Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Re: Паркинг за юзърите! 27/8/2021, 13:37
Паркирам до 06.09.2021 защото съм на море Сегментът който си казах, че го искам за Ремпейдж след СС, нека да бъде букнат по-следващата седмица, когато ще съм обратно тук. Също така искам да кажа, че вече няма да мога да бъда намиран в Месинджърм, защото изтрих всичките си социални платформи от телефона си. Ако има нещо спешно ме намерете във Viber.
Tommy End харесва този пост.
Гост Гост
Заглавие: Re: Паркинг за юзърите! 16/1/2022, 20:12
Вижда се, че не ми се играе, поне ще го напиша, за да не се чудят, ако не си пиша работите на турнира. Паркирам за неопределен период от време и от сега предупреждавам да не ме карат да размислям, защото този път няма да размисля. Имам нужда от тази почивка, нека фараона ме победи след първия му пост, все пак да си ми го върне за ония случай, когато го бих със Сайко Сид, вкарайте и някой друг в Road To Pain мача, защото аз се отказвам от участието си. Причина за паркинга ми е донякъде и главния админ на форума Скролер, с който никога не сме били в добри отношения, даже се изненадах, че се държа добре с мен толкова време, ще кажа само едно, хубаво е да се пишат хубави работи в тия коментари за турнири, а не кой колко пъти е напускал, кой кого е преебал, кой как гледа на играта. И така нататък, но няма значение, моето мнение никога не е било от значение, просто искам да кажа, че ако нямаш нещо хубаво да кажеш за човек или в случая да коментираш, то по-хубаво е изобщо да не го коментираш, да Скролер каза накрая хубави неща за мен, но те не се забелязаха от нещата, които каза в началото на частта си за мен в поста си. Благодаря за Hall Of Fame, който има вероятност отново да ми го отнемат, след като публикувам този пост, благодаря за постиженията, миналата година и най-важното! Радвам се, че се задържах цяла година, без да напускам форума, рекорд си е. Паркирам, не знам до кога и не знам дали ще се връщам, както казах, не искам никой да ме навива да оставам, защото няма да слушам никого тоя път и ще блокирам, ако се наложи. Това беше от мен.
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: Паркинг за юзърите! 16/1/2022, 20:17
Васе, съвсем друго имах предвид, но ти сам почна да ми пишеш глупости, които нямаха смисъл. Мъж си станал на почти 30 и се държиш така. Така или иначе щеше да паркираш след първата загуба. Не е изненада за мен, даже избърза с паркирането.
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: Паркинг за юзърите! 16/1/2022, 20:58
Васко, ако те хвана някъде ще те спукам от бой. Направо жална ти майка.
GOAT, HeartBreaker, GodNikolov, Scroller and Slavchov15 харесват този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1724
Заглавие: Re: Паркинг за юзърите! 16/1/2022, 21:06
GOAT написа:
Васко, ако те хвана някъде ще те спукам от бой. Направо жална ти майка.