWG Great Bulgarian Bash 2011 20/11/2011, 22:05 | |
| WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP AJ Styles (c) vs. CM Punk Лично според мен това беше мач с доста голям билд, но пък не ми хареса! Намесата беше много яка, единственото което ми хареса. Но ако не беше Майкълс , Пънк загиваше яката. Майкълс може би влиза в връждата и на мен това ми харесва много. Радвам се, че се завърна! Пънк бе, доста слаб, смисъл той игра много добре, но пък като не спечели без намеса го направиха доста слаб. Но все пак очаквам добро развиване на връждата от тримата - Едни от най-сериозните в тази федерация!
TELEVISION CHAMPIONSHIP Jeff Jarrett vs. Randy Orton (c) Много добър мач, определено очаквах да стане добър но бях изумен! Все пак си знаех, че Ортън ще запази но не мислех че ще бъде по този начин, но все пак очаквам да видя поне още 1-2 мача, между тези двамата.
BULGARIAN CHAMPIONSHIP Chris Jericho vs. Chris Hero (c) Тук си мислех, че ще се получи невероятен мач, не че не се получи беше страхотен! Но си мислех че Хиро ще запази, все пак му бе много рано да я губи, но пък ето, че ни бе поднесена изненада и Джерико е новият шампион. 100% фюд между тези двамата!
EUROPEAN CHAMPIONSHIP Rey Mysterio vs. Dolph Ziggler Хмм, какво да ви кажа? Може би ако новаците като тях се стегнат биха направили доста добър мач. Това което направиха на турнирът беше прилично но пък очаквах много повече. Все пак честита победа на Мистерио, а Зиглър ме разочарова особено със напускането си. Дано се върне!
JAMES STORM VS. SCOTT STEINER Тук очаквах победата да отиде при Сторм, но не се получи! Все пак очаквах голям мач от тези двамата, дано другият път да го направят!
Доста добър турнир като цяло, но мисля че другият турнир ще бъде по-добур и по-силен от този! Все пак с другият турнър слагаме краят на тази година, искам да бъде невероятен! | |
| | | Rage TNW Hall of Famer
| | | | sangrr Superstar
| | | | GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: TNWG Great Bulgarian Bash 2011 21/11/2011, 21:48 | |
| ^ ВрАжда | |
| | | DamonX TNW Hall of Famer
Location : Southampton,United Kingdom Join date : 02.08.2010 Posts : 1247 Age : 28
| Заглавие: Re: TNWG Great Bulgarian Bash 2011 21/11/2011, 22:08 | |
| WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP - CM Punk def. AJ Styles. New World Heavyweight Champion.
Мислих си че AJ ще запази,но явно Митко не иска да играе.Радвам се за Пънк,защото според мен ще се справи добре като главен шампион. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Chris Jericho def. Chris Hero. New Bulgarian Champion. Любимият ми мач от цялото PPV!Много съм доволен от играта им,Джерико игра невероятно,а историята им се развива повече от добре.Според мен това беше най - добрия мач! TELEVISION CHAMPIONSHIP - Randy Orton def. Jeff Jarrett Пълен фейл!Просто и двамата не играхме добре.Обещавам,че следващия ни мач ще е много по - добър от този! EUROPEAN CHAMPIONSHIP - Rey Mysterio def. Dolph Ziggler. New European Champion NA NA NA NA...NA NA NA NA... HEY..HEY...GOODBYE!!!Много добра игра от страна на Мариан,доволен съм от него!Мачът ве пак се получи. Scott Steiner def. James Storm by DQ. Можеше да е по - дълъг,но все пак се справиха добре и направиха приятен за четене мач! 10/10 Радвам се,че всичко се игра в един ден. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: TNWG Great Bulgarian Bash 2011 | |
| |
| | | | TNWG Great Bulgarian Bash 2011 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |