Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian Empty
ПисанеЗаглавие: 14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian   14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian Empty20/2/2021, 17:04

...
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian   14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian Empty21/2/2021, 14:58

14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian AH1p1qH

Matt Striker:Main Event-a тази вечер ще ви донесе двойно повече адреналин от останалата част от шоуто и тройно повече адреналин от последните няколко издания на Rampage взети заедно! No offence, колеги. Но Adrenaline продължава да доказва,че е A-шоуто на тази федерация и за суперзвездите тук дори се постила червен килим. Кой точно върви по този килим в момента, не е много ясно. Очакваме пристигането на две от най-големите имена на шоуто - Уил Оспри и Крисчън Кейдж, които "по случайност" съвсем скоро ще се срещнат на турнира в битка за Elite титлата. Залата бива затъмнена за секунди, което е сигурен знак, че първият от двамата претенденти ще е тук скоро. И това е...

Wade Barrett:И това обезателно е Крисчън Кейдж! Въобще не съм учуден, че Кейдж стигна дотук. Още в Royal Rumble мелето видяхме,че той е в перфектна форма, а draft-a му донесе място в шоуто, което може да се превърне не само в THE A-SHOW, но и в THE PEEP-SHOW, особено съдейки по реакциите на феновете. "Captain Charisma" обра овациите миналата седмица след мача си с Миз, и сега акциите му доста са вдигнати, ако трябва да залагаме кой ще си тръгне от предстоящия турнир като шампион.

14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian SCzRAx514. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian OwJpk3B

Matt Striker:Изминалите два Main Event-a наистина бяха elite качество. Мислехме обаче,че dream match-a между Оспри и Браян би бил далеч по-интересен за гледане. Оказа се обаче,че химията между Крисчън и Миз е по-силна, двамата ползваха всички средства за спечелване, изкараха всичките си козове, накараха цяла зала да стане на крака, като накрая се оказа,че опитът на Кейдж оказа значително влияние. Той не само тотално изцеди силите на опонента си, но и го надхитри, което му носи най-важното място - сред финалните две имена, които ще се бият за Elite златото. Както каза, шансовете на Кейдж са огромни. Въпреки дългия, изтощителен и напрегнат сблъсък с Миз предната седмица, той изглежда напълно възстановен и готов за още един подобен. Същото не можеше да се каже за състоянието на Оспри, във формата, в която го видяхме в изминалото шоу. Все пак - не подценявам младока, но Кейдж е набрал такава инерция,че трудно някой би го спрял.
Wade Barrett:Преди малко говореше за химия, Мат, но за мен the ultimate chemistry ще има между Оспри и Кейдж. Двамата никога не са стъпвали на ринга един срещу друг 1on1 и колкото и да са различни стиловете им, имат и допирни точки. Особено когато става въпрос за битка за Elite Championship-a, никой от тях няма право на грешка. Само една грешка би струвала скъпо. Но дали един от двамата няма да направи грешка още тази вечер? Знаем,че ще двете суперзвезди се събират единствено за подписване на договора, уреждащ мача им на турнира, НО.. ако емоциите ескалират, не се знае кой и как ще си тръгне от Adrenaline тази вечер. Крисчън няма филтър, когато говори и успя да засегне жестоко бъдещия си съперник преди няколко седмици, но остава да разберем дали ще си послужи със същите похвати и днес.

14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian Vxv8SyH

Matt Striker:Съмнявам се Кейдж да си мери приказките. Той няма какво да губи, а има само какво да печели. Ако влезе под кожата на противника си - още по-добре. Крисчън вече е в очакване на Оспри, а между тях вече отбелязахме - седи договора, който ще направи legal предстоящата им среща на `Here Comes The Pain!`.
Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian   14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian Empty22/2/2021, 14:53

Stu Barrett: Музиката на краля гръмва в залата секунда по-късно след като Кейдж се намести на стола си! Крал Оспри излиза в началото на рампата и бива посрещнат от смесени реакции от публиката, след мръсния начин по който спечели преди две седмици в Main Event-a срещу Даниел Браян. Беше една чудесна битка между двамата, но едно мръсно действие от Оспри, му донесе победата и така той се класира за финалите. Финалът ще бъде между Оспри и мъжа който стой вече на ринга - Крисчън Кейдж! Британецът минава по червения килим, който е доста добре подбран като за кралска особа като Уилиам Пийтър Чарлз Оспри, който не след дълго се качва по стоманените стълбички и влиза на  ринга. Оспри за момент застава право срещу Кейдж като имаме кратък stare-down между двамата, но след това Оспри заема своята място също срещу Кейдж!

14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian A4mtper4

Крисчън Кейдж...дълго време не те бях виждал беше изчезнал от светлината на прожекторите ,доста нетипично за човек от твоя ранк в този спорт. Ние с теб имаме дълга история Кейдж още  от EWF. 22 декември 2018 година - Gold rush tournament за световната титла, в полуфинала сме аз срещу теб! Мач, в който тушовете въжаха навсякъде и където аз излязох като победител, но смея да твърдя че много неща се промениха от тогава! Докато аз прогресирах и се изкачвах нагоре ти изгуби себе си, Кейдж! Напусна WWE, напусна TNW, напусна EWF и сега през 2021 се завръщаш все едно е 2011? Не, Кейдж...не, не,не! Нека ти дам малък  "reality check" и то много по-добър от този на Миз, защото това е Adrenaline през 2021, нов свеж старт за млади и гладни суперзвезди! И тази титла пред нас ще представлява точно това!  *Ospreay се изправя и застава точно пред Кейдж!* Дали все още го имаш,  Кейдж?!  Дали капитан харизва все още има този хъс и жажда за победа ?! Защото аз не виждам нищо друго, освен едно изтощено от годините плямпало! Упреквай ме колкото искаш, за начините ми на победа, за стила ми на ринга,но дълбоко знаеш че когато се изправим на един ринг отново, АЗ ще си тръгна като победител..  

14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian 1bachy3l

*Оспри разписва договора и отново застава лице в лице с другия финалист - Крисчън Кейдж!*

Geor4, GOAT, FreeRiver and deren харесват този пост.

Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian   14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian Empty22/2/2021, 19:20

14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian XwRPqXl

Christian Cage: Hold on, wait a second.. мисля,че получавам дежа-вю. Не повтаряше ли същите приказки като развалена радио-точка преди мача си за ключовете преди няколко месеца? Една такава победа със сигурност щеше да те изстреля към върха, но.... ти я пропусна. Не беше ли също толкова уверен преди мача си срещу Ей Джей Стайлс за Световната титла? Ауч.. по изражението ти съдя,че това е болна тема. И то с право! Защото "Феноменалния" ти даде важен урок.. съмнявам се,че си го научил добре, затова ще се наложи да го преповторим на предстоящия турнир. Но в общи линии, it goes like this - няма значение колко талант смяташ,че имаш, Оспри, няма значение колко пъти се наричаш "Крал", няма значение колко второстепенни победи имаш в актива си. Защото хлапета като теб не правят история, а просто се възползват от хора като мен и Ей Джей who paved the way... за теб, и за огромна част от настоящия ростер на федерацията. Вместо да градиш фалшиво самочувствие на базата на един мач от 2018-та и на базата на доста късметлийски "успехи" след това, може би трябва да си благодарен,че имаш възможността да стъпваш на един ринг с легендите в този бизнес. Не искам да пречупвам мечтите ти, "King Ospreay", но имаш още дълъг път преди да стигнеш до същинското Main Event място. Дотогава, само вървиш сред вълците, но трябва да си внимателен, защото може да бъдеш и първата им плячка. А аз ще се погрижа да бъдеш моя плячка - не защото искам да те унижа, а защото едно поредно падение би отворило очите ти и би те накарало да говориш по-малко и да действаш повече. So.. нека аз ти дам един "reality check", хлапе. Adrenaline не е твоето шоу и Elite титлата е също толкова прекалено-огромна хапка за твоята уста както Световната. NOW LET ME SIGN THIS DAMN CONTRACT!

*Крисчън също поставя подписа си на договора, но сега идва интересната част. Двамата предстоящи опоненти застават един срещу друг, и след всичко което се каза тази вечер - дали пък напрежението няма да ескалира!?*

Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian   14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian Empty23/2/2021, 15:05

Nigel McGuinness: Дами и господа напрежението наистина ще ескалира, защото в момента в който Крисчън Кейдж постави подписа си и двамата преобърнаха масата пред себе си! Оспри и Крисчън Кейдж стоят лице в лице на напрежението може да бъде разрязано с нож между тези двама мъже. Кейдж не спира д апровокира Оспри, но Уил му изигра моментално в устата headbutt! Кейдж се дава назад към въжетата, а Оспри бавно се приближава към него! Камерите ни показват как от устата на Кейдж започва да тече леко кръв, а Оспри след това го хваща за ризата и го притиска допълнително към въжетата! Оспри нанася няколко удара на Кейдж и след това сваля костюма си! Напрежението и емоциите за Оспри в този момент ескалираха през последните няколко седмици! Уил отново отива до Кейдж и замахва за пореден път - лакет от Оспри след това и още един, но Кейдж атакува коляното на Оспри! Изключително умен е Кейдж и веднага успва да вземе надмощие, серия от удари от Кейдж! Ритник в корема на Оспри, като след това хваща ръцете му...Кейдж го обръща за "The Killswitch"...но-о-о в последната секунда Оспри се измъква и слиза от ринга като се дава назад от тепиха. Оспри не сваля поглед от "Capitan Charisma", докато той съмия го кани да влезе отново на ринга! "The King" взима отново микрофон..

14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian Mqo7y9aa

Не, не, не, не! Не сега, Кейдж! 6 март, Here Comes The Pain ще бъде Christian Cage vs Will Ospreay където Elite титлата ще бъде заложена на карта! И нека направим този финал още по-вълнуващ, нека направим този мач NO DISQUALIFICATIONS~!По-добре носи най-доброто със себе си "ветеране", защото ще се изправиш срещу едно от най-големите английски копелета, които са се родили в Есекс!

Stu Barrett: Какъв statement от Уилиам Оспри, дами и господа! На турнира Here Comes The Pain ни очаква не само финал, очаква ни война между тези двама мъже! Ще се избият един друг за Elite титлата в мач без дисквалификации където всичко ще бъде позволено! Очаква ни страхотен финал и уникален турнир!!

Geor4, GOAT and FreeRiver харесват този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian   14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian Empty

14. ME: Contract Signing between King Ospreay and Christian
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» ME: Contract signing Between The Two "King Of The Ring" Finalists - Kazuchika Okada & Will Ospreay
» 11. Main Event: Contract Signing between Ricky Steamboat & King Ospreay for their match at "Summer Scream" for the TNW Elite Championship
» 1. Opening: Contract signing for the TNW Global title match at Temple Of The King
» 9. Contract-Signing between Chris Jericho & Christian Cage
» 8. ME: Elite Heavyweight Championship > Christian vs. King Ospreay

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: Аdrenaline 30-
Идете на: