Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX  Empty
ПисанеЗаглавие: 4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX    4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX  Empty9/1/2021, 19:18

....
Върнете се в началото Go down
Slavchov15
Superstar
Superstar
Slavchov15

ПисанеЗаглавие: Re: 4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX    4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX  Empty12/1/2021, 22:43

Michael Cole:Дами и господа завръщаме се след кратката пауза и веднага вдигаме погледите към големия екран в залата, защото виждаме нещо доста интересно на него. Виждаме наскоро завърналите се Кърт Хоукинс и Зак Райдър, които са в някаква кола и явно пътуват на някъде, но не знаем накъде. Миналата седмица те бяха брутално пребити от настоящите шампиони LAX, които бяха много ядосани, че Кърт и Зак прекъснаха празненството им. Двамата приятели заявиха амбициите си за титлите, което още повече ядоса групировката и доведе до грозни сцени на ринга. В край на сметка е радостно, че изобщо виждаме Хоукинс и Райдър в добро здраве, след това, което се случи миналата седмица. Нека обаче сега да обърнем внимание именно на тях и надявам се да разберем на къде са се запътили.
4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX  Nz5Ckj6
Curt Hawkins:Зак сигурен ли си, че това е правилната посока?! Знам, че латино кварталите са зле, но тук е просто покъртително...Провери хубаво какво пише на онова листче, което ни дадоха онези гадни латиноси, които едва не ме убиха с ток миналата седмица.
Zack Ryder:Брато не мога да бъда сигурен, защото онзи глупав латинос ми навря листчето с адреса в устата...До колкото виждам би трябвало много скоро да стигнем до локацията и да отмъстим за стореното миналата седмица.
Curt Hawkins:Ооо, със сигурност ще отмъстим за това, което стана! Миналата седмица опитахме с добро, но получихме брутална атака. Тази атака означава, че тези искат война. Щом искат война ще си я получат!
Zack Ryder:Щом искат да видят лошата страна на Кърт и Зак ще си го получат. Щом не става с добро, ще трябва да им докажем, че сме достойни за титлите, показвайки им, че и ние можем да нападаме брутално. Точно за това ние сега отиваме в техното леговище! Брато мисля, че е тук...Спри! Паркирай тук!
Двамата слизат от автомобила, след което започват да се развъртат, в търсене на локацията.
Zack Ryder:Добре, адреса изписан на листа трябва да е някъде тук, сега остава само да намерим бар Loca Loca! (Хоукинс вижда някакъв случаен минувач)
Curt Hawkins:Зак дай листа с адреса! (Кърт отива при минувача) Ей приятел, извинявай, може ли да ми кажеш къде се намира този бар?! (Човека му казва) Добре, благодаря! Е, Зак мисля, че го намерихме! Човека ми каза, че бара се намира в края на улицата, да вървим!
Кърт и Зак тръгват по улицата и само след секунди вече се намират пред мястото наречено бар Loca Loca. Двамата се споглеждат, след което кимват с глава и влизат в бара...
4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX  LjRsn5s

Yuliyan, Rainmaker, ne sum darka, Teodosiy and Light харесват този пост.

ne sum darka
Superstar
Superstar
ne sum darka

ПисанеЗаглавие: Re: 4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX    4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX  Empty13/1/2021, 00:34

*Райдър и Хоукинс влизат навътре във барърт,където са спрени от двама високи и мусколести мъже, които им обесняват на развален англииски,че мястото е заето. Райдър и Хоукинс обесняват,че са тук да видят Конан, при което мъжете се отдръпват*
4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX  B2iWSi9

Konnan:Значи вие ,Cittycat-ове дойдохте тук,а ? Добре дошли във нашия hood,кучки и се чувствайте като у дома си. Също така- пилоните са ето там и ако ще се дъжите като миналата седмица по-добре се пригответе да идете там и да потанцувате,защото Loca се умори. А сега за какво Dickhead-ове сте тук ?
Ryder:- Тук сме да обявим ВОЙНА! Официално предложение за война,а Конан *Конан сваля очилата си* щом искаш този начин ще *Конан прекъсва Райдър*
Konnan- Това не са гей двойката, която миналата седмица пристигна на ринга, за да обеснява колко много се обича,а това вече се нарича rellevant предложение, браво! За сефте смятам да те нарека, amigo, но за сметка на това, ти и чия армия сте тук *Rush започва да се смее, докато Сантана и Ортиз пафкат трева* ЕЙ ПСЕТА, ПОКАЖЕТЕ УВАЖЕНИЕ МАЛКО, ТЕ СА ТУК КАТО МЪЖЕ, УВАЖАВАМ ТОВА. Досега никой не е идвал на НАША територия да си мери пишките със нас.
Ryder-Ние сме армия от двама, която е тук ,за да свали латино-диктатурата над титлите. Играл ли си, някога Army of two. Прекрасна игра, shooter и ако питаш мен- точно както главните герой смазаха босът на латино организация, така и ние ще смажем вас,което ми напомни,че ти никога не си имал PSP,какво остава за накякави удобства, за отрепка, която е отраснала на улицат..
4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX  J600S06
Konnan-НЕ ТЕ ЛИ НАУЧИХ ТЕБ СПЕЦИАЛНО, ЧЕ ДА СЕ ОБАЖДАШ ТАКА НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ Е РАВНОСИЛНО НА СМЪРТНА ПРИСЪДА,AMIGO. * Ortiz и Santana свалят коланите си и ги поставят точно пред Конан* Така тънкопишковци,искате това,заради което трябва минете през нас. Вие хубаво война-няма проблем,ама армия от двама ? Сериозно ли, amigo ? Та миналата седмица моята армия от 4ма направи твоята от двама на решето, ей Kros, да ти плешива тикво, донеси ми едно уиски. Какво? Да кажи на бармана,че е за сметка на заведението. *Барманът приплъзва чашата към Konnan* Добре,Amigosi*Konnan отпива* Какво ще кажете на следващата седмица да се видим на улицата да уредим нещата
Hawkins-Ей Барман, Едно за тук *Хоукинс вдига ръка и барманът приплзва чаша към  Хоукинс* Та на улицата а? И какви правила ще са ?Или да си приготвя и огнестрелно оръжие, защото миналата седмица ми пусна толкова силен ток, че почти ме изпържи. Но все пак.. какво е това Уиски
Rush:-Топ уиски е, прасенце *Rush се засмива*  опитай го,ама да не ти залюти
Santana:-Стига бе, ще пие ли
Ortiz-Да, да искам да видя това *Ортиз и Сантана се нареждат, готови за гледат сеир*
Hawkins:*Hawkins надига, но при глътката се задява* Боже каква е тая отрова
*Във същия миг почва бурен смях от LAX*
Konnan-ТИХО ! Е да на улицата и ще бъде по нашите правила момчета, а те са че няма такива. Така че ако вие или който и да е от тази компания иска обратно коланите, ще трябва да се съобразва с нас.
Ryder- Барман дай ми бутилката, ше си сипя сам *Райдър го извиква на барманът, който му оставя бутилката -
Barman: Tва ще си го платиш, mierda
Ryder:-Добре добре. Знаеш ли какво, Кърт.Имам по добра идея
Hawkins-И ти ли мислиш ,за това , което и аз,Райдър
Ryder-Да...точно така... На 3 *Конан поглежда очудено

3....
2...
1...
DO IT !
*Райдър разбива шишето във главата на Коннан, след което двамата със Хоукинс грабват титлите и изхвърчават от бара,членовете на LAX са във шок,те ведната отиват да проверят своя ,,баша,,, който през зъби казва:
Konnan-Какво гледайте, маймуни такива, СЛЕД ТЯХ !
*Rush и Kross,тръгват, но вече е много късно, защото Райдър и Хоукинс са тръгнали със колата си са взели титлите.

Yuliyan, Rainmaker, Tommy End and Slavchov15 харесват този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX    4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX  Empty

4. Zack Ryder and Curt Hawkins Are Looking For LAX
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 7. Curt Hawkins & Zack Ryder vs. Timothy Thatcher & Tomasso Ciampa
» 8. In-Ring promo with The New Tag Team Champions - Zack Ryder and Curt Hawkins
» 3. In-ring promo with TNW Tag Team Champions Zack Ryder and Curt Hawkins
» 7. Tag Team Championships > Curt Hawkins & Zack Ryder vs. Genata Family
» 9. Zack Ryder and Curt Hawkins want something from Rampage General Manager - Adam Pearce

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: Rampage 416-
Идете на: