Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano Empty
ПисанеЗаглавие: 13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano   13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano Empty5/7/2020, 21:33

...
Върнете се в началото Go down
The Pharaoh
Superstar
Superstar
The Pharaoh

ПисанеЗаглавие: Re: 13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano   13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano Empty9/7/2020, 18:32

13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano ACtC-3f8ZJfCVV8MJSRgVQvIn1L0lay1M7V0vZW1O_rPtdZPyU-quGLL-FtuDFMc5uLqtSwKHSVxkZL372r4hQ-YuEe3_8OsoP28YNr1qJPE4Wyop3sU6zaiV5oKRLp6aWwKC9jfmjIYDkFas1njvalyv8dB=w320-h180-no

Matt Striker: “Mr. Get the Keys”, дами и господа! Johnny Gargano се появява и изненадващо е в добро настроение! По принцип сме свикнали винаги да го виждаме така, но лично аз след загуба подобна на неговата бих бил много разстроен! “Johnny Wrestling” губи във втори пореден турнир. Първата му загуба беше от Kane, а преди няколко дни падна и от Sycho Sid. На Johnny Gargano изобщо не му върви откакто спечели ключовете, които все пак му дават някакви надежди, че може да стане Световен шампион.
Kevin Kelly: Тази вечер Johnny Gargano няма мач и мисля, че е по-добре за него. Ще му трябват няколко дни да се съвземе и да бъде готов за битка. Gargano ще говори пред феновете, които продължават да скандират името му. Те са зад него във всеки случай! Johnny Gargano трябва възможно най-скоро да се завърне към победите и да зарадва всички тези хора! “Johnny Wrestling” се качва на ринга и взема един микрофон, след което започва да говори...
The Pharaoh
Superstar
Superstar
The Pharaoh

ПисанеЗаглавие: Re: 13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano   13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano Empty9/7/2020, 18:43

13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano ACtC-3doEp60LtnhpwAhPGF_fFqPKO0bEeGGduOysIqyIAKZ_mcxvhd8OhravKAmSJk7Jgw7vCPGzN4Ojerndmn6zr3fDAiQUx62LQEaBUC3UziEnVMRn3RjuPvIRfNz4CtG0wRdSX5ne1ZXyhE6hGourg2O=w320-h180-no

- Наистина се старая да съм в добро настроение, но истината е че нищо не е така както изглежда отвън! Тази загуба... тази шибана загуба, която допуснах от Sycho Sid, не ми излиза от главата! Каквото и да правя тази загуба ми е в главата! Опитвам се да се разсея някак, но нищо не се получава! Изживявам най-тежкият период в цялата си кариера! Мислех си, че всичко е страхотно и ще продължава така, когато спечелих ключовете, но се случи точно обратното! Вместо да започна да трупам още победи по пътя си към Световната титла, аз започнах да падам стремглаво надолу! Може би се чудите на какво се дължи това? Честно казано, аз също не знам, но бих искал да науча! Ако знам какъв е проблема, то веднага бих го отстранил! Това мое ужасно падение трябва да спре миг по-скоро! Първо загуба от Kane, а сега от Sycho Sid! Това е прекалено! Чувствам се унизен! Та аз бях победен за няколко минути! Не мога да си обясня това! ВРЕМЕ Е ВСИЧКО ТОВА ДА ПРИКЛЮЧИ И ДА НАСТЪПИ МОЯ МИГ! Мигът, в който ще започна да мачкам всички наред и да не допускам повече загуби! Нищо не продължава вечно, така че и моя лош период ще мине! Тогава да му мислят опонентите ми! Да му мислят, защото ще се молят за милост! Но милост от мен никой няма да види! Осъзнах, макар и малко късно, че за да успея в тази сфера трябва да съм безмилостен и да не ми пука за последствията! Да не ми пука за нищо! Е, точно така и ще стане! Не исках да се стига до тук, но просто бях принуден! Подгответе се за цяла нова ера в Total Nonstop Wrestling! Обещавам ви, че ще ви е много интересно! Целият свят ще говори за тази нова ера в TNW! Много скоро!
King Zuco
New User
New User
King Zuco

ПисанеЗаглавие: Re: 13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano   13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano Empty11/7/2020, 17:57

13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano KDkcrg1

13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano 2p0JQPg 13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano LzDmrhl

ТОВА Е ФИН БАЛЪР! КАКВО ИСКА ТОЙ ОТ ДЖОНИ ГАРГАНО???

13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano H5WlRvl

- Боже...ЕТО ЗА ТОВА ГУБИШ ВСЕКИ ПЪТ! Всеки път след твой мач говориш едно и също Джони. Не ти ли омръзна? Това е като един омагьосан кръг. Замисли се.. Загуба след загуба, извинение след извинение... Тези хора вече спряха да ти вярват. Не може това нещо да продължава. Твоята най-огромна грешка е, ХЕЙ ГЛЕДАЙ МЕ КАТО ТИ ГОВОРЯ! ПОГЛЕДНИ МЕ! Твоята най-огромна грешка е, че винаги играеш по правилата. Така не се прави. Ако искаш успехи ще трябва да загърлиш всякакви морали и да не угаждаш на тези фенове. Защото дори и на тях вече спря да им пука за теб! Джони, вразуми се! Покажи малко характер. Бил съм на твое място. Знам какво е да си смятан за аутсайдера в мачовете. Не е притяно, но ти трябва сам да излезеш от този омагьосан кръг! Само ти си си виновен, че винаги искаш да си честен и да следваш законите. Хей, хей... Къде отиваш?

Джони Гаргано обръща гръб на Балър и слиза от ринга.

- Мислиш си, че не съм прав ли? Дълбоко в себе си го знаееш ДЖОНИ! ЗНАЕШ, ЧЕ СЪМ ПРАВ! Ти трябва да загърбиш моралите! СПРИ ДА ИГРАЕШ ПО ПРАВИЛАТА ДЖОНИ!!! СПРИ!

Гаргано се обръща съвсем леко към Балър, но после продължава по рампата и се прибира в съблекалнията. Дали Фин Балър е прав? Наистина ли Гаргано трябва да спре да играе честно? Надявам се да разберем скоро.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano   13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano Empty

13. In-ring promo with MR. GTK - Johnny Gargano
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: Rampage 11.7.2020-
Идете на: