Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
- Ladies and gentlemen, the following contest is from, Kurt Angle's invitational series, making his way to the ring, from Pittsburgh, Pennsylvania, weighting in this morning at 240 pounds, He is "The Only Olympic Gold Medalist in Professional Wrestling History"... KURT ANGLE!!~
YOU SUCK... YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...
It's time to go olympic! Kurt Angle, каза преди няколко седмици, че той ще продължи да дава шанс на новобранци да се пробват, да отнемат олимпийския му медал като го победят... Ето, че "The Olympic Gold Medalist" държи на своята дума. Намираме се в San Antonio, Texas, най-голямата звезда от този град е "The Showstoppper" Shawn Michaels. Съмнявам се, че ще видим точно него тук, защото все пак това е предизвикателство за състезатели, които не са толкова известни. "The Olympic Hero" се задава в началото на рампата, а с влизането му чуваме и започването на "любимите", на Angle - "you suck" chants. Той отправи предизвикателството миналата седмица към Edge за Pain, точно заради това, защото иска да изтрие, това което Edge създаде. Обаче според него, за да се случи това, той трябва задължително да си уговори среща на ринга с "The Rated-R Superstar". За негово огромно съжаление, Edge отказа предизвикателството му, без дори да му мигне окото. Kurt Angle не прие този отказ добре, точно обратното, той тотално превъртя и реши да заземи Edge за стотни от секундата в тепиха. Тази вечер, младокът, който ще получи този шанс... Ще трябва да се изправи срещу една много разгневена кеч машина. Зад олимпиеца се движат, както обикновено и два униформени служители на реда, които са наети да пазят златния медал. Angle крачи по рампата като същински танк! Той, гордо е изправил главата си горе и е уверен, че тази вечер ще успее да запише пета поредна победа след завръщането си... Kurt дори вече започва да приема тези скандирания като някаква шега, той се е подхилква под носа си, докато изминава своя път по рампата...
YOU SUCK... YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...YOU SUCK...
"The Only Olympic Gold Medalist in Professional Wrestling History" стига до металните стълби и бавно се покатерва по тях, следва да премине и през ръба на ринга, където оглежда eдна малка група от хора в San Antonio, които скандират "you suck" chant-ове... Angle се промушва между второто и третото въже и влиза на ринга... С влизането си, той разперва ръцете си в страни, искайки да демонстрира, че той е the best around. Колеги, бяхме започнали да говорим за случващото се между "The Rated-R Superstar" - Edge и "The Olympic Gold Medalist" - Kurt Angle... Интересно ми е, дали Edge ще отговори по някакъв начин за Angle Slam-а, който олимпиеца му нанесе. Edge е известен именно с това, че той не остава подобни ситуации без отговор, но както виждате so far nothing happened. Kurt Angle посочва на офицерите да изкарат медала му от малката кутийка, в която той бива съхраняван... Олимпийският златен медал е изваден и вдигнат високо във въздуха, това е залога тази вечер, дами и господа! Всички камери биват насочени към чистото злато, към най-голямото отличие, за което всеки един атлет мечтае да спечели. "The Olympic Gold Medalist" отново гордо разперя ръцете си в страни, защото знае, че той е единственият в този бизнес, който е печелил златно отличие от олимпийски игри! Музиката на Angle започва да притихва, но феновете ни изобщо не го правят! На това му се вика публика... Kurt се приближава до ring announcer-a и иска микрофона му, с който бе представен преди малко. Той му бива връчен в ръцете, нека чуем какво ще каже олимпийската американска гордост за наскоро случилите се събития...
HeartBreaker, Yuliyan, Scroller, Rainmaker, Tommy End and Blue Justice харесват този пост.
- Знаете ли, никога не съм вярвал, че някой ще изпита толкова голям страх от мен, че да се скрие чак в дън земя. Миналата седмица, аз отправих предизвикателство към категоризираната суперзвезда, която си е втълпила по някаква странна причина, че е the almighty Undertaker! Обаче знаеш ли какво, Edge? Разликата между теб и The Undertaker e, че той просто щеше да ме хване за гушата в момента, в който отправя предизвикателството! But you my friend... Какво направи ти? Обърна гръб на най-опасния son of a bitch в тези съблекални и просто си помисли, че ще си тръгнеш сякаш нищо не е станало. Не, не позна! В секундата, в която обърнеш гръб на олимпийския златен медалист, биваш наказан! И това на което наистина не можах да повярвам е, че ти наистина си мислиш, че си нещо... Ти си нищо! Бивш световен шампион, а бива проснат като ученичка от първи клас. Adam, аз го знам и ти го знаеш, you are just afraid of me! Всеки един hometown герой, срещу който съм се изправял има по-големи топки от твоите! Те въпреки, че знаят, че ще загубят, излизат тук и се пробват да се докажат, а ти?! Ти, световния шампион, великата категоризирана суперзвезда се скри като мишка. You ain't The Undertaker, Edge... Напомняш ми повече на Doink the Clown, отколкото на The Deadman. Сещаш се защо, нали? Защото си един клоун, който се крие зад маската си! Me? Well... I AM THE WRESTLING MACHINE, BITCH! И всеки, който е имал смелостта да се изправи срещу мен знае как стоят работите...You either tap or you die! Знай едно, Edge... До Pain има време и аз ще се погрижа, ти да приемеш моето предизвикателство, ако се наложи ще дойда до toronto или до death valley, it doesn't fuckin' matter! По един или по друг начин, ти ще се изправиш срещу мен! И си прав за едно нещо... IT'S ABOUT ME! I WANT MY REDEMPTION! You buddy, си първия човек през който АЗ трябва да премина, за да започна една нова история! Историята на най-добрия кечист на планетата... И всички вие ''Angle поглежда феновете'' сте добре дошли на моя влак, който е с мен ще печели, който е до мен ще бъде уважаван, а който срещу мен ПРЕГАЗЕН! Сега, докарайте опонента ми за тази вечер, дори не искам да знам и името му, в секундата, в която влезе на този ринг... I will show you what I mean! OH IT'S TRUE, IT'S DAMN TRUE!
Petioo09, HeartBreaker, FreeRiver, Yuliyan, Scroller, Rainmaker, Tommy End and Blue Justice харесват този пост.
LoveToFight Premium Member
Location : Belfast, Northen Ireland Join date : 30.03.2015 Posts : 16 Age : 65
- And now, please welcome his opponent for tonight's 'bout, he is from San, Antonio, Texas - Trevor Blanchard!!~
WOW, феновете в Texas, направо полудяха! Добре известен на града си е Trevor Blanchard, виждаме дори, че си има и собствена червена роба и доста вулгарен стил показва на слизане по рампата! Успя да направи известната закачка с ръката, с един от феновете. Ако този човек, успее да оцелее трите минути срещу Kurt Angle, ще успее да си тръгне с олимпийския му златен медал... Въпроса е, дали той притежава тези качества, защото от това което сме виждали, от досегашните опоненти на Angle, то никой от тях не успя да се справи със задачата. Дори никой не е бил близко до това да стигне, до края на лимита! На пръв поглед, Trevor Blanchard изглежда на способен мъж, но колко е способен ще разберем всеки момент... Kurt каза, че няма изобщо да търси запознанство със своя съперник, така че Blanchard трябва да започне да си отваря очите...
Angle is not wasting any time, he jumps on his opponent with fast kicks, after that he throws a punch which is followed... by a violent European Uppercut!!~
A perfect attack sequence by "The Olympic Gold Medalist"...
ANGLE Е НЕКОНТРОЛИРУЕМ! Той спази своята дума, дори не остави съперника си да съблече своята роба, направо му се нахвърли с светкавични ритници в ребрата за здрасти, после забоде му коварен punch, а видяхте току-що и бруталния европейски ъперкът, който инкасира в брадичката на Trevor Blanchard! Официално лице на срещата дава сигнал за гонга, а той бива бит! Трите минути текат, олимпийският златен медал е заложен на карта... Angle слага своите презрамки, подготвяйки се за поредното олимпийско шоу! Kurt отправи доста тежки и неприятни думи по адрес на Edge, които ви гарантирам, че изобщо не са му се харесали... Ще получим ли отговор или "The Rated-R Superstar" ще остави и тези дела на Angle безнаказани?! Blanchard започва замаяно да се изправя на крака, а Angle хваща робата му и я изтръгва от гърба му! В момента, в който Trevor остава без нея, той пробва да забоде саблен удар на Kurt, but not today! Angle вижда връхлитащият го удар с орловото си око и минава под него-о-о... GERMAN SUPLEX! ХО-ХО-ХО, ANGLE НЯМА ДА СИ ГУБИ ИЗОБЩО ВРЕМЕТО! San, Antonio, Texas избухва силно след suplex-a. Тази експлозивност на Kurt, просто е неописуема... Blanchard прави опити да се изправи на краката си и протяга ръката си напред, той се моли на олимпийската гордост да бъде пощаден... "The Only Olympic Gold Medalist in Professional Wrestling History" не може да вземе решение, какво да прави с този... Времето обаче си тече, може би и точно това е тактиката на Trevor, той осъзнава, че единствения начин да си тръгне с медала е само ако изтече времето. "- GET UP!", изкрещява Angle на опонента си. Trevor Blanchard започва бавно, внимателно и предпазливо да се изправя, дори използва обтегачите за защита. Kurt Angle, няма да чака повече! Той директно се нахвърля с тупалки върху съперника си и-и-и още един европейски ъперкът, този бе още по-силен! На камерата се видя, как плюнката на Blanchard фръкна във въздуха при удара... Angle рязко сграбчва своя съперни-ик... OVERHEAD BELLY TO BELLY SUPLEX! На часовника е изминала минута и половина, което означава, че на олимпийския златен медалист му остава само още толкова, за да приключи с тази среща! Angle вдига San, Antonio на крака, той дава сигнал, че ще приключва с екшъна за вечерта... На Trevor Blanchard му е трудно дори да се навдигне, такъв бой не му бяха хвърляли от бая време, но това получаваш като се изправиш срещу побеснялата кеч машина! Ето, че Blanchard е полуизправен вече, а на Kurt само толкова му и трябва, той моментално хваща в гръб съперника си-и-и... ANGLE SLA-AM!! BIG HIT BY ANGLE! Kurt се изправя на крака и минава в wrestling machine mode. "The Olympic Gold Medalist" сваля своите презрамки и започва да крещи като изтърван от джунглата... Хищника усеща, че плячката е готова да бъде разкъсана!
Angle goes for the ankle, Blanchard has nowhere to go!
Angle grabs the ankle-e... THE ANKLE LOCK IT'S LOCKED-IN! Angle keeps his excruciatingsubmission hold!!
ТОВА ЩЕ Е КРАЯ ЗА TREVOR BLANCHARD! "TAP or DIE... TAP or DIE... TAP or DIE", чувате San, Antonio! Ето, че си имаме и нов trend chant! Blanchard реве като ранена мастия в средата на ринга и е на път да се предаде... Печели ли Kurt Angle пети пореден мач?!
Petioo09, HeartBreaker, FreeRiver and Tommy End харесват този пост.
- Ladies and gentlemen, your winner via submission... "The Only Olympic Gold Medalist in Professional Wrestling History" - KURT ANGLE-E!!
Невероятна работа от олимпийската гордост! За пореден път демонстрира, че е по-добре да стоиш далече от радара му... Blanchard дори за секунда нямаше шанс да спечели тази среща, единственото хитро и умно нещо което направи, бе да се моли на Angle. Колкото и жалко да ви звучи, това беше тактиката на Trevor за тази вечер и добре видя, че тя не сработи! "The Olympic Gold Medalist" както обикновено реши да си поиграе малко повече с глезена на съперника, дори вече след като е приключила срещата. Официално лице пробва да се намеси, но особено не успя да помогне на Trevor Blanchard да се измъкне... Kurt лично реши кога да приключи с хвата си, а сега виждаме и яростта изписана в очите му! Angle пуска лъвски рев в залата и вдига своите ръце победоносно във въздуха! Пети пореден успех зад въжетата за Kurt Angle, откакто той се завърна. Единственият, който успя до някаква степен до момента да се опре на Angle е Sgt. Slaughter, но дори вече и той не е част от нашата компания! Феновете са тук, за да припомнят веднага на "The Only Olympic Gold Medalist in Professional Wrestling History", за 'любимите' you suck chants! Преди началото на тези серии, Kurt Angle нападна по брутален вербален начин "The Rated-R Superstar", отговор както виждате - все още няма! Олимпийската американска гордост заяви, че ще търси под дърво и камък Edge, ако се налага. По всичко си личи, че наистина ще трябва явно да хваща първия влак за Торонто и да го търси, because "The Rated-R Superstar" is not here! Kurt Angle изкарва врата си между второто и третото въже, за да бъде награден със своя медал, както традицията гласи! НО, НО... КАКВО СТАВА?! СВЕТЛИНИТЕ В ЗАЛАТА ИЗГАСВАТ...
Petioo09, HeartBreaker, FreeRiver, Dimarata, Tommy End and Blue Justice харесват този пост.
Тъмнината в залата започва да кара феновете да освиркват предстоящите събития! Тя обаче бива нарушена, тъй като седящият в средата на ринга Kurt Angle, бива озарен от лъч светлина! Това обаче изнервя до известна степен "The Olympic Gold Medalist", който започва да се оглежда във всички възможни посоки за Edge, който всеки знае, че е способен на подобни деяния! От него обаче няма и вест, а Angle започва да крещи, приканвайки го да се покаже наяве! Изведнъж обаче светкавица гръмва в залата, а "The Fateful One" се показва на огромния titantron...
- Kurt Angle... The One and Only... "The Wrestling Machine"... Кърт, страхът е нещо много лошо... Нещо, което кара хората, което кара теб да живееш в миналото... Нещо, което смяташ, че ако отвориш широко обятията си - ще те избави от болката.. Не, Кърт, не! Именно страхът, за който ти говориш е вселен дълбоко в теб, в душата ти! Единственият начин да се избавиш от него, е като платиш именно с най-ценното ти - your soul! Аз не се страхувам, не! Преди две години, аз бях този, който успя да всее именно този страх във всяко едно име, което се намираше в съблекалнята тогава, а и до ден днешен! Страх, който провали хора като Finn Balor, Rey Mysterio, Steve Austin, както и Diamond Dallas Page! Смяташ, че като поглеждаш назад и се връщаш хиляди стъпки по вече утъпкания и окървавен път ще успееш да промениш историята? Мислиш, че ще успееш да пренапишеш било то и съдбата си... Всичко беше решено още тогава, Angle.. Аз бях орисаният да носи короната, а ти - беше орисан с провал! Провал, който през годините се превърна в кошмар за теб... Кошмар, който с всяка изминала нощ, ставаше все по-зъл от преди... Кошмар, който с всяка изминала нощ те заравяше по-дълбоко! ... Възможност, Кърт... Нещо, от което винаги се възползвам, когато усетя, че е настъпил правилния момент.. Но и нещо, което давам като 'шанс' на всеки един, който стъпи на моя път! Ясно е, че за теб тази възможност е просто мираж.. Имаше точно една седмица, за да премислиш всичко сторено и казано точно преди да затвориш очи и да се сблъскаш със същия този кошмар - МЕН! Но, както много други, така и ти направи грешния избор.. Избор, който всява не само страх, но и отчаяние в теб.. Прав си, време е за нова история.. История, която ще бъде свързана само и единствено с новия син на Фортуна, с наследника на The Undertaker, Kurt.. Тя ще бъде свързана с мен... Болката, която изпитваш, омразата - те ще подкладят страха у теб, който накрая ще превърне същия този кошмар в реалност, както и ще ти помогне да отключиш огромните, огнените порти на Ада, където ще те чакам аз, "The Fateful One", за да заровя дълбоко душата ти в "Долината на Смъртта"... IT'S TRUE, KURT!IT'S DAMN TRUE!
...
Какво за Бога беше това? Картината от огромния titantron изчезва, а залата остава безмълвна! Angle започва отново да се оглежда, като озаряващия го лъч светлина също изчезва! Осветлението бива възстановено, но нещо не е наред... Цялата зала е обладана от студена лилава светлина! Търпението на "The Wrestling Machine" вече тотално се е изчерпало и той заема отново бойна поза, приклякайки и отново приканвайки "The Rated-R" да се присъедини към него на ринга.. Изведнъж обаче огромния titantron е отново в центъра на събитията, като този път, всичко вече става ясно....
OH MY GOD!! EDGE... EDGE ACCEPTS THE MATCH! "The Fateful One" не само отговори, но и прие предизвикателството на Енгъл! Edge, Angle - PAIN! "The Olympic Hero" седящ в средата на ринга бавно започва да се усмихва.. Мечтата му се превръща в реалност.. Той най-после успя да накара Edge, да направи това, което той самият искаше - да приеме въпросния мач! Феновете в залата започва да крещят с пълно гърло! Мачът е факт и определено ще бъде не само за историята, но и ще започне нова такава! Осветлението в залата отново изгасва, като този път само ринга бива озарен от лъч светлина! Тя обаче се оказва непосилна за Angle, който с длан леко покрива очите си, а след това...
------------------------------------------------------- THE RING WAS DESTROYED!
Радостното изражение по лицето на Енгъл е вече в историята! Това, което се вижда в очите му е именно страх! Страх, който той наистина притежава дълбоко в себе си, въпреки казаното! Неговото предизвикателство беше приетo и няма връщане назад! Въпросът обаче е, дали Кърт е наистина готов за това? Дали наистина историята ще бъде свързана с негова милост, или той ще бъде поредната жертва на "The Fateful One" плащайки с душата! Дами и господа, очаква ни грандиозен мач между тези двамата, след по-малко от две седмици.. Кой обаче ще си тръгне цял пишейки нова история?! Предстои да разберем...
~2023 'Fight for Glory' Winner~ ~2019 'Cage of Violence' Winner~ ~Mr. Get the Keys/Suitcase 2022~ ~'YL' Get the Keys Winner~ ~Triple Crown Winner~ ~Grand Slam Winner~
~1x TNW World Heavyweight Champion~ ~1x TNW Intercontinental Champion~ ~2x TNW Tag Team Champion~ ~1x TNW Defiant Champion~ ~1x TNW Global Champion~ ~1x TNW Grand Champion~ ~1x TNW Pure Champion~
Honours/Memorials: Slammy for Feud of 2019 Slammy for Gimmick of 2019 Slammy for Best Talker of 2023 Slammy for You Still Got It in 2018 Involved in the only Live 'Sex Celebration' in TNW History
Don't cross Rhodes!, FreeRiver, Rainmaker and Blue Justice харесват този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 4. ''The Olympic Gold Medalist'' Invitational Series
4. ''The Olympic Gold Medalist'' Invitational Series