Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 3. Singles Match: Cody Rhodes vs. Stone Cold 18/12/2020, 01:48
1. Cody Rhodes
2. Steve Austin
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1074 Age : 23
Заглавие: Re: 3. Singles Match: Cody Rhodes vs. Stone Cold 23/12/2020, 22:05
Michael Cole:Време е да преминем към следващия мач от програмата ни дами и господа. В него един срещу друг трябва да се изправят Ледения Стив и Коди Роудс, но както ние всички видяхме само преди минути на паркинга Ледения беше прегазен от своя опонент с автомобил. Никой не подозираше подобно действие от страна на Американския кошмар, който явно е превъртял, за да предприема подобен брутализъм. Остин паркира своя пикап, след което се насочи към бекстейджа, но в край на сметка вместо да се озове в съблекалнята си, където да се подготви за мача, той се озова върху капака на колата на Роудс, а в последствие беше закаран в най-близката болница, което ни навежда на факта, че е малко вероятно да го видим на ринга днес. Ледения обаче не веднъж е показвал на света какво кораво копеле е и дори да не е в състояние той ще даде всичко от себе си да достигне до ринга. Нека обаче сега обърнем внимание на това, как се стигна до мача им на турнира и съответно нападението на Коди непосредствено след кик-оф шоуто. Както добре знаете на миналия турнир Cage of Violence двамата участваха в мача за Американската титла, но в край на сметка и двамата бяха елеминирани от един и същи човек, а именно Джон Сина. Седмица след това Роудс загуби на осминафинал в турнира за крал на ринга срещу Окада, докато Ледения победи друг японец - Шибата. Тогава обаче жребия за четвъртфинала отреди именно Ледения да се изправи срещу екзекутора на Роудс Казучика Окада. Японеца победи в този мач, но това което стана след това започна враждата между двамата съперници, които трябва да видим само след малко... Corey Graves:Точно така Майкъл! Миг след като беше загубил мача си срещу Окада, Ледения беше съкрушен и лежеше на ринга, но в този момент от нищото на рампата се появи Американския кошмар. Всички очакваха той да атакува японеца, отмъщавайки си за загубата си от него само седмица по-рано, но вместо това той го подмина като пътен знак и се качи на ринга. Тогава нещата за Остин придобиха още по-тежък вид, защото той беше нападнат от Коди. Синът на легенадния Дъсти Роудс размяташе тялото на съперника си, както в ринга, така и извън него, след което взе стол и го спука от бой, докато Ледения се опитваше да избяга по рампата. Всичко приключи с огънат от гърба на Остин стол и Cross Rhodes върху рампата. За всички беше ясно, че това няма да остане безнаказано от страна на Ледения, който със сигурност щеше да потърси отмъщение. Това отмъщение дойде още следващата седмица, когато в поредния епизод на Rampage, когато Роудс излезе с гордо вдигната глава на ринга и обясни на феновете в залата, както и на целия свят, какви са били мотвите му за това нападение и те наистина изглеждаха много логични. Все пак Коди е напълно в правото си да се опълчи на човека, който с поведението си петни легендарния бизнес, за който самия баща на Американския кошмар е дал живота си. Така той може би спечели повечето фенове на своя страна, но вместо Ледения да си вземе поука и да се промени той излезе, изръси един чувал с псувни, след което нападна опонента си, забивайки му брутален Stunner. Коди тогава заяви, че няма да спре да го пребива, докато не се промени, но в край на сметка пребития се оказа той, поради което в последното издание на Rampage се появи с предпазна маска и не успя да се бие...Нека сега обаче посрешнем именно Коди Роудс и ще продължим с коментара си.
Дами и господа, на ринга излиза Американския кошмар Коди Роудс!
Jerry Lawler:Роудс е тук дами и господа! Кошмара на Стив Остин излиза доста уверен и изглежда доста доволен от това, което стори на паркинга. В последния епизод на Rampage, който се проведе за първи път в историята си в Северна Корея, както колегата Грейвс каза, Коди нямаше позволение от докторите да се бие, но ето че днес всичко явно е наред и той се запътва към ринга. Нека обаче отново се върнем именно към последното издание на Rampage и какво се случи с двамата там. Роудс поради възбраната на лекарския екип имаше бекстейдж интервю, в което официално обяви, че преди шоуто е говорил с новия шеф на федерацията Донълд Тръмп, който също е бил на неговото мнение и е уредил мач между двамата днес. След което Американския кошмар отново затвърди думите си от предходната седмица, че ще накара Ледения да се промени, а завършека на интервюто беше доста интересн. Като последно изречение от устата на Роудс излезе нещо от сорта на "аз ще съм напълно готов и ще изляза на ринга на турнира, но за Ледения не знам". Тогава тези думи се приеха така, че повечето си мислеха, че Коди ще нападне Ледения след мача му срещу Роман Рейнс. Мач, който беше спечелен от Голямото куче, който трупа доста инерция напоследък, но за това, когато му дойде времето. Обаче така и не видяхме намеса на Роудс и мача днес изглеждаше неизбежен, но станахме свидетели на поредната изненада. Както беше споменато от колегата Коул преди малко, само минути след пре-шоуто и мейн-шоуто Коди Роудс прегази Остин с автомобил на паркинга на стадиона, след което избяга, но веднага след това е успял да се завърне и в момента се качва на ринга, докато шанса да видим неговия съперник е наистина минимален. Роудс вече е на ринга и е време да разберем дали изобщо ще има мач, защото предвид това, което стана на паркинга е наистина много малко вероятно...
JohnnyZ and Light харесват този пост.
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1074 Age : 23
Заглавие: Re: 3. Singles Match: Cody Rhodes vs. Stone Cold 23/12/2020, 22:51
Коди Роудс прави своите таунтове към публиката, докато музиката му оглася целия стадион. Той се качва на въжетата последователно и в четирите ъгъла на ринга, след което сваля коженото си яке и се подготвя за бой. Той обаче много добре знае, че шанса на Ледения да се появи е много малък и виждаме усмивка на неговото лице. Музиката му свършва и той започва да крачи в кръг на ринга и да чака появата на Ледения, чиято музика започва да звучи, но от него няма и следа. Докато музиката на Остин тече рефера се чуди къде е той и започва да пита Роудс какво става. Естествено той се прави на разсеян и показва с жестове, че няма идея защо Остин все още не излиза. Съдията попада в доста страна ситуация и изглежда доста стъписан и се чуди какво да направи, докато Коди иронично започва да гледа ръката си, все едно носи часовник и видимо е разочарован от закъснението на своя опонент. Музиката на Stone Cold приключва, а той все още го няма никакъв. На стадиона настава суматоха, защото вече 3/4 минути Роудс е на ринга, а от неговия опоент няма и следа. Тогава самия Роудс решава да вземе нещата в свой ръце и иска микрофон. Той го получава, след което се обръща към рампата, нека чум какво ще каже... Cody Rhodes:СТИВ ОСТИН КЪДЕ СИ?! ЗАЩО ТЕ НЯМА НА РИНГА?! КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО С ТЕБ, ЧОВЕЧЕ?! ДА НЕ БИ ДА ТЕ Е СТРАХ ОТ АМЕРИКАНСКИЯ КОШМАР?! ДА НЕ БИ ГОЛЕМИЯ МЪЖ, КОЙТО НЕ СПИРА ДА ПСУВА СЕ ИЗПЛАШИ ОТ МЕН?! ЗАЩО НЕ СМЕЕШ ДА СЕ ПОЯВИШ НА РИНГА?! ХАЙДЕ ИДВАЙ! АЗ СЪМ ТУК И ТЕ ЧАКАМ! ДАВАЙ СТИВ, ИЗЛЕЗ И ДОКАЖИ НА ВСИЧКИ, ЧЕ СИ МЪЖ НА МЯСТО, А НЕ ПРОСТО ЕДИН ПРОСТАК, КОЙТО Е СИЛЕН САМО НА ДУМИ! ИЗЛЕЗ ТУК И СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ СТРАХА СИ!...ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ОСТИН, ДАВАМ ТИ ТОЧНО 10 СЕКУНДИ ДА ИЗЛЕЗЕШ И ДА ДОКАЖЕШ КАКЪВ МЪЖ СИ, И АКО НЕ СЕ ПОЯВИШ ТУК В ТОВА ВРЕМЕ АЗ ПЕЧЕЛЯ МАЧА АВТОМАТИЧНО! (обръща се към съдията) БРОЙ!!! Referee:1...2...3...4...5...6...7...8...9...10! Гратисния период на Ледения от 10 секунди изтече и гонгът е бит, а Коди Роудс печели мача без дори да се бие. Той обаче явно има още какво да каже и остава на ринга с микрофона. Нека чуем думите му! Cody Rhodes:Ето дами и господа, видяте ли "големия" Стив Остин как се изплаши и не посмя да се изправи лице в лице с Америкаския кошмар?! Той буквално ми подари победата, защото не му стиска да се появи и да ми се опълчи. Преди няколко седмици аз ви обещах, че ще променя Ледения изцяло, и че той вече няма показва неуважение към развлекателния бизнес, както и няма да псува и да се налива с бира. Е...ето, че аз успях да спазя обещанието си...Да виждате Ледения някъде тук в момента и да прави тези неща?! НЕ, НАЛИ?! Няма и да го видите скоро време, защото аз успях да го изкарам от сметките за дълго време. Всички много добре ме чухте миналата седмица, когато в интервюто си аз заявих, че щом Ледения иска да си играе игрички ще си го получи. Аз го предупредих, че тези игрички ще се обърнат срещу него и ще пострада много сериозно. Това, което той не знаеше обаче е, че това е моята игра, а не неговата! И аз успях в моята игра! Също така го предупредих, че тази игра ще завърши с брутални последствия, каквито никога до сега не сте виждали. ПРЕДУПРЕДИХ ГО НАЛИ?! Той обаче не се вслуша в думите ми тогава, но за разлика от него, аз не говоря празни приказки, а подкрепям думите си с действия . Тези действия се оказаха твърде жестоки за тялото на Остин, който не издържа на болката и сега вместо да е тук на ринга и да се бие, той лежи в болницата и гледа как го унижавам пред целия свят. Той обаче си го заслужи! Заслужи си го с неуважителното си и просташко поведение, от което аз ви отървах! *booooo Не, не ме освирквайки, защото аз не съм лошия в случая. Аз съм добрия, защото ви спестявам мъката да гледате и да слушате каруцарското и просташко държание на Стив Остин. Благодарение на мен няма да се налага да виждате всяка седмица как той се налива с бира на ринга и да слушате множеството нецензурни думи и изрази, които излизат от устата му. Хора, колкото по-бързо осъзнаете това и разберете, че този човек само вреди и петни този велик бизнес, толкова по-добре. Вие трябва да се радвате, че аз ви спестявам мъките, отървавайки ви от него веднъж да вингаи. Както не веднъж аз заявих, че няма да спра да го нападам, дкато не постигна своето, и ето, аз успях да удържа на думата си! Уверявам ви, че скоро няма да видите отново Ледения на ринга на TNW и се надявам да сте ме разбрали правилно. Това беше от мен, дано съм бил достатъчно изчерпателен! Американския кошмар хвърля микрофона, вдига победоносно ръце, с усмивка на уста, след което слиза от ринга и се насочва към съблекалните, където да отпразнува победата си!
JohnnyZ, Rainmaker and Light харесват този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 3. Singles Match: Cody Rhodes vs. Stone Cold