Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
4. Mid-Show: Sami Zayn and his manager Eddie Guerrerro talk about Rampage Hollywood
2 posters
Автор
Съобщение
Exodia Superstar
Заглавие: 4. Mid-Show: Sami Zayn and his manager Eddie Guerrerro talk about Rampage Hollywood 21/8/2022, 23:34
...
TheAnimal Superstar
Заглавие: Re: 4. Mid-Show: Sami Zayn and his manager Eddie Guerrerro talk about Rampage Hollywood 24/8/2022, 14:27
- АМИГОООООО, ПРОНТО, ЕССЕ, КЕПАСААА? Как е моят любом .. ах-ъм .. извинявам се, как е ... НАЙ ... ВЕЛИКИЯТ ... ЛИБЕРАТОР ... В ИСТОРИЯТА ... НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ... БОРБА??? Сами, ma man, как я караш? Какво ще кажеш за курвето, което до преди малко оправях на това червено канапе? Маце, не гледай така, ще имаш шанса да си и със Сами ако ог пожелаеш! Амиго. надявам се, че след случилото се миналата седмица ще бъдеш съвсем спокоен, когато Латиноамериканската енигма стои в ъгъла на Великият Либератор. Гереро и Зейн - най-невероятното дуо в историята. Видя ли лицето на Беноа докато напускаше ринга? Щеше да се разреве. Женчо. Сигурно се питаш защо заебах приятелството си с него и тръгнах по пътят на несигурното? Есе, Беноа е бита карта. Той бе много добър някога във времето, но вече не. Да, вярно е, че и двамата сме присъствали на рождени дни на децата си, и двамата имаме заслуга за сериозни неща в личните ни животи, но в крайна сметка бизнеса е над всичко, а правилното нещо е да се стремя да съм по-добър с всеки изминал ден. Как да го постигна? Като застана зад гърбът на най-проспериращата суперзвезда, като съм рамо до рамо като мениджър на човекът, който според мен има потенциала да покори всяка една планина и да премине през всяко едно препятствие, което компанията може да му предостави. Да, Ессе, говоря за Световната Титла на TNW. Според мен си достоен съперник за новият шампион. Между нас си - онзи е по-голям мръсник и от мен! Но нека оставим това на страна, нека се абстрахираме. Амиго, имам много добри новини за теб. Срещата ти миналата седмица се е наблюдавала с много сериозен интерес. Разговарях с разни приятели на доста високи нива в компанията и общо взето от тук нататък Еди Гереро ще постеле килим за Сами Зейн, който ще го отведе в много интересна посока. Стъпка по стъпка, ессе, нещата ще се случат. Виж, снимат ни камери, ела по-близо, за да ти го кажа...*Еди Гереро се доближава до ухото на Зейн и му прошепва нещо, което камерата не може да улови...
Chris Wolf BG харесва този пост.
4. Mid-Show: Sami Zayn and his manager Eddie Guerrerro talk about Rampage Hollywood