Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs ??? vs ??? vs ??? vs ???

Go down 
+4
Charles Robinson
Jober Squad
FreeRiver
Scroller
8 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs ??? vs ??? vs ??? vs ???   14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Empty28/12/2021, 16:28

Последното ниво на мачът вече представлява проблем за "Big Match John". Джон се пребори с болката която усеща в кръста и успя не само да долази до въжетата, Сина се набра за ъгъла на ринга и се плъзна под ограждението обратно на игралния терен, по този начин, последния противник който той ще трябва да надвие за да получи шансът да предизвика Джони Мундо за Елит титлата, не спечелва мачът чрез count out. Но дали тази смела постъпка на Сина не е също най-голямата грешка която той направи? Това само означава че големия Майк Кнокс ще продължи да го измъчва. Кнокс издърпва Сина за един крак към себе си. Джон се мъчи по всячески начин да му попречи да го впримчи в клопка като размахва с ръце, извъртва си тялото наляво-надясно, но Кнокс все пак успява да извие Джон с тяло към тепиха, като той впримчва и двата крака на Сина, вкопчвайки го в Boston Crab! Веднага след като Джон се завърна в мачът, Кнокс успява да му приложи нова клопка. Натиск бива приложен не само върху краката на Сина, но и кръста му като Сина агонизира докато се намира в тази жестока хватка за предаване. Съдията се допитва до Сина дали иска да се предаде, но Джон стиска зъби и отказва. Той не би се спрял пред никой за да получи мач срещу Джони Мундо. Сина все пак успя да надвие 4 от 5-те кечиста които му е подбрал "The Guru Of Greatness" като изпитание тази вечер. На "Big Match John" му трябва да се напрегне още съвсем малко, за да спечели мачът и на този етап, той не би се отказал. Джон се мъчи да достигне до въжетата, лазейки чрез ръцете си към тях. Кнокс пристъпва на другата посока към средата на ринга и сякаш затяга Boston Crab-a си по-силно. "The Franchise" успява да се извърти с едното си рамо след като със сила той успява да отскубне единия си крак от клопката. Джон сритва Майк Кнокс два-три пъти в главата със свободния си крак докато е с гръб към тепиха и най-накрая, Кнокс го пуска от своя Boston Crab, но щетите на Сина вече са нанесени, питаме се дали Джон Сина ще има силата да вдигне още по-големия и по-страшния от А-Трайн Майк Кнокс, или вече силите на Джон отиват към привършване? За Мундо би трябвало да е истинска наслада да наблюдава този екшън зад кулисите, можем само да гадаем колко се радва той на пук на мъчението на идолът на всички фенове Джон Сина. Публиката се беше разтревожила за момент но след няколко "CENA! CENA! CENA!" скандирания, Джон се освобождава от начинът по който Кнокс се помъчи да го подчини. С изправянето си, "The Fanchise" се залавя с двете ръце за междинното въже. Майк Кнокс бързо сграбчва Сина през ребрата в опит да го издърпа от въжетата все пак успява въпреки че Сина се пробва да се задържи за въжетата с цел да му попречи. Майк Кнокс се пробва да вдигне Джон във въздуха. Докато се намира на раменете на Кнокс в седящ вид, Джон забожда няколко крошета в черепа на опонента си, той след това прави HurricanRana на Кнокс. Страхотен атлетизъм от страна на Сина но ходът му не бе достатъчно добър да повали Кнокс. Вместо това, Майк изблъсква съдията без да иска но пък за сметка на това той не бе подсечен от въжетата, което може би бе игралния план на Джон. Кнокс се отблъсква от рефера обратно към Сина и "The Franchise" се готви да направи FU на големия Майк Кнокс. Дали ще го направи? FU явно е запазената марка с която Джон е намислил да спечели този мач. Той с мъка се пробва да вдигне Майк Кнокс на раменете си но явно нещо го сецва кръста, и не успява да нарами големия си съперник на двете рамене едновременно. При приземяването си обратно на тепиха Майк Кнокс хваща Сина в удобна позиция за Де Де Те с което той преспива Джон. Кнокс прави опит за туш на Сина: 1....2.....Това трябваше да е 3 но съдията нещо се забави с броенето си. Явно заради болката която чувства след като Майк Кнокс се изблъска с рамото си в муцуната му по-рано. Кнокс се ядосва, сграбчва съдията за фланелката и почва да му вика нещо. Той рискува да бъде дисквалифициран, защото по принцип кечистите нямат право да докачват ТНВ официалите. Сина през това време успява да стане обратно на краката си, той изблъсква Майк Кнокс с мощен Shoulder Tackle в кръста....

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Giphy

....МИЛИ БОЖЕ! КАКВА ВЕРИЖНА КАТАСТРОФА САМО! СИНА ИЗБЛЪСКА КНОКС В КРЪСТА КОЙТО СЕ БЛЪСНА В РЕФЕРА И КАКТО КНОКС ТАКА И СЪДИЯТА БИВАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ РИНГА, НА РИНГА ОСТАВА САМО ДЖОН СИНА! От една страна това е добре защото Джон може малко да си почине, от друга може би грешка защото за да приключи мачът, "Big Match John" все пак ще трябва да тушира опонента си в средата на ринга. Но това не се случи по вина на Джон тъй като той по интуиция нападна Кнокс в кръста. Сега Кнокс се връща на ринга ядосан. Още при качването му на ринга обаче Сина го подсича през стомаха със Soccer Kick. Джон сега се намира зад Майк Кнокс който се е присвил след като Джон му изкара въздуха. "The Chaingang Soldier" се засилва към Кнокс, скача покрай него, залавяйки го през вратът в същото време с двете си ръце и го заземява на центъра на тепиха с Throwback! Джон предчувства че победата е близко. Но всякаш е подценил опонента си който въпреки силното завръщане на Джон в този мач, почва да се изправя. Джон започва да натрупва скорост от въжетата но когато се оттласква от тях, Майк Кнокс внезапно се изправя, скача към Джон и го поваля с Running Crossbody. Кнокс направо се цамбурна с цялото си тегло върху "The Franchise" и сега Кнокс залавя Джон за едната ръка, вкопчвайки го в wristlock....НО СИНА ИЗБУТВА КНОКС В КРЪСТА И КНОКС СЕ  КАМИКАДЗИРА ЧЕЛНО В ОБТЕГАЧА! МАЙК КНОКС СЕ БЛЪСНА ЧЕЛНО В СГЛОБКАТА ТОЛКОВА СИЛНО, ЧЕ ПРИ ПАДАНЕТО СИ ОТСКАЧА ЧАК В СРЕДАТА НА РИНГА КЪДЕТО СЕ ПРИЗЕМЯВА ПО ГРЪБ. "BIG MATCH JOHN" ПРЕДВКУСВА ПОБЕДАТА! ТОЙ ПРАВИ TAUNT, СРИТВА ИЗПРАВЯЩИЯТ СЕ НА КРАКА МАЙК КНОКС В ТЪРБУХА НАКАРАЙКИ ГО ДА СЕ ПРИВЕДЕ И-И-И.....

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 PBPus14
FU!!!!

WOOOOAH! FU! FU! FU! СИНА ГО НАПРАВИ! "THE FRANCHISE" ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ МАЩАБНА ПОБЕДА, СЛОМЯВАЙКИ НЕ ЕДИН, А ПЕТИМА ЕДИН СЛЕД ДРУГ! Сина вдига двата крака на Майк Кнокс, публиката също е на крака в този огромен за техния идол момент, да не забравяме че ако Сина тушира успешно Майк Кнокс той ще получи правото да предизвика Джони Мундо за Елит титлата на Road To Pain. ИМАМЕ ЛИ ТУШ?

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Cbncpl7

Spoiler:

Dimarata and Rainmaker харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Cekoki
TNW UD Heavyweight Champion
TNW UD Heavyweight Champion
Cekoki

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs ??? vs ??? vs ??? vs ???   14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Empty28/12/2021, 20:11

Е, СЪС СИГУРНОСТ НЯМА КАК МАЙК НОКС ДА СЕ ПОВДИГНЕ ОТ FU! КОЛКОТО И БРУТАЛЕН ДА Е ТОЗИ ПСИХОПАТ НИКОЙ НЯМА ШАНС СРЕЩУ НАЙ-ОПАСНАТА ХВАТКА ОТ АРСЕНАЛА НА JOHN CENA! МАЛЦИНА СА ТЕЗИ, КОИТО СА СЕ ПОВДИГАЛИ ОТ ТОЗИ ХОД! "The Cenation Leader" ще направи най-немислимото нещо! Той ще успее да излезе от този Gauntlet match като победител, само Джон може да направи такова нещо! Най-важното е, че той ще бъде награден за тази храброст като получи шанс срещу Елит шампиона Джони Мундо! Сина приковава раменете.. ЕДНО... ДВЕ... ТРИ... ЧЕТИРИ... ПЕТ.. ПУБЛИКАТА БРОИ НА ГЛАС И, АКО СЕ ПИТАТЕ, ЗАЩО ВЕЧЕ СИНА НЕ Е ПОБЕДИТЕЛ, ОТГОВОРЪТ Е МНОГО ПРОСТ! СЛЕД ОНЗИ СБЛЪСЪК МЕЖДУ НОКС И СЪДИЯТА, РЕФЕРЪТ НЕ Е НА СЕБЕ СИ НЕ МОЖЕ ДА ОТБРОЯВА.. НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ И ДА СВЪРШИ РАБОТАТА НА АРБИТЪРА! НЯКОЙ ПРИСТИГА НА ПОМОЩ!

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 CBQIZ5r
ONE... TWO... OPSSSS!
IT'S JOHNNY MUNDO, FOLKSSS!

THE ELITE CHAMPION ПРИСТИГНА, НО ТОЙ НЯМА ДА ОТБРОИ ДО ТРИ! ТОЙ НЕ Е ТУК, ЗА ДА ВЛИЗА В РОЛЯТА НА СЪДИЯ! НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ, МУНДО НЯМА НИКАКВИ ДОБРОНАМЕРЕНИ МИСЛИ ЗА ДЖОН... "THE GURU OF GREATNESS" ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА ИЗБЕГНЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ЗАЛОЖИ ТИТЛАТА СИ СРЕЩУ ДЖОН СИНА И МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ГО ВИНИ? СЛЕД КАТО СИНА МОЖЕ ДА ПОБЕДИ В ЕДНА НОЩ ЕДИН СЛЕД ДРУГ ТОЛКОВА АТЛЕТИ? ДЖОНИ ЗАПОЧВА ДА РИТА БИВШИЯ СВЕТОВЕН ШАМПИОН НА ПОРАЗИЯ! ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СЪДИЯТА ВСЕ ОЩЕ Е НА ПОДА И НЯМА ШАНС ДА ВИДИ КАКВО СЕ СЛУЧВА *ФЕНОВЕТЕ ОСВИРКВАТ КОЛКОТО МОГАТ* "THE SHAMAN OF SEXY" НЕ ИЗПУСНА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПЛЕСНЕ ПОД СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРА ОТНОВО В РОЛЯТА НА СЪЩИСНКИ ЗЛУДЕЙ! Е, "The Franchise" УСПЯ ДА СЕ СПРАВИ С ПЕТ МЪЖЕ, НО НЕ Е ОЧАКВАЛ И ОЩЕ ЕДИН НЕКАНЕН ГОСТ! MUNDO ПРОДЪЛЖАВА С ЮМРУЦИТЕ, А СЕГА СЕ ОТДРЪПВА НАЗАД, ЗА ДА СЕ ЗАСИЛИ И ДА ЗАБИЕ:

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 8FSiflV
KNEE STRIKE!

Е, JOHN CENA ЩЕ СИ ЗАМИНЕ КАТО ГЕРОЙ, ДОКАТО ДЖОНИ МУНДО ЩЕ ЦАРУВА ДЪЛГО ДЪЛГО ВРЕМЕ КАТО ЗЛОДЕЙ! СТРАШНО МАЛ ШАНС ЗА ДЖОН СИНА, КОЙТО БЕШЕ ПЕРФЕКТЕН ЦЯЛА ВЕЧЕ И СТОРИ НЕЩА, КОИТО НИКОЙ ДРУГ НЕ Е ПРАВИЛ И ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ГИ СТОРИ В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ.. РЕЗУЛТАТЪТ НАКРАЯ ОБАЧЕ Е ВАЖЕН, А ТОЙ ЯВНО ЩЕ Е В УЩЪРБ НА THE FORMER WORLD CHAMPION! ЯВНО ВИЖДАМЕ В ТОЗИ МОМЕНТ РЕЗЕРВНИЯ ПЛАН НА МУНДО, КОЙТО НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА СТОИ И ДА ГЛЕДА КАК ДЖОН ПОТУШАВА ЦЯЛА ВОЙСКА ОТ АРМИЯТА МУ С ЛЕКА РЪКА! THE ELITE CHAMPION ПОСТАВЯ ТЯЛОТО НА "THE DESERT DESTROYER", MIKE KNOX ВЪРХУ ТОВА НА СИНА! ДЖОНИ ВЕДНАГА ЗАБЕЛЯЗВА, ЧЕ СЪДИЯТА ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗПРАВЯ И ГО ПРИКАНВА ДА ЗАПОЧНЕ ДА ОТБРОЯВА!

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 3PJw1Q3

JOHNNY MUNDO СЕ УВЕРИ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРОТИВНИК НА ТУРНИРА, ИЛИ ПОНЕ НЕГОВОТО ИМЕ НЯМА ДА СЕ КАЗВА JOHN CENA! ДОСТАТЪЧНО ЧУДЕСА ВИДЯХМЕ И ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е КОЛЕДА ТОВА ЩЕ Е ТВЪРДЕ ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА, АКО НЯКАК СИ "MR. HUSTLE, LOYALTY AND RESPECT" СЕ СПАСИ В ТАЗИ НАПЕЧЕНА СИТУАЦИЯ! АРБИТЪРЪТ МАКАР И С ЛЕКО ЗАБАВЯНЕ ЗАПОЧВА ДА ОТБРОЯВА БЕЗ ДА ИМА НИКАКВА ПРЕДСТАВА КАКВО СЕ СЛУЧИ ТОКУ ЩО! МУНДО СЕ ЗАПЪТВА КЪМ РАМПАТА И ГЛЕДА КАК ВРАГА МУ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ СЕДМИЦИ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕН! ИМАМЕ ЕДНО, ИМАМЕ ДВЕ... И?

FreeRiver харесва този пост.

https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: 14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs ??? vs ??? vs ??? vs ???   14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Empty28/12/2021, 21:28

MUNDO Е ШИБАНО КОПЕЛЕ!
ПУБЛИКАТА ГО ОСВИРКВА!
JOHN CENA ЩЕ ЗАГУБИ ШАНСА ДА
СИ СПЕЧЕЛИ МАЧ ЗА ELITE ТИТЛАТА!
ТОВА НЕ Е ЧЕСТНО! ФЕНОВЕТЕ ИСКАТ
ТОЙ ДА СЕ ПОВДИГНЕ! САМО НЕ ТАКА, ПО ДЯВОЛИТЕ...
СЪДИЯТА ЗАПОЧВА ДА ОТБРОЯВА: ЕДНООООООООО...
ДВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... РЕШАВАЩИЯ МОМЕНТ... ТР... НЕЕЕЕЕЕЕЕ!
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! БУКВАЛНО В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ JOHN CENA
СЕ ПОВДИГА! JOHN CENA СЕ ПОВДИГА! JOHNNY MUNDO Е БЕСЕН!
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

ПисанеЗаглавие: Re: 14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs ??? vs ??? vs ??? vs ???   14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Empty28/12/2021, 22:13

КАК ПОДЯВОЛИТЕ СИНА ИЗРИТА ОТ ТОВА? МУНДО БЕШЕ СИГУРЕН, ЧЕ ПЪКЛЕНИЯТ МУ ПЛАН ДА САБОТИРА "THE FRANCHISE" ЩЕ СПОЛУЧИ, НО ДЖОН ПОВДИГНА КРАКЪТ СИ ПРЕДИ 3! Обаче "The Guru of Greatness" нанесе страшни поражения за бившия Световен Шампион и сега Майк Кнокс почва да се изправя преди Джон. "The Shaman of Sexy" наблюдава от рампата с изненадан поглед и се държи за главата както повечето фенове бяха шокирани, когато Джон Сина изрита на 2 и половина въпреки намесата от Елит Шампионът. Сега обаче след като фаворитът му се вдигна обратно на краката си Мундо най-после се усмихва. Той е сигурен че Майк Кнокс ще сломи Сина. Феновете скандират за Джон да се изправи. Сина също се помръдва и почва да се надига но той едвам се държи на един крак. Сигурно Джон е доста замаян след поредните няколко удара с коляно които понесе. Джон тръгва да размахва юмруци но той се боксира срещу самия въздух. Макар и да ги насочва към Майк Кнокс дистанцията между него и противника му е далеч. В момента "The Chaingang Soldier" разчита предимно на своя инстинкт. Той може да види противникът си, просто е толкова замаян че не може да го докачи. Майк Кнокс просто опира крак в главата на "The CeNation Leader" докато ръцете на Джон са свалени и го затиска с Big Boot в лицето. Джон пада в безтегловност по гръб, в средата на ринга.

Johnny Mundo: FINISH HIM!

Команди от Елит Шампионът към Майк Кнокс да довърши противникът си биват зададени. Кнокс чува думите на Мундо и поглежда към него отпращайки заплашителен поглед. Пред погледа на "The Guru of Greatness" му пречернява. Каква ли е стратегията му? Той трябва да е наясно, че ако Кнокс бие Сина, Кнокс ще получи голямо предимство и може дори да се пробва да го предизвика след това. Но също така, ако Кнокс се забави, Джон ще успее да се завърне в мачът. Ирисите на Мундо ще изкочат когато той втурачва поглед към Кнокс, с който поглед заявява на Майк Кнокс да си свърши работата, като че ли Мундо си мисли, че може да контролира действията на Майк Кнокс. Кнокс посочва към Мундо и "подсича" вратът си с показалец, с който жест му казва че идва за него след Джон Сина! Майк хваща изглежда безжизненото тяло на Джон, понеже Джон не бе помръднал през цялото това време и явно не осъзнава какво се случва....ИЛИ МОЖЕ БИ ГРЕШИМ ТЪЙ КАТО СИНА СЕ ИЗПЛЪЗВА ОТ РАМОТО НА МАЙК КНОКС, И ПРЕОБРЪЩА ХОДЪТ МУ ВЪВ:

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Kpt0BHQ
FU!!!!

HO-HO-HO! CENA PLAYED "POSSUM", ОТ КЪДЕ ЛИ НАМЕРИ ОБАЧЕ ТОЙ ТАЗИ СИЛА? Ситуацията не изглежда добре за Джони Мундо, който всеки момент ще препусне към ринга за да се опита да попречи на Сина да спечели този мач, докато Мундо се двоуми как да попречи на Сина да вземе победата, Сина прилага туш на Майк Кнокс, КОЙТО ИЗЯДЕ НЕ ПЪРВО А ВТОРО FU! Е КНОКС НЯМА КАК ДА СЕ ПОВДИГНЕ ПРЕДИ 3, ОСВЕН АКО МУНДО НЕ СЕ НАМЕСИ ОТНОВО! ЩЕ ГО НАПРАВИ ЛИ ПРЕДИ СИНА ДА ВЗЕМЕ ПОБЕДАТА? 1.....2.....? "The Guru Of Greatness" Е БЕСЕН ЗА ТОВА ЧЕ КНОКС НЕ СЕ СЛУША В ЗАРЪКИТЕ МУ И ПОЗВОЛИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ! ТОЙ УСЕЩА ЧЕ СИНА ЩЕ СПЕЧЕЛИ МАЧЪТ! УСПЯВА ЛИ "BIG MATCH JOHN" ДА НАДВИЕ МУНДО В НЕГОВАТА ИГРА?

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Cbncpl7

Spoiler:

Rainmaker харесва този пост.

Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: 14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs ??? vs ??? vs ??? vs ???   14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Empty28/12/2021, 23:09

ГЕЙМ, СЕТ И МАЧ!
JOHN CENA УСПЯ ДА СЕ СПРАВИ
С ВСИЧКИТЕ СИ ОПОНЕНТИ И ПЕЧЕЛИ
МАЧ ЗА ELITE ТИТЛАТА!
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

ПисанеЗаглавие: Re: 14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs ??? vs ??? vs ??? vs ???   14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Empty29/12/2021, 00:34

-AND YOUR WINNER - JOOOOOHN CEEEEENAAAAAAA~!

ЗРИТЕЛИТЕ ПО ТРИБУНИТЕ СА КРАКА СЛЕД ТОВА ПРЕДСТАВЛЕНИЕ И ДЕМОНСТРАЦИЯ НА НЕЧОВЕШКА СИЛА ОТ ТЕХНИЯ ИДОЛ! НЕВЪЗМОЖНОТО ТОКУ-ЩО СТАНА РЕАЛНОСТ! ДЖОН СИНА ПОБЕДИ 5-МА КЕЧИСТА ЗА ДА ПОЛУЧИ ПРАВОТО ДА ПРЕДИЗВИКА МУНДО ЗА ЕЛИТ ТИТЛАТА НА ROAD TO PAIN! Макар и Мундо да беше планувал намесата която направи в края, ТОЙ НЕ ПЛАНУВА ПОБЕДА ЗА ДЖОН СИНА, която се случи току-що след като СИНА МАТИРА МАЙК КНОКС С ВТОРО ПОРЕДНО FU! Самият Джон е леко изненадан от собствената си победа но той поглежда в ръката си и стиска юмрук, като придобива доста уверено изражение. След като сломи петима един срещу друг, и дори Майк Кнокс отнесе 2 FU-та, Джон Сина започва да вярва че става по-силен! Той става и taunt-ва към Мундо който стои на рампата с титлата си в ръце, която Мундо трябва да държи здраво защото скоро може и да я изгуби. До сега не се е намерило някой който така да отстоява на стратегиите на Мундо освен "Big Match John"!

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 SdM79Y9

Елит Шампионът който е бесен ходи назад и нарамва титлата, но не изпуска поглед от Джон Сина! "Big Match John" също конфронтира поглед с "The Guru Of Greatness". В очите на Мундо, Сина не заслужава да бъде претендент за неговата титла и той направи всичко по силите си за да попречи на Сина да получи мач срещу него за златото му, и планът му Сина да се изправи срещу 5 подбрани от него кечиста в Gauntlet Match беше превъзходен, докато Сина не постигна НЕЧОВЕШКИ ВИСОТИ спечелвайки мач в който шансовете са 90% той да загуби. В края на вечерта СИНА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА С ПОБЕДАТА И ТИТЛАТА НА МУНДО Е ПОД НЕГОВ ОБСЕГ! Двамата разменят предизвикателни думи един срещу друг и се мерят лице в лице макар Джони Мундо да отказва да отиде на ринга за да премери сили със Сина, а в место това напуска залата, нарамвайки титлата си на рамо. Джон спечели мачът, но той не трябва да бърза да се радва, защото Мундо ще се увери че Джон ще се бие за титлата му по негови условия! Но Джон сега е по-уверен във себе си и всички знаем че Мундо няма да се отърве от мач за Елит Титлата срещу Сина колкото и да му се иска! Мундо - Сина, мач за Елит титлата на RTP определено ще се осъществи! Лека вечер от нас!

TNW Presents...

Spoiler:

Rainmaker харесва този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs ??? vs ??? vs ??? vs ???   14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs  ??? vs ??? vs ??? vs ??? - Page 3 Empty

14. МЕ: Gauntlet Match > John Cena vs ??? vs ??? vs ??? vs ??? vs ???
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» 9. Gauntlet Match > John Cena vs. ??? vs. ??? vs. ???
»  10 On One Handicap Match John Cena vs. 10 men
» 4. Singles Match > MJF vs. John Cena
» 6. Singles Match: John Cena vs. Sheamus
» 3. Hell in a Cell match: John Cena vs. MJF

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: TNW Rampage SuperShow 455-
Идете на: