Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Segment from "Firefly Fun House" 22/10/2019, 22:21 | |
| | |
|
YowieWowie New User
Location : The Firefly Funhouse Join date : 26.02.2019 Posts : 10 Age : 37
| Заглавие: Re: Segment from "Firefly Fun House" 1/11/2019, 14:39 | |
| HEEEY, HEY HEY. Толкова се радвам,че отново сте тук приятели. Аз съм най-щастливия човек на земята. И съм толкова щастлив,че ще се ПРЪСНА от радост *OOOOOOOOOOH* .А моето щастие се крие във това, че си намерих ново другарче за игра, което The Fiend хареса. И на The Fiend му харесва да си играе със него *YEEEEEEEEAH*. Хей Роман. Как беше играта през изминалата седмица. Сигурно беше ПРЕКРАСНО. The Fiend си изкара толкова добреGramlin: The Fiend ! THE FIEND Е ТУК ЛИ, dude ? Боже мили, Роман. Пази се наистина. Това тук това е тук е *Bray хваща Gramling rabbit и го хвърля настрани,при което се чува NOT COOL DUDE*Hey.. това не беше забавно Gramling!. Изобщо дори. Виж Роман, знаеш ли какво . Наистина бях щастлив да наблюдавам това нещо. The Fiend ми разказа за теб и за твоите умения. Той за пръв път е впечетлен от някого. И то наиситна впечтлен. Но за сметка на това... YowieWowie ! Сетих се за нещо Роман. Защо не се изправиш срещу The Fiend във мач. Би било .. СУПЕР ГОТИНО-О-О ! *YEAAAAAAAH* *Чакай сега ще го питам *Bray си допира до главата ръката, чувайки се някакви странни звуци.* HEEEEEEY ROMAN ! ИМАМ СТРАХОТНА НОВИНА. The Fiend е готов да се сбие със теб . Да си размените ударите и накрая- да си поиграе със теб нацялоAbby the Witch: Sickness , Roman по добре не приемай. Това ще е глупостОх, Аби.... *woop-wool*Това е глупаво. The Fiend е готов на битка още на Great Bulgarian Bash... и ... те предизивква. И знаеш ли какво.. това ще бъде СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР *YAAAY* Всичко тук и всички във къщата ще се забавляваме. Когато направих това място,имах цел да се забавляваме. Роман, надявам се след битката със The Fiend да дойдеш тук и ти.. Да си играеш със нас. И тогава..и тогава....Let me in
| |
|