След тази хватка на Миро определено,можем да кажем че победата за него беше твърде близо но се пак твърде далеч.
Можем да кажем след , като Миро беше изхвъ от ринга от своят опонент на име , Волков той се върна и показа ,българска мощ.
Всеки , който се изправил срещу Волков го е било страх дори и легендарния Шон Майкълс.
Волков всява респект, страх, човек, който ще размаже всеки по пътя си , като руски валяк на асвалт.
Много бързо , както Русев ,така и легендарния Волков може да излезе от трудната ситуация всеки го до каза че корав,силен и издържлив, защото се пак са балканци,да припомним Волков е ,на половин хърватин много малко го знаете това хора.
Много малко хора, знаят за Хърватия , защото е малка страна ,но не забравяйте че Волков е руснак също показва своята руска издържливост , Волков се държи за чийнето съдията ,го пита дали може да продължи мача .
Волков твърдо казва да , защото руснака е зверски жаден за титла.
Миро се смее другия път , като те хвана пак така ще се предадеш .
Казвам ти ще те смажа Волков.
Волов: Я не знам шта гаварит,я нет гаварит български език.
Волков хваща Миро и му прави задушаващо тръшваме ,Миро е в безсъзнание Волков крещи .
Съдията да дойде да прави туш .
Съдията започва да брои едно,две.
Какво повдигане само от страна на Миро определено българина е луд.
Луд е защото в момента го гази съветски валяк и имаш нужда от глътка въздух, защото Волков много ама определено много бърза ,за да стане и шампион.
Миро се изправя замахва но без успех и германски суплекс от страна на Волков , Тангра стои от другия край на ринга явно го е страх да не бъде бот от , Слави Трифонов,Букарти определено две личности стоят при нас в този паметен момент, Волков хваща пак Миро и серия от германски суплекс, Дано успее пак опит за туш едно и веднага,пак Миро се повдигна за пореден път.
Миро определено го боли гърба ,държи с е за гърба .
Определено Миро може да и има нещо счупено ,но след мача.
Нека да не помрачаваме ,момента .
Волков рита рита гърба на Миро определено това е слабото място на Миро тази вечер не е тренирал ,как да си пази гърба.
Явно се по често Волков ще влиза в положение на всеки , който не е тренирал боен спорт ще бъде , много здраво смазан от руснака.
Руснака няма да се даде , защото показва здравата тренировка и не е ял ,скапания ,маг доналц ,храната в Русия е истинска и качествена , България се тъпчете с вредна храна и явно силата беше до тук.
Миро няма сили.
Няма сили ,след серия от германски суплекс един ,два , какво прави Волков отново германски суплекс този , човек спирка и няма ще размаже ,Миро на бърза ръка
Докато Волков млати здраво Миро по вече може би болния му вече гръб от серия германски суплекси.
Виждаме в близък екран легендарния Букарти бивш член на несере ,и той имаше титлата до онзи ден , в близък екран е и със Слави Трифонов ,който му помогна и преби Тангра и го прати в онзи край , където му е мястото.
Слави Трифонов: този Тангра само да посмее да се приближи до маста ще си има големи неприятности , определено ще бере големи ядове от нас двамата.
Тоя Миро ми беше гост във Шоуто на Слави подари ми една тениска .
Но откакто се движи там с тоя ,Тангра то името му да чуеш ,знаеш че не е добре та Тангра е езически Бог не е в част,и спрях да уважавам тоя Миро .
Още ,като бях в битиви ми подари тениска и сега определено ще е запаля даже , защо да не станем трио с Волков да ми дойдете на гости в 7/8 тв за мен ще е чест.
:Букарти Слави определено това ще е хубав бъдещ проект, както обичам да казвам аз той ще бъде велик.
Виждаме и , Слави Трифонов в близнак екран стана да поздрави фен от публиката и се върна ,бързо на коментаторската маса за да си говорят с великия Букарти ,тоя Тангра не е фактор аз го поставих на място и му казах ,къде изгравя слънцето,нека измислим троен проект в тнт стискаме ли си ръцете?
Защо не смее се великия Букарти .
Докато двете легенди си говорят Волков се качва на най горните въжета ,Миро лежи на земята долу в кома ,Волков се готви да скача . Но Тангра дръпна крака му и Волков се удари на въжето.
Букарти и Слави Трифонов стават и отиват бързо при Тангра и го налагат със шутове мощни.
Слави Трифонов ей казах ли ти аз да не се занимаваш с нашия човек ей ,само ме ядосваш с тази плитка.
Вземи се пострижи знаеш ли какво е думата фризьор и място наречено фризьорски салон?
Определено ме го знаеш .
Докато става меше извън ринга,
съдията предупреждава двамата атлети че ако не се изправят до десет няма да има победител.
Съдията започва да брои едно, две, три, четири, пет , Волков се изправя на шест имаме седем, осем, девет, определено Миро изпитва болка в гърба дали ще стане ,или пък няма да стане и новият носител на титлата ще е Волков?