Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Re: 4. Singles Match>Diamond Dallas Page vs. Jake The Snake 19/1/2021, 02:09
БОМБАТА! ИЗБУХНА! ЕДНО.ДВЕ.ТРИ DDP ВЗИМА ПЪРВА ПОБЕДА СЛЕД ЗАВРЪЩАНЕТО СИ!
BANG! Superstar
Заглавие: Re: 4. Singles Match>Diamond Dallas Page vs. Jake The Snake 19/1/2021, 11:11
- The winner of this match by pinfall - Diamond.. Dallas.. Page!~
- Hey! Hey! Cut that crap.. Cut it, I said cut it!! (Слезнал вече извън ринга и награбил микрофон в ръка, DDP продължава да крещи - музиката му спира, а той се връща обратно на бойното поле) Serve for the servents, my friend! Не струваш нищо, Jake.. Полакоми се, а след това си получи и заслуженото! Винаги съм знаел и съм казвал, че имаш по-голяма уста отколкото домашния ти любимец! За пореден път доказа какъв глупак си, какъв провал си! Виждаш ли, Mundo?! Това е нещото, което ти липсва и никога няма да достигнеш! Точно това стъпало винаги ще бъде мираж за теб! Пътят, по който си поел е мрачен и безкраен! Тази демонстрация, на която ти беше свидетел е плод на 'висшата лига'! Ти нямаш и никога няма да имаш място в нея! По дяволите, дори не се наложи да побеждавам Jake Roberts използвайки Diamond Cutter-a си.. Той просто не си заслужава! Ти също.. Никога няма да се добереш до Светов....
...
Феновете в залата са на крака и повишават децибелите! Това прекъсва речта на Page, като както той, така и цялата зала изведнъж поглежда към огремният екран на titantron-a! Това не е истина! Погледнете...
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: 4. Singles Match>Diamond Dallas Page vs. Jake The Snake 19/1/2021, 16:38
Corey Graves: Доста смел изглеждаше Далас, знаейки че го няма Мундо в залата, за да дойде и да му каже нещата в очите, но явно все пак нещата за Пейдж ще станат далеч по-сериозни и няма и помен от неговата широка усмивка понеже на екрана се показва доста луксозна кола, която се движи с висока скорост, но изведнъж спира на едно място, а това е кошмар за Далас понеже от тази кола излиза..
Michale Cole: IT'S HIM, IT'S HIM, IT'S THE SHAMAN OF SEXY, КОЙТО НЕ Е ИЗГЛЕЖДАЛ ТОЛКОВА ЯДОСАН ДО СЕГА! DDP вече не може да си намери място едва ли е очаквал такова нещо явно той не е очаквал подобно нещо. По-рано вметна, че Мундо не е в състояние да е в залата, но явно Джони въпреки всичко е решен да си разчисти сметките час по-скоро с ДДП. Миналата седмица за пореден път наблюдавахме доста познат сценарий, в който "The Prince of Parkour" участваше в един зрелищен сблъсък и беше на път да победи, но имаше чужда намеса, която го спря по пътя му към успеха, а не само това, Джони беше брутално пребит с патерица от Даймънд. Прекалено чести станаха тези случаи, в които някой прецаква "The Guru of Greatness" и по всичко личи той ще се заеме да си плати извършителят! Впечатляваща победа за Далас, но той в момента има далеч по-важни проблеми на главата..
-WHERE IS HE? WHERE THE FUCK IS HE?
Corey Graves: Изглежда, че Джони Мундо не е наблюдавал какво е говорил Пейдж и неговия двубой понеже е пътувал насам и търси къде е ДДП, а той едвам не си позволи да нападне бакстейдж екипа на TNW, но сега те му казаха, че Пейдж е на ринга! Няма на къде да бяга вече Далас, късно е! Явно ще си плати с лихвите Даймънд, който ще съжалява, че изобщо се е завърнал след толкова дълго отсъствие.. Рядък момент е това, в който може да вникнете толкова от близо в бакстейдж-а и да видите от къде излизат кечистите на TNW, но сега на ДДП едва ли му се иска да види как Мундо излиза, но няма как иначе!
ЩЕ СЕ СЛУЧИ, ДА! ДЖОНИ ТРЪГВА КЪМ РИНГА, А ДАЛАС ПЕЙДЖ СЕДИ И КРЕЩИ НА МУНДО, ЧЕ Е ГОТОВ ДА СЕ СБИЯТ И НЯМА ДА ИЗБЯГА! НАИСТИНА ЛИ DDP ЩЕ ПОСТЪПИ МЪЖКАРСКИ И ЩЕ СЕ СБИЕ С ТОЛКОВА КОРАВ МЪЖ? "THE SHAMAN OF SEXY" ВЕЧЕ ВЛИЗА НА РИНГА, НО КАКВО.. ПЕЙДЖ ПРЕДИЗВИКА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НЕГАТИВНА РЕАКЦИЯ ВЪВ ФЕНОВЕТЕ ПОНЕЖЕ ИЗЛИЗА ОТ РИНГА И СЕ ЗАПЪТВА КЪМ РАМПАТА...
*ДЖОНИ МУНДО ВСЕ ПАК МУ ПОДАВАТ МИКРОФОН, А ПЕЙДЖ СЕДИ МИРНО И СПОКОЙНО НА РАМПАТА*
Последната промяна е направена от Cekoki на 19/1/2021, 17:13; мнението е било променяно общо 1 път
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: 4. Singles Match>Diamond Dallas Page vs. Jake The Snake 19/1/2021, 17:03
-СТРАХЛИВЕЦ ТАКЪВ, ДОКАРАЙ СТАРИТЕ СИ КОКАЛИ НА ТОЗИ РИНГ! Нали си голям мъж защо бягаш? Колкото и да бягаш няма да скриеш от света истинската си същност. Все някога аз ще те хвана! Наистина ми писна всеки път, когато съм на крачка от това да постигна целта си някой постоянно да се намесва и да ми коства победата, наистина твърде често това стана и смятам наистина ти да бъдеш последният човек, който прави това неща срещу мен! Нали изявяваш толкова сериозно желание да се биеш защо не дойдеш тук и да те пратя с директен полет в SLAMTOWN! *ФЕНОВЕТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СКАНДИРАТ "SLAMTOWN"! Наистина както бях казал преди миналата седмица изпитвах някакво уважение към теб понеже наистина беше похвално, че ти на 36 години без никакъв опит на ринга зад гърба си успя да станеш професионален атлет, който стигна до висоти, но вече в мен няма никакво уважение към теб след като ти ми коства победата срещу един човек, който е много вероятно само след няколко дена да бъде Световен шампион, аз щях да победя "The King of TNW", разбираш ли колко много значеше тази среща, Далас? Ти потвърди думите ми, че в този бизнес няма приятелства и във всеки един удобен момент всеки би ти забил нож в гърба, но проблемът тук е, че аз не ти се доверих и знаех какво ще стане, но не успях да ти попреча да ми костваш загубата срещу може би един бъдещ Световен шампион. Можеш ли да разбереш изобщо, че ти провали един невероятен сблъсък между може би най-талантливите кечисти? Последствията ти няма да бъдат оставени безнаказани, повярвай ми! Наясно съм какво искаш да направиш искаш внимание, искаш отново хората да говорят за теб и за това ти ме преби с онази патерица, но познай какво това далеч не е достатъчно, за да ме сломи. Възнамерявах да дойда тук и да ти строша главата, но както и предполагах, Далас отново е забравил топките в някой бар! Възнамерявам да покажа на всеки един човек, който реши по някакъв начин да се опита да ми попречи каква съдба го чака. Предизвиквам те на мач на турнира Road to Pain и повярвай ми Пейдж като ти казвам, че нямаш избор освен да приемеш понеже наистина ще се погрижа да направя твоя живот ад!
-Точно така,"Старче"! "The Shaman of Sexy" vs "DDP"! Ще покажа на света, че напълно сам мога да се справям и ще те изпратя обратно на улицата да търсиш нов бизнес по кръчмите понеже наистина след нашия мач ти няма да имаш силите отново да се биеш. Нали това искаш, Даймънд? Искаш внимание, искаш отново да си под прожекторите, но този път единственото, с което ще те запомнят ще е как събират остарелият Далас от ринга понеже на турнира ти няма да видиш красивите ми ходове във въздуха, най-вече ти ще видиш онази "грозна" и груба моя страна и повярвай ми като ти го казвам, ти ще молиш за милост, но в края на вечерта аз ще ти покажа, че нямам нужда от теб. Тази вечер не ме интересува колко човека ще се намесят там аз ще бъда готов за всичко и ще премина през каквото и да е било само и само да ти сритам задника! Това за мен ще бъде загрявка понеже в края на вечерта аз ще участвам и в мелето, където възнамерявам да го спечеля, точно когато вече ще съм си разчистил сметките и няма да има кой да ме спре по пътя ми към върха! Както вече ти казах, ако откажеш този двубой ти дълбоко ще съжаляваш и наистина няма да видиш бял ден повече, така че какво ще бъде Далас? Останало ли е нещо мъжко в теб изобщо? Искам да покажа на всички хора, че не винаги лошите хора успяват да победят, а на турнира точно обратното ще стане, защото аз ще те победят. Ще успееш ли да се възстановиш след тази вечер и да се биеш на ринга срещу мен? Два мача в рамките на толкова кратък период дали ще бъдат възможни за толкова остарял човек, който отчаяно иска отново да стъпи на ринга?
BANG! Superstar
Заглавие: Re: 4. Singles Match>Diamond Dallas Page vs. Jake The Snake 19/1/2021, 17:27
Феновете са на крака! Те скандират името на Johnny.. Дали това обаче не е неговия поредно отчаян ход?! Page все още седи на рампата, вперил погледа си в задъхания Mundo, който е готов на всичко само и само да се изправи срещу Page на 'Road to Pain'! Цялата зала тръпне в очакване, тя тръпне да разбере какъв е отговора на Dallas! Има ли той наистина все още нещо мъжко у себе си, за да приеме това жестоко за себе си предизвикателство?! Има ли 'топките', да се изправи срещу атлет като Mundo?! DDP, който успя преди малко да се "спаси", бягайки от ринга запътвайки се към рампата, все още не изпуска микрофона от ръцете си, а сега го доближава да устата си...
...
- Божичко, Mundo... Погледни се... Просто се погледни... Седиш на ринга с глупавата си бандана и наистина приличаш на нищо повече от един глупак, опявайки цял свят... Не ми е нужен мач, за да докажа нещо, което е вече записано в историята... Думите, които излизат от устата ти са не само абсолютно отчайващи, но и показват какъв всъщност наистина си! Миналата седмица направих това, което ти никога нямаше да направиш, Johnny! Аз бях човекът, който отвори вратата за теб.. Не ми пука дали си щял да победиш Will Ospreay, както и не ми пука по какъв начин щеше да се случи това.. Това не означава нищо, хлапе.. 'Висшата лига' е мираж за теб, ти никога няма да отключиш това следващо ниво в кариерата си, защото ти липсват много неща.. Провалите ти са толкова много, че до миналата седмица ти наистина се чудеше защо по дяволите си тук? Нима мислиш, че ще влезеш дори и 'цял' в 'Road to Pain' мача - и да го спечелиш?! Ха-ха, погледни се, за Бога... Отчаян си, вече го казах - безсилен си.. Всички твои карти, включително и козовете са проснати на масата.. Ти изгуби всичко и не спечели абсолютно нищо, освен болка.. Смяташ, че предизвиквайки ме на мач, ще докажеш най-вече на себе си, че си готов за следващата крачка?! Мислиш, че търся внимание?! Не, хлапе.. Постигнатото от мен, историята, която DDP е гравирал със златни букви ще се помни вечно, дори и когато ме няма.. Но гледайки те точно в този момент, мислейки над някои неща - аз все още смятам, че ти наистина не си научил урока си! Искаш да покажеш на всички, а и най-вече на себе си, че си точно този 'вълк', който сам може да изкатери дървото до последния клон и да се венчае със златната ябълка?! YOU'RE ON, KID!! YOU HAVE YOUR MATCH AT 'ROAD TO PAIN'! И нека ти кажа нещо, синко! Този мач ще бъде не само нещо, което ще запомниш до края на дните си, този мач не само ще бъде TEACHER vs. STUDENT.. Този мач ще затвърди думите ми, че ти никога не си притежавал качествата, да се бориш за нещо повече в този бизнес, за Световната титла... After that night, you are not going to be at your 'Road to Pain', but at your 'Road to your own Pain'!
...
OH MY GOD!! Вече е факт! Официално е - Diamond Dallas Page vs. Johnny Mundo - 'Road to Pain" PPV! Учителят срещу ученика! Page хвърля микрофона, след което отново вперва очи право в обикалящия от ярост ринга, Johnny Mundo! Това може да се окаже доста голяма крачка за него.. Крачка, която Mundo със сигурност ще трябва да бъде доста добре подготвен за да направи.. Определено една победа срещу Page, не само би го издигнала още повече, но и още повече би го приближила до заветната цел.. Но до победата... До победата има толкова много 'мръсен' път, който Johnny трябва да извърви, а и да не забравя, че на същият този път се намира и бъдещият му опонент - Diamond Dallas Page! Тези двамата, само след няколко дни - един срещу друг.. Боже! Останете с нас...
Sponsored content
Заглавие: Re: 4. Singles Match>Diamond Dallas Page vs. Jake The Snake
4. Singles Match>Diamond Dallas Page vs. Jake The Snake