Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

The Opening Of PAIN II

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Geor4
Administrator
Administrator

The Opening Of PAIN II Empty
ПисанеЗаглавие: The Opening Of PAIN II   The Opening Of PAIN II Empty3/8/2011, 08:45

Най-грандиозното събитие някога в Chicago Illinois ще бъде отворено от Special Guest Host-a ни, Mick Foley.Също така ще видите хората които ще влязат в Hall Of Fame и тези които вече са там.
The Opening Of PAIN II 569152

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
True-Legend
Superstar
Superstar
True-Legend

ПисанеЗаглавие: Re: The Opening Of PAIN II   The Opening Of PAIN II Empty7/8/2011, 15:00

AND NOW TNWG PRESENTS THE BIGGEST EVENT OF THE YEAR .. PAIN II

Tazz: WELCOME TO CHICAGOO!Добре дошли на най-грандиозното събитие за годината - PAIN II!Не може да се опише с думи какво е чуството, цялата зала се заглушава от виковете на феновете.Аз съм Taz, а до мен стои моят колега Joey Styles.
Joey Styles: Здравейте и от мен драги зрители всеки момент чакаме Хардкор легендата Мик Фоули да се появи по-рампата, феновете очакват този момент с нетърпение, но не само него, а и невероятните мачове които предстоят.

Joey Styles: Ето го Таз, ето го човека който ще озаглави това голямо събитие .. Mick Foley!

The Opening Of PAIN II 3428777B

The Hardcore Legend върви по-рампата като обира ръцете на феновете и бързо, бързо се приближава към ринга и влиза на него като се качва на единия обтегач и изпълнява своя таунт.Foley изчаква публиката да спре да крещи неговото име и след това взима микрофон и започва да говори:

- Днес е вечерта за която се говори от месеци, днес е вечерта на която се пише история.Днес е PAIN II, няма защо да го казвам, защото вие сами знаете.Защо аз трябваше да отворя това грандиозно събитие?Мислите, че съм направил достатъчно?Да направих много за този спорт, но този турнир не напразно е озаглавен PAIN.Болка?Изпитвам я през всички тези години, когато съм на ринга.Изпитвам болка, когато някой забоде метален стол в главата ми, а може би и Кендо стик, но тази болка ме кара да се изправя на крака и да сритам нечий задник.Също така важна причина за това да съм тук сега е моят много добър приятел Скалата.Скала, когато ми звънна по телефона преди месеци очаквах на този турнир да направим последен мач заедно, рамо до рамо, знаеш ... както преди, но нещата не винаги стават така както ги мисля и все пак по-важно е да сриташ задника на Си Ем Пънк тези вечер в Chicago Illinois.Много се радвам, че станах част от TNWG поне за няколко месеца, радвам се, че успях да направя чудесни мачове с бъдещи легенди на тази федерация.Но всяко нещо има край, аз слагам моя сега.Благодаря Ви, че днес сте тук на това събитие и нека всяка година това събитие да става по-голямо и по-голямо.

Мик пуска микрофона на тепиха и слиза от ринга като заминава към Backstage ..
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

ПисанеЗаглавие: Re: The Opening Of PAIN II   The Opening Of PAIN II Empty7/8/2011, 15:07

THE VIPER IS HERE !!!

==========================
I hear voices in my head
They come to me
They understand
They talk to me

You got your rules and your religion
All designed to keep you safe
But when rules start getting broken
You start questioning your faith

I have a voice that is my savior
Hates to love and loves to hate
I have the voice that has the knowledge
And the power to rule your fate

I hear voices crying
I see heroes dying
I taste the blood that's drying
I feel the tension rising
==========================

Announcer: Ladies and Gentlemen please Welcome from Saint Louis Missouri weighing in 110 kg and height 1.93 m. The Viper, TNWG Hall of Famer - Raaaandy Ortooon !!!
Ето го Ренди той се появява изневиделица а публиката започва да му се кланя, все пак това е голямо признание за Пепелянката през тези месеци седмици, дни той е дал всичко от себе си в името на тази федерация. Ренди крачейки с костюм по рампата се спира оглежда се и прави своят таунт по средата на рампата а публиката полудява и започва да размахва плакати от вида "Randy Orton Hall of Famer" и всякакви други ! Ренди се засмива след като с още по-бърза походка се качва на ринга ! Сега Ренди взима един от микрофоните оставени на червена масичка по средата на ринга и след като изчаква аплодисментите в негова чест да свършат започва да говори с бавен и спокоен тон:
- Благодаря ви, Много ви благодаря досега в кариерата ми никога не са ми ръкопляскали толкова много, да днес и за мен е голям ден, щастлив ден, необикновен ден ! Да днес аз ставам официален лен на залата на славата на ТНЛГ ! Днес аз съм на почит, аз и други мои колеги ! Преди и те да се появят и да ви благодарят искам да ви припомня как мина досегашната ми кариера.....

Да както виждате в това видео аз съм имал доста моменти в тази федерация и добри и лоши ! Много пъти не съм успявал да постигна това което исках, но все пак ето че това е едно от най-големите ми признание ! Аз не съм безгрешен, правил съм много грешки една от тях е че се обърнах и срещу вас което беше най-голямата грешка сред всички други ! Всичките тези месеци та дори години минаха в мачове, побой и заплахи мисля че тази вечер няма да е нещо по-различно, но нали точно за това съм избрал тази професия, та нали точно за това аз станах Кечист.... Искам да кажа също че днес е най-векият сред най-великите турнири на тази федерация и, че тази федерация е най-великата сред най-великите ! През цялото това време имах доста покани от други федерации, но аз избрах да остана в тази ! Защото тук кечистите са добри, екипа е справедлив (поне в повечето случаи) и заради вас, защото всички вие сте истински и сте нещото което ни крепи всички нас толкова много време ! Искам също да ви кажа че Пепелянката ще продължи във същото темпо ! Да тя те първа започва да отбелязва победите си и то благодарение на вас ! Също така през цялото това време аз съм правил много злини на моите колеги (другите членове на ТНЛГ) както и на вас искам да помоля за извинение както от вас така и от другите в съблекалнята ! Тази вечер е славна ! Мисля че думите които излязоха от устата ми са малко, но ако трябва да изкажа всичко което мисля ще ни трябват часове затова млъквам, а и знаете аз действам повече с тялото си от колкото с устата си ! А сега уставям следващият член на залата на славата да излезе !
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: The Opening Of PAIN II   The Opening Of PAIN II Empty7/8/2011, 15:31

On This Day I, see clearly
Evrything has Come to life
Better place, and a broken dream
And We leave it all behind...
On this day, it's so real to me
evrything is come to life...

Ladies and gentlemen please welcome the 2nd pic for Hall of Fame induction he is "The Rated R Superstar" EDGEEEE!! Вижте Острието той е по весел от когато и да било това е неговият ден дами и господа! Той се спира по рампата и прави таунта си!

The Opening Of PAIN II Untitled-1-1

Бързо се качва на ринга отива по средата и там прави неговият trade mark taunt!

The Opening Of PAIN II Ss

Еdge получава микрофон и започва да говори:

The Opening Of PAIN II Untitled-3

- Здравейте всички! Колко е хубаво да си у дома това е моят дом кеча! Може би няма да имам възможността да се отдам на този велик спор повече поради физическа травма, но да знаете, че ще съм тук за вас. За жалост както казах вече няма да се бия.. Както каза Ренди Ортън преди малко това е щастлив ден, прекрасен ден ВЕЛИК ДЕН! Искам да благодаря на всички вас, че ме подкрепяхте през цялата ми кариера и стигнахме дотук! Залата на славата на Total Nonstop Wrestling! Имахме тъжни моменти имахме и весели. Но не съжелявам и ни най-малко, че се отдадох на този спорт! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: The Opening Of PAIN II   The Opening Of PAIN II Empty

The Opening Of PAIN II
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» The Opening Of PAIN III