Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Re: Summer Scream (2021): It's Going Down for Real! 30/8/2021, 21:36
Нека да започна с това, че пожелавам бързо възстановяване на Лайок от болестта, която му попречи да участва в турнира. Бях изключително надъхан за техния мач, защото при евентуална победа на Славчов, инерцията, която щеше да събере за есенния сезон, побеждавайки потребител номер 1 на второто най-голямо събитие за годината, щеше да е нереална.
Да, това ще остане категорично като един от най-лошите ивенти в историята. Дори първоначалния кард не изглеждаше толкова масивен за Съмъра. Единствения мач, който можеше да се продаде в реалния живот щеше да е сблъсъка за Световната, който пък в крайна сметка олицетвори провала на турнира. Ясно ми е, че Косьо и Ривера имат причини за случилото се, но това не дойде от изневиделица. Целият букинг на враждата бе незадоволяващ и се крепеше на факта, че и двамата са имена с главно И. Нивото на турнира щеше да се вдигне ако позицията на този мач беше по-долу в карда.
Перфектният Мейн Ивент за тази вечер е Дамян - Денката. Не бях огромен фен на враждата им, нито пък решението Дамян да дропне ми допада, но просто това е най-големият момент за вечерта. Тази среща спечели от факта, че толкова малко мачове се изиграха и някак си натурално породи внимание около себе си. Следващите седмици ще са изключително важни за това дали Денислав става за Мейн Ивент материал, защото не смятам, че картинката около Световната ще свежне, което пък значи, че той трябва да движи нещата. Пожелавам късмет на новия Елитарен шампион и го съветвам да даде цялата креативност в първите няколко седмици на царуването си. От първото впечатление по-важно няма. Надявам се враждата с Дамян да е приключила защото трети билд за техен мач ще е лишен от още повече енергия и свежест. Хвърлете всичко сега, викнете Джонатан, бутнете Адам, вкарайте някое голямо име за опонент на Денислав ( с който до сега е нямал срещи) Избухнете, дайте див старт на шампионския живот на Рики.
Мейн Ивентът може да го дадох на горния мач, но най-перфектното изписано произведение за тази вечер беше Опенинга. Перфектната вражда, с много - многоо добра среща. Нещата се развиваха изключително гладко, Томислав и Цецо направиха нещото, което е-федърите трябва да научат да правят - да се сработваш с опонента си. След вторите постове, спокойно може да съединиш всичко изписано и нещата ще изглеждат така все едно са писани от един човек. Имаше два малки детейла, които не ме зарадваха, но те са нищо сравнение с успешния краен продукт, който се получи. Преди няколко месеца очаквах Томислав да продължи да жъне успехи, но в главата ми успех значеше победа за ИК-то срещу човек като Vasil, а не да прави мача на вечерта срещу бъдещия Световен шампион. Дайте им главния мач на Revenge, направете го Hell in a Cell и заложете куфара. Томислав направи ценната първа победа, в дебютния си мач с Рандал, но враждата трябва да отиде при Цецо преди да кешне.
Свилен и Vasil направиха това, което се очакваше от тях. Vasil се държа като професионалист и усети кога е правилния момент да дропне титлата на момче, което не е помирисвало злато от години, без да прави излишни драми. Благодарим, че не ни измъчихте с някакви 5999 редови постове, а направихте среща, която перфектно илюстрира най-красивите черти от враждата ви - забавата.
Друго нещо, което смятам, че допринесе за по-ниското ниво на турнира е набутването на Скролер и Рейна в нискобюджетни мачове. Особено на Рейна. Когато си толкова голямо име и играеш срещу втори акаунт на втория най-голям турнир за годината, спокойно може да кажем, че това е изпусната възможност. Скролера имам чувството, че си е уредил мач с Фараона просто за да си запише победа за статистиката, но не му е стигнало времето за да си доиграе мача. Не знам, за мен големите имена трябва да се изправят на големите турнири, а тези два мача се усетиха като..лек филър. Фараона спаси ситуацията, в него виждам стабилност.
Благодаря на Vili, че се нави да ми легне по подобен начин. Беше нужно дебютът ми с Brock да е доминантен и one sided. Билда не беше нещо кой знае какво, но малко егоистично и надуто ще кажа, че промотата ми с Пол бяха хайлайта на враждата. Толкова лесно и приятно с никого не съм писал..Приготвил съм интересни неща, следете.
GOAT, Dimarata, Cekoki and Blue Justice харесват този пост.
Tommy End Superstar
Location : в на майка ти четирибуквието! Join date : 16.01.2018 Posts : 2052
Заглавие: Re: Summer Scream (2021): It's Going Down for Real! 30/8/2021, 22:20
deren написа:
Нека да започна с това, че пожелавам бързо възстановяване на Лайок от болестта, която му попречи да участва в турнира. Бях изключително надъхан за техния мач, защото при евентуална победа на Славчов, инерцията, която щеше да събере за есенния сезон, побеждавайки потребител номер 1 на второто най-голямо събитие за годината, щеше да е нереална.
Мейн Ивентът може да го дадох на горния мач, но най-перфектното изписано произведение за тази вечер беше Опенинга. Перфектната вражда, с много - многоо добра среща. Нещата се развиваха изключително гладко, Томислав и Цецо направиха нещото, което е-федърите трябва да научат да правят - да се сработваш с опонента си. След вторите постове, спокойно може да съединиш всичко изписано и нещата ще изглеждат така все едно са писани от един човек. Имаше два малки детейла, които не ме зарадваха, но те са нищо сравнение с успешния краен продукт, който се получи. Преди няколко месеца очаквах Томислав да продължи да жъне успехи, но в главата ми успех значеше победа за ИК-то срещу човек като Vasil, а не да прави мача на вечерта срещу бъдещия Световен шампион. Дайте им главния мач на Revenge, направете го Hell in a Cell и заложете куфара. Томислав направи ценната първа победа, в дебютния си мач с Рандал, но враждата трябва да отиде при Цецо преди да кешне.
Трябваше да коментираш само най-интересното.
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: Summer Scream (2021): It's Going Down for Real! 30/8/2021, 22:26
Извинявам се на целия форум за моето поведение на турнира, но последните седмици бяха доста тежки за мен. Изкарах 3 дни на легло и буквално не можех да стана, дори едва ходих на работа, а относно работата бях от сутрин до вечер всеки ден и се прибирах много изморен и не можех да седна на компа да напиша един пост. Голям играч като мен и човек от екипа не бива да прави такива неща и разбирам грешката си затова обещавам, че вече ще се подобря и ще си върна старата форма. Относно останалите неща... Жалко, че се получи така турнира, но Томи - Цецо, Дамян - Денката, Васко - Свилката вдигнаха нивото. Честито на Свилката, той заслужи тази титла. Толкова време седя, джоби и чака момента си и най-после го получи.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1715
Заглавие: Re: Summer Scream (2021): It's Going Down for Real! 31/8/2021, 01:33
БЛАГОДАРЯ, ХАДЖИЕВ! ЩЕ ДАМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, БРАТКО! ФИЛОСОФСКИ И ДУШЕПЪЛНЕЩ КОМЕНТАР!
Chris Wolf BG Superstar
Location : Шумен,България Join date : 21.02.2019 Posts : 606 Age : 21
Заглавие: Re: Summer Scream (2021): It's Going Down for Real! 31/8/2021, 08:48
Scroller написа:
Извинявам се на целия форум за моето поведение на турнира, но последните седмици бяха доста тежки за мен. Изкарах 3 дни на легло и буквално не можех да стана, дори едва ходих на работа, а относно работата бях от сутрин до вечер всеки ден и се прибирах много изморен и не можех да седна на компа да напиша един пост. Голям играч като мен и човек от екипа не бива да прави такива неща и разбирам грешката си затова обещавам, че вече ще се подобря и ще си върна старата форма. Относно останалите неща... Жалко, че се получи така турнира, но Томи - Цецо, Дамян - Денката, Васко - Свилката вдигнаха нивото. Честито на Свилката, той заслужи тази титла. Толкова време седя, джоби и чака момента си и най-после го получи.
Не трябва да се извиняваш,братле!! Физическото ти здраве е по-важно. Пожелавам ти бързо и успешно възстановяване и те чакаме да се върнеш колкото по-скоро можеш! И благодаря братле, оценявам го!
Гост Гост
Заглавие: Re: Summer Scream (2021): It's Going Down for Real! 4/9/2021, 23:30
1. Singles Match > Cody Rhodes vs Shawn Michaels - Нямаше предпоставки този мач да се случи. Смятам,че след провала на завръщането на Марто, повторение не трябваше да става реалност с друг потребител, каквито и да са обстоятелствата. Например, някой да замести с Майкълс one night only. Съжалявам,че Славчов нямаше шансът да цъка, беше набрал здраво с Роудс и не беше лош build-a.
2. TNW RB Championship Singles Match > Christian Cage (c) vs. Brock Lesnar w/ Paul Heyman - Вражда, мач и развой, планирани поне месец преди това, изцяло със заслуга за deren. Подходящ човек, на когото да drop-на тази титла, дано той успее да я издигне реално. В предвид build-a и самото изпълнение на турнира - доволна съм от сработването.
3. TNW Intercontinental Championship > Extreme Rules Match Sami Zayn (c) vs. Jeff Hardy - Макар че Харди имаше леко надмощие заради типа мач, Васко със Сами не му отстъпи. Честно казано, останах учудена от финала и смяната на шампиони, тъй като единствено третия пост на Свилката бе с една идея по-силен от тези на опонента му. Така или иначе обаче, следващият носител на IC-то ТРЯБВАШЕ да е Харди. Поздравления!
4. Opening Show Singles Match > Johnny Mundo vs Randy Orton - Един от двата най-силни мача на това ППВ. Евала, в крайна сметка надделя разума. Победа бе по-нужна на Томи, за да изгради по-силен образ с Ренди. А Цецо - също искам да му дам credit, че откакто е в екипа, върши работата като за четирима и междувременно не се оплаква, че също и цъка редовно.
5. ??? - Радвам се,че Йоан се завръща, но не бих казала,че съм на 100% доволна от избора му на кечист. Не мисля,че ще се справи с Амброуз in the long run, но това си е негова преценка естествно.
6. TNW Divas Championship Singles Match > Victoria (c) vs Carmella - За мен е удоволствие да разцъквам отново в женската девизия, с кеф си писах нещата. Видях подобна муза и желание и у Цекоки, беше нормално да запази като за първи title match. Завръщането на Сев беше атрактивно, самото му присъствие в женската девизия също е интересно. Благодаря му за effort-a също да задържи тази девизия възможно най-много.
7. Johnny Gargano vs Adam Cole - Пеши в последствие си обясни ситуацията, случва се на всеки. Естествено, лично на мен ми се искаше наистина да видя двамата 1on1 отново, но дано го запазят за следващ път, особено с така замислен ending.
8. 2 on 1 Handicap Match > Minoru Suzuki & Zack Sabre Jr. vs. Tito Santana - Очаквана победа за Рейн-а, особено в предвид че цъка срещу втори акаунт. Въпреки старанието, не мога да причисля мача им към списъка с "мачове на вечерта". Нещо липсваше някакси, не видях кой знае колко химия между двамата. Нека не звучи като критика, качеството беше ОК, но душата не беше там.
9. ME: TNW World Heavyweight Championship Singles Match > John Cena (c) vs. Kurt Angle - Щеше да е горе-долу ОК, ако несъстоялият се мач не беше Main Event-a. Не знам точно какви са причините, но.. едно от огромните разочарования на този турнир.
10. CO-ME: TNW Elite Championship Singles Match > Will Ospreay (c) vs Ricky Steamboat - Мачът на вечерта. Дамян продължава да покорява върхове. Макар загубата, която бе нормално да се случи след толкова месеци reign, той показа топ-форма и се отнесе отговорно.. както винаги. На Денката му се ПОЛАГА огромния шанс да е вторият шампион ever. Той е човек, който може да поддържа темпото. Честито от мен!
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: Summer Scream (2021): It's Going Down for Real! 9/9/2021, 16:49
Този турнир е изключително странен, тъй като имаше огромен малшанс при няколко от потребителите, включително и при мен.
Искам да благодаря на всички за оказаната подкрепа към мен докато бях в болницата. Благодарности и на хората, които направиха този турнир реалност. Прегледах изиграните неща и те са се получили наистина много силно.
Надявам се сега с този рестарт на форума, със завръщането на Адам, Тео, Дерен, Йоан и с влизането в релси на Пеши, който беше болен и работеше нонстоп и Косьо чийто комп бе развален да тръгнем отново нагоре.
Благодаря и на екипа, особено на Цекоки който работеше много за форума и с неговото съдействие той функционираше.
Честито и на новите носители на титли!
Cekoki, Olympic Beast, Blue Justice and Light харесват този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1715
Заглавие: Re: Summer Scream (2021): It's Going Down for Real! 9/9/2021, 18:51
С нами Бог, братко! Остани си със здраве!
GOAT харесва този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: Summer Scream (2021): It's Going Down for Real!