TNWG WORLD CHAMPION vs. TNWG UNDISPUTED CHAMPION
Triple H (c) def. Seth Rollins (c)
Не знам хора стана ми тъпо за Цецо, че не можа да играе. Да бях за него, не иска да има сърдити, но исках, той да спечели. Честито на The Guy сега ще видим как ще се развият нещата!
Team Adrenaline vs. Team Rampage
CM Punk (c), Daniel Bryan, Kevin Owens, Bret Hart, Big Show def. Roman Reigns (c), Mike Bennett, Chris Benoit, Bray Wyat, Kurt Angle
YES! RAMPAGE! RAMPAGE! RAMPAGE! Браво много добър мач, но аз играх много зле. Лично, аз не си харесах играта не знам за другите... Браво на Кални доказа се много и дано, скоро да стане световен шампион!
TNWG DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH
Sasha Banks def. Nikki Bella (c)
Браво! Честито на новата шампионка! Ванко също показа много добра игра. Но важното е, че мина рекорда за, което го поздравявам!
The Return of "The Wrestling God"
JOHN 'BRADSHAW' LAYFIELD
Честно казано на мен ми хареса много! Искам да видя JBL на другия турнир, но ще видим как ще се развият нещата!
Divas Action
Paige def. AJ Lee
Мачът беше кратък, но Paige направи жесток пост! Според мен ще се бори за Divas титлата.
One on One Match
Bobby Lashley def. The Undertaker
Очаквах един голям мач, но щом така са решили значи така... Стана ми тъпо, че Дерен напусна, но да се надяваме, че някой ден ще се върне.
10 Man Battle Royal For The Vacant Undisputed Championship
Triple H def. The Rock, Finn Balor, Super Dragon, Tye Dillinger, Stone Cold, Eli Drake, Rusev, Shawn Michaels and Sheamus
Лично Battle Royal-а не ми хареса. Да всички се представиха супер, но лично на мен не ми хареса. Не е заради победителя просто самия мач нещо не ми допадна.
Накратко турнира беше горе долу добре, но да се надяваме другия турнир да е по-добър от този, защото на мен лично не ми хареса този турнир!