Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 3. Segment with Sami Zayn 26/6/2023, 15:35
Сами Зейн беше пребит брутално от Си Ем Пънк...Изникнаха много въпроси около това, дали великият либератор ще може да вземе участие на предстоящия турнир - Mayhem. Отговорът на този въпрос ще разберем от бившият Европейски шампион!
VaskoMetala TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: 3. Segment with Sami Zayn 27/6/2023, 14:57
Lillian Garcia: Дами и господа, моля посрещнете, Сами Зейн.
Corey Graves: ТОВА Е ЧУДО! Великият либератор е тук, уважаеми зрители, той е истински мъж, щом излиза въпреки побоят, който изяде от онзи нахалник CM Punk...Надявам се стратегът да участва на турнира Mayhem, защото мачът за Европейската титла няма да бъде същият без него. Този човек прави European титлата, той е European титлата. Да не си, си и помислил Коул, не смей да ми казваш, че прекалявам, тъй като говоря само истината. Michael Cole: Друго щях да кажа, но както и да е, феновете в най-известната арена в света - Madison Square Garden показват чувствата си към Сами, те го освиркват...Нямат ли жал към този човек...Цяло чудо е, че е тук тази вечер. Не заслужава това... Corey Graves: Това е благодарността на феновете към Зейн. Този човек жертва тялото си миналата седмица...Едва не умря за тези хора, а те се отнасят така с него...Гнусно, няма друга дума, с която да опиша случващото се... Michael Cole: Интересна ще ми бъде реакцията на великият либератор, относно събитията, които се случиха в миналото шоу, понеже Пънк не преби само него, а преби и останалите двама участници в предстоящата фатална четворка...А за момент си мислехме, че Punk и Zayn са в добри отношения...Явно сме грешали... Corey Graves: Няма приятели, когато става дума за титли. Това е положението, всички идват на работа, за да станат шампиони. "The Best In the World" го каза миналата седмица, той е готов на всичко, за да спечели Европейската титла. Дали обаче е така? Дали е готов за гневът на Сами Зейн? Защото нека бъдем честни, Фил се опита да прекрати кариерата на канадеца. Той се опита да го контузи за цял живот, а това не е нещо, което най-великият либератор в компанията ще забрави лесно.
Michael Cole: Със сигурност никой човек не би забравил такъв побои...Сега "The Great Liberator" вече е на ринга, заедно със своите лични медицински братя, които ще го пазят тази вечер! Дългоочакваният момент дойде, уважаеми приятели на великият кеч, Sami Zayn започва да говори, нека го чуем!
Dikoff харесва този пост.
Заглавие: Re: 3. Segment with Sami Zayn 27/6/2023, 16:36
Sami Zayn: Madison Square Garden, най-известната арена в света. Мястото, което всеки иска да види. Е ще ви кажа нещо за Madison Square Garden, за да съм най-точен, ще кажа мнението ми за хората тук! Мнението ми за публиката, която е в най-великата арена е, че не струва. Точно така, правилно ме чухте. Тези хора, тези безмозъчни хора освиркват наранен човек, който е цяло чудо, че жив...Вие хора нямате милост...Не мога да ви нарека и хора, вие сте чудовища, уважаеми зрители, които ни гледате от вкъщи, ако искате да чуете съветът на великият либератор за Madison Square Garden, то той би звучал по следния начин: "не си губете времето да идвате тук". Но все пак, ако искате да дойдете, направете го на ваша отговорност, предупредени сте! И така, както виждате, аз съм в инвалиден стол, има много въпроси около моето състояние. Докторите се чудят дали ще мога да се бия на Mayhem, понеже в резултат на подлата атака на Фил Брукс, аз получих наранявания във врата и левия крак. Управата на TNW ме накара да дойда тази вечер, за да дам Update, както на вас, така и на тях. Преди да кажа каквото и да е, искам да кажа няколко думи за човекът, който ми причини това, Си Ем Пънк. Punk или да те наричам Phil? Не съм сигурен вече кой си...Няма значение вече, миналата седмица прекрачи границата, приятел...Исках да направим един приятелски мач, за да загрем за предстоящата фатална четворка. Но ти реши да направиш нещата лични, като ме преби...Знаеше ли, че жена ми и детето ми гледат?
Определено не си знаел, защото, ако знаеше нямаше да направиш това, което направи...Вече няма връщане назад, Phil Brooks! Захвана се с грешният либератор. Ако искам мога да те съдия и да не работиш повече за Total Nonstop Wrestling, но няма да го направя, защото смятам, че ще съм готов за турнира Mayhem! Ето го моят Update, аз ще съм готов за битка! Ще отида на предстоящият турнир, за да довърша започнатото със Си Ем Пънк, понеже този човек, явно не знае кога да спре...Може да ме гледате сега в този инвалиден стол, но на турнира ще бъде друго. Обещавам ви го! Сега искам да извикам човекът, който ме преби миналата седмица, мъжът, който каза, че е готов на всичко, за да спечели Европейската титла - CM Punk! Знам, че си в backstage, Фил и ме чуваш, докарай си шибаният задник на ринга. Искам да ти кажа някои неща лице в лице! Или те е страх? Страх те е от човек в инвалиден стол, който не може да се защитава, така ли? Това ли е великият Си Ем Пънк, един страхливец? Хайде Пънк, хората те искат, най-великата арена в света - Madison Square Garden тръпне в очакване да те види. Не искаш да ги разочароваш, нали? Хайде, не те викам, за да се бием, а просто, за да поговорим. Един разговор, не е много. Не бързаме за никъде, нали момчета? Хайде Фил, ще седя точно тук, докато не излезеш!
Corey Graves: Каква смелост от великият либератор! Той не може да ходи, но въпреки това иска CM Punk на ринга, както видяхме и миналата седмица, този човек е напълно луд. Той преби всичките си противници в миналото шоу... Michael Cole: Нека имаме доверие на Сами, той знае какво прави. Все пак е ветеран тук! Двамата просто ще си поговорят и това е. Нищо повече. Corey Graves: Sami Zayn е мръсен кучи син. Той може да е направил капан на Chicago Made, Пънк трябва да си има едно на ум. Michael Cole: Какво може да направи човек в инвалиден стол? Та той е довел медицинските братя, за да го пазят. Стига, Graves...
Corey Graves: Така е, прав си. Сега в залата се пуска позната музика! Явно либератора няма да чака дълго, дали това е музиката, която очакваше? Той ли е?
Dikoff харесва този пост.
Dikoff Superstar
Заглавие: Re: 3. Segment with Sami Zayn 30/6/2023, 01:01
LOOK IN MY EYES, WHAT DO YOU SEE?! THE CULT OF PERSONALITY.
Yes, he is! "The Best In The World" is in the house! CM Punk се появява, а колкото и странно да е публиката не спира да крещи името му!
Отново с горница и качулка, както нападна свойте опоненти на предстоящият турнир, CM Punk се спуска надолу по рампата без да направи своята запазена марка. Очевидно е, че се е ядосал от думите на либератора. Chicago made с бърза стъпка се придвижва към ринга, където Sami Zayn го очаква с нетърпение в инвалидния стол.
CM Punk се качва по стълбите, ръба на ринга и след това се качва директно на ринга, като бърза да му бъде предоставен микрофон. CM Punk вече е с микрофон в ръка, да чуем, какво ще каже. CM Punk: BLA, BLA, BLAAAA... Sami , Sami ... Zayn right? Мислиш си, че можеш да ме наричаш, както си искаш така ли? Хахаха, далеч си от това да ми говориш така, не си ми толкова близък, няма и да ми бъдеш. Мисля, че след миналата седмица ти показах и доказах, как всъщност седят нещата и на какво съм способен , когато искам нещо, нали така? Sami, за кой по дяволите се мислиш ти? Бивш European champion... БИВШ! Това не те прави настоящ... Не те прави нещо повече от мен или другите участници в мача ни на предстоящият турнир Myhem. Да, бил си шампион, но това е било в миналото и то си остава там, а сега Sami сме в настоящето, бъдещето, където нещата седят, една идея по-различно. Точно това, се опитах, да ти покажа миналата седмица, но така, като гледам не си ме разбрал.
Така, като ме гледаш дали съм страхливец? Седя точно тук и сега, срещу теб на този ринг и ти говоря директно, това, което мисля. Мислиш ли, че ме е страх от теб? А? Хахахах, моля те, даже не ми отговаряй, че ме забавляваш, както и всички фенове тук тази вечер в Madison Square Garden. Трябва да си мериш приказките и да се отнасяш с уважение към "The Best In The World"! Аз не съм просто Phil, аз съм най-лошият ти сценарий , който можеше да ти се случи. Мисля, че си видял, какво се случи и на другите двама , който ще се борят за Европейският пояс. Ако не си може да ти покажа отново. (На големият екран в залата се пуска Replay на атаката на CM Punk над шампиона на Европа Jay White, а след това и над Уолър.) ... Видя ли? Ако искаш може да си го пускаш няколко пъти , докато не разбереш, че аз наистина съм готов на всичко за да спечеля тази титла. Мисля , че и това, което ти причиних на теб също означава , че наистина съм готов да мина всякакви граници за да стигна до това, което искам. А, ти готов ли си? Казваш, че съм се опитал да ти прекратя кариерата , докато жена ти и децата ти са гледали шоуто миналата седмица... Bullshits! Това беше просто едно леко показно на това, което очаква теб и другите двама на турнира. А, ако още много ти знае устата, защото от както съм излезнал на ринга една думичка не си обелил, мога да довърша започнатото от миналата седмица още сега, искаш ли? Сега си напълно безпомощен и ще бъде още по-лесно, не че нещо, би ме затруднило, но все пак си в инвалиден стол. Готов или не, на турнира Myhem аз ще бъда там и ще бъда готов на 100% и ще дам всичко от себе си , накрая да чуеш... HERE IS YOUR WINNER ANDDD NEWWWW EUROPEAN CHAMPION ... "THE BEST IN THE WORLD" C ... M ... PUNK!
Corey: Уау, какви силни думи от татуираната суперзвезда да видим, ще отговори ли нещо Sami Zayn или ще подвие опашка и ще напусне ринга, като страхливец?
VaskoMetala харесва този пост.
Заглавие: Re: 3. Segment with Sami Zayn 30/6/2023, 02:13
Sami Zayn: Ще ме атакуваш, така ли? Ще нападнеш човек, който не може да се защитава...Това е гнусно и ти го знаеш...Как може тези хора да ти се радват и да те подкрепят...Не знам какво да кажа, изключетелно съм разочарован от теб, явно си готов да стъпиш много ниско, за да спечелиш Европейската титла. Но знай едно, колкото и отчаян да ставаш с всяка седмица, Пънк, великият либератор може да бъде по-отчаян от теб. Може да питаш хора като Джон Сина, Брок Леснар, Джеф Харди! Листът е прекалено голям на хората, на които съм направил животът пълен ад, но истината е, че към тези имена ще сложа още едно име, твоето име - CM Punk. Ако продължиш да се държиш по същият начин, ще трябва да предприема действия, които не съм предприемал от доста време, ще трябва да ти покажа кой е истинският Сами Зейн! Защо съм бивш Интерконтинентален шампион, бивш Европейски шампион, първият в историята Sami Awards Winner! Sheamus също се самняваше като теб в моите способности и предполагам, че си видял какво му се случи на предишният турнир - POWER AND GREED. Унищожих го, видях му сметката, както ще видя и твоята сметка, ако не спреш с глупостите и не осъзнаеш срещу кой стоиш на този ринг. АЗ СЪМ ЛЕГЕНДА НА TNW! БЪДЕЩ ЧЛЕН НА ЗАЛАТА НА СЛАВАТА! Трябва да покажеш уважение към мен, Фил...
"Си Ем Пънк обръща гръб на либератора и започва да говори нещо на публиката, явно не взема думите му насериозно..." Така ще бъде значи, ще ми обръщаш гръб...ГЛЕДАЙ МЕ В ОЧИТЕ, КОГАТО ТИ ГОВОРЯ, НЕ СЪМ ПРИКЛЮЧИЛ С ТЕБ, ПЪНК! "Фил Брукс продължава да е с гръб". Нали знаеш, че мога да кажа на тези двамата, които стоят до мен да те нападнат! Няма да го очакваш, тъй като ще си с гръб, хаха! Но знаеш ли, няма да го направя, понеже не съм като теб, не нападам хората, когато не го очакват. Тези хора знаят, че когато атакувам целият свят ще разбере, именно поради тази причина, атаките ми винаги са запомнящи. Сега изглеждаш много доволен, защото си обърнал гърбът си, както на мен, така и на всички тези фенове, които крещяха името ти, когато излезе на ринга. Ти носиш една маска, Punk, правиш се, че ти пука за тези хора, но истината е, че ти пука само за теб. Аз обаче ще сваля тази твоя маска и ще те разоблича пред всички тези хора. Хей, искам да се обърнеш към мен, когато ти говоря, искам да ме гледаш в очите, хайде. Нали щеше да довършиш започнатото: "Sami Zayn става от инвалидната количка, това е чудо, уважаеми зрители"! Давай тогава, покажи на тези хора колко ти пука, покажи на мен колко много искаш Европейската титла. "На татуираната суперзвезда му писва вече и се обръща към най-великият либератор в TNW"! Гледката, която вижда го шокира...
Michael Cole: ПОГЛЕДНЕТЕ КАНАДЕЦЪТ, ТОЙ СЕ НАХВЪРЛЯ ВЪРХУ СИ ЕМ ПЪНК! Зейн каза, че когато нападне Punk, целият свят ще разбере. Той загатна на няколко пъти, но Пънк не го слушаше. И сега си плаща! Погледнете "The Great Liberator", той е като разярено животно! Определено либератора успя да изграе кечистът от Chicago. Вижте Chicago Made, той успява някак да се измъкне извън бойното поле, след което бързо отива до началото на сцената! Corey Graves: Явно великият либератор беше прав, CM Punk е наистина един страхливец, който може да напада само в гръб. Какво ли ще се случи още между тези двамата, уважаеми дами и господа? Турнирът е само след броени дни, а враждата между Си Ем и Сами става изключелно люта! Представете си какво ще става, когато към тях се присъединят и Grayson Waller и Jay White...Ще бъде велико! Не пропускайте турнирът на TNW - Mayhem, защото именно там ще се реши веднъж завинаги кой е истинският Европейски шампион! Четирима ще влязат в битката, един ще си тръгне с колана, кой ще бъде? Гледайте Mayhem, за да разберете! А сега не сменяйте канала, тъй като TNW: Rampage SuperShow продължава!