Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
Заглавие: 7. Backstage segment with Will Ospreay 20/10/2020, 12:57
Will постигна огромна победа на изминалия турнир, но какво следва за него оттук нататък?
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
Dimarata TNW British Champion
Заглавие: Re: 7. Backstage segment with Will Ospreay 22/10/2020, 18:37
-When the presure is on "Big Match Billy" perform~! Запомнете това, защото аз ще продължа да доказвам този statement, нощ след нощ и мач след мач! Когато излязох срещу Окада в главата ми беше само идеята как той няма да си тръгне ходещ от ринга! Исках Окада почувства цялата ми болка и целия ми гняв паралелно с това...Всичко това, което изпитвах през може би едни от най-кошмарните ми месеци се стовари върху Окада като тежкотоварен влак, но беше напълно заслужено! Дали съжелявам за това което му пречиних ? Абсолютно не! Дори бих го направил отново при първа възможност. Разбрах че в този спорт няма място за приятели, за това първото нещо което направих е да изкарам извън строя моя най-голям "приятел". Окада знаеше че рано или късно това щеше да му се случи и аз го предупредих. Не смятам, че трябва да има изненадани от това което се случи на турнира. Сега след като приключихме с всичко това какво е следващото нещо за William Peter Charles Ospreay you may ask ? Виждам че има доста класификационни мачове за Cage of Violence и предлагам да вдигнем малко star power-a като вкараме точно мен. След като победих Окада това ме поставя доста нагоре в power ranking-ите и оправям молба към TNW ръководството да удобрят участието ми в мача. Не смятам, че трябва още да се доказвам, за да вляза в този мач но ако трябва да го направя бих победил всеки в квалификационен мач. I say we start a movement, lads... #BookBillyTheGoat! Звучи добре, харесва ми. Сега ще продължа да се наслаждавам на победата си с една бутилка японско Yamazaki, а вие се насладете на останалото от Rampage!