SUPREME. Administrator
| Заглавие: 4. Segment with Sammy Guevara 15/8/2024, 20:28 | |
| Exclusive Promo and Announcement from Sammy Guevara LIVE TONIGHT! | |
|
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
| Заглавие: Re: 4. Segment with Sammy Guevara 22/8/2024, 18:25 | |
| -Живеем в свят, в който всеки иска да получи отговори.. Отговори на трудни въпроси и, ако не ги получат хората започват да се дразнят.. Но не е ли по-интересно така като не знаете всичко? На ваше място едва ли щях толкова много да задавам въпроси. "Няма добри и лоши неща. Мисленето ги прави такива." Трябваше ми малко време да погледна, бях сляп, но е нормално все пак съм още доста млад в този бизнес. Понякога си мисля, че някой иска да ми навреди, а се оказва че този глас е искал просто да ми помогне, да ме спаси! А, други гласове, които чувах се преструваха, че искат да ми помогнат, а се оказа точно обратното. Не винаги, всичко което ни казват е така както звучи. За всички въпроси като този на чия страна си, прие злото ли ще отговоря само.. СТОЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ! Много неща съвсем скоро ще се разберат. Мога да ви кажа само, че в момента се чувствам по-силен и уверен в себе си, от когато и да е било. Не съм сам, вече не чувствам онази самота, която не ми даваше спокойствие и за секунда. Много скоро всички вие ще усетите тази сила, която няма как да бъде спряна каквото и да направите. Никой не може да спре това могъщество. Всеки един предател рано или късно ще си получи наказанието. По трудния начин разбрах, че не можеш да избягаш то съдбата си. Колкото и да бягаш, колкото и да се криеш тя ще те настигне. Трябва да приемем, че ние сме избраните да накараме останалата част от население да прогледне. Нищо вече няма да е както преди, бъдете сигурни в това. Няма да ме видите и тази седмица да крача на ринга, но съвсем скоро ще се случи, само чакам знак да го направя. Ясно е, че щом ме видите отново на четириъгълния боен ринг ще се случи нещо върховно. Няма вече какво да ме спре. Тази енергия, която смятах че ме е спирала до стигна до върха се оказа, че е именно едно стъпало, което да ме подготви за дългия път, през който ще ходя. Колкото и да е трудно ще го достигна, ако се съмнявате, съвсем скоро ще видите нагледно за какво говоря. Просто се оглеждайте, за да не изпуснете нещо важно.. | |
|