Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 11. Segment with Daniel Bryan 13/3/2021, 19:13
...
GodNikolov TNW Hall of Famer
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
Заглавие: Re: 11. Segment with Daniel Bryan 20/3/2021, 15:57
Дами и господа, добре дошли обратно в Adrenaline! След чудесната тройна заплаха, която спретнаха Big Show, Fandango и Zack Ryder е време шоуто да продължи. И то по какъв начин само! Тази вечер в шоуто ще се появи „The Yes Man“ himself - Daniel Bryan! Очакваме го всеки момент, но нека видим защо D-Bryan ще се появи тази вечер в San Antonio, Texas... Миналата седмица наблюдавахме Retirement Speech-a на Браян в главното събитие на Adrenaline! Eдин емоционален момент, който обаче бе потушен от суперзвезда на... RAMPAGE! Вижте отново какво се случи през изминалата седмица, след това очакваме „The American Dragon“!
Spoiler:
- НО НЕКА ВИ КАЖА ЕДНО ПОСЛЕДНО НЕЩО... DANIEL BRYAN ВИНАГИ Е КЪРВЯЛ, В МОМЕНТА КЪРВИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА КЪРВИ TOTAL NONSTOP WRESTLING... ЗАВИНАГИ! ВСИЧКО СЪМ ПРАВИЛ ЗАРАДИ ВАС, НО ЕРАТА МИ ПРИКЛЮЧИ... И ИСКАМ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ДА СЕ ИЗПРАВИТЕ НА КРАКА, ЗАЩОТО Е РЕД ДА ЗАВЪРШИМ ТАЗИ ПРИКАЗКА ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО ЗАПОЧНА В TNW! LET'S GO, DETROIT... LET'S GO, WRESTLING FANS AROUND THE WORLD... YES! YES! YES! YES! YES!*YES! YES! YES! YES! YES!*
- DANIEL BRYAN! *McIntyre започва да се задъхва* ТОВА НЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ ТИ МОМЕНТ ТУК! АЗ И ТИ.. НА PAIN XII!WOOOOOOWWW!
- Ladies and Gentlemen, please welcome, A Total Nonstop Wrestling Hall of Famer... DAAAAAAAAAAAANIEEEEEEEELLL... BRYAAAAAAAAAAAAAN!!!
SAN ANTONIO, TEXAS IS GOING WILD!!!
ЕТО ГО И НЕГО! WILLIAM REGAL, ADAM PEARCE, RAMPAGE, ADRENALINE... DREW MCINTYRE ОЧАКВАТ ОТГОВОРИ ИМЕННО ОТ ТОЗИ ЧОВЕК - BRYAN DANIELSON! Браян излиза тази вечер на ринга, за да отговори на предизвикателството, което Pearce и McIntyre му хвърлиха в Rampage. Но не само тогава, но и в миналото издание на Adrenaline. „The Scottish Psychopath“ дръпна спусъка в най-неподходящия момент за Bryan - когато той се сбогуваше, заедно с жена си - Brie Bella с Total Nonstop Wrestling. Точно тогава Drew удари. Атака с Claymore, след което изтичвайки към феновете и предизвиквайки Браян на „The Grandest Stage of Them All“ - PAIN XII. Този двубой вече се брои за официален от Pearce и McIntyre, но сега ще получим отговора от Браян - остава ли той част от компанията и ще приеме ли предизвикателството за мач, който ще противопостави две от най-големите звезди, съответно на Rampage и Adrenaline. Браян е с изключително сериозна физиономия на лицето си, но все пак поздравява тези прекрасни хора в Тексас, които са тук за да чуят какво е решил той. Вдига ръцете си, а залата започва: YES! YES! YES! YES! YES! ПРИКАЗКА! Браян влиза в ринга, като този път не се качва на въжетата, явно нещата са повече от сериозни.
Crowd: DANIEL BRYAN! DANIEL BRYAN! DANIEL BRYAN!
„Mr. Small Package“ веднага иска да му бъде подаден микрофон, което означава че ще чуем намеренията на Браян оттук-нататък още сега! Изключително съм нетърпелив, драги зрители... Вярвам, че и вие! Време е да чуем члена на залата на славата - DANIEL BRYAN!
FreeRiver, Yuliyan, Tommy End and VaskoMetalista харесват този пост.
GodNikolov TNW Hall of Famer
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
Заглавие: Re: 11. Segment with Daniel Bryan 20/3/2021, 16:31
- HOW'S IT GOIN', SAN ANTONIOOOOOOOO?! *YES! YES! YES!* Ще се овладея от емоции тази вечер, въпреки че сте прекрасни и ви благодаря за прекрасното посрещане! Но тази вечер съм тук - пред вас, само заради двама души. Знаете ли... Тази вечер не трябваше да се появявам отново. Трябваше да съм вкъщи с двете си деца и с жена ми - Brie и да наблюдаваме заедно случващото се в TNW преди най-голямото събитие - PAIN XII. За огромно съжаление обаче, миналата седмица се случи нещо ужасяващо за фамилия Danielson. Бях жестоко атакуван от... От Drew McIntyre. *BOOOOOOOOOOOOOOOOO!* Точно така - „The Scottish Psychopat“, „The Chosen One“... Един истински звяр на професионалния ринг. Бях атакуван и то в най-неподходящия момент. Когато обявявах своето пенсиониране от този ринг. Очите както на мен, така и на жена ми, така и на всички вас бяха пълни със сълзи. Но Дрю помрачи този толкова специален за нас момент. И на каква цена?! За да се обяви война между Rampage и Adrenaline. И не само това... Drew ме предизвика на двубой на най-грандиозното кеч събитие! *YES! YES! YES!* Веднага след шоуто телефонът ми звънна - беше главният мениджър на шоуто и мой ментор - William Regal! *YEAAAAAAAAAAAAAAH!* Звънна ми да обсъдим ситуацията и да ме помоли да приема. Аз му отказах.*BOOOOOOOOOOOOO!* Не виждах защо трябва да продължавам, като го помолих само да ми уреди поява тази вечер, за да обявя окончателното си решение. Дами и господа, окончателното ми решение за двубой между Daniel Bryan и Drew McIntyre на PAIN XII в крайна сметка е... *BOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!*
- YE-E-E-E-E-E-E-E-E-ES~!!!
SAN ANTONIO, TEXAS IS GONNA' BLOW!!!
- WILLIAM REGAL ПРОМЕНИ РЕШЕНИЕТО МИ... BRIANNA DANIELSON ПРОМЕНИ РЕШЕНИЕТО МИ... ADAM PEARCE ПРОМЕНИ РЕШЕНИЕТО МИ... DREW MCINTYRE ПРОМЕНИ РЕШЕНИЕТО МИ!!! ДРЮ, НЕЩАТА СТАНАХА ПОВЕЧЕ ОТ ЛИЧНИ! АТАКУВАЙКИ МЕ ПРЕД СЕМЕЙСТВОТО МИ, ТИ ПОДПИСА СМЪРТНАТА СИ ПРИСЪДА... И ОБЕЩАВАМ ТИ, КУЧИ СИНЕ... НЕЩАТА ЗА ТЕБ ЩЕ СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ УЖАСЯВАЩИ ОЩЕ ПРЕДИ PAIN XII! DREW MCINTYRE - DANIEL BRYAN AT PAIN XII... IT'S OOOOOOOOON~!!!
ДАМИ И ГОСПОДА, ОФИЦИАЛНО Е!!! DANIEL BRYAN СРЕЩУ DREW MCINTYRE НА НАЙ-ГОЛЯМОТО КЕЧ СЪБИТИЕ ЗА ГОДИНАТА - PAIN XII! Войнът на Rampage срещу сърцето и душата на Adrenaline! Чухте и от думите на Браян, че нещата между тези двамата вече са повече от лични. Браян напуска ринга, а залата ще се взриви от скандирания на името му! Останете с нас, драги зрители, защото това вече все по-интересно шоу продължава и след рекламите!