Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Empty
ПисанеЗаглавие: 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent   13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Empty10/4/2022, 00:55

...
Върнете се в началото Go down
Hulk Hogan
Superstar
Superstar
Hulk Hogan

ПисанеЗаглавие: Re: 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent   13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Empty10/4/2022, 01:14

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent IZ6KVM6 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent O6dE6uc

- Ladies and Gentlemen, please welcome the CHAIRMAN - HULK HOGAAAAAAAAAAN!

ЗАЛАТА ЩЕ СЕ ВЗРИВИ, БРАТКО! ТОЙ Е ТУК! ШЕФА ИЗЛИЗА, ЗА ДА ОБЯСНИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТИТЛАТА НА JOHNNY MUNDO! Той е избрал опонент на шампиона, но да видим какво е решил... Mundo го нямаше дълго време. Hogan пред ESPN каза че Angle много си е позволил и го е отстранил. Той по-късно призна, че Angle и Mundo е трябвало да се бият в мач за титлата на голямата сцена, но явно то това няма да се стигне. Hogan излиза в добро настроение, явно е радостен че е взел решението за една от главните титли, а и феновете го посрещат много топло. Той взима микрофон, нека да го чуем.

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent JTig4n6

БРАТКО, КОЛКО Е ПРИЯТНО ДА СИ ТУК! YEAAAAAAAAAAH! НЯМАТЕ СИ И НА ПРЕДСТАВА КОЛКО МУ Е ПРИЯТНО НА HULK HOGAN ДА БЪДЕ ТУК ТАЗИ ВЕЧЕР ПРИ ВАС, СЕДМИЦИ ПРЕДИ ГОЛЯМАТА СЦЕНА! Знам че всички нямате търпение за това голямо кеч събитие. Но, нека да я караме малко по сериозно, brother! Kurt Angle се помисли за нещо повече от борда на TNW. Многократно прекрачи границата, но вие ме познавате, че търпя, но когато ми кипне ставам безкомпромисен и това, което направих беше най-доброто ми решение до сега. Изритах Kurt Angle от голямата сцена без да се замисля. Няма да го има скоро време, поне докато не си промени отношението. Hulk Hogan обаче е избрал точния човек, по-скоро... ТОЧНИТЕ ХОРА ЗА ПЕЙН! МНОГО ДОБРЕ МЕ РАЗБРАХТЕ! JOHNNY MUNDO ЩЕ ЗАЩИТАВА ТИТЛАТА НЕ СРЕЩУ ЕДНИ, А СРЕЩУ ДВАМА НА PAIN! ЩЕ ИМАМЕ ТРОЙНА ЗАПЛАХА ЗА ELITE ТИТЛАТА, BROTHER! YEAAAAAAAAAAAH! А сега...

Позната музика прекъсва Hulk Hogan.
Cekoki
TNW UD Heavyweight Champion
Cekoki

ПисанеЗаглавие: Re: 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent   13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Empty12/4/2022, 20:26

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent JGylqvu 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent IBeP6To

Чува се позната музика, но това не е някоя песен на бъдещ претендент за Елитната титла! Много въпроси остават, а до сега чухме много оскъдна информация относно отсъствието на Кърт Енгъл, който трябваше по програма да се бие срещу Мундо. Това е първият турнир, на който "The Guru of Greatness" не взе участие макар и не по своя вина. Винаги остават въпросителни дали няма нещо общо Джони, но Хоугън ни увери, че Кърт го нямаше по свое желание. Най-вероятно наистина "Златният медалист" се е помислил за по-голям от компанията. Във футбола има едно често използвано клише, а то гласи: "Никой не е по-голям от отбора"! Е, The Elite Champion, Johnny едва ли би се съгласил с този израз, защото и той мисли, че винаги по-добър от останалите. Главният мениджър трябва да поправя сериозни гафове, които сътвори, защото той на практика лиши цялата TNW UNIVERSE от двубой за най-елитния пояс. "The Prince of Parkour" усещам, че няма да е особено щастлив от факта и голямата новина, която беше обявена, че на най-голямата сцена от всичките ще защитава титла си срещу цели двама мъже, а никой все още не знае кои са те. "The Shaman of Sexy" създава може би фалшиво чувство на увереност, че държи нещата под контрол, но той трябва да е притеснен от неизвестното. Това не е особено справедливо, за който и да е шампион, защото по този начин като се противопоставяш срещу двама атлети шансовете са ти значително по-малки! Това са онези скрити уловки да си шампион, отговорността е страшно голяма и въпросителните са твърде много на брой. Джони се справи по един или друг начин със страшно много други кечисти, които го предизвикаха. Начините, по които успяваше да преодолее тях не е от най-красивите, но най-важното е, че е ефикасен! Мундо вдига високо титлата си, а след това взима микрофона!

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent SXi6C28
https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
Cekoki
Cekoki

ПисанеЗаглавие: Re: 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent   13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Empty12/4/2022, 20:40

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent 34C3if1

-Hulk, "братко", имам един въпрос към теб.. Изобщо взимаш ли си хапчетата, страдаш ли от старческа деменция? Престани да разрушаваш моята федерация, моят дом! Компанията, която вече над година се крепи на ето тези две рамене *Мундо сочи раменете си* Имаше много такива кретени като теб, които никой няма идея как са достигнали до такъв пост, е естествено всички предполагаме как си станал шеф. С доста мазнене и целуфки, нали? О, ядосах ли те? КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ, ХЪЛКСТЪР? ЩЕ МЕ ПОГЛЕДНЕШ ЯДОСАНО? НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА ПРАВИШ НИЩО, ЗАЩОТО ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ, КОГАТО МЕ УДАРИ ТИ СЕ РАЗМИНА, НО СЕГА АКО РЕША ЩЕ СМАЧКАМ ТАЗИ ТОРБА СЪС СТАРИ КОКАЛИ! Не можеш да ме накажеш, защото знаеш, че съм прав и ти на практика се подигра с труда не само с моя, но и с този на всички други! Толкова хора се бият цял живот и не получават шанс за този колан! Колко пъти ти казах, че Кърт няма право да получи шанс срещу мен? Та, той дори не се появи, онзи Американски герой, който спечели медал със счупен врат, реши че няма шанс срещу мен и си плю на петите, а вие наричате мен, бъзльо? *You Suck chants* О, ДА КЪРТ НЕ СТРУВА КАКТО И ВСИЧКИ ВИЕ В ТАЗИ ЗАЛА! Hogan, знаеш ли че над година и половина аз нямах изпуснат мач на платен турнир? Минавали ти през тази куха кратуна, че благодарение на ужасното ти ръководене на PPV-то нямаше мач за НАЙ-ПРЕСТИЖНАТА И ЕЛИТНА ТИТЛА! Ако имаше капка достойнство останало в теб щеше да напуснеш тази федерация и да я оставиш в ръцете на някой, който знае как се прави! Сега обявяваш, че ще участвам в мач срещу цели двама мъже? ЗАЩО? ЗАЩОТО ДА СИ СИГУРЕН, ЧЕ ПОНЕ ЕДИН ОТ ДВАМАТА ЩЕ СЕ ПОЯВИ И НЯМА ДА ИЗБЯГА КАКТО ОНЗИ СТРХАЛИВЕЦ! ТИ В МОМЕНТА ТРЯБВА ДА МУ ЦЕЛУВАШ КРАКАТА, ЗАЩОТО АЗ ТРЯБВА ДА ОПРАВЯМ БАКИИТЕ, КОИТО ТИ СЪЗДАДЕ.. Няма ли най-после някой нормален и адекватен човек да заема длъжност тук? Преди време Ерик беше същия като теб, Адам Пиърс няма и да споменавам колко некадърно ни ръководи.. Той си мислеше, че ще ме накаже като ме накара да се бия срещу Грамадата, но и това препятствие преодолях. Но не е справедливо да се бия в мач тройна заплаха, защото не е необходимо да бъда туширан, за да загубя колана си! Въпреки всичко отново ще победя и на най-голямата сцена ще покажа..

Slavchov15 харесва този пост.

https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent   13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Empty13/4/2022, 00:03

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent IiHBxc9 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent P3TiXhG

СЕГА СТАНА ДОСТА ИНТЕРЕСНО, ДАМИ И ГОСПОДА! ТОВА Е BOBBY LASHLEY! ДА, ЧУХТЕ ПРАВИЛНО! "THE DOMINATOR" Е ТУК И Е ЕДИН ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В МАЧА ЗА ELITE ТИТЛАТА! "The All Mighty" се завърна преди седмица, а вече е в картината за Elite титалта, втората най-голяма титла на компанията. Mundo си изля душата, ако можем така да го кажем, но едва ли е очаквал, че Hogan ще му избере такива опоненти. Наистина е много тежка задачата на Johnny Mundo. Хем, че не знаем кой е следващия участник, но и в тройната заплаха не е нужно, той да е туширан, за да си загуби титлата.  Тоест Lashley може да тушира или да накара да се предаде третия участник в мача и да спечели титлата. Това със сигурност не се харесва на Mundo, но ще трябва да го приеме, защото Bobby по всичко изглежда, че си е поставил ясната цел, а именно да спечели Elite титлата и не смята да се отказва от това. "The Dominator" минава началото на рампата заедно с MVP. Той е редом с него в този момент. Доста добре се е издокарал, а до преди седмица, той участва в мач срещу Bryan Danielson. Lashley е до стоманените стълби, публиката се радва да види Bobby. Те скандират името му. Като цяло, той изригна при своето завръщане, дори задържа Скалата за 15 секунди във въздуха. Той се качва на ринга при Mundo, като застава срещу него. MVP взима микрофон и го връчва в ръката на Lashley. Нека да чуем какво ще ни каже "The All Mighty"...

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent YylXV4Z

- Johnny, така говореше, че едва не ме разчуства. Ти не си нещо по различно от всеки един изминал шампион, който е бил срещу хората. Ти не си нещо по различно от перковците, които виждаме всеки ден в социалните мрежи. Ти не даваш добър пример на младите кечисти, които ще се борят за големите титли след време. Говориш повече от колкото трябва. Ти на практика си Световен шампион, човече, а наговори толкова глупости... Затова аз съм тук. Затова аз се завърнах, за да вкарам ред в тази компания. Първо започнах с The Rock. Мислех в по-късен етап да атакувам някоя титла, но Hulk Hogan лично ме извика в офиса си и ми предложи този вариант и нямаше как да откажа. На PAIN ще покажа на теб и най-вече на Kurt Angle какво е да си шампион с главно Ш. Знам че тайно си се надявал това да не се случи и да имаш само един опонент, но за да докажеш, че си истински шампион и че това, което говориш е истина и че заслужаваш да носиш тази титла, то ти трябва да си готов на всякакви предизвикателства, а ако не, то тогава ти не си за тук и не си за тази титла. През тази половин година ни заля с мърморене и никакви действия. Ти с нищо не показа, че си достоен за тази титла. Силен си само на думи, а един Световен шампион е силен ето тук. Bobby Lashley посочва бойното поле. Точно тук трябва да си най-силен. Когато всеки ти казва, че няма да успееш, когато никой не вярва в теб, ти трябва да докажеш, че можеш и да им кажеш да, аз мога. А не да приказваш такива простотии. Най-вероятно се питате защо MVP е до мен, нали? Той е до мен, защото е новия ми manager и човек, който лично ще преглежда всеки един договор, който ми бъде предложен от големите компании. Дойде при мен след загубата си и каза, че иска да ми помогне да се изкача на върха и да стане най-великия мениджър и ще го направя. А иначе...

Позната музика прекъсва Bobby Lashley.
Teodosiy
Superstar
Superstar
Teodosiy

ПисанеЗаглавие: Re: 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent   13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Empty14/4/2022, 23:26

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Giphy-downsized-large 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Giphy-downsized-large

HOLD UP! WAIT A MINUTE! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! ТОВА Е THE ROCK! СКАЛАТА Е ТУК! КАКВО СЕ СЛУЧВА? НИМА ТОЙ Е ТРЕТИЯ УЧАСТНИК В МАЧА ЗА ELITE ТИТЛАТА? HOGAN ОПРЕДЕЛЕНО УСПЯ ДА НИ ИЗНЕНАДА! Вижте го този човек. ПОГЛЕДНЕТЕ ПОГЛЕДА МУ! Той се усмихва, той е доволен, той е там където иска. Миналата седмица той бе нападнат от Боби, който в момента е на ринга и изглежда изненадан, а какво да кажем за Мундо. Той се хвана за главата за момент и попита Хълк дали това не е някаква шега, но Скалата е тук и Hulk изобщо не се шегува. Роки крачи бавно към ринга, защото знае, че това е неговия момент. Миналата седмица той бе наказан, но тази седмица той е на седмото небе от щастие. Роки се наслаждава на случващото се. Феновете естествено станаха на крака от вълнение, но след няколко секунди те осъзнаха, че трябва да го освиркват. Този човек винаги предизвиква множество различни реакции сред феновете ни. Въпросът сега е какво следва за тези трима мъже? Роки се качи на стълбите и след това бавно влезе на ринга. Скалата се опитва колкото се може повече да проточи нещата и това се прави съвсем умишлено. Напражението е огромно, но когато този човек си отвори устата ще стане наистина страшно. Роки е вече на ринга и поиска да му бъде връчен микрофон. Какво ли ще ни каже Шампиона на народа?

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Giphy
- Hulk, ако трябва да бъда честен, бях готов да те съдя за стореното срещу мен преди седмица. Адвокатите ми бяха готови да почукат на вратата ти докато си пиеш кафето, но днес ти ме спечели. Сигурно ще има множество КОМЕНТАРИ и негативни РЕАКЦИИ за моята поява тук. СПОРЕД НЯКОИ ХОРА, аз съм целувал задниците на шефовете, а според други, страхът да ги съдя е надделял. Истината е, че този човек надушва парите. Защо да не бъда в мач за тази титла? Изглеждам добре, печеля много пари не само за себе си, но и за тази компания, на ринга няма по-кораво копеле от мен. Едно се чудя обаче. Защо Боби е добавен в този мач? Та той е толкова неграмотен, че не може да си прочете сам договорите. Сигурно MVP му връзва обувките преди да излезе на ринга. Този човек не заслужава подобен шанс. Той може само да удря, да говори глупости. Виж какво направи преди седмица с мен. Дори едно здравей не ми каза, а аз не вярвам да има по-голям човек от "Краля на Скорпионите". Скалата не разбира това решение, но пък от друга страна ще бъде прекалено скучно за всички ако Скалата се изправи само срещу Джони... Джони... трудно ми е да му кажа цялото име. Nah, на никого не му пука как се казва. Ще ти казвам Просто Джони. Просто Джони, Скалата много добре те чу какво каза. Твоята федерация? Нима не виждаш плакатите? Нима не чуваш какво скандират феновете?*ROCKY! ROCKY! ROCKY Тези хора тайно искат да бъдат като мен. Те жадуват да бъдат като мен. Същото важи и за теб. Дрехите, които носиш, очилата ти, всичко показва, че искаш да бъдеш като мен. Всеки иска да бъде като Роки, но никой не може да бъде като Роки. Просто Джони, няма нужда да се тревожиш за Боби Неграмотното, Скалата ще се погрижи за него. Скалата ще му срита задника, но ти... ти най-добре се ПАЗИ! Всяка седмица те гледам какво правиш и съчувствам на тази титла, но няма нищо. И преди съм издигал титли от купчината с... нека кажем течен шоколад, защото ни гледат деца. Джони, Боби, ние тримата ще се срещнем на Pain за тази титла и победителят ще е само един. Победителят ще бъде...*ROCKY! ROCKY! ROCKY! IF YOU SMEEEEEEEELL... WHAT THE ROCK... is cooking!

Slavchov15 харесва този пост.

Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent   13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Empty14/4/2022, 23:58

СТАНА ЯСНО, ЧЕ THE ROCK Е ПОСЛЕДНИЯ УЧАСТНИК В МАЧА ЗА ELITE ТИТЛАТА! "The Brahma Bull" се присъедини към компанията на Lashley и Mundo. Тримата вече се изказаха по темата, а сега въпроса е кой ще успее да спечели мача на PAIN след само две седмици? Всички знаем, че в тези мачове шампиона няма предимство, защото не е нужно той да бъде туширан, за да си загуби титлата. Lashley е готов да се запъти към Backstage-а, а в този момент Johnny Mundo... ЗАБИВА ТИТЛАТА В ТИЛА НА THE ROCK И ГО БЛЪСКА КЪМ LASHLEY! ДВАМАТА ПАДНАХА НА ПОДА, НО ПОВЕЧЕ ПОСТРАДА ROCKY! MUNDO ЩЕ ИСКА ДА СИ ИЗЛЕЕ ГНЕВА ВЪРХУ ТЕЗИ ДВАМАТА! НА ВСИЧКИ НИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ТОЙ Е ИЗНЕРВЕН С ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА С НЕГО... Mundo прави серия от удари в тила на Bobby Lashley, докато The Rock е на пода. Шампиона доста здраво налага "The All Mighty". Johnny ще направи всичко възможно да спечели. Той дори се би в iron man мач срещу Ospreay и успя да си запази титлата след тежка битка. Той вече уверено върви към своя пети месец като Elite шампион. Трудно е да се задържиш толкова дълго със Световна титла, защото много хора я набелязват. Mundo спира със серията от удари и изправя Lashley на крака... САМО ЧЕ THE ROCK! ТОЙ СЕ СЪВЗЕ И СЕ ИЗПРАВИ НА КРАКА И ЗАПОЧВА ДА НАЛАГА ШАМПИОНА! ROCKY ЗАБИВА МОЩНИ ЮМРУЦИ В ТИЛА НА MUNDO... А СЕГА СЕ ОПИТВА ДА ГО ПОВАЛИ С ROCK BOTTOM... НО НЕ! Шампиона успява да блокира и забива Enzuigiri Kick, след което го засилва извън ринга. The Rock пада извън бойното поле, а Elite шампиона го последва... MUNDO ГО ЗАСИЛВА КЪМ СТОМАНЕНИТЕ СТЪЛБИ! "THE GREAT ONE" ПОСТРАДА! Сега пък се качва на ринга и грабва своята титла, като тръгва към Lashley, който тъкмо се изправи на крака, но... НО БИВА ИЗНЕНАДАН ЧРЕЗ SPINEBUSTER! LASHLEY УСПЯ ДА ИЗНЕНАДА ELITE ШАМПИОНА, А СЕГА ЗАСТАВА В ЪГЪЛА! "THE DOMINATOR" ДЕБНЕ ПЛЯЧКАТА СИ И ГО ПРИКАНВА ДА СЕ ИЗПРАВИ НА КРАКА! MUNDO СЕ ИЗПРАВЯ НА КРАКА, А BOBBY LASHLEY СЕ ЗАСИЛВА ЯРОСТНО КЪМ НЕГОООО...

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent FCkRZhI 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent MO38u4g

SPEAAAAAAAAAR!!

SPEAAAAAR! SPEAR FROM LASHLEY! MUNDO Е НА ПОДА, РАЗКЪСАН СЛЕД ТОЗИ УДИВИТЕЛЕН SPEAR ОТ "THE ALL MIGHTY"! THE ROCK СЪЩО Е ПОВАЛЕН ИЗВЪН РИНГА, А LASHLEY Е ОСТАНАЛ НА КРАКА! Това което видяхме беше много силно. Макар и за кратко, видяхме как тримата са готови да се избият за титлата. Това може да се каже, че е preview за мача на PAIN. Но дали Lashley ще бъде този, който ще седи последен на крака? Наистина не се знае какво ще се случи, но мога да ви кажа, че този мач ще е много интересен. Въобще не се знае кой ще успее да си тръгне с титлата... Lashley се качва на въжетата, готов да taunt-ува и да надъха своите фенове. Публиката в залата скандира неговото име. Той усеща, че може и това да е неговия момент. Да бъде неговата нощ, след само две седмици! Bobby Lashley се завърна в изминалото издание на Rampage, за да стигне до върха, а това може да стане много бързо, ако успее да спечели мача си на PAIN, в който залога е Elite титлата. MVP взима титлата от пода и я връчва в ръцете на своя клиент "The Dominator" - Bobby Lashley. Той я взима от него и я вдига!

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Z2KxC25 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Nfoweoy

ДАЛИ ЩЕ ВИДИМ ТОВА В НОЩТА НА PAIN? ДАЛИ ТОВА ЩЕ СТАНЕ НА ГОЛЯМАТА СЦЕНА? ЩЕ УСПЕЕ ЛИ BOBBY LASHLEY ДА СПЕЧЕЛИ ELITE ТИТЛАТА И ДА ПРЕКРАТИ ЦАРУВАНЕТО НА JOHNNY MUNDO? ТАЗИ ВЕЧЕР, ТОЙ УСПЯ ДА ВЗЕМЕ НАДМОЩИЕ НАД ДВАМАТА СИ ОПОНЕНТИ, НО ДО PAIN ИМА ОЩЕ ЕДНО ШОУ! Благодарим, че бяхте с нас, дами и господа. От екипа на TNW ви пожелаваме лека и спокойна вечер!

TNW PRESENTS...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent   13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent Empty

13. ME: Hulk Hogan announces Johnny Mundo's opponent
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 7. The Miz TV with Hulk Hogan
» 5. Hulk Hogan with a warning for The Miz
» 1. Opening: Big announcement from Hulk Hogan
» 1. Opening show with Hulk Hogan
» 7. Backstage Segment with "The iMMORTAL" Hulk Hogan

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите