Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
3. Singles Match > TNW Grand Champion Undertaker vs. ???
4 posters
Автор
Съобщение
Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2447 Age : 20
Заглавие: 3. Singles Match > TNW Grand Champion Undertaker vs. ??? 31/7/2019, 00:05
1. Undertaker
BrotherLouie New User
Заглавие: Re: 3. Singles Match > TNW Grand Champion Undertaker vs. ??? 4/8/2019, 14:36
- Дами и господа, моля посрещнете... MOJO RAWLEY!~
- WOW! WOW! WOW! I'M BACK! Забелязвате ли малката промяна в мен?! Забелязвате ли на какво приличам!? ТОВА Е ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ДА БЪДА ПРОВАЛ! ЦЯЛ ЖИВОТ СЪМ СЕ ПРОВАЛЯЛ! ТОВА СПИРА ДНЕС! ТОВА Е ПЪЛНАТА ПРОМЯНА НА MOJO RAWLEY! ЧОВЕКЪТ В ОГЛЕДАЛОТО ВЕЧЕ ГО НЯМА! ВЕЧЕ СЪМ САМО АЗ! АЗ! Когато отида на този ринг, когато стъпя там, промяната започва! За разлика от вас, аз съм склонен на промяна. Склонен съм да призная, че бях загубеняк. От NFL, до TNW... Загубеняк. Време е всичко това да се промени. Цял живот хората очакват много от мен и аз постоянно ги разочаровам. Това не е хубаво НЕ Е ХУБАВО! НЕ БИВА ТАКА! Майка ми, баща ми... Те ще се гордеят с мен. За вас... ЗА ВАС НЕ МИ ПУКА, ЧЕСТНО! ВИЕ СТЕ СЕ ПРОВАЛИЛИ! ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ СЕ ПРОВАЛИЛИ! ВИЕ НЕ СТЕ ЗНАЧИМ ФАКТОР! МНЕНИЕТО ВИ НЕ СЕ ЗАЧИТА! ДОРИ КАТО ПРОВАЛ, АЗ СЪМ ПО ДОБЪР ОТ ВАС! ИМАМ НАД 10 ЗАГУБИ ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА И ЩЕ НАБИЯ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС БЕЗ ПРОБЛЕМ! Но сега... Сега не бива да ви обръщам внимание. Тази вечер започва пълната промяна на Mojo Raely. LET'S GO! LET'S GO! COME ON! COME ONE! GO MOJO! МАЧКАЙ! ПОРЯЗЯВАЙ! ВРЕМЕ Е ДА МАЧКАМЕ!
Martozzy Moderator
Заглавие: Re: 3. Singles Match > TNW Grand Champion Undertaker vs. ??? 4/8/2019, 15:30
Michael Cole: Mojo? Какво прави той тук? Звучи доста мотивиран. Виждаме, че вече е на ринга, но дали ще има човек, който да отговори на предизвикателството му? Ако новият Mojo започва да се изгражда от днес, то тогава той трябва да спечели среща срещу някой, който да може да обърне кариерата му. Някое голямо име, име като например ...
*Осветлението в залта е прекъснато*
Michael Cole: Като например това на Гробаря! Гранд шампиона излиза на ринга в отговор на Mojo! Той не е никак доволен от случилото се по-рано тази вечер. Сами видяхме изражението на лицето му, когато не кой да е, а 'The Dream' излезна и конфронтира Гробаря. И то не просто го прекъсна, а прекъсна точно любимата му фраза! Наистина има топки да стои лице в лице с Тейкър, та дори да го удари с микрофона. Според мен това е нашият бъдещ Гранд шампион!
Corey Graves: Недей да бързаш със заключенията. Първо - Тейкър не успя да реагира, а и изобщо нищо не е споменавано за мач. Второ - този човек тепърва ще трябва да се докаже, за да може изобщо да се доближи до мач за Гранд титлата. И трето - сериозно ли си мислиш, че след хора като Балър, Оспри и Сина, точно този ще е човекът, който ще сломи Гробаря? Няма абсолютно никакъв шанс това да се случи, в какъвто и мач да участват, с каквито и стипулации да е той! Нека не забравяме за кого говорим - за човека, който крачи към ринга.
Ladies and gentlemen, Weighting in at 320 pounds, From Death Valley, He is the TNW Grand Champion... The Undertaker
Michael Cole: Mojo определено се намира в доста кофти ситуация. Той ще трябва да се изправи срещу един от най-бруталните персонажи в нашият бизнес към днешна дата. Това преобразяване и ново начало като че ще свърши още преди да е започнало. Виж само колко неспокойно крачи из ринга, надявайки се това да не е сериозно. Тейкър изглежда доста ядосан заради случката по-рано днес, той дори не носи титлата със себе си. Интересно е колко бързо ще приключи с Rawley. Аз залагам на не повече от 1 минута.
Corey Graves: О, определено ще е повече. Според мен гнева у Тейкър ще ескалира всеки момент, ако вече не го е направил, а за да контролира себе си е необходимо да го изразходи някъде. Къде по-добре от тялото на човек, който реалистично няма никакви шансове? Тук нещата не са въпрос на това дали Mojo изобщо ще успее да се доближи до победа днес. Тук въпросът е дали Mojo ще излезне жив! Тейкър изглежда в пълна готовност да унищожи Rawley. Той... ТОЙ СПИРА ПО СРЕДАТА НА РАМПАТА! ПОГЛЕДЪТ МУ Е СЪСРЕДОТОЧЕН НА РИНГА! ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА ТАМ...
Achievements: Ended Kazuchika Okada's career in TNW Longest undefeated streak in TNW's history Undefeated for more than 644 days and unpinned for more than 700 days Winner of the 6th Three Stages Of Hell match Winner of the 2020 Road To Pain Rumble Match 3x 5 Star Matches
1x TNW Pure Champion 2x TNW Tag Team Champion 1x and last and longest ever TNW Grand Champion 1x and TNW Elite Champion
TNW Slammy Awards: For 2018: Gimmick of the year For 2019: Performer of 2019, Champion of 2019, Feud of 2019, Staff Member of 2019 For 2020: Return of 2020 For 2022: 'You Still Got It' / Return of 2021 For 2023: TNW Return of 2022
PAIN Record: | W:2/D:0/DNF:1/L:1 |
DreamNW Superstar
Location : Capitol Hill, Washington Join date : 23.09.2015 Posts : 17 Age : 29
Заглавие: Re: 3. Singles Match > TNW Grand Champion Undertaker vs. ??? 4/8/2019, 21:06
WAIT A MINUTE, THAT'S "THE DREAM"! ЧОВЕКЪТ КОЙТО ПО-РАНО ПРЕЗ ВЕЧЕРТА ШОКИРА КЕЧ СВЕТА! ТОЙ АТАКУВА MOJO RAWLEY, КОЙТО ОЧАКВАШЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ТАЗИ СРЕЩА! The Undertaker застава по средата на рампата и наблюдава случващото се между въжетата. The Velveteen Dream не спира да заспива тялото на Mojo Rawley с ритници! Той е готов да изпрати послание на потенциалния си бъдещ опонент. По-рано, "The Dream" отправи предизвикателство към Grand шампиона. Velveteen заяви, че Total Nonstop Wrestling заслужава да види светилна. Той е твърдо убеден, че ще сложи край на мрачните дни, ако The Undertaker приеме предизвикателството и изрече името му. Mojo беше изключително мотивиран да започне начисто, но "The Vainglorious One" провали опита му за ново начало. The Undertaker все още стои в началото на рампата, като изражението му не се променя изобщо. "The Dream" очевидно се опитва да изкара "The Phenom" извън кожата му, но поне за момента нещата не се получават. Velveteen се покатерва по въжетата и посочва легендарният гробар. "The Dream" прави своя таунт, отново отправяйки поглед към Undertaker. След секунди, той полита и забива...
PURPLE RAINMAKER!!~
BOOM~! УМОПОРМАЧИТЕЛЕН DIVING ELBOW, ПРАВО В СЪРЦЕТО НА MOJO RAWLEY! АКО СЕ СТИГНЕ ДО МАЧ МЕЖДУ UNDERTAKER И VELVETEEN DREAM И ТОЗИ ХОД БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН, ИМА ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ИМАМЕ НОВ ШАМПИОН! Velveteen Dream се обръща към "The Phenom" мигновено след като екзекутира завършващия си ход. Undertaker започва да върви към ринга бавно, а мечтата се мушва под най-долното въже и слиза от ринга, като след това отива в публиката и taunt-ва отново. Определено ситуацията между тези двамата ще бъде най-интересното нещо в предстоящите дни, дами и господа. Крайно любопитно е дали The Undertaker в крайна сметка ще заложи Grand титлата си срещу The Velveteen Dream. Надяваме се, че в скоро време ще разберем!
Sponsored content
Заглавие: Re: 3. Singles Match > TNW Grand Champion Undertaker vs. ???
3. Singles Match > TNW Grand Champion Undertaker vs. ???