|
| TNWG Road To Pain 2016 | |
|
+11Scroller Teller DakotaKaiCTRL JohnnyZ TheOne makaveli777 Loverboy GodNikolov SevBoom deren Geor4 15 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
| Заглавие: Re: TNWG Road To Pain 2016 9/2/2016, 22:41 | |
| WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH Randy Orton (c) vs. Edge
- Враждата между двамата се разви по-много добър начин. Невероятна игра на JohnnyZ като цяло, определено заслужено е в картинката за WHC мача. Много ми харесва и играта на ChampviaRKO. Не знам какъв ще е развоят на този мач, но очаквам едно феноменално представяне и от двамата играчи.
ROAD TO PAIN 30 MEN RUMBLE MATCH Daniel Bryan, Chris Jericho, Triple H, The Rock, X-Pac, Santino Marella, Shelton Benjamin, The Undertaker, Chris Benoit, Kurt Angle, Tyler Breeze, Seth Rollins, Rusev, Sami Zayn, Gregory Helms, Heath Slater, Sting, Kalisto, Alberto Del Rio, Sheamus, The Big Show, Dean Ambrose, CM Punk
- RECORD BREAKIN' RUMBLE! Първото меле в историята с 30 човека. Ще пада голямо мазало, айде да почва вече!
UNDISPUTED CHAMPIONSHIP MATCH Alberto Del Rio (c) vs. Dean Ambrose
- Това ще е класен мач, двамата играчи са опитни и знаят как да правят шоу. Очаквам победа за лунатика.
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH Nikki Bella (c) vs. AJ Lee
- За малкото време в което беше изградено тази вражда, горе долу се получиха нещата. Залагам на рутинна победа на Никола Бела.
BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH Seth Rollins (c) vs. The Rock
- Ще пада мега-сблъсък. Фен съм на играта и на двамата и двамата са супер точни! Ще се следи с интерес определено.
ONE ON ONE MATCH Shelton Benjamin vs. Chris Benoit
- Ще пада една добра битка. На Крис Беноа не му личи, че е начинаещ и си мисля, че има голямо бъдеще. Ще заложа на победа на Крис, но въпреки, че може да стане и някаква изненада.
EUROPEAN CHAMPIONSHIP MATCH Street Fight Triple H (c) vs. Stone Cold Steve Austin
- Triple H разцепва с D-Genertaion X и определено е много интерес образ. Остин помля всичко живо на go home шоуто и това му вдигна самочувствието. Не знам, ще видим!
HARDCORE CHAMPIONSHIP MATCH Kurt Angle (c) vs. CM Punk
- Определено този мач го чакам с голям интерес. Битката между тези двамата се пренесе и извън e-fed-а и това вдига напрежението до максимума. Тук ще пада жестока битка, много, много ще бъде интересно.
Очаквам едно добро PPV, определено не виждам слаб мач! ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
| | | DakotaKaiCTRL TNW Hall of Famer
Location : Толбухин Join date : 17.05.2010 Posts : 3066 Age : 27
| Заглавие: Re: TNWG Road To Pain 2016 10/2/2016, 09:45 | |
| WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH Randy Orton (c) vs. Edge - Радвам се, че JohnnyZ ще получи този шанс, ако има някой от новобранците който го заслужава това е точно той! Харесва ми как се развива враждата, шокиран съм че Косито още продължава да играе явно наистина се е променил и силно се надявам още време да държи Ортън за да продължат враждата. Не знам какъв край да очаквам, евентуална защита на Ортън!? Мисля, че ако продължава така момента на Jonkata трябва да бъде на най-големия турнир.. така се раждат легендите!
ROAD TO PAIN 30 MEN RUMBLE MATCH Daniel Bryan, Chris Jericho, Triple H, The Rock, X-Pac, Bobby Roode, Santino Marella, Shelton Benjamin, The Undertaker, Chris Benoit, Kurt Angle, Tyler Breeze, Seth Rollins, Rusev, Sami Zayn, Gregory Helms, Heath Slater, Sting, Kalisto, Alberto Del Rio, Sheamus, The Big Show, Dean Ambrose, CM Punk - Никаква идея нямам кой ще вземе това меле, но силно се надявам фаталната четворка накрая да е между тези които наистина заслужават вместо между един първи и три втори акаунта.
UNDISPUTED CHAMPIONSHIP MATCH Alberto Del Rio (c) vs. Dean Ambrose - Аз мисля, че враждата се получи много добре.. всичко си е актуално, нови гифове страхотно изиграва образа на Амброуз, Анто. От друга страна пък и след търна на Алберто, той не спира да трупа хийт и извън образ което е добре.. до сега не се е случвало такова нещо и точно това прави образа му по-интересен. Края е неясен, победа за Амброуз би се харесала на всички съфорумници но също така се чудя и как биха реагирали от евентуална мръсна защита на мазния Мексиканец? Не го казвам само защото ще участвам в мача, но мисля че това ще е мача на вечерта, мача с най-много интрига и още куп филмарски глупости. Да видим какво ще стане, мистерията е голяма!
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH Nikki Bella (c) vs. AJ Lee - Женската дивизия не е същата без Нинчето, но така е когато ''лайфъри'' като Андро и Коската ти лазят по-нервите. Бъзикам се разбира се, мисля че този мач има големи шансове за успех предвид положението на дивизията в момента. Да видим какво ще стане все пак.
BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH Seth Rollins (c) vs. The Rock - Лично аз съм голям фен на Gorgeous и Yusi, двамата започнаха от нищото и най-вече Yusi който доказа че го прави заради кефа не заради титлите и победите което в днешно време е голяма рядкост. В началото почти нищо не правеше, но с времето се превърна в строго прогресиращ играч и играе образа на Дуейн изненадващо добре за което го поздравявам. От друга страна пък, Gorgeous показва голяма чувство а нямаш ли го не можеш да играеш по тези форуми. Харесва ми играта му още от време в което беше с Tyler Breeze, но с право го смени към мейн евент продукт тъй като Rollins е доста по-адекватен кечист нищо, че за момента неактуален. Като цяло ми харесва играта и на двамата и чакам с нетърпение да видя какво ще излезе, за край на мача не мога да съм сигурен.. може би един draw ще бъде възможен най-добър вариант тъй като така никой няма да бъде закопан и сагата ще продължи.
ONE ON ONE MATCH Shelton Benjamin vs. Chris Benoit - Нямам никаква представа кой с кого играе, моля да ме извинят и двамата но в последно време бях затрупан с работа и не следях особено нещата. Надявам се по-добрия да спечели, за сега толкова.
EUROPEAN CHAMPIONSHIP MATCH Street Fight Triple H (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Лайчо добре разиграва Зетя, като цяло обаче нещо не ме кефи с тия гифове от преди да го заченат ама важното е да му е кеф да си играе. Сев е един от най-сърцатите играчи в TNWG, не случайно беше и първия световен шампион от новите потребители.. той от самото начало знаеше точно какво да направи за да го постигне. Сега с Ледения се справя доста добре, но все пак още ми е трудно да възприема че не той играе със Зетя. Все пак очаквам силен мач за чийто гимик и двамата имат подходяща медия и нека края да бъде колкото се може по-кървав!
HARDCORE CHAMPIONSHIP MATCH Kurt Angle (c) vs. CM Punk - Чух, че двамата се пренесли враждата и извън играта което само по себе си показва колко са надъхани да се занимават с това, напомнят ми на самия мен преди толкова години когато се обзалагах и карах с тоя и ония. Да видим какво ще направят, дали личната вражда ще ги заслепи или ще успеят да направят шоуто както трябва!?
Това ми беше първия коментар не помня от кога, мразя да коментирам но мисля че този турнир наистина си заслужи коментара ми. Имам добро предчувствие, надявам се да се изиграе всичко от до. | |
| | | Teller #BlackLivesMatter
Location : Miami, Florida, U.S. Join date : 06.07.2011 Posts : 1216 Age : 25
| Заглавие: Re: TNWG Road To Pain 2016 12/2/2016, 01:41 | |
| WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH Randy Orton (c) vs. Edge - Косьо и Джони правят страхотна вражда и сега на PPV-то мача им ще бъде доста непредсказуем. Джони набира доста инерция последните месеци, а и Косьо не отстъпваше. Все пак очаквам нов шампион, надявам се да се раздадат до краен предел и да покажат какво е ME продукт.
ROAD TO PAIN 30 MEN RUMBLE MATCH Daniel Bryan, Chris Jericho, Triple H, The Rock, X-Pac, Bobby Roode, Santino Marella, Shelton Benjamin, The Undertaker, Chris Benoit, Kurt Angle, Tyler Breeze, Seth Rollins, Rusev, Sami Zayn, Gregory Helms, Heath Slater, Sting, Kalisto, Alberto Del Rio, Sheamus, The Big Show, Dean Ambrose, CM Punk - Мачът е пълен с фаворити, има много варианти за спечелването му, но само един ще получи шанса си за световната титла. Очаквам страхотен сблъсък на талантите от ростера и нека най-добрия победи.
UNDISPUTED CHAMPIONSHIP MATCH Alberto Del Rio (c) vs. Dean Ambrose - Най-mainstream враждата в TNWG без никакво съмнение, макар и да е за UD Title-а, личи си, че с Руслан имаме химия помежду си и изпипваме нещата, благодарение, на което враждата се получава толкова добре. Лично на мен ми е кеф да разцъквам Амброуз и се надявам да направим един запомнящ се мач, макар и той да не е някакъв gimmick match. Обещавам, че ще се раздадем. Шансовете и на двама ни са 50/50, което прави сблъсъка още по-интересен, така че ще видим какво ще стане.
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH Nikki Bella (c) vs. AJ Lee - Не следя този feud с огромен интерес, тъй като смята, че дивас дивизията не е на нивото, което беше преди няколко месеца, когато я имаше Нинка или Ники Бела и все пак Ванко добре я крепи, но очаквам и Милена да изпъкне в мача и да се затвърди като една от новите фаворитки при дивите. Предвиждам успешна защита на Ники Бела.
BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH Seth Rollins (c) vs. The Rock - Цецо и Юси са изгряващите звезди на TNWG и с всяка изминала седмица задобряват. Ролинс държи титлата вече 50+ дни, а Скалата направи ясна заявка, че няма да си тръгне без нея от турнира. Със сигурност ще се раздадат максимално и двамата, но и тук очаквам успешна защита на шампиона Цецо.
ONE ON ONE MATCH Shelton Benjamin vs. Chris Benoit - Не следя особено тази вражда, но разбрах само, че Беноа е calnex-а, със сигурност ще има добри постове. Тук нещата също са 50/50 и двамата имат равен шанс за победата, ще стрелям в тъмното и ще си заложа гласа за Шелтън Бенджамин.
EUROPEAN CHAMPIONSHIP MATCH Street Fight Triple H (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Очаква ни класика, като се има предвид какви играчи са двамата участници в мача. Лайок бая кефи с Трипси, а Сев не отстъпва по никакъв начин с Остин. Определено ще има zdrav ke4t. Аз лично предвиждам defence от страна на Лайчо.
HARDCORE CHAMPIONSHIP MATCH Kurt Angle (c) vs. CM Punk - И двамата запонаха кариерите си тук много убедително, което си личи. Сезо много радва с Енгъл, а на Максито идеално му приляга Пънкаря. Кърт държи титлата от скоро, така че ще заложа на него.
В крайна сметка очаквам едно солидно PPV със сериозни постове и най-вече сериозни играчи. В сезона на Pain сме, така че няма място за издънки, стискам палци всички мачове да се изиграят на време и да се получат интересни. IT'S ROAD TO PAIN BABY~! | |
| | | SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| Заглавие: Re: TNWG Road To Pain 2016 12/2/2016, 20:04 | |
| ROAD TO PAIN 30 MEN RUMBLE MATCH - Има много фаворити и един от тях съм аз. Смятам, че който и да победи ще бъде правилният човек. Но все пак мисля, че аз ще победя, защото съм супер добър e-fedder!
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Много оспорвано ще е. Нищо не се знае и не мога да дам точна прогноза. Johnny се справя много добре, а Косьо си е Косьо. Ще видим кой ще надделее много скоро!
UNDISPUTED CHAMPIONSHIP MATCH - Играта ще е трудна и за двамата, но мисля, че Викторов ще запази.
BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Юси ще победи, защото е брат на най-големия!
EUROPEAN CHAMPIONSHIP MATCH - Stone Cold Steve Austin (аз) взима (взимам) победата!
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - Не ги следя дивите, ама ще кажа Ванко, защото играта му с Nikki Bella е много добра! AJ също се справя, но Ванко не заслужава да губи титлата толкова рано. Но да видим, кой знае?
HARDCORE CHAMPIONSHIP MATCH - Тука ще става мазало! Не знам кой ще победи и ще разберем много скоро кой ще надделее и ще засрами другият. Да видим какво все пак ще направят младоците!
Shelton Benjamin vs. Chris Benoit - Chris Benoit побеждава! Shelton Benjamin също е добър, но победата отива за Chris Benoit. Сигурен съм в това. Той е много добър. Дано покаже добра игра и на турнира. | |
| | | Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
| Заглавие: Re: TNWG Road To Pain 2016 15/2/2016, 00:44 | |
| Е... Можете да коментирате най-успешния турнир за TNWG от месеци насам! ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
| | | SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| | | | Loverboy The People's Champion
Location : Miami, Florida Join date : 30.03.2015 Posts : 717 Age : 1024
| Заглавие: Re: TNWG Road To Pain 2016 15/2/2016, 13:09 | |
| ROAD TO PAIN 30 MEN RUMBLE MATCH - Едно меле което няма да се забрави! Сантино постави рекорд! Това ще се напише в историята! Много изненади, наистина много! Гробаря ме изненада най-много. С кеф ще го гледам на Pain!
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Джони с титла, и то не която и да е титла а WHC! Поздравления аз определено не го очаквах. Изненадах се. JBL също ме изненада.
UNDISPUTED CHAMPIONSHIP MATCH - Също много добър мач! Dean Ambrose най-накрая получи това, за което е дошъл. Обаче Викторов яко ме изненада в мелето. Анто също доказа, че може да го направи. Той искаше да унищожи Дел Рио!
BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - The Rock определено знае какво прави! Това явно няма да е краят. Ще има изненади!
EUROPEAN CHAMPIONSHIP MATCH - Трите ХХХ е един от най-великите той го доказа отново. Честито! Продължавай така.
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - Sasha Banks! Определено беше супер. Чакам мач тройна заплаха!
HARDCORE CHAMPIONSHIP MATCH - Мача беше много добър. Максито победи, но аз искам да ги гледам отново дано да имат още един мач. Цепят мрака!
Shelton Benjamin vs. Chris Benoit - Chris много си го бива. Нека продължава така. Яки постове извади. | |
| | | JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2413
| Заглавие: Re: TNWG Road To Pain 2016 15/2/2016, 15:22 | |
| ROAD TO PAIN 30 MEN RUMBLE MATCH - Невероятно меле! Два нови рекорда и уникално завръщане на Deren, който заслужено спечели и отива на Pain!
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Може би най-добрият мач, който съм играл от както съм тук! Не очаквах да спечеля титлата, но тази намеса на JBL ме изненада.. и то много приятно!
UNDISPUTED CHAMPIONSHIP MATCH - Тези двамата правят невероятна вражда и е истинско удоволствие да ги гледаш! Мисля, че титлата скоро ще бъде в ръцете на Амброуз!
BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Много силен мач! Двамата се справиха чудесно!
EUROPEAN CHAMPIONSHIP MATCH - Брутален Street Fight! Мачът беше много равностоен и намесата на X-Pac бе решаваща!
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - Много интересен край на този мач!
HARDCORE CHAMPIONSHIP MATCH - Двамата новаци показаха, че имат голямо бъдеще! Честито на новия шампион!
Shelton Benjamin vs. Chris Benoit - Поредният много добър мач! XTechnical показа, че е невероятен играч и съм сигурен, че много скоро ще се добере до някоя титла!
Като цяло се получи едно невероятно PPV, което определено си заслужаваше четенето! Поздравления на всички за страхотната игра!
| |
| | | makaveli777 Superstar
| Заглавие: Re: TNWG Road To Pain 2016 15/2/2016, 19:52 | |
| ROAD TO PAIN 30 MEN RUMBLE MATCH -Браво хубаво меле стана, честито на derent... Нямам търпение за главния mo мач!
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Това ми беше любимия мач,ако изключим дивите.
UNDISPUTED CHAMPIONSHIP MATCH - Е браво,познах,че Анто ще победи,но не че ще вземе титлата!
BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH -Баси лайнарщината беше от страна на Скалата,но ще държа мнението си зад зъбите.
EUROPEAN CHAMPIONSHIP MATCH - Евала на Hunter играе със хъс, определено един от най-яките образи...
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - Какво да кажа..това ми беше любимия мач от турнира,аре банвайте ги тея диви,че патката ми заспа докато чакам.
HARDCORE CHAMPIONSHIP MATCH - Браво на измекяра макси,след кратката си почивка може би ще му наритам задника един път за винаги.
Shelton Benjamin vs. Chris Benoit - Хубав мач,но не обърнах доста внимание,доста добро представяне от Беноа.
Последната промяна е направена от brockisgod69 на 16/2/2016, 11:16; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Scroller TNW Global Champion
| Заглавие: Re: TNWG Road To Pain 2016 15/2/2016, 19:55 | |
| ROAD TO PAIN 30 MEN RUMBLE MATCH - Много добър мач беше хубаво беше завръщането на Deren,но ме елиминираха най-мазно но аз ще си отмъстя. WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Много добър мач браво на JohhnyZ време му беше с тези дълги постове си заслужава тази титла,но и Косьо си беше много добър хич не очаквах намесата на JBL. UNDISPUTED CHAMPIONSHIP MATCH - Този мач беше много добър,но хич не очаквах такъв край но Браво на Анто добър мач направиха с Ел Патрон титлата скоро ще бъде в Анто . BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - Невероятен мач,но този край въобще не го очаквах иначе добър мач беше. EUROPEAN CHAMPIONSHIP MATCH - Брутален мач и накрая Хикса победи и двамата се справиха чудесно.
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - Ммм за този мач въобще няма кво да кажа, добре, че Саша се завърна.
HARDCORE CHAMPIONSHIP MATCH - Много брутален мач и двамата се справиха невероятно.
Shelton Benjamin vs. Chris Benoit - Много добър мач между тези двамата брутален мач като другите. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: TNWG Road To Pain 2016 | |
| |
| | | | TNWG Road To Pain 2016 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |