Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
12. Backstage segment with Kurt Angle and Hulk Hogan
2 posters
Автор
Съобщение
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: 12. Backstage segment with Kurt Angle and Hulk Hogan 24/1/2022, 13:36
...
Olympic Beast Premium Member
Заглавие: Re: 12. Backstage segment with Kurt Angle and Hulk Hogan 24/1/2022, 14:51
We are back on live, and look who is here!!YEAAAAAH
- HOGAAAAAAAAN!! GRISHAM... ANGLE ГО ПРИТИСКА ДО СТЕНАТА КЪДЕ Е ТОЗИ НЕКАДЪРНИК? НЕ ЗНАЕШ, А? АКО ГО ВИДИШ, ПРЕДАЙ МУ, ЧЕ ИДВАМ!
TO BE CONTINUED...
Don't cross Rhodes!, HeartBreaker, Olympic Beast and Slavchov15 харесват този пост.
Olympic Beast Premium Member
Заглавие: Re: 12. Backstage segment with Kurt Angle and Hulk Hogan 24/1/2022, 15:25
A few minutes later, the camera man enters into Hogan's office!!
Kurt Angle: ДОВОЛЕН ЛИ СИ? НЕ, НЕ... ТИ ВИДЯ ЛИ ИЗОБЩО КАКВО СЕ СЛУЧИ? КОПЕЛЕТО, НЕ МОЖЕШЕ ДА МЕ ПОБЕДИ ЧИСТО, УДАРИ МЕ С ШИБАНА КАМЕРА В ЛИЦЕТО! КЪДЕ ФИГУРИРА В ПРАВИЛНИКА ТОВА НЕЩО КАТО ЛЕГАЛНА ИГРА? ПОЯСНИ МИ, HOGAN... СПЕЦИАЛНО СЪМ ДОШЪЛ ДО SAINT LOUIS, ЗА ДА МИ ДАДЕШ РЕВАНША КОЙТО МИ СЕ ПОЛАГА! НЕ МИ ПУКА КАКВО МИСЛИШ, ИСКАМ ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР ДА ПОЛУЧА МАЧ РЕВАНШ ЗА СВЕТОВНАТА ТИТЛА В ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ!! YEAAAH ИГРАХ ЧЕСТНО, ИГРАХ ПО ПРАВИЛАТА... ИСКАШЕ ДА ИЗЛЯЗА И ДА ЗАЩИТАВАМ КОЛАНА В SAN ANTONIO, ПРЕД НЕГОВАТА ПУБЛИКА! ИЗПЪЛНИХ ВСЯКО ЕДНО ТВОЕ ЖЕЛАНИЕ! ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ИСКАХ В ЗАМЯНА Е ДА ПОДСИГУРИШ ЧИСТОТО ПРОТИЧАНЕ НА ТАЗИ СРЕЩА! САМО ЕДНО НЕЩО ИСКАХ HOGAN, САМО ЕДНО И ТИ СЕ ПРОВАЛИ! УРЕДИ СРЕЩАТА КОЯТО МИ СЕ ПОЛАГА ПО ДОГОВОР, ОЩЕ СЕГА!
Hulk Hogan: Kurt, братко... You have to meet me halfway!
Kurt Angle: “The Cyborg“ СГРАБЧВА HOGAN! Am I a fucking joke to you? ИСКАМ МАЧ РЕВАНШ ЗА СВЕТОВНАТА МИ ТИТЛА! АКО НЕ МИ ГО ДАДЕШ, ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА РАЗМАЖА СКАПАНОТО ТИ ЛИЦЕ В БЮРОТО!
Hulk Hogan: БРАТКО, УСПОКОЙ СЕ! ДАЙ МИ ПОНЕ ШАНС ДА ТИ ОБЯСНЯ СИТУАЦИЯТА... Това което искаш от мен е извън юрисдикцията ми. Бордът на директорите вече е приготвил документите за следващия мач на Michaels... Cody Rhodes спечели мелето, следователно той е преди теб в редицата. Разбирам ситуацията, разбирам че е не честно спрямо теб! Виж обаче, знаеш винаги съм те харесвал, имам нещо на ум за теб. Няма да те оставя, ще получиш това което заслужаваш, но първо съм ти подготвил нещо друго... Има един човек срещу когото искам да се изправиш преди да се върнеш там горе! И си мисля, че идеята ми ще ти допадне!
Don't cross Rhodes!, HeartBreaker, Olympic Beast and Slavchov15 харесват този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 12. Backstage segment with Kurt Angle and Hulk Hogan
12. Backstage segment with Kurt Angle and Hulk Hogan