Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
10. Backstage Segment with Mr. Kennedy & Kurt Angle in Green Bay
2 posters
Автор
Съобщение
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: 10. Backstage Segment with Mr. Kennedy & Kurt Angle in Green Bay 20/2/2021, 17:02
...
Ken Superstar
Заглавие: Re: 10. Backstage Segment with Mr. Kennedy & Kurt Angle in Green Bay 20/2/2021, 20:17
Забелязваме, че камерите ни пренасят в backstage, където Kurt Angle се приготвя психически за своя предстоящ двубой. Както знаете, "The Olympic Gold Medalist" от няколко седмици насам залага своят златен медал в нетрадиционни кеч предизвикателства. Интересно е да видим срещу кого ще се изправи тази вечер той. Правилата гласят, че опонентът на Angle трябва да е роден на мястото в което се провежда съответиня двубой. Напомняме ви, че тази вечер "Adrenaline" live on Amazon Prime се намира в Green Bay, Wisconsin. Очакваме мачът на единствения човек в този бизнес, печелил златен медал от Олимпийските игри с огромно нетърпение. Wait a minute... That's Mr Kennedy!
- Хо-хо-хо! Какво имаме тук?! "The Olympic Gold" medalist himself! Слушай, Kurt... Аз съм запознат напълно с твоите предизвикателства. Суперзвездата, осмелила се да се нагърби със задачата да издържи три минути на един ринг със теб, трябва да е родена в града, в който се провежда мача. Нали така?! Мисля, че знаеш какво значи това. Kurt, запознат ли си с това кой съм аз? Вярвам, че миналата седмица си гледал моят дебют на ринга на Adrenaline, в който победих Curtis Axel, ха-ха. Е, по ирония на съдбата... Аз тежа 243 паунда... И съм от... GREEEN... - Kurt Angle чу достатъчно. Той си тръгва. Хей, хей! Kurt... Къде отиваш?! ВЪРНИ СЕ! OH, COME ON...
Феновете в залата изригват в бурен смях, а ние продължаваме, а шоуто продължава!
Olympic Beast харесва този пост.
10. Backstage Segment with Mr. Kennedy & Kurt Angle in Green Bay