Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Get The Suitcase (2021)

Go down 
+6
Scroller
Glorious_One
Geor4
Slavchov15
Martozzy
Rainmaker
10 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Don't cross Rhodes!
Mr. PAIN
Mr. PAIN
Don't cross Rhodes!

Get The Suitcase (2021) - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Get The Suitcase (2021)   Get The Suitcase (2021) - Page 2 Empty10.06.21 16:54

Let me breakdown Angle/Suzuki for ya'

Началото на враждата, Сузуки търси опонент иска да намери парче месо което след като отхапе ще се превърне в най-доминантния човек в ростъра. Главния мениджър на Rampage поканва Сузуки в Rampage на следващата седмица, за да разбере своя опонент... Kurt Angle се завръща след 2 седмици почивка и приема предизвикателството, събаряйки цялата зала. Свадата завърша с mini-brawl, от който биват разтървани с помощта на sec. guards... Следва включването на третия човек, който заема толкова голяма част от враждата, колкото и Suzuki/Angle. Точно така, говоря за Zack Sabre Junior. Kurt го побеждава, а след срещата Minoru прави опит за покушение, но Angle бива спасен именно от ZSJ. Следва големия мач на Civil War, който завършва с no contest. Suzuki-Gun invade-ват шоуто, докато Kurt е заключил своя Ankle lock и оставят мача без победител. Забележете тук, един от първите които напада Angle е точно Sabre. Човека който го спаси, сега се превръща в причината за това Angle да не стигне до грандиозна победа... И оттам разбираме, че ZSJ ще бъде с огромна главна роля в стейбъла. На шоуто след турнира, олимпийският златен медалист е повече от бесен, той иска среща с всеки един и ги поканва при него на ринга с вербални атаки. Тези атаки обаче остават с много приличен отговор от видео стената и Angle не успява дори да се срещне с някой от нападналите го. На следващото шоу, Suzuki-Gun(Minoru, Benjamin, Sabre) излизат на ринга и поканват олимпиеца при тях, а той още с излизането си изгонва ZSJ от бойно поле, демонстрирайки, че не иска да дели един ринг с него. Следва Angle да отправи предизвикателство на свой ред, той предизвиква Suzuki в 30 минутен ironman мач. Minoru с удоволствие приема и ставаме отново свидетели на brawl, но този път само със sec. guards не се получава и се налага хора от съблекалните да се включват в разтърваването. На същата вечер по-късно ZSJ има singles среща, която така и не започва. Защо? Angle го хваща в backstage и го контузва за периода от един добър месец. Останалите от Suzuki-Gun забелязват какво се случва и се втурват да помагат, но е прекалено късно за Sabre. На шоуто преди GTS, Angle бива предизвикан да поднови сериите си в Austin, Texas от Lance Archer(човек от групировката на SG), за да заложи своя златен медал. Archer търси възмездие за своя брат и за него това е един от най-логичните ходове, да отнеме най-скъпоценното на Angle - неговия медал. Kurt излиза и получава monster pop, след който шокира света и записва най-бързата победа в славната история на компанията. Suzuki-Gun след срещата се спускат и заобграждат ринга, водени от своя лидер - Minoru. Suzuki прави силно промо, в което казва, че ще затвори тази страница, побеждавайки Angle. Дори прибягва до това да нападне олимпиеца с армията си още сега, но тук се намесва и спасителя на Kurt, Adam Pearce. Той забранява на всеки един от участниците да се доближи до Angle, в противен случай ще ги остави без работа, също така изрично забранява на всеки един от тях - Taichi, Taka, Kanemaru, El Desperado, Takashi Iizuka, Davey Boy Smith Jr., Lance Archer, Shelton Benjamin, да се доближава до ринга на GTS, защото съдбата ще бъде същата - уволнение от компанията! Забелязвате ли някой от SG, на когото не е забранено да присъства край ринга? Точно така, златния трети човек, който е играл главна роля през цялото време - ZSJ. Все пак, той е контузен и се очаква да не успее да се появи и да бъдем оставени изцяло да гледаме класика между Angle и Suzuki... Без намеси, без глупости! С излъчен краен победител и веднъж завинаги да се реши кой е по-добрия от двама им. Какво ще се случи? Предстои да разберем.

GOAT харесва този пост.

Върнете се в началото Go down
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: Get The Suitcase (2021)   Get The Suitcase (2021) - Page 2 Empty10.06.21 19:21

Цитат :
TNW World Heavyweight Championship Match
The Fiend (c) vs. John Cena

TNW Elite Heavyweight Championship Match
Will Ospreay (c) vs. Daniel Bryan

TNW Intercontinental Championship Ladder Match
Shawn Michaels (c) vs. Christian Cage

TNW United States Championship Triple Threat Match
The Rock (c) vs. Sting vs. "Stone Cold" Steve Austin

Get the Suitcase Ladder Match
Johnny Mundo vs. Chad Gable vs. Big Show vs. Aleister Black vs. Bobby Roode vs. ???

30-Minute Iron Man Match
Kurt Angle vs. Minoru Suzuki

Singles Match
Kane vs. The Undertaker

Singles Match
MVP vs. Edge

Singles Match
Triple H vs. Chris Jericho

Singles Match
Sami Zayn vs. Jeff Hardy

Mixed Tag Team Match
Hangman Page & Sasha Banks vs. Stevie Richards & Victoria

Divas Action
Alexa Bliss vs. AJ Lee

The Return of Nikki Bella
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: Get The Suitcase (2021)   Get The Suitcase (2021) - Page 2 Empty12.06.21 17:39

The Fiend (c) vs. John Cena - Много силно изграждане на мача, но и нямах никакви съмнения, че Pete-FreeRiver ще бъде страхотно комбо с оглед на това, че и двамата са една идея по-нестандартни от повечето играчи. Ривъра прави блестящ run със Сина в последните месеци, като на последния турнир отбеляза и важна победа в отборния мач. Определено заслужава някаква награда за труда си, ако има музата да се задържи. Може би и заради тази подробност Pete е малко по-големият фаворит, но като нищо Ривера ще го притисне сериозно. Относно Pete, неговото царуване несъмнено започна гръмотевично срещу един колос в българските е-федове, какъвто е FreeRiver. Може това да бъде един от мачовете на годината, изключително интересно ми е какво шоу ще спретнат.

Will Ospreay (c) vs. Daniel Bryan - Още един много силно изглеждащ мач. Заплахата за пояса на Дамян става все по-голяма. На предишния турнир срещна все още проспериращ играч, а сега се изправя срещу бивш световен шампион и Hall of Famer. Определено Малкият Пакет развива Браян перфектно, но мисля, че конкретно в билда нямаше чак толкова голям заряд около него, за да влезе и като фаворит в мача, може би заради ангажиментите му. Това ме навежда и на мисълта, че доминацията на Оспри все още не е към края си. Дамян определено заслужава неговият main event run да бъде паметен, очаквам поредната класика на турнира.

Shawn Michaels (c) vs. Christian Cage - И тук шампионът има много тежко препятствие в първата си защита, в поредния в TNW ladder match. Да, Cage е RB шампион, но все още тази титла няма особено стойност, въпрос на време е да се измисли нещо по въпроса, така че това не мисля, че смъква шансовете му за успех. Предвид това, че нямаха чак толкова директни конфронтации преди мача, си мисля, че има логика и враждата между двамата играчи да продължи. Все пак смятам, че Андрей не е човек, който не прави жертви в името на шоуто, и може да видим и коронясване на Кейдж, нещо, което всички вероятно биха се радвали да видят.

The Rock (c) vs. Sting vs. "Stone Cold" Steve Austin - Интригуващ троен мач за още една престижна титла между трима много добри играчи. Доста добре се продължиха събитията, още от Пейн насам, а сега явно ще бъде кулминационната точка между тези тримата, преди може би някои от тях да стартират индивидуална вражда. Възможно е Теодосий най-сетне да сдаде титлата след доброто царуване, което направи до този момент, и по-късно да атакува някоя от главните титли. От страната на претендентите, ситуацията е доста равностойна, и двамата дават по нещо от себе си. Може би Агента трябва малко да се понапъне да разгърне повече съдържанието в промотата си, но все пак се връща след мач за главната титла, така че като нищо може да открадне пояса. Даркът обаче показва постоянство от месеци насам, което също заслужава да бъде възнаградено. Много труден мач ще бъде и за тримата.

Johnny Mundo vs. Chad Gable vs. Big Show vs. Aleister Black vs. Bobby Roode vs. ??? - Проблемът в букинга на този мач е, че Мундо изглежда прекалено издигнат над останалите, като все си мисля, че беше лоша идея да победи един от участниците чисто в Rampage. Това определено сваля от заряда на мача, на който беше посветено цяло pay-per-view. Обезателно неясният участник трябва да изиграе сериозна роля, за да върне драмата. Мундо е отвсякъде фаворит, след него може би Биг Шоу заради постоянството и лоялността му още от 2019 насам. Сомът се справя прекрасно засега, но дали е подходящият момент да окупира куфара, не съм сигурен. Рууд също е със стабилно присъствие, има си шансовете, ако някой от другите сгафи. Алистър има още доста какво да учи, но все пак е хубаво, че най-сетне получава по-голям мач.

30-Minute Iron Man Match
Kurt Angle vs. Minoru Suzuki - Поздравявам Лало за сериозното отношение по време на враждата, въпреки че нерядко имахме разминавания от едно или друго естество, успяхме да достигнем до някакви пресечни точки. Зарядът около този мач определено е голям, стипулацията вдига нивото на хайп още повече. Пожелавам успех на Косьо и приятно четене на тези, които ще отделят време да прегледат срещата.

Singles Match
Kane vs. The Undertaker - Радвам се, че виждаме тези две големи имена във форума едно срещу друго, единият от които тепърва се завръща, а другият за съжаление е пред оттегляне. Не ми хареса това, че Юлиян не беше сериозен в едното шоу и все още не е писал, което забавя и Марто, останалото според мен беше силно. Самият сегмент на турнира изгради напълно достатъчно двубоя. Всякаква логика поставя Марто като фаворит, а оттам насетне очаквам с интерес какво ще предложи и в каква вражда ще попадне.

Singles Match
MVP vs. Edge - Приятен build около този мач. Томиславов започва да влиза добре в обувките на наглеца МВП, а като за първи сериозен мач очаквам да покаже много повече отколкото на предишния турнир. Острието обаче ми се струва еднакво равностоен, което поставя доста въпросителни относно завършека. Мисля си, че ще видим dirty finish сякаш в полза на МВП, който да запази и Edge силен.

Singles Match
Triple H vs. Chris Jericho - Силна вражда направиха двамата, с доста напрежение в нея и жажда за отмъщение. Очаквам да видя същата история и в мача. Чисто игрово, Трите Хикса по-скоро е фаворитът, но никога не се знае какъв коз може да изкара Джерико от ръкава си. Мисля, че е крайно време Йоан да се насочи в борбата за някоя от титлите, а след тази вражда същото може да важи и за Сев.

Singles Match
Sami Zayn vs. Jeff Hardy - Най-сетне ще получим сблъсък между тези двамата, който според мен ще бъде един от по-оспорваните за вечерта. Вярно е, че Метъла е ветеранът, но Свилката все още чака някоя по-значима победа в последните месеци, напълно възможно е тя да дойде тук. Изключително трудно ми е обаче да предположа победител.

Mixed Tag Team Match
Hangman Page & Sasha Banks vs. Stevie Richards & Victoria - Не помня в близките години да е имало такъв mixed мач, поздравявам инициативата за което. Добре продължава нещата преди потенциален нов сблъсък между Саша и Виктория. В случая си мисля, че именно нейният тандем със Стиви ще отмъкне победата, за да наберат повече инерция.

Divas Action
Alexa Bliss vs. AJ Lee - Не знам какво точно се готви с някоя от тези двете, предполагам поне, че този мач е с целта да я издигне. Враждата беше стандартна, но все пак евала за тези, които отделят време да се занимават с женски кечисти.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Get The Suitcase (2021)   Get The Suitcase (2021) - Page 2 Empty23.06.21 0:05

Мисля,че не е проблем да изкоментираме резултатите от турнира, тъй като така или иначе останалите мачове не виждам шансове да се изиграят в скоро време, а останалите потребители, които си направиха труда да приключат навреме - съответно заслужават оценка.

The Fiend (c) vs. John Cena
- Не че имаха кой знае каква конкуренция относно класиране за "мач на вечерта", но и да имаха - просто Петьо и Ривера надминаха себе си тук. Такава психопатия не стана и на миналия турнир. Ще ме извините, но просто няма как конкретно да коментирам от началото до края всичко, което се случи - не знам откъде да започна, а и няма смисъл. Подобно творение трябва да се прочете от всички. Искам само да кажа огромно ЕВАЛА за идеите, креативността и желанието, с които подходихте. Именно такива запомнящи се Main Event-и трябва да има. Не съм изненадана,че Петьо запази на този етап, но ако продължат враждата си - виждам известен потенциал дори да си разменят титлата, дори и за 1 месец, колкото да се случи някакво разчупване и да се затруднят повече prediction-ите.

Will Ospreay (c) vs. Daniel Bryan
- Като цяло идеята за вражда между двамата е ТОП, но това не беше времето.. за съжаление. Имах солидни очаквания за мача, макар Мариан наистина да имаше сериозни проблеми с активността изминалия месец. Дръпна толкова напред с образа си, и е много жалко, че даде толкова назад изведнъж. НО.. добрата новина е,че Дамян е все още шампион. Макар и за момента да не е съумял да издигне Elite титлата на нивото на WHC-то, трябва да се признае,че влага адски много труд и усилие. Не "предсказвам" рейн-а му да продължи още дълго, дано обаче следващият шампион продължи примера. Вероятно няма да е Мариан, ако не се случи чудо, но без да имам каквато и да е идея за буукинг-а нататък, бих дала шанс на Майната. Колкото и странно да звучи след като се ОСРА яко с известно забавяне в своя си мач, ако получи сигурен "ритник" нагоре в card-a, съм сигурна,че ще покаже най-доброто от себе си. А и комбинацията е вече изпитана преди.

TNW Intercontinental Championship Match
Shawn Michaels (c) vs. Christian Cage
- Благодаря на Андрей за добрата организация и от негова страна. Успяхме много бързо да влезем в ритъм и смятам,че "предложихме" качествено четиво на останалите потребители. Очаквана победа за него естествено, в крайна сметка рейн-ът нямаше как да приключи толкова бързо. Бях най-логичният избор като опонент на този етап. Ще е удоволствие ако отново пресечем пътища, но това доста по-напред във времето естествено.

The Rock (c) vs. Sting vs. "Stone Cold" Steve Austin
- Теодосий все повтаряше,че ще има големи изненади след ППВ-то, но не предусещах, че ще е напускане. Ще използвам ситуацията за да кажа,че доводите му за това оттегляне бяха меко казано детински. Орева света,че някой го критикувал, при положение, че с месеци подлагаше deren на същото. С неговите камъни - по неговата тиква, както се казва. Не съжалявам,че бях сред хората (тези дето "знаят кои са"), които му напомняше откъде е тръгнал и че леко трябва да усеща кога уж градивната критика се превръща в досадно мърморене и опити да се самоизтъкне като нещо повече от останалите (което далеч не е). Така и не видях принос от негова страна, когато отново стана модератор, и имаше всяка възможност да промени нещата или поне да докаже,че има по-стойностни идеи от предишния главен админ. Anyways, ще спра дотук по темата. Искам да поздравя Дарк-а за спечелването на титлата. Дано не съм права като смятам,че Стинг би му омръзнал скоро, защото все пак го уважавам като играч и знам,че дава всичко от себе си, но стига да има муза. Леко съм разочарована от представянето на Агента, но доколкото разбрах има лични, или по-скоро здравословни причини да не е във форма последната седмица-две. Ще е кеф да следя враждата му с Дарк-а, и преди са правили мачове заедно, така че - два палеца нагоре за вас, момчета!

Get the Suitcase Match
Johnny Mundo vs. Chad Gable vs. Big Show vs. Aleister Black vs. Bobby Roode vs. ???
- Поздравления на Цекоки за победата. Макар да беше прекалено hype-ван преди самият турнир и това леко да отне от емоцията в самия мач, беше най-логичният избор. Сред останалите участници, Майната също имаше шансове, но се изложи здраво с огромно забавяне. Като цяло, не мога да кажа,че сблъсъкът беше кой знае какво. GTS мачовете са с огромен потенциал, има толкова много ходове, позиции, екстремни моменти, които могат да се случат, а всъщност видях 1/5-та от това, което трябваше да е (като изключим финалът, който всъщност беше 5-звезден). Все пак да кажа,че и останалите участници направиха не лошо впечатление - но просто някакси те самите не си повярваха,че могат да излязат от срещата с куфарче, и не си дадоха чак толкова много зор. Относно появата на Abyss - искам да обърна внимание по-скоро на екипа тук. Без да заявявам категорично, че момчето зад профила Blue Stahli щеше да се отнесе 100% сериозно към мача, все пак щеше да е хубаво първо да питате мен или него кога/как може да се включи, а не да се пльосне ентрада и чак после да ми се зададе въпроса ще пише или не. Беше адски неадекватно, нИдейте така, моля. Иконката на Поколени Да не говорим,че помолих от негово име, още 2-3 седмици преди буукването, да го сложите на първа позиция, за да има готова ентрада и готов боен. Това така и не стана. Но няма значение. Да сме живи и здрави, както се казва. Very Happy

30-Minute Iron Man Match
Kurt Angle vs. Minoru Suzuki
- Останах учудена, че мачът отново завърши с равенство. Не че двамата не писаха равностойно, но наистина ми се искаше да видим категоричен победител. Не знам дали ще се "срещнат" и трети път, но ако трета битка стане реалност - то отново бих заложила на Косьо. Нека не бъда разбрана погрешно, в никакъв случай не го фаворитизирам. За никого не е тайна,че на лична основа комуникацията и "химията" ни е под критичната нула, но няма как да не оценя играта му високо. С Енгъл е в зоната си, и на извънземно ниво. А относно Рейнмейкър-а - попринцип всеки негов мач може преспокойно да се конкурира за мач на годината, да речем,че е еталонът на по-новата ера. Сега, когато дори освежава образа си с включването на стейбъл, е още по-колоритен. Просто ми се иска да слезе съвсем за кратко от "върха", и след това скоростно да се върне на него. Под връх не визирам титли, а репутация.

Singles Match
Kane vs. The Undertaker
- Едва ли има човек, който да НЕ е разочарован от Юлиян. Тази негова изцепка ми напомня изцепките му от "младините" му в EWF. Не е адекватно да поемаш някаква отговорност, било то към форум, и да не вложиш една капка усилие. Да не говорим,че показва неуважение към играч от ранга на Марто. Безпредметно е дори да очакваме боен пост, така че бих посъветвала да се даде на Тейкър втори последователен такъв, който да е тотален squash.. и ако ще има някакъв angle между Taker-Mankind, да се работи над него.

Singles Match
MVP vs. Edge
- Очаквана, но леко прибързана победа за MVP. Нека това не звучи като критика - Томи заслужено elevate-ва с образа си. Но по-големи поздравления отправям към Миленка - не е лесно да се играят два мача наведнъж и да се поддържа такова ниво. Особено поради факта,че тя още не е привикнала на 100% с Острието. Мисля,че ще подобрява представянията си все повече и повече. Същото важи и за Томи.

Singles Match
Triple H vs. Chris Jericho
- Build-a отиде на кино. Щеше ми се наистина да видя поне няколко поста back to back, защото ми допадна химията между Сев и Йоан, но уви. Не знам на кого се дължи провалът, според мен вината е поделена, но може би не трябваше да се стига до мач на турнира to start up with. Или много, много, много бързо да се включи някакъв план Б.. т.е намеса от трето лице, за да се замаже ситуацията. Жалко за сблъсък с такъв потенциал..

Singles Match
Sami Zayn vs. Jeff Hardy
- Не бих желала да обидя който и да е от двамата, но този performance не беше за ППВ, а за седмично шоу. Не защото го съставиха като сегмент, а защото изписаха много, а ми се стори малко. Всичко би се усмислило, ако е част от build up-a и Харди се върне, заставайки отново на пътя на Зейн и в последствие, оформяйки Тройна Заплаха за ИК-то. Но ще видим с времето. Просто ми се щеше да ги видя и в директен сблъсък, тъй като до турнира бяха постоянни и изградиха солиден momentum.

Mixed Tag Team Match
Hangman Page & Sasha Banks vs. Stevie Richards & Victoria
- Финалът got me feeling like... "??????Това ли е краят наистина??????". Ще бъда честна, поддържаше се едно порядъчно и приемливо ниво по време на цялата среща, но последният пост просто не беше worth за победа. И без това имаше забавяния и при други срещи, можеха да довършат доста по-ефектно. Отново, съжалявам,че давам ниска оценка, особено на тези играчи (Баев, Цекоки, Миленка), но не изпипаха добре нещата тук.

Divas Action
Alexa Bliss vs. AJ Lee
- Ами... няма вариант, в който такъв мач да е приемлив. Не видях особена идея в развоя на събитията. Естествено, това е в резултат на липса на време, НО..да речем,че очаквах доста, доста, доста повече. Леко прехвалих момчетата, надявам се е само моментно отпускане от тяхна страна.

- Радвам се,че успях да навия Габи за това завръщане. Видно, няма кой знае колко време на разположение, но всяко ЖЕНСКО попълнение е от огромно значение, дори да става дума за part-time изяви. Винаги може да се измисли нещо в последствие, или пък за пълнеж в кард-а. От друга страна, и аз направих завръщане в женската девизия (вече за по-дългосрочен план) и се впускам в нов, коренно различен образ. Над 10 години все играя с Кели, и реших този път да изненадам и себе си. Кармела ми се стори най-близо до темперамента ми, но ще видим докъде бих стигнала. Дано с Габи все пак заформим стойностна вражда, поне докато тя свикне отново с е-фед режима.
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: Get The Suitcase (2021)   Get The Suitcase (2021) - Page 2 Empty23.06.21 14:35

1. Opening Show: Get the Suitcase Ladder Match > Johnny Mundo vs. Chad Gable vs. Big Show vs. Aleister Black vs. Bobby Roode vs. Abyssц - Сериозно обмислям в този форум вече повече от трима потребители в един мач да няма. Винаги има забавяне, винаги трябва да се мисли "План Б", за да завърши въпросния мач. Cekoki бе едно ниво над останалите в срещата, както по редовност, така и по игра. Определено този човек заслужи куфара по всички показатели. Огромният плюс е, че много потребители успяха да блеснат в този важен сблъсък. Бе дадено поле за изява на хора, които по принцип не участват в големи битки. Майната, Сома и Имейла ми направиха добро впечатление. Гената, който се забави с постовете не мога да го виня. Винаги ще се случи нещо в подобен тип сблъсъци, ясно ми бе още преди да започне срещата, но този турнир бе измислен от deren преди време. На мен ми се искаше да има куфар, вместо скучните ключове, затова оставих нещата така. Едва ли обаче догодина този турнир и тази стипулация ще съществуват.

2. Singles Match > Sami Zayn vs. Jeff Hardy - Това тук със сигруност ще влезе в номинациите за "Feud of the Year". Двамата играят ролите си прекрасно, разказват една страхотна история седмица след седмица и съм изключително доволен от тях. Постепенно тази вражда се превръща в нещо специално. Изпълниха точно това, което исках от тях в този сегмент. Chris Wolf и VaskoMetala имат невероятна химия по между си и се допълват взаимно и изглеждат като мейн ивентъри. Те заслужават по-голяма сцена на която да блеснат, затова именно и тяхната програма ще продължи още време.

3. Mixed Tag Team Match > Hangman Page & Sasha Banks vs. Stevie Richards & Victoria - Адмирирам решението за подобни мачове. Приятно раздвижване на карда са, отличават се като нещо свежо. В подобен тип срещи не очаквам пет звездни класики, а да видим нещо различно, което да е встрани от останалите двубои на турнира. Мачът се получи добре, дължината му бе прилична, защото колкото и да е добър Cekoki с Victoria и Richards, те са странични акаунти, не трябва да забравяме този факт. Сега искам да видя Adam Page и Sasha Banks в нещо ударно, нещо силно.

4. TNW United States Championship Triple Threat Match > The Rock (c) vs. Sting vs. "Stone Cold" Steve Austin - Който и да си бе тръгнал като шампион от тази тройна заплаха, нямаше да е незаслужено. Все пак, това направи ne sum darka. Усилията му се отплатиха. От миналата година насам той е много по-отговорен и различен човек, което се нрави на екипа и всички вътре забелязваме усърдната му работа и съответно я възнаградихме. Агента от Сливен се превръща в една от най-големите звезди във форума, постепенно и неговият момент ще дойде. Решението Тео да загуби точно тук титлата бе взето лично от него и в това няма никакъв проблем. The Rock даде каквото може за USA титлата, сега нека видим дали Sting ще бъде един достоен наследник.

7. Half-Hour Show: TNW Intercontinental Championship Ladder Match > Shawn Michaels (c) vs. Christian Cage - През годините с Вили сме били в различни отношения. Когато тя се завърна във форума бях изненадан и не знаех как да се почувствам. След като видях какво желание има, как всячески се опитва да помага, наистина се зарадвах. Никога сме нямали 1 on 1 мач за цели 12 години и сметнах, че е време това да се промени. След като разбрах, че Ladder Match-овете са и любимият тип двубой, веднага реших кой ще е съперникът ми на "Get The Suitcase". Преди 2015 с нея винаги сме били страхотен екип за форума. Сега бяхме такъв за първи път в кеч сблъсък. Тя има много различен стил от моя, много по директен и екстремен, защото тя винаги е била фен на хардкор правилата. Понякога не се сработвам с подобен тип опоненти, но тук двата ни различни способа на игра се сработиха просто прекрасно. Смятам, че направихме един достоен Ladder Match. Резултата може би бе предизвестен, но за мен бе удоволствие!

8. Singles Match > MVP vs. Edge - Възникналите проблеми с рутера на Мая направиха така че този двубой да не протече по план. Все пак, тя и Томиславов се стегнаха и за отрицателно време успяха да направят необходимото, за да може тази среща да се осъществи. Малко хора в днешно време се справят толкова безпроблемно с подобна ситуацияа и тези двамата заслужават уважение. Мачът не бе от най-красивите, нито от най-запомнящите се, но важното е, че се изигра навреме. Победата можеше да отиде както при Edge, така и при MVP. В крайна сметка, явно двамата са решили MVP да си тръгне като победител и може би в това има някаква логика, съдейки по начина по който ще се развие кариерата на Томиславов.

11. 30-Minute Iron Man Match > Kurt Angle vs. Minoru Suzuki - Един красив е-фед сблъсък. Двамата показаха на миналия турнир, че могат да се сработват прекрасно, а тук усъвършенстваха връзката по между си и дариха TNW с един уникален, техничен и контроверсиален сблъсък. За съжаление егото на двамата потребители наклони везните към второ поредно равенство, като за мен тук трябваше да има победител. Никой обаче не искаше да отспъти победата на другия, колкото и равностойни да бяха. Малцина са тези, които се допират до играта на Алфата, Косьо в тази седмица, на този турнир - бе един от тях. Вече 6-7 месеца Mr. Pain играе на високи обороти и не намаля темпото дори и за миг. Това не вярвах, че някога ще се случи. Той може би човекът в най-добра игрова форма в момента. Suzuki-Gun се очертава като една силна фракция. В TNW обаче има и друга такава, ха-ха-ха! Направете нещо по въпроса!

13. ME: TNW World Heavyweight Championship Match > The Fiend (c) vs. John Cena - Поредният мач-шедьовър с участието на Pete Apple! Тук трябва да отдадем и заслужнето на FreeRiver, който отговаряше адски силно и креативно на постовете на Pete. Двама велики играчи, хора, които разбират е-фед бранша до всяка една тънкост и ни предложиха нещо незабравимо. Двамата се разбират много добре във форума, което е и причината да видим толкова интересни неща от тях. Имаше комедия, имаше ужаси... А може и да не ви се вярва, но в сблъсък на The Fiend най-сетне имаше и професионален кеч! Страхотно главно събетие, което осмисля турнира и прави така, че първото и най-вероятно единствено издание на "Get The Suitcase" да бъде закрито запомнящо се и достойно. Най-хубавото е, че програмата между Apple и River-а ще продължи!
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: Get The Suitcase (2021)   Get The Suitcase (2021) - Page 2 Empty25.06.21 19:19

Цитат :
The Fiend (c) vs. John Cena went to no contest

Will Ospreay (c) vs. Daniel Bryan did not take place

Shawn Michaels (c) def. Christian Cage

Sting def. The Rock (c) and "Stone Cold" Steve Austin

Johnny Mundo def. Chad Gable, Big Show, Aleister Black, Bobby Roode and Abyss

30-Minute Iron Man Match
Kurt Angle vs. Minoru Suzuki went to a time limit draw

Singles Match
Kane vs. The Undertaker went to no contest

Singles Match
MVP def. Edge

Singles Match
Triple H vs. Chris Jericho did not take place

Singles Match
Sami Zayn def. Jeff Hardy via count-out

Mixed Tag Team Match
Hangman Page & Sasha Banks def. Stevie Richards & Victoria

Divas Action
AJ Lee def. Alexa Bliss

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Get The Suitcase (2021)   Get The Suitcase (2021) - Page 2 Empty

Get The Suitcase (2021)
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» The Showdown (2021)
» GET THE SUITCASE MATCH
» AEW Revolution 2021
» Revenge (2021)
» FASTLANE (2021)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2021-
Идете на: