Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 4. Backstage Interview /w Logan Paul 11/11/2023, 10:30
...
~2023 'Fight for Glory' Winner~ ~2019 'Cage of Violence' Winner~ ~Mr. Get the Keys/Suitcase 2022~ ~'YL' Get the Keys Winner~ ~Triple Crown Winner~ ~Grand Slam Winner~
~1x TNW World Heavyweight Champion~ ~1x TNW Intercontinental Champion~ ~2x TNW Tag Team Champion~ ~1x TNW Defiant Champion~ ~1x TNW Global Champion~ ~1x TNW Grand Champion~ ~1x TNW Pure Champion~
Honours/Memorials: Slammy for Feud of 2019 Slammy for Gimmick of 2019 Slammy for Best Talker of 2023 Slammy for You Still Got It in 2018 Involved in the only Live 'Sex Celebration' in TNW History
LegitBo$$ TNW Hall of Famer
Location : Mean Streets of Greenwich, Connecticut Join date : 26.08.2015 Posts : 1092 Age : 23
Заглавие: Re: 4. Backstage Interview /w Logan Paul 17/11/2023, 02:25
OH YEAH! Вижте само кой е в сградата на TNW! Интернет сензацията Logan Paul. Дълго време феновете на развлекателния спорт коментираха новината за неговата поява във федерацията. Едни се вълнуваха, втори му се присмиваха, трети дори смятаха, че това е поредната жълта новина пусната от фен страничка в социалните мрежи, но ето че това наистина се случва!
Cathy Kelley: Логан, съжалявам че те прекъсвам, но бих искала да те попитам няколко връпоса, на които съм сигурна, че публиката ще иска да знае отговорите. Logan Paul: Разбира се. Защо не? Cathy Kelley: За Total Nonstop Wrestling е чест да приветсва голяма звезда като теб, всички очаквахме това да се случи рано или късно, но би ли споделил какви са твоите планове с федерация? Logan Paul: Харесва ми как започваш. Да, факт е, че съм голяма звезда. Постигнал съм много неща в живота, за които много хора биха ми завидяли, а съм едва на 28. Аз съм един от най-известните създатели на съдържание, имам повече от успешен бизнес с напитки познат на всички - ПРАЙМ, имам страхотна жена до себе си с която се сгодих наскоро, едва не победих Floyd Mayweather в боксов мач... Виж мога да изброявам и още, и още, и още, но интервюто ще продължи прекалено дълго, а както може би забеляза по бързата ни походка с моят мениджър, имаме по-важни неща за вършене. Но нека отговоря все пак на въпроса ти. През тези години съм доказал, че аз съм един артист. Обичам да забавлявам хората, да ги радвам, да ги поучавам, да ги вдъхновявам. Някои ме мислиха за палячо, защото правех само това. Е, затворих им устите като им показах, че съм боец и то при това много добър. В един момент обаче седнах и се замислих над това как мога да съчетая двете неща. Аз съм роден да правя и двете, не мога да се задоволя само с едното. Аз съм шоумен, аз съм атлет, аз съм мега звезда, аз съм Logan Paul baby! В TNW мога да създам изкуство като сритам задника на някой. Мога да разкажа своята история на ринга, така че нещото с което мога да приключа е и това важи за всички в мъжката съблекалня. Watch out for The Maverick!
Absolute, FreeRiver, Dimarata and Dikoff харесват този пост.