Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

TNWG Summer Scream 2016

Go down 
+12
Shizo
Teller
Cekoki
LegitBo$$
Scroller
deren
Rainmaker
Don't cross Rhodes!
SevBoom
ELI DRAKE
Baevtista
Geor4
16 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
BarsakaMadafaka
Superstar
Superstar
BarsakaMadafaka

TNWG Summer Scream 2016 - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Summer Scream 2016   TNWG Summer Scream 2016 - Page 3 Empty18/7/2016, 01:45

НАЙ-ВЕЛИКОТО PPV В ИСТРОИЯТА НА Е-ФЕДОВЕТЕ!!!!!
TNWG Summer Scream 2016 - Page 3 2qu7nft
Върнете се в началото Go down
http://www.boinosashi.com
makaveli777
Superstar
Superstar
makaveli777

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Summer Scream 2016   TNWG Summer Scream 2016 - Page 3 Empty18/7/2016, 01:47

Това беше пълния ташак,The Guy какво винаги обра титлите и за другите трохите,то много ясно,на другия турнир ще дропне,а ако не ще бъде излагация.Мачът Адреналин срещу Рампейдж беше мизерен,мислех,че този път рампейдж ще загуби,но както миналия път не,голямо разочарование,няма какво да кажа.
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Summer Scream 2016   TNWG Summer Scream 2016 - Page 3 Empty18/7/2016, 01:55

TNWG WORLD CHAMPION vs. TNWG UNDISPUTED CHAMPION
Triple H (c) def. Seth Rollins (c)

Не знам хора стана ми тъпо за Цецо, че не можа да играе. Да бях за него, не иска да има сърдити, но исках, той да спечели. Честито на The Guy сега ще видим как ще се развият нещата!

Team Adrenaline vs. Team Rampage
CM Punk (c), Daniel Bryan, Kevin Owens, Bret Hart, Big Show def. Roman Reigns (c), Mike Bennett, Chris Benoit, Bray Wyat, Kurt Angle

YES! RAMPAGE! RAMPAGE! RAMPAGE! Браво много добър мач, но аз играх много зле. Лично, аз не си харесах играта не знам за другите... Браво на Кални доказа се много и дано, скоро да стане световен шампион!

TNWG DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH
Sasha Banks def. Nikki Bella (c)

Браво! Честито на новата шампионка! Ванко също показа много добра игра. Но важното е, че мина рекорда за, което го поздравявам!

The Return of "The Wrestling God"
JOHN 'BRADSHAW' LAYFIELD

Честно казано на мен ми хареса много! Искам да видя JBL на другия турнир, но ще видим как ще се развият нещата!

Divas Action
Paige def. AJ Lee

Мачът беше кратък, но Paige направи жесток пост! Според мен ще се бори за Divas титлата.

One on One Match
Bobby Lashley def. The Undertaker

Очаквах един голям мач, но щом така са решили значи така... Стана ми тъпо, че Дерен напусна, но да се надяваме, че някой ден ще се върне.

10 Man Battle Royal For The Vacant Undisputed Championship
Triple H def. The Rock, Finn Balor, Super Dragon, Tye Dillinger, Stone Cold, Eli Drake, Rusev, Shawn Michaels and Sheamus

Лично Battle Royal-а не ми хареса. Да всички се представиха супер, но лично на мен не ми хареса. Не е заради победителя просто самия мач нещо не ми допадна.

Накратко турнира беше горе долу добре, но да се надяваме другия турнир да е по-добър от този, защото на мен лично не ми хареса този турнир!
SevBoom
TNW MMA Champion
TNW MMA Champion
SevBoom

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Summer Scream 2016   TNWG Summer Scream 2016 - Page 3 Empty18/7/2016, 02:25

TNWG WORLD CHAMPION vs. TNWG UNDISPUTED CHAMPION - Напълно заслужена победа за Triple H. Не казвам заслужена само заради постовете. Просто koiaL (прочетете го на обратно) играе от самото на начало на TNWG и едва ли някой друг заслужава повече от него да е първият Undisputed Heavyweight Champion of the World. Добра игра показа и Ceco, но беше от телефон. Мача щеше да е много по-як, ако имаше компютър, от който да пише, но го разбирам. И аз съм попадал в подобни ситуации.

Team Adrenaline vs. Team Rampage - Мача на вечерта! Не разбирам защо повечето от Adrenaline реват, като само Calnex-а им правеше играта. Нормално да загубят. Както и да е, все пак мача ми хареса наистина много. Поздравления на отбор Rampage, както и на отбор Adrenaline. Не се пък и представиха чак толкова зле.

TNWG DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - Честито на новата Шампионка. Не знам какво мога да кажа по мача. В началото много ми хареса, но после "омекнаха" така да се каже. Както каза Kosio малко по-горе. Поздравления отново на новата Шампионка.

The Return of "The Wrestling God" - Да, и аз очаквах повече тук, както и Kosio пак малко по-горе. Но все пак си струваше четенето. Надявам се слуховете за BG-то да са верни и да ни зарадва с титлата около кръста си в скоро време.

Divas Action - Кратък мач, но за сметка на това - най-добрият пост на целият турнир. Признайте си го! (:

One on One Match - Да, бате... И аз съм разочарован от този мач. Очаквах повече, но Deren ми писа мача да свършва с един пост. Не знам защо обижда турнира по-горе като той съсипа един от мачовете... Все пак постовете бяха на ниво, но това не стига.

10 Man Battle Royal For The Vacant Undisputed Championship - Очакваше се. По-скоро победа за The Rock, но и това се очакваше. Хареса ми мача, надявам се след няколко месеца отново да видим подобно batlle royal-че, но този път още по-добро!!!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: TNWG Summer Scream 2016   TNWG Summer Scream 2016 - Page 3 Empty

TNWG Summer Scream 2016
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» TNWG Summer Scream (2014)
» TNWG Summer Scream 2015
» Summer Scream X: The Biggest Event of the Summer!
» Summer Scream 2023
» Summer Scream 2011

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2016-
Идете на: