Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

2. In-ring promo with Adam Cole

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
GodNikolov
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GodNikolov

2. In-ring promo with Adam Cole Empty
ПисанеЗаглавие: 2. In-ring promo with Adam Cole   2. In-ring promo with Adam Cole Empty23/1/2022, 23:39

...
Върнете се в началото Go down
Independent
Superstar
Superstar
Independent

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring promo with Adam Cole   2. In-ring promo with Adam Cole Empty25/1/2022, 21:35

Dirty, Sexy, Slinky thing
Power over all with the love you bring
Spinning from your mind control
Shuffling around this deep deep hole

2. In-ring promo with Adam Cole Vb9OQyC2. In-ring promo with Adam Cole T5ZJGtk

ADAM COLE, BAY BAY!

All I ever really want I never get it
All I ever really thought I never said it
Dull myself on whiskey and wine to just to forget it
Baby you won’t leave me alone

Драги зрители, добре дошли отново в TNW Rampage SuperShow след рекламната пауза, ето че плейбоят от Панама Сити се запътва към ринга с бледооранжевата си тениска. Цялата публика го очаква с нетърпение и всеки е много любопитен с каква цел излиза Adam Cole на ринга. Помним предшните му изяви и може би най-запомнящата се за името Adam Cole в Total Nonstop Wrestling шансът му за Световната титла срещу доскоршния шампион, а именно Kurt Angle, който загуби титлата си от The Heartbreak Kid Shawn Michaels, бивш европейски шампион. След това именно човекът, който си проправя път към ринга имаше шансът да отнеме световната титла от Angle. Колкото и добре да се представи онази вечер Adam Cole загуби срещата и изпусна своят шанс за шампионският колан. Въпреки Adam Cole да е бил шампион в предишни години в TNW, той не е от най-запомнените имена в тази федерация. С неговия доста ефективен striker стил в кечът, той направи страхотно представяне в тазгодишното издание на мелето, което се състоя по време на Road to Pain.

2. In-ring promo with Adam Cole IQV0G1r

Именно плейбоят от Панама Сити преди това меле нямаше много добри спомени от този тип мачове. Той записа забележителен рекорд, но най-малко забележителен именно за самият него. Той бе най-бързата елиминация някога в историята на TNW. Всички се чудеха в него ден как по-точно австриецът WALTER го елиминира толкова бързо. Беше момент на шок за всеки! Именно той бе човекът, който най-много се питаше този въпрос, а именно как по-точно е възможно това да се случи? Но тази година бе много по-различно от миналата и мисля че Adam може да бъде горд с представянето си, въпреки, че той не остана последният оцелял в мача между 30-те суперзвезди. Именно Cody Rhodes успя да спечели мелето от забележителният първи номер. За пореден път коментираме именно това как всички мислеха, че той изтегли „късата клечка“, излизайки под номер едно. Но той успя да докаже на цялото TNW общество, че за него няма значение кога ще излезе. Той успя да покаже издръжливост и широк диапазон от способности. Страхотно представяне от негова страна, феновете наистина полудяха в социалните мрежи след последната елиминация. Глобалният шампион спечели мястото в главният мач на PAIN, където той ще се изправи срещу световният шампион на TNW, който в този момент е Shawn Michaels. Adam Cole вече влиза в ринга, нека запазим тишина и чуем какво има да ни каже плейбоят от Панама Сити.

Последната промяна е направена от Independent на 28/1/2022, 18:56; мнението е било променяно общо 1 път

Cekoki and The Pharaoh харесват този пост.

Independent
Superstar
Superstar
Independent

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring promo with Adam Cole   2. In-ring promo with Adam Cole Empty25/1/2022, 21:38

2. In-ring promo with Adam Cole 7sVyAQf2. In-ring promo with Adam Cole VEmRd4P

- Ladies and gentlemen… you already know who I am. Няма нужда от представяния, няма нужда от запознанства, няма нужда от някакъв вид реклами. Всеки един в тази зала знае кой е... ADAM COLE, BAY BAY! *публиката шумно скандира в един глас с Коул* Нека ви разкажа нещо. Аз бях като всеки един в този бизнес. Започнах от малко момче, което си мечтае да бъде в кеча, да прави тези „уникални“ движения, които изумяват цялата публика, да бъде главният герой в бранша, да бъде шампион. Мечтаех си, както всеки фен на pro wrestling-а, аз да бъда този, който ще бъде върху шампиона, ще чака съдията да отброи до три, цялата публика да е на крака след великолепният спектакъл, на който са станали свидетели току-що. Да чуя как announcer-а казва на микрофона, че именно АЗ съм новият шампион. Всеки има тези мисли в главата си, всеки pro wrestling фен поне веднъж си е мислел това, което описах току-що. Adam Cole беше близо до този момент, който е чакал от дете. Той беше изключително близо, но в последният момент, когато липсваше малко до така очакваният от него момент... всичко като че ли се срути пред очите му, пред очите на малкият Adam като кула от карти за игра. Чувстваш как всичко, за което си работил, всичко, за което си се трудил си отива за един миг. St. Louis, Missouri, нямате си никаква идея какво преживя Adam Cole онази вечер. Онази вечер, която го раздели малко от световната титла на Total Nonstop Wrestling. Реших да си взема почивка. Почивка, която би ми помогнала да осмисля това, което се случи в клетката на “Here’s the Temple of the King”. Почивка, която би ми дала времето да се върна по-добър от всякога. И точно това се случва. Adam Cole точно Е по-добър от всякога. Аудиторията ще види Adam Cole в друга светлина. Няма да позволя това да се случи отново. Няма да позволя всичко това, за което си скъсвам задника по цял ден всеки ден да мине през очите ми за втори път. До този момент когато стане въпрос за Адам Коул се казва „да, той е един от многото“, „просто част от бранша“, „нищо особено“. Е, нека ви кажа нещо. Този период приключи. Приключи периодът на този Adam Cole, за който се казва, че не е нещо особено. Аудиторията ще види на какво съм наистина способен. Аз ще докажа своите умения за пореден път, точно както съм го правил в други организации. TNW Universe, това се счита за феновете и цялата съблекалня. Бъдете готови. Пригответе се когато чуете името Adam Cole да ви побиват тръпки. Бъдете готови да се... *доста позната на всички хора в публиката музика прекъсва Cole*

Последната промяна е направена от Independent на 27/1/2022, 20:19; мнението е било променяно общо 1 път

Cekoki and The Pharaoh харесват този пост.

Shizo
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Shizo

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring promo with Adam Cole   2. In-ring promo with Adam Cole Empty27/1/2022, 17:42

- W-O-O!

Jim Ross: Той е тук! Рик Светкавицата е тук след като направи своето завръщане на Road to Pain мача като излезе под номер 2 и шокира всички в залата в Сан Антонио, той е тук отново след дългогодишно отсъствие от ринга на Rampage! Рик успя да издържи почти до края, но беше елиминиран от Голдбърг, който направи рекордните за миналата вечер 5 елиминаций, най-много от всички други 29 участника от мача!

2. In-ring promo with Adam Cole TGOUH2p

- Ladies and gentleman,
please welcome back
RIC FLAIR!

Jerry Lawler: Адам Коул е в шок и със сигурност си задава 1000 въпроса защо Рик го прекъсна докато той говореше на микрофона, а Рик през това време прави своята поява докато крачи по рампата на супершоуто. Коул е вцепенен и започва да зяпа със страшен поглед легендата на професионалната борба, докато той минава през въжетата и започва да обикаля ринга и да крещи в залата - *WOO*! Ric Flair иска микрофон, който му бива даден в този момент, а музиката му започва бавно по бавно да намалява, докато залата е на крака и скандира неговото име с придружаващи аплодисменти към Ric! И вече е време да чуем какво има да ни казва пионера на този спорт, след тези дълги дълги години извън свещенния квадрат..

SevBoom харесва този пост.

Shizo
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Shizo

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring promo with Adam Cole   2. In-ring promo with Adam Cole Empty27/1/2022, 18:10

2. In-ring promo with Adam Cole 3lvxBXb

- WOO! WOOO! Невероятно е да се завърнеш на този ринг, след толкова много време! Липсваше ми тази атмосфера, липсвахте ми вие феновете! WOO! Адреналина ми в момента се е качил доста и трябва малко да чилна за да успокоя страстите. Здравей, Адам! Сигурно се питаш, този пък какво прави тук и защо ме прекъсна, питаш се защо ти отнех момента, след като и теб те нямаше известно време тук. Е, отговора е много прост, защото хората искат да видят - Ric Flair! Защото искат да видят Бога на този спорт, отново в този свещен ринг, и отново активен на пълно работно време. Тук съм за да бъда отново на върха на планината, за да бъда отново най-добрият сред най-добрите! Говориш за това как ти си новият шампион, говориш за малкият Адам и за твоите ходове, които според теб са уникални и никой не притежава такива. Нека ти разкажа нещо момче! Когато аз бях на върха в този спорт, на теб ти сменяха памперсите, и сега се осмеляваш да се появиш тук и да говориш за това как ти си златната мина в TNW, твърде много си повярва, синко! Златната мина в тази компания стои точно срещу теб и е готов да приеме всяко предизвикателство което му отправиш, за да ти покаже, че не става нищо от теб и ,че не заслужаваш този момент тази вечер. Да, може би публиката ти се израдва, когато ти влезе в залата, когато направи онова малоумно нещо в началото на рампата, но дали това все още е така, след като аз съм отново тук, не мисля. Точно заради това реших, че моето завръщане няма да е просто за една вечер, а ще е една дълга мисия, която започва от тази вечер, мисия която ще ме отведе на най-горното стъпало и няма да се налага да се разправям с такива като теб, но ми писна да гледам такива като теб всяка седмица, седейки си вкъщи, гледайки как от вас не става нищо, това ме накара да се почудя, че може би тази компания започва да удара дъното, и повечето служители са такива като теб, ниско-интелигентни, слаба физика, никакъв нюх в този бранш, нямащи представа от това какво правят тук и защо са подписали въобще договор с TNW. За това вашият спасител е тук, The Limoussine Ridin', Jet Flyin', Kiss Stealin',  Wheelin' and Dealin' - Son of a Gun! RIC FLAIR! WOO! За това преди отново да стъпя на върха, трябва да изчистя стъпалата през които ще мина, и първото от тях ще си ти, Адам! Ще те накарам да напуснеш тази компания и никога повече да не се върнеш в нея, ще сломя всяко едно парче от самочувстие което имаш, за да не стъпиш отново на този ринг, защото тази компания има нужда от чистки и първият повярвай ми ще си ти, ще те накарам да съжеляваш, че се завърна в Total Nonstop Wrestling, и ти няма да направиш нищо по шибаният въпрос, защото вече няма да има онзи Адам Коул, а просто ще си едно хлапе с провалени мечти, провалени от Ric Flair, и ще започнеш да си търсиш работа, може би ще работиш в McDonalds или Burger King, кой знае, може пък да станеш чистач на обществени тоалетни, обещавам ти, че аз лично ще ти намеря работа, няма да се притесняваш по този въпрос, но ще те накарам да забравиш за този спорт, за този ринг на който стъпваш в момента и ще си безсилен по този въпрос..

*Adam прекъсва Ric Flair в това време*

SevBoom and Cekoki харесват този пост.

Independent
Superstar
Superstar
Independent

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring promo with Adam Cole   2. In-ring promo with Adam Cole Empty27/1/2022, 21:05

2. In-ring promo with Adam Cole IiH7pu1

- Oh wait, wait, wait. Рик, всеки един в тази зала знае, че ти си легенда. Но всеки в тази зала знае, че ти вече си бита карта. Мисля си, че вече и старческата деменция започва да казва своята дума при теб. Много тъжно, наистина. Но това е животът, Рик. Когато теб те наричаха “Детето на природата” аз още не съм бил роден. Не мисля, че осъзнаваш какво означава това. Това означава именно, че ако влезем да се бием един срещу друг ти ще издъхнеш на ринга, Рик. Каквато и звезда да си бил през 70-те и 80-те години на миналият век, ти вече си просто entertainer. Не си на нивото, на което си бил преди, а никога не си бил на нивото изобщо на Адам Коул. А вече да достигаш нивото, на което съм аз е невъзможно. В този бизнес ти единствено ставаш още да крещиш “WOO, WOO” и да разсеяш рефера по време на мач, но не и да се биеш. Не знам даже как успя да издържиш толкова много в мелето, наистина. Поздравления, Рик. Може би си приел някоя субстанция, няма нищо лошо, разбира се. И си позволяваш да говориш за чистки в Total Nonstop Wrestling. Че кой си ти, за да правиш чистки тук, старче? Аз съм едно от бъдещите топ имена, които се бият в TNW. Не мисля, че мозъка ти, който скоро ще направи столетие може да осмисли фактите. Чистка има нужда именно от хора като теб, хора, без които TNW ще продължи да функционира по начинът, по който го прави сега, а и дори по-добре. Отново ти го казвам, Рик. Ти ставаш само да стоиш около ринга и може би за някой лакът или нещо от сорта.На Road to Pain, ние бяхме свидетели на чудо, но моля те не разчитай повече на такива чудеса, приятелю. Не мисля, че осъзнаваш какви небивалици изрече преди малко. Би било смехотворно ти да ми търсиш работа. Единственият начин аз да изгубя работата си е да те убия на ринга, защото точно това ще се случи ако се изправиш срещу мен. Можеш ли да осмислиш това, старче такова? Господин Flair, вече нямате връзка с реалността. Бих бил по-спокоен ако ви потърся дом за възрастни хора или може би болница, в която да отседнете. Но ще имате нужда да отседнете за доста дълго време в болница ако наиситна решите да си имате работа с мен. Professional Wrestling-а, който сте практикували преди над 40 години е много, много по-различен от pro wrestling-а сега. Трябваше да се допитате до дъщеря ви Моля ви, по-скоро си избирайте град, където да отседнете в старчески дом, вместо да мислите каква ще бъде следващата ми работа. TNW не може да си позволи да загуби име като Adam Cole. Нека ви кажа нещо, на всички в тази зала. Adam Cole е един от най-добрите в този бизнес. И ако трябва да победя този старец, който мисли, че все още става нещо от него на този ринг, за да го докажа, ще го направя. Ще докажа на публиката, че Ric Flair е “бита карта”. Публиката ще види..

SevBoom харесва този пост.

Shizo
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Shizo

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring promo with Adam Cole   2. In-ring promo with Adam Cole Empty29/1/2022, 00:43

2. In-ring promo with Adam Cole Cs86hhW

- Лол!Лол! Спри се малко, Адам! Чух достатъчно от твоята уста, говориш за това как си печеля мачовете и ,че съм бил вече бита карта. Какво означава бита карта, момче?! Аз винаги ще съм на върха, докато такива като теб, само могат да си мечтаят за там, такива като теб са израстнали с мечтата да са като мен, а ето те теб тук, говориш за това какъв съм аз, нямаш правото да говориш тези неща, защото аз съм Ric Flair, и винаги ще бъда, защото аз съм легендата на този спорт и винаги ще бъда знаен като най-добрият в този бранш, а, теб с какво ще те запомнят, с това ,че си бил на ринга с мен и с нищо повече! Дали те заболя, това което казах, ами надявам се да те е, защото не заслужаваш да бъдеш на един ринг с мен, не заслужаваш въобще да стъпваш на този ринг, защото ти цял живот си бил по инди федовете, а аз цял живот съм печелил титли в най-престижните компании в света, във всяка една точка на света, от Америка до Япония и обратно, а ти какво?! Ти си печелил най-престижните титли пред 50 човека публика.. Виждаш ли, ето там е разликата между нас, аз съм бог, а ти си обикновенно същество и винаги ще бъдеш такова. Но, не съм приключил с теб и няма да го направя, няма дори и тази вечер да е, защото твоят край ще настъпи много скоро и както казах по-рано, ти ще си безсилен и няма да направиш нищо по този въпрос - *WOO!* По-добре се оглеждай, къде ходиш, за да не ти се случи случка, момче, тази вечер няма да я забравиш никога през живота ти, защото днес е деня в който падението на Адам Коул започна и това ще ти е белега за цял живот! Повярвай ми, ще съжеляващ ,че се появи в Rampage отново и много скоро ще се убедиш ,че това е така.. *Ric drops the mic*

Jim Ross: Невероятно напрежение между двамата тази вечер, драги зрители, силни думи и от двамата, които не пестиха и една дума срещу другия. Ric имаше последната дума и той просто захвърли микрофона на ринга, а музиката му гръмна из залата. Интересна вечер, след Road to Pain турнира, където и двамата направиха своето завръщане на сцената на TNW. Рик напуска ринга със мазна усмивка по лицето му, а Адам гледа вцепенено право в него. Едно е сигурно, нещата между двамата те първа започват и ни предстои да видим какво ще се случи между тях, а вие останете с Total Nonstop Wrestling и още гарантиран екшън!

SevBoom and Cekoki харесват този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 2. In-ring promo with Adam Cole   2. In-ring promo with Adam Cole Empty

2. In-ring promo with Adam Cole
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» In-ring promo with Adam Cole
» 3. In-ring promo with Adam Cole
» 6. In-ring promo with returning Adam Cole
» 3. In-Ring Segment /w MJF & Adam Cole
» 4. In-Ring promo with Adam Page

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите